Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο κωλοφαρδος πρωθυπουργός αφού έχει αντιπολίτευση τον κανέναν..παρόλαυτα για την αλαζονεία και την έπαρση αυτού και των στελεχών του πρέπει να μαυρίσει..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Το μη χείρον βέλτιστον οι Τσύριζες, πρώην καμμένοι εγκέφαλοι κομμουνιστές; Χαζέψατε ΤΕΛΕΙΩΣ;;;; Τι είστε, 20+ που ακόμα δεν έχετε ωριμάσει, γιατί μόνο από τέτοιες ηλικίες θα το δικαιολογούσα.

Έμετος οι Νουδούλα, αλλά όχι και καλύτερη επιλογή ο Τσίπρας που του δώθηκαν τόσες και τεράστιες ευκαιρίες, μάζεψε ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ και τα περίχωρα, ΕΠΙΚΕΣ κωλοτούμπες, δηλαδή κάπου ΕΛΕΟΣ. Οι αριστεροί εκεί, Μέρα55, Λαφαμάνης, και λοιποί, χρειάζονται εισαγγελική για ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ. Οι Συριζαίοι είναι κάποιοι για εγκλεισμό και κάποιοι ΟΡΙΑΚΑ για να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ρίξτε κάτι άλλο, τόσα έχει.
η ωριμοτητα ως αναφορα την ψηφο ειναι ανεκδοτο στην ελλαδα....η πλυση εγκεφαλου που δεχεται ο ελληνας απο τη μεταπολιτευση και μετα οτι η αριστερα ειναι κατι καλο δημιουργει μια βαση που ψηφιζει εκ πεποιθησεως παντα χωρις να την ενδιαφερει να κατανοησει το παραμικρο.συνηθως αυτοι ειναι δ.υ που εχουν εξασφαλισμενο μισθο και οι επιδοματουχοι "ευπαθεις"..ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο βλεποντας τον βαρουφακη στη βουλη κι ομως αυτο οφειλεται στο παραπανω...απο κει και περα ειναι εντελως αστοχο και υποθετικο να συγκρινουμε 2 κυβερνησεις που στην περιοδο διακυβερνησης τους ειχαν εντελως διαφορετικες καταστασεις να αντιμετωπισουν..ο τσιπρας ειχε να αντιμετωπισει τα προβληματα που ο ιδιος δημιουργησε με τις ψευτομαγκιες στους ευρωπαιους,ενω ο γκαντεμης ειχε κορωνοιους,πολεμους,μογγολους στον εβρο κτλ..π.χ κανεις δεν ξερει αν ανοιγαν τα συνορα τοτε με τους λαθρο στον εβρο αν ειχαμε τσιπρα και τι θα λεγαμε τωρα...

Τελευταία τροποποίηση:

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Ρε ασε τις μαλακιες. 26% αυξηση δεν εχει κανενας στα ασφαλιστρα. Ή έχεις κανει μαλακια, ή εχεις κανει ατυχημα. Οσο για αυτα τα "γαλαζια τρολια" μαθε να συζητας και μην μιλας σαν 12χρονο. Τα ξεστραβωσου να τα λες στους κολλητους σου. Ενταξει ειμαστε? Δεν φτανει που μπηκες και μας φλομωσες στις μπουρδες, παρεξηγιεσαι κιολας. Αντε τραβα παρακει

Ξεστραβωσου και διαβασε τι σου εγραψα.. Οσο και να προμοταρεις τον Μητσοτακη, ποτε μην ξεχνας οτι οι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεματα..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
σημερα ενας φιλος του πατερα μου -πασοκ απο κουνια- την ωρα που πηγε στο περιπτερο να παρει τσιγαρα πεταχτηκε ξαφνικα μπροστα του ο μητσοτακης και του εκανε αυξηση στην συνταξη 3567356% ....μου ειπε μετα οτι οσο και να μην του παει ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
χτες ενας μακρινος μπατζανακης μου ακροδεξιος μου ειπε οτι πηγε φαρμακειο και του τα δωσανε ολα ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ....μετα απο αυτο θα ψηφισω μητσοτακη μου κατεληξε η κουβεντα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Παραμυθάκι? Γιατί κάθε μέρα δεν καταναλώνεις προϊόντα από αγρότη και από τσοπάνο δικηγόρε μου? Που θα μου πεις να τελειώνει το παραμύθι. Πήγαινε να δουλέψεις στο κτήμα και στο στάβλο να δεις αν τους δίνουν! Να τους κάνεις εμπάργκο και να σταματήσεις να τρως προϊόντα από αγρότες και από τσοπάνους και άρχισε να τρως κρέας εργαστηρίου που θα σου σερβίρει η Ε.Ε. σε λίγο μαζί με τα σκουλήκια που όπως αρχίζουν να κυκλοφορούν κατι διαφημίσεις. Θα μου το παίξεις και νταής!
Τύπος πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα άντεχε σε μαντρί με τριακόσια κατσίκια και καμιά διακοσαρια πρόβατα ο εβδομηνταενας?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Το μη χείρον βέλτιστον οι Τσύριζες, πρώην καμμένοι εγκέφαλοι κομμουνιστές; Χαζέψατε ΤΕΛΕΙΩΣ;;;; Τι είστε, 20+ που ακόμα δεν έχετε ωριμάσει, γιατί μόνο από τέτοιες ηλικίες θα το δικαιολογούσα.

Έμετος οι Νουδούλα, αλλά όχι και καλύτερη επιλογή ο Τσίπρας που του δώθηκαν τόσες και τεράστιες ευκαιρίες, μάζεψε ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ και τα περίχωρα, ΕΠΙΚΕΣ κωλοτούμπες, δηλαδή κάπου ΕΛΕΟΣ. Οι αριστεροί εκεί, Μέρα55, Λαφαμάνης, και λοιποί, χρειάζονται εισαγγελική για ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ. Οι Συριζαίοι είναι κάποιοι για εγκλεισμό και κάποιοι ΟΡΙΑΚΑ για να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ρίξτε κάτι άλλο, τόσα έχει.
Εγω απο το λίγο που παρακολουθώ τα πράγματα , απο οτι βλέπω απο αυτούς που είναι στην Βουλή μόνο το μερα25 κάνει αντιπολίτευση (η μόνο αυτούς έχω δει εγω) οπότε αν έπρεπε να ψηφίσω κάτι μέσα απο την Βουλή μάλλον αυτούς θα ψήφιζα. Αλλιώς κάποιο κόμμα εκτός Βουλής.

Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι οι δημοσκοπήσεις , οι οποίες μπορεί να σου πούνε οτι παράδειγμα η ΝΔ θα είναι πρώτη και ο Συριζα δεύτερος αλλά με μικρή διαφορά. Οπότε εσυ στην ουσία "αναγκάζεσαι" να ψηφίσεις κάποιον απο τους δύο αν πιστεύεις οτι ο ένας είναι καλύτερος απο τον άλλον. Εκτός αν πεις και οι δύο κυβέρνησαν και οι δύο "ίδιοι" είναι , ας ψηφίσω κάτι άλλο.

Αλλά αν σταματούσαν να ανακοινώνουν ποσοστά δημοσκοπήσεων (πραγματικών η μη) θα ηταν καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Αντι για τις δημοσκοπήσεις ας παρουσίαζαν τις βασικές θέσεις κάθε κόμματος που πρόκειται να κατέβει στις εκλογές.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Τύπος πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα άντεχε σε μαντρί με τριακόσια κατσίκια και καμιά διακοσαρια πρόβατα ο εβδομηνταενας?
ΤΥΠΕ ενας κουμπαρος του πατερα μου προχτες -φολα συριζα- που εχει κατσικια, μου ελεγε πως πριν καμμια βδομαδα πηγε ο μητσοτακης και γαμησε της γιδες του και τωρα δινουν 8πλασιο γαλα....μετα απο αυτο ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μου ειπε κρυφα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Εγω απο το λίγο που παρακολουθώ τα πράγματα , απο οτι βλέπω απο αυτούς που είναι στην Βουλή μόνο το μερα25 κάνει αντιπολίτευση (η μόνο αυτούς έχω δει εγω) οπότε αν έπρεπε να ψηφίσω κάτι μέσα απο την Βουλή μάλλον αυτούς θα ψήφιζα. Αλλιώς κάποιο κόμμα εκτός Βουλής.

Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι οι δημοσκοπήσεις , οι οποίες μπορεί να σου πούνε οτι παράδειγμα η ΝΔ θα είναι πρώτη και ο Συριζα δεύτερος αλλά με μικρή διαφορά. Οπότε εσυ στην ουσία "αναγκάζεσαι" να ψηφίσεις κάποιον απο τους δύο αν πιστεύεις οτι ο ένας είναι καλύτερος απο τον άλλον. Εκτός αν πεις και οι δύο κυβέρνησαν και οι δύο "ίδιοι" είναι , ας ψηφίσω κάτι άλλο.

Αλλά αν σταματούσαν να ανακοινώνουν ποσοστά δημοσκοπήσεων (πραγματικών η μη) θα ηταν καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Αντι για τις δημοσκοπήσεις ας παρουσίαζαν τις βασικές θέσεις κάθε κόμματος που πρόκειται να κατέβει στις εκλογές.
αν κανει ετσι σοβαρη αντιπολιτευση ,αστα φιλε..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Τι να μη σφάξει τα ζωντανά ο άνθρωπος; Το φυραμα για τα πρόβατα απο 25 λεπτά το κιλο πηγε στα 60 λεπτά. Με το κόστος στο Θεό και με την τιμή στο γάλα κολλημένη, την καλύτερη δουλειά έκανε που τα πήγε στο σφαγείο.
Ας πει κάποιος στα γατάκια πως το μαντρί είναι πολύ σκληρό σπορ ....τα ζώα δεν σε περιμένουν και δεν υπάρχει περίπτωση να πεις δεν γαμιεται ας μην πάω σήμερα για δουλειά....όσοι γράφουν μαλακίες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες έχουν είτε πάθει σοβαρή μαλακινση εγκεφάλου απο το πορνχαμπ είτε πιστεύουν ότι το παιδακι που καταβροχθιζουν σε κάτι γκουρμέ ταβέρνες μέρα παρά μέρα φυτρώνει σε ζαρντινιέρα του ταβερνιάρη....για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....δεν θα βγάζετε κιχ μετά ψωλομουρηδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΥΠΕ ενας κουμπαρος του πατερα μου προχτες -φολα συριζα- που εχει κατσικια, μου ελεγε πως πριν καμμια βδομαδα πηγε ο μητσοτακης και γαμησε της γιδες του και τωρα δινουν 8πλασιο γαλα....μετα απο αυτο ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μου ειπε κρυφα
Μαλακά μου κλαιω

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
σημερα ενας φιλος του πατερα μου -πασοκ απο κουνια- την ωρα που πηγε στο περιπτερο να παρει τσιγαρα πεταχτηκε ξαφνικα μπροστα του ο μητσοτακης και του εκανε αυξηση στην συνταξη 3567356% ....μου ειπε μετα οτι οσο και να μην του παει ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ
Ο ξάδερφός μου, σεκιουριτάς σε καθεστώς δημοσίου, τον έπιασε ο κούλης να κοιμάται εν ώρα εργασίας. Όχι μόνο δεν τον ξύπνησε, αλλά τον σκέπασε με ένα σεντόνι για να μην κρυώνει. Μου είπε εμπιστευτικά ότι μάλλον θα το ρίξει στη ΝΔ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Είναι πραγματικά εκπληκτικό - όχι με την καλή έννοια προφανώς - το ότι υπάρχει μόνο Μητσοτάκης και το χάος σε τούτη την χώρα. Η κεντροαριστερά δυστυχώς μόνο δυνητικά ("θα" μπορούσε) υπάρχει, καθώς από καπρίτσιο πάει κόντρα σε οτιδήποτε λέει/κάνει ο Κυριάκος και η κυβέρνησή του, ακόμα κι όταν ενστερνίζεται και πλήρως θέσεις και απόψεις που έχουν αρχικώς εκφραστεί από τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.
Τύπε για αυτό πρέπει να ψηφίζουμε όλοι ΝΔ, μη γίνει καμιά μαλακία και βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι θέσφατο , αν δεν βγει η ΝΔ, βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα (είναι όπως ο μαλάκας, που η μόνη σεξουαλική επιλογή του είναι η μαλακία). Ανδεν είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την 4ετία, θα ήμασταν όλοι ζάμπλουτοι . Τα έλεγε αυτά το mail Χαρδούβελη. Αλλά έγινε η μαλακία και τώρα θα πεινάμε μέχρι το 2050 , ακόμη κι αν κυβερνά η ΝΔ συνεχόμενα. Μας έσκισε το 2015-2019 . Κουράγιο . Τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα. Μετά θα είναι απλά δύσκολα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Ο ξάδερφός μου, σεκιουριτάς σε καθεστώς δημοσίου, τον έπιασε ο κούλης να κοιμάται εν ώρα εργασίας. Όχι μόνο δεν τον ξύπνησε, αλλά τον σκέπασε με ένα σεντόνι για να μην κρυώνει. Μου είπε εμπιστευτικά ότι μάλλον θα το ρίξει στη ΝΔ.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
τώρα βρήκαν πάτημα για το πετρέλαιο κίνησης που σταματά η επιδότηση και θα αυξήσουν τα προϊόντα 30-60%
άλλο που δεν θέλανε κουτί τους ηρθε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Τύπε για αυτό πρέπει να ψηφίζουμε όλοι ΝΔ, μη γίνει καμιά μαλακία και βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι θέσφατο , αν δεν βγει η ΝΔ, βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα (είναι όπως ο μαλάκας, που η μόνη σεξουαλική επιλογή του είναι η μαλακία). Ανδεν είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την 4ετία, θα ήμασταν όλοι ζάμπλουτοι . Τα έλεγε αυτά το mail Χαρδούβελη. Αλλά έγινε η μαλακία και τώρα θα πεινάμε μέχρι το 2050 , ακόμη κι αν κυβερνά η ΝΔ συνεχόμενα. Μας έσκισε το 2015-2019 . Κουράγιο . Τα επόμενα 40 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα. Μετά θα είναι απλά δύσκολα.
ΕΓΩ ΝΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑ....ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΟΜΩς ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....1000 ΦΟΡΕς ΜΛ ΚΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
ΕΓΩ ΝΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑ....
Εννοείται ρε . Το mail Χαρδούβελη τα έλεγε όλα. Είχαμε γίνει ζάμπλουτοι . Τότε με το Σαμαρά. Εγώ είχα βγάλει πολύ χοντρά λεφτά, γιατί πούλαγα λουκέτα και αλυσίδες . Γαμιώντας πήγαινε η μπίζνα. Παρέχαμε και υπηρεσίες, είχαμε συνεργείο που κάρφωνε λαμαρίνες μπροστά σε παράθυρα και βιτρίνες. Πέταγε η οικονομία. Αλλά οι βλάκες βγάλανε το ΣΥΡΙΖΑ και μας κατέστρεψε. Τώρα θέλει κάπου 30 χρόνια η ΝΔ , συνεχούς και αυτόνομης διακυβέρνησης, για να αναστρέψει τη ζημιά που έκανε το 2015-2019 . Μέχρι το 2050 , θα είναι πολύ δύσκολα. Μετά θα είναι απλά δύσκολα, αλλά από το 2100 , αν κυβερνάει συνέχεια η ΝΔ , θα έρθει η χλιδή. Αλλά ο λαός είναι αχάριστος και βιαστικός. Δεν μπορεί να κάνει υπομονη λίγα χρόνια. Ο καθένας θέλει τη μαλακία του εδώ και τώρα . Άλλος θέλει να γεμίζει καρότσια στο σούπερ μάρκετ, άλλος θέλει φθηνή βενζίνη , ο άλλος θα θέλει θέρμανση το χειμώνα, ο καθένας τη μαλακία του. Δεν κάνουν λίγη υπομονή.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Εννοείται ρε . Το mail Χαρδούβελη τα έλεγε όλα. Είχαμε γίνει ζάμπλουτοι . Τότε με το Σαμαρά. Εγώ είχα βγάλει πολύ χοντρά λεφτά, γιατί πούλαγα λουκέτα και αλυσίδες . Γαμιώντας πήγαινε η μπίζνα. Παρέχαμε και υπηρεσίες, είχαμε συνεργείο που κάρφωνε λαμαρίνες μπροστά σε παράθυρα και βιτρίνες. Πέταγε η οικονομία. Αλλά οι βλάκες βγάλανε το ΣΥΡΙΖΑ και μας κατέστρεψε. Τώρα θέλει κάπου 30 χρόνια η ΝΔ , συνεχούς και αυτόνομης διακυβέρνησης, για να αναστρέψει τη ζημιά που έκανε το 2015-2019 . Μέχρι το 2050 , θα είναι πολύ δύσκολα. Μετά θα είναι απλά δύσκολα, αλλά από το 2100 , αν κυβερνάει συνέχεια η ΝΔ , θα έρθει η χλιδή. Αλλά ο λαός είναι αχάριστος και βιαστικός. Δεν μπορεί να κάνει υπομονη λίγα χρόνια. Ο καθένας θέλει τη μαλακία του εδώ και τώρα . Άλλος θέλει να γεμίζει καρότσια στο σούπερ μάρκετ, άλλος θέλει φθηνή βενζίνη , ο άλλος θα θέλει θέρμανση το χειμώνα, ο καθένας τη μαλακία του. Δεν κάνουν λίγη υπομονή.
moynopana aderfe axaristoi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom