Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.524
Πόντοι
3.656
Φαντάσου να κάνουν καμιά μαλακία και να βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να ανεβάσει καύσιμα, τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ, φυσικό αέριο , να αυξήσει εισφορές, να αυξήσει φόρους , ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ... ΔΕΗ , να επαναφέρει χαράτσια που κατάργησε ο Κούλης όπως ο φόρος επιτηδεύματος (το 2024 τον κατάργησε). Γιαυτό στην κάλπη πρωί πρωί , ψηφίζουμε ΝΔ όλοι .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
Φαντάσου να κάνουν καμιά μαλακία και να βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να ανεβάσει καύσιμα, τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ, φυσικό αέριο , να αυξήσει εισφορές, να αυξήσει φόρους , ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ... ΔΕΗ , να επαναφέρει χαράτσια που κατάργησε ο Κούλης όπως ο φόρος επιτηδεύματος (το 2024 τον κατάργησε). Γιαυτό στην κάλπη πρωί πρωί , ψηφίζουμε ΝΔ όλοι .
ΝΑΙ...ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Εγω απο το λίγο που παρακολουθώ τα πράγματα , απο οτι βλέπω απο αυτούς που είναι στην Βουλή μόνο το μερα25 κάνει αντιπολίτευση (η μόνο αυτούς έχω δει εγω) οπότε αν έπρεπε να ψηφίσω κάτι μέσα απο την Βουλή μάλλον αυτούς θα ψήφιζα. Αλλιώς κάποιο κόμμα εκτός Βουλής.

Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι οι δημοσκοπήσεις , οι οποίες μπορεί να σου πούνε οτι παράδειγμα η ΝΔ θα είναι πρώτη και ο Συριζα δεύτερος αλλά με μικρή διαφορά. Οπότε εσυ στην ουσία "αναγκάζεσαι" να ψηφίσεις κάποιον απο τους δύο αν πιστεύεις οτι ο ένας είναι καλύτερος απο τον άλλον. Εκτός αν πεις και οι δύο κυβέρνησαν και οι δύο "ίδιοι" είναι , ας ψηφίσω κάτι άλλο.

Αλλά αν σταματούσαν να ανακοινώνουν ποσοστά δημοσκοπήσεων (πραγματικών η μη) θα ηταν καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Αντι για τις δημοσκοπήσεις ας παρουσίαζαν τις βασικές θέσεις κάθε κόμματος που πρόκειται να κατέβει στις εκλογές.
Εγώ πάλι, δεν πρόκειται να ψηφίσω Νύχτα25. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, να κάνει κάποιος αντιπολίτευση, αλλά ποιός ακριβώς; Αυτός που ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα, έκανε τις λαμακίες του και στο τέλος του χρέωσαν άπαντα λάθη τους οι γελοίοι, λες και μόνο ΈναςΝ έφταιγε; Ο Ναπολέων Βοναπάρτης ΈναςΝ, σε τι ακριβώς θα κάνει καλό; Οι υπόλοιποι τρελοί, ημίτρελοι, και θηλυπρεπείς Γιωτάδες στο κόμμα τι έχουν να πουν ακριβώς;

Είχα ψηφίσει κάποτε Συνασπισμό, τρομάρα μου, ΑΛΛΑ, για πολύ συγκεκριμένο λόγο(και ενώ ήξερα ότι δεν με αντιπροσώπευαν όλες οι άλλες θέσεις τους) . Ποτέ ξανά, οι Αριστεροί χρειάζονται άπαντες ΛΟΒΟΤΟΜΗ, και να φανταστείς πριν πολλλλάαααα χρόνια είχα πάει και σε μερικά ΚΝΕ Οδηγητή, μια φορά τους ψήφισα κιόλας(θνητός είμαι, κάνω μαλακίες, δεν είμαι Θεός, αλλά τουλάχιστον μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας και προπαντός δουλεύοντας, κατάλαβα την ουτοπία αλλά ΚΥΡΙΩΣ την κοροϊδία και τον ρατσισμό-εναντίον των ικανότερων- των θεωριών αυτών) .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ποτε μην ξεχνας οτι οι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεματα..
κανοντας τον δικηγορο του διαβολου, οι αριθμοι μπορουν να πουν πολλα ψεματα.

πχ ο μεσος ανθρωπος εχει λιγοτερα απο 2 χερια. Αρκει ενας τυπος με κομμενο χερι για να κανει τον μεσο ορο απο 2 ----> 1.9999999999 .... Δεν εχεις δει ανθρωπο με κομμενο χερι;

οριστε μερικα παραδειγματα που συναντας καθημερινα και βασει αριθμων λενε ψεματα με το τσουβαλι.

o mark twain πολυ ευστοχα εγραψε "There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics"

για τον μεσο ανθρωπο η στατιστικη ειναι απο τις κυριοτερες επιστημες που χρησιμοποιει τους αριθμους, και δη, σε πολιτικες συζητησεις. Βασικα σχεδον ολες οι παραταξεις εχουν βασισει τεραστιο μερος της γραμμη τους βασει των ψεματων που λενε οι αριθμοι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
αν κανει ετσι σοβαρη αντιπολιτευση ,αστα φιλε..
για τσεκαρε και τι λεει ο Κλεων Γρηγοριαδης. Δεν κανει αντιπολιτευση; ποτε ειδες εσυ πολιτικο να τα χωνει σε εφοπλιστες στη βουλη; ολοι τα παπαρια τους γλειφουν.

Δεν λεω οτι το μερα25 ειναι το καλυτερο κομμα ή οτι ολοι εκει μεσα ειναι σοβαροι ή εχουν σωας τας φρενας, αλλα πρεπει να υπαρχουν και μερικοι βουλευτες με αρχιδια στην αντιπολιτευση. Για το ποσοστο που παιρνει και εκπροσωπει κανει σοβαροτατη αντιπολιτευση, σιγουρα καλυτερη απο τα παιδιαρισματα του αλεξη.

παρεπιπτοντως πριν τολμησετε να μου βαλετε καμια ταμπελα μητσοτακηκου, ας γραψω ενα μητσοτακη γαμιεσαι προκαταβολικα γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μου

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Eιλικρινα παιδες την πολιτικη προπαγανδα του alex71 δεν μπορω να την καταλαβω.Δεν εχει νοημα απλα.Τί προσπαθει να πετυχει; Να σωσει τον Κουλη απο την ολικη καταρευση για να πιασει ενα ποσοστο στις εκλογες καπως αξιοπρεπες αφου πεφτουν οτι και αν κανουν;

Συγγενικο μου προσωπο πρωτου βαθμου εργαζεται σε γνωστο υπουργειο στην Αθηνα.Διορισμενο απο γραπτο διαγωνισμο του Ασεπ εν ετη 1994.Το τι γινεται εκει μεσα δεν περιγραφεται μου λεει.Ο υπουργος και οι παρατρεχαμενοι βρισκονται σε πληρη αναταραχη.Τα νευρα εχουν ξεφυγει.Ξερουν οτι πεφτει η κυβερνηση του Κουλη σε λιγους μηνες και εχουν φρικαρει.

Οσο γι αυτα που μας λεει ο Αλεξ71 τα ακουω βερεσε.Η ακριβεια ειναι παντου.Εχει ξεφυγει το πραγμα στα παντα.Μην προσπαθει να χρυσωσει το χαπι,τζαμπα παιδευεται ο αλεξ.

Φιλικα τα λεω,δεν εχω κατι μαζι του.Αλλα τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια.Η κυβερνηση πεφτει,το ξερουν καλα και οι ιδιοι και προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα.Πλεον ειναι αργα ομως.Ο κοσμος χαζος δεν ειναι και την κοροιδια την μυριζεται απο χιλιομετρα.
1. προστατευσε τον ξεδελφο σου , καλο θα ηταν ν μην εγραφες το ετος προσληψης.
2. Δεν ειναι ευχαριστημενοι με τον Μιτσοτακη; καλητερα να εγγραφες με τη ΝΔ, επειδη μεσω αυτου του κομματικου μηχανισμου διαχειριζεται τις τυχες μας.
3. Εαν δεν τους εκπροσωπει πλεων ως κομμα η ΝΔ να εκφρασουν την αντιθεση τους, αλλα κυριως να βρουν ενα κομμα που τους εκφραζει στις καλπες. ΟΧΙ στη ψηφο διαμαρτηριας, αυτο μπορει να φερει γελοιους τσιπιριπο και τοτε η κατασταση θα γινει πολυ χειροτερα

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
κανοντας τον δικηγορο του διαβολου, οι αριθμοι μπορουν να πουν πολλα ψεματα.

πχ ο μεσος ανθρωπος εχει λιγοτερα απο 2 χερια. Αρκει ενας τυπος με κομμενο χερι για να κανει τον μεσο ορο απο 2 ----> 1.9999999999 .... Δεν εχεις δει ανθρωπο με κομμενο χερι;

οριστε μερικα παραδειγματα που συναντας καθημερινα και βασει αριθμων λενε ψεματα με το τσουβαλι.

o mark twain πολυ ευστοχα εγραψε "There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics"

για τον μεσο ανθρωπο η στατιστικη ειναι απο τις κυριοτερες επιστημες που χρησιμοποιει τους αριθμους, και δη, σε πολιτικες συζητησεις. Βασικα σχεδον ολες οι παραταξεις εχουν βασισει τεραστιο μερος της γραμμη τους βασει των ψεματων που λενε οι αριθμοι.

Oι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεματα.. Η ικανοτητα να τους ερμηνευσεις διαφερει και εκει κρινονται οι ικανοι απ τους ανικανους.

Η στατιστικη δεν ειναι αποτελεσμα σωστης ερμηνειας των αριθμων, αλλα μια μαγειρεμενη τακτικη για επιτευξη του εκαστοτε στοχου προς παραπλανηση των ανθρωπων.. Βλεπε τις εταιρειες δημοσκοπησεων,

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Αν δε μπει ο Τζημερος στη Βουλη και σε αυτες τις εκλογες, θα τυπωσω μπλουζακι που θα γραφει:

"ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΖΗΜΕΡΟ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ"
Ο Τζημερος θα μπει ίσως στις πρώτες εκλογές. Αν δεν τον ξεπεράσουν οι Κασιδιάρηδες και ο κυραλοιφης και κάτι αλλά σουργελα.

Στις δεύτερες εκλογές όμως, που θα γίνουν με ενισχυμένη δεν θα μπει.

Δεν ξέρω πια αν έχει νόημα να τον ψηφίσω. Έχω απογοητευτεί. Ο λόγος δεν θέλει να αλλάξει. Θέλουν τάξιμο ολοι.

Γενικά ο Τζημερος λέει τρελές αλήθειες για αυτό είναι μισητός

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
ο τζημερος ειναι για δαφνι κατευθειαν....στην δουλεια που ητανε τον φτυσανε ηδη...περιγελος μαλακας ειναι

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
σημερα ενας φιλος του πατερα μου -πασοκ απο κουνια- την ωρα που πηγε στο περιπτερο να παρει τσιγαρα πεταχτηκε ξαφνικα μπροστα του ο μητσοτακης και του εκανε αυξηση στην συνταξη 3567356% ....μου ειπε μετα οτι οσο και να μην του παει ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ
Στην Ελλάδα και τον γκόμενο της γυναίκας τους θα ψηφίσουν αρκεί να τάξει. Εδώ ο Σώρρας άνοιξε 200 γραφεία κ το άλλο το σουργελο ο Βελόπουλος μπαίνει Βουλή ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.028
Πόντοι
5.506
ναι και εχουμε παραδοση σε τρελακιες...κοψτε υπουργο
FeAmCNwXkAIDMih.jpg

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
για τσεκαρε και τι λεει ο Κλεων Γρηγοριαδης. Δεν κανει αντιπολιτευση; ποτε ειδες εσυ πολιτικο να τα χωνει σε εφοπλιστες στη βουλη; ολοι τα παπαρια τους γλειφουν.

Δεν λεω οτι το μερα25 ειναι το καλυτερο κομμα ή οτι ολοι εκει μεσα ειναι σοβαροι ή εχουν σωας τας φρενας, αλλα πρεπει να υπαρχουν και μερικοι βουλευτες με αρχιδια στην αντιπολιτευση. Για το ποσοστο που παιρνει και εκπροσωπει κανει σοβαροτατη αντιπολιτευση, σιγουρα καλυτερη απο τα παιδιαρισματα του αλεξη.

παρεπιπτοντως πριν τολμησετε να μου βαλετε καμια ταμπελα μητσοτακηκου, ας γραψω ενα μητσοτακη γαμιεσαι προκαταβολικα γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μου
δεν το ειχα δει αυτο,οντως θελει αντερα να τα πεις αυτα..εγω τους κατακρινω με τον λαικιστικο τροπο που προσεγγιζουν τα πραματα γενικοτερα,εχουν αυτο το ελαττωμα οι αριστεροι,οχι οτι δεν λενε και σωστα..και μη ξεχνας η αντιπολιτευση ειναι "ευκολη".διαχρονικα αποδεδειγμενο.τα ιδια ελεγε για τα μνημονια ο τσιπρας και ο κουλης για τη μακεδονια και αλλοι πιο πριν..μολις ηρθαν ομως στην εξουσια το γυρισαν το εργακι

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Eιλικρινα παιδες την πολιτικη προπαγανδα του alex71 δεν μπορω να την καταλαβω.Δεν εχει νοημα απλα.Τί προσπαθει να πετυχει; Να σωσει τον Κουλη απο την ολικη καταρευση για να πιασει ενα ποσοστο στις εκλογες καπως αξιοπρεπες αφου πεφτουν οτι και αν κανουν;

Συγγενικο μου προσωπο πρωτου βαθμου εργαζεται σε γνωστο υπουργειο στην Αθηνα.Διορισμενο απο γραπτο διαγωνισμο του Ασεπ εν ετη 1994.Το τι γινεται εκει μεσα δεν περιγραφεται μου λεει.Ο υπουργος και οι παρατρεχαμενοι βρισκονται σε πληρη αναταραχη.Τα νευρα εχουν ξεφυγει.Ξερουν οτι πεφτει η κυβερνηση του Κουλη σε λιγους μηνες και εχουν φρικαρει.

Οσο γι αυτα που μας λεει ο Αλεξ71 τα ακουω βερεσε.Η ακριβεια ειναι παντου.Εχει ξεφυγει το πραγμα στα παντα.Μην προσπαθει να χρυσωσει το χαπι,τζαμπα παιδευεται ο αλεξ.

Φιλικα τα λεω,δεν εχω κατι μαζι του.Αλλα τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια.Η κυβερνηση πεφτει,το ξερουν καλα και οι ιδιοι και προσπαθουν να μαζεψουν τα αμαζευτα.Πλεον ειναι αργα ομως.Ο κοσμος χαζος δεν ειναι και την κοροιδια την μυριζεται απο χιλιομετρα.
Τι να προσπαθησει να σωσει ρε τυπαρα πλακα μας κανεις?

Ενας τυπος σε ενα φορουμ λεει τα δικα του. Οπως ολοι.
Τι νομιζεις οτι εχει καμια δυναμη να σωσει?

Ετσι ειναι οταν ληγει μια θητεια κυβερνησης παντα.
Ε και θα πεσει αυτη και θα βγει παλι ΝΔ με συνεργασια. Αντε χωρις Κουλη πανω ισως. Ε και?

Θα αλλαξει διακοσμηση στο υπουργειο ο συγγενης σου.
Αντε να βγει Τσιπρας και να βαλει καδρο τον Τσε Γκεβαρα στο γραφειο. Ε και?

Δηλαδη τι νομιζεις οτι θα συμβει ακριβως θα πεσει θα κουτρουβαλησει ο Κουλης και θα γινει τι ακριβως?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.512
Πόντοι
27.261
δεν το ειχα δει αυτο,οντως θελει αντερα να τα πεις αυτα..εγω τους κατακρινω με τον λαικιστικο τροπο που προσεγγιζουν τα πραματα γενικοτερα,εχουν αυτο το ελαττωμα οι αριστεροι,οχι οτι δεν λενε και σωστα..και μη ξεχνας η αντιπολιτευση ειναι "ευκολη".διαχρονικα αποδεδειγμενο.τα ιδια ελεγε για τα μνημονια ο τσιπρας και ο κουλης για τη μακεδονια και αλλοι πιο πριν..μολις ηρθαν ομως στην εξουσια το γυρισαν το εργακι
ετσι γινεται παντα, για να συνεχιζεται το εργο και να τσιμπανε τα ψαρια... εμεις δηλαδη.
συνεργατες ειναι ολοι τους, γι'αυτο και οι μεταξυ τους περαδωθε μεταγραφες καθε λιγο.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αν δε μπει ο Τζημερος στη Βουλη και σε αυτες τις εκλογες, θα τυπωσω μπλουζακι που θα γραφει:

"ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΖΗΜΕΡΟ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ"
Εαν ειχε παει καλα το στορυ με το Μπογδανι θα ηταν μεσα στην επομενη βουλη.

Αλλα ετουτοι δε μπορουν να δεσουν τα κορδονια τους οχι να κανουν συνεργασιες.

Πρωτα κανουν κοινη συνεντευξη τυπου και διακηρυξεις και μετα χωριζουν υποκρινομενοι οτι ειχαν πολιτικες διαφωνιες ενω ολοι ξερουν οτι ηταν προσωπικο, ειχε ηγετικες τασεις κλπ.

Γενικα ειναι ο Τζημερος στη καλυτερη αναξιοπιστος αλλα τουλαχιστον σε θεωρητικο επιπεδο τα λεει οπως πρεπει.
Για ησυχη συνειδηση και απουσια εναλλακτικης το ριχνεις. Μεχρι εκει. Οχι για καμια σπουδαια αλλαγη.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom