CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.032
- Πόντοι
- 2.606
ε ναι ,σιγα μη ψαρωσετε,δεν θελω 250 γεμισμα σαν του λεκρελ ναουμεΕ καλα, δεν θα ψαρωναμε κιολας, αλλά οπως θελεις

ε ναι ,σιγα μη ψαρωσετε,δεν θελω 250 γεμισμα σαν του λεκρελ ναουμεΕ καλα, δεν θα ψαρωναμε κιολας, αλλά οπως θελεις
Σκλαβενίτης?Ξυραφακια πηρα χθες απο το σουπερ μαρκετ σε προσφορα, 4+4 δωρο
Μας τα κανανε μπαλονια με την μπεντζινη,λες και δεν εχουν να βαλουν.Παρεμπιπτοντως το ντιζελ εδω και 1 μηνα ειναι κολλημενο στο 1,75-1,90(το ενισχυμενο) και το βαρελι κατρακυλησε στα 80+ ντολαρς.Α,απο σημερα καταργειται και η εκπτωση 15 λεπτων ανα λιτρο.Δηλαδη θα βαζουμε ντιζελ καπου στα 2 γιουρα με το βαρελι στα 80+.Αντε αδερφια να χτυπησει κανενα 130-140 το βαρελι να σταθεροποιηθει στα 3 ευρω το λιτρο. @koutavoulias Δεν πιστευω να μην σηκωνεις το τηλεφωνο αν σε παρω για δανεικαΗ βενζινη επεσε καπου 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες, ειχε 2,50 και τωρα εχει 1,85, δεν ξερω τι εννοεις οτι "δεν πεφτει η τιμη της βενζινης". Δεν επεσε απλα. Κατερρευσε. Και θα πεσει κι αλλο φυσικα. Για την ΔΕΗ ας μην συζητησουμε, με οποιον μιλαω εχει μειωμενους λογαριασμους. Ο κουμπαρος μου μαλιστα ελαβε αρνητικο εκκαθαριστικο και απο ΠΑΣΟΚ ειναι φανατίλα Κουλης πλεον
Είχαμε τον καφετζη του νησιού, τον πατέρα σου, εσένα και τώρα τον κουμπάρο.Η βενζινη επεσε καπου 65 λεπτα το λιτρο σε δυο μηνες, ειχε 2,50 και τωρα εχει 1,85, δεν ξερω τι εννοεις οτι "δεν πεφτει η τιμη της βενζινης". Δεν επεσε απλα. Κατερρευσε. Και θα πεσει κι αλλο φυσικα. Για την ΔΕΗ ας μην συζητησουμε, με οποιον μιλαω εχει μειωμενους λογαριασμους. Ο κουμπαρος μου μαλιστα ελαβε αρνητικο εκκαθαριστικο και απο ΠΑΣΟΚ ειναι φανατίλα Κουλης πλεον
Εχω δει και καπου στα 40 το τριμηνο,τωρα τι ασφαλεια ειναι δεν ξερω.σε τι αμαξι ρε τυπε εχεις 74 ευρω τριμηνο,θα μας τρελανεις...ουτε στον δαλαι λαμα δεν δινουν τετοιες τιμες...148 δηλαδη το εξαμηνο?
Τυπε εκει στα κεντρικα να το κοιταξετε,εχει αρπαξει λιγο φλαντζα.Α,ισως μπερδευεστε με τις αγροτικες αποζημιωσεις που πηρε ο Παιδαρος,ο Κουκλος,ο Ντελικανης που οργωνει τις παραλιες της Ελλαδος απο ακρη σ' ακρηΚαι επιπλεον το παραμυθακι με τον αγροτη που κουραζεται για να τρωω εγω στον παχυ καναπε μου, να τελειωνει.
3 μηνες το χρονο ασχολουνται και αν. Και τις δουλειες τις κανουν κατι ταλαιπωροι που δεν ξερω αν τους δινουν και τιποτα. Ελα τωρα με τα μαρθα-βούρτσεια, ο καημενος ο αγροτης που βουτηγμενος στη λασπη ταΐζει εμενα τον δικηγορο στον καναπε. Ελα τωρα. Μεγαλα παιδια ειμαστε.
Δωσε κανα λινκ τυπεΌποιος θέλει να διασκεδάσει απλά πάει skroutz.gr και βλέπει την "εξέλιξη τιμών"
Εγώ έχω βάλει 4-5 προϊόντα στόχο και βγάζω συμπέρασμα![]()
Παραμυθάκι? Γιατί κάθε μέρα δεν καταναλώνεις προϊόντα από αγρότη και από τσοπάνο δικηγόρε μου? Που θα μου πεις να τελειώνει το παραμύθι. Πήγαινε να δουλέψεις στο κτήμα και στο στάβλο να δεις αν τους δίνουν! Να τους κάνεις εμπάργκο και να σταματήσεις να τρως προϊόντα από αγρότες και από τσοπάνους και άρχισε να τρως κρέας εργαστηρίου που θα σου σερβίρει η Ε.Ε. σε λίγο μαζί με τα σκουλήκια που όπως αρχίζουν να κυκλοφορούν κατι διαφημίσεις. Θα μου το παίξεις και νταής!Και επιπλεον το παραμυθακι με τον αγροτη που κουραζεται για να τρωω εγω στον παχυ καναπε μου, να τελειωνει.
3 μηνες το χρονο ασχολουνται και αν. Και τις δουλειες τις κανουν κατι ταλαιπωροι που δεν ξερω αν τους δινουν και τιποτα. Ελα τωρα με τα μαρθα-βούρτσεια, ο καημενος ο αγροτης που βουτηγμενος στη λασπη ταΐζει εμενα τον δικηγορο στον καναπε. Ελα τωρα. Μεγαλα παιδια ειμαστε.
Tι λινκ, βρες ό,τι σε ενδιαφέρει και πάτα εξέλιξη τιμής, όλα εκτοξεύτηκαν. Nα εδώ το λαγκαδοβούλι για τον φίλο αθηναίο44. Από 55 πήγε 81 (αγνοούμε τις τρελές τιμές με τα λοκνταουν). Δηλαδη 26 πάνω στα 55 ή αλλιώς περίπου 50% αύξηση σε 1,5 χρονάκι.Δωσε κανα λινκ τυπε
Καλα του κτηνοτροφουσ τους εχουν γαμησει .Εδω ειχα ενα παλικαρι ειχε καμια διακοσαρια προβατα κατσικια αλλα τα εσφαξε αλλα τα πουλησε και ησυχασε .Τι να λεμε ΟΤΑΝ το φυραμα για αυγαπαραγωγη στα εικοσιπεντε κιλα απο δεκαπεντε παει εικοσι γαμησετα ΚουλαΠαραμυθάκι? Γιατί κάθε μέρα δεν καταναλώνεις προϊόντα από αγρότη και από τσοπάνο δικηγόρε μου? Που θα μου πεις να τελειώνει το παραμύθι. Πήγαινε να δουλέψεις στο κτήμα και στο στάβλο να δεις αν τους δίνουν! Να τους κάνεις εμπάργκο και να σταματήσεις να τρως προϊόντα από αγρότες και από τσοπάνους και άρχισε να τρως κρέας εργαστηρίου που θα σου σερβίρει η Ε.Ε. σε λίγο μαζί με τα σκουλήκια που όπως αρχίζουν να κυκλοφορούν κατι διαφημίσεις. Θα μου το παίξεις και νταής!
ειχε 1,50 πηγε 2,50 και τωρα εχει σταθεροποιηθει στο 1,90.Είχαμε τον καφετζη του νησιού, τον πατέρα σου, εσένα και τώρα τον κουμπάρο.
@papaphilips
Μην τον λαμβάνεις υπόψιν σου ότι κ να λέει. Είναι γνωστός καραγκιόζης μαζί με την παρέα του.Παραμυθάκι? Γιατί κάθε μέρα δεν καταναλώνεις προϊόντα από αγρότη και από τσοπάνο δικηγόρε μου? Που θα μου πεις να τελειώνει το παραμύθι. Πήγαινε να δουλέψεις στο κτήμα και στο στάβλο να δεις αν τους δίνουν! Να τους κάνεις εμπάργκο και να σταματήσεις να τρως προϊόντα από αγρότες και από τσοπάνους και άρχισε να τρως κρέας εργαστηρίου που θα σου σερβίρει η Ε.Ε. σε λίγο μαζί με τα σκουλήκια που όπως αρχίζουν να κυκλοφορούν κατι διαφημίσεις. Θα μου το παίξεις και νταής!
Mαλιστα. Κατα τα αλλα, εγω κανω προπαγανδα. Εσυ ανακαλυψες συγγενη που ξερει οτι ο Υπουργος εχει φρικαρει επειδη πεφτει η κυβερνηση. Εσυ τι ακριβως προσπαθεις να καταφερεις? Να δωσεις καμια ελπιδα στους συριζαιους που κλαινε τη μοιρα τους που δεν μπορουν να ανεβουν πανω απο 25%? Οχι φιλαρακι, δεν βγαινει ο ηλιος απο τη δυση. Και κοιτα μην σε χασουμε μετα τις εκλογες. Γιατι ο Κουλης δεν θα πεσει. Δεν υπαρχει κανενας λογος να πεσει.Eιλικρινα παιδες την πολιτικη προπαγανδα του alex71 δεν μπορω να την καταλαβω.Δεν εχει νοημα απλα.Τί προσπαθει να πετυχει; Να σωσει τον Κουλη απο την ολικη καταρευση για να πιασει ενα ποσοστο στις εκλογες καπως αξιοπρεπες αφου πεφτουν οτι και αν κανουν;
Συγγενικο μου προσωπο πρωτου βαθμου εργαζεται σε γνωστο υπουργειο στην Αθηνα.Διορισμενο απο γραπτο διαγωνισμο του Ασεπ εν ετη 1994.Το τι γινεται εκει μεσα δεν περιγραφεται μου λεει.Ο υπουργος και οι παρατρεχαμενοι βρισκονται σε πληρη αναταραχη.Τα νευρα εχουν ξεφυγει.Ξερουν οτι πεφτει η κυβερνηση του Κουλη σε λιγους μηνες και εχουν φρικαρει.
Mαλιστα. Κ εγω κανω προπαγανδα. φιλαρακι τωρα βγαινει ο ηλιος απο τη δυση. Κοιτα μην σε χασουμε μετα τις εκλογες. Γιατι ο Κουλ ής θα πεσει. υπαρχουν λογοι να πεσει. Αν και θα επρεπε να παραιτηθει απο μονος του με αυτα που κανει
To εχω ξαναγραψει νομιζω. Το οικογενειακο ειναι καπου 150 χιλιαδες.αγαπητε Αλεξ71 μπορεις να γραψεις το ετησιο εισοδημα σου εδω?
απο τα Κειμενα μου δειχνω πως εχω παντα καλη προαιρεση στις ερωτησεις μου.