Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξεστραβωσου και διαβασε τι σου εγραψα.. Οσο και να προμοταρεις τον Μητσοτακη, ποτε μην ξεχνας οτι οι αριθμοι δεν λενε ποτε ψεματα..
Πού κολλαει ο Μητσοτακης στα ασφαλιστρα αυτοκινητου, μονο εσυ το ξερεις.
Αυξηση 26% σε ασφαλιστρα αυτοκινητου δεν υφισταται. Κανενας αλλος δεν ειπε εδω μεσα οτι εχει τετοια αυξηση. Δεν θα λεμε συνεχεια τα ιδια. Κουρασες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Πού κολλαει ο Μητσοτακης στα ασφαλιστρα αυτοκινητου, μονο εσυ το ξερεις.
Αυξηση 26% σε ασφαλιστρα αυτοκινητου δεν υφισταται. Κανενας αλλος δεν ειπε εδω μεσα οτι εχει τετοια αυξηση. Δεν θα λεμε συνεχεια τα ιδια. Κουρασες.
οι αυξησεις θα ειναι της ταξης 5-10%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω απο το λίγο που παρακολουθώ τα πράγματα , απο οτι βλέπω απο αυτούς που είναι στην Βουλή μόνο το μερα25 κάνει αντιπολίτευση (η μόνο αυτούς έχω δει εγω) οπότε αν έπρεπε να ψηφίσω κάτι μέσα απο την Βουλή μάλλον αυτούς θα ψήφιζα. Αλλιώς κάποιο κόμμα εκτός Βουλής.

Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι οι δημοσκοπήσεις , οι οποίες μπορεί να σου πούνε οτι παράδειγμα η ΝΔ θα είναι πρώτη και ο Συριζα δεύτερος αλλά με μικρή διαφορά. Οπότε εσυ στην ουσία "αναγκάζεσαι" να ψηφίσεις κάποιον απο τους δύο αν πιστεύεις οτι ο ένας είναι καλύτερος απο τον άλλον. Εκτός αν πεις και οι δύο κυβέρνησαν και οι δύο "ίδιοι" είναι , ας ψηφίσω κάτι άλλο.

Αλλά αν σταματούσαν να ανακοινώνουν ποσοστά δημοσκοπήσεων (πραγματικών η μη) θα ηταν καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Αντι για τις δημοσκοπήσεις ας παρουσίαζαν τις βασικές θέσεις κάθε κόμματος που πρόκειται να κατέβει στις εκλογές.
Η μεγαλυτερη δημοσκοπηση θα ειναι οι πρωτες εκλογες με την απλη αναλογικη. Μετα ακολουθει η δευτερη εκλογικη αναμετρηση, κι εκει προφανως το αποτελεσμα της πρωτης θα λειτουργησει πολωτικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι αυξησεις θα ειναι της ταξης 5-10%
Με δουλευεις μωρε κι εσυ? Τι "θα" ειναι? Εδω ο αλλος ειπε οτι του ηρθε ΤΩΡΑ αυξηση 26% στα ασφαλιστρα αυτοκινητου. Και χωρις να εχει κανει ατυχημα. Εγω φταιω που τον κραζω και δεν του αρεσει? Αφου λεει παραμυθια. Πώς να το κανουμε δηλαδη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαντάσου να κάνουν καμιά μαλακία και να βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να ανεβάσει καύσιμα, τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ, φυσικό αέριο , να αυξήσει εισφορές, να αυξήσει φόρους , ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ... ΔΕΗ , να επαναφέρει χαράτσια που κατάργησε ο Κούλης όπως ο φόρος επιτηδεύματος (το 2024 τον κατάργησε). Γιαυτό στην κάλπη πρωί πρωί , ψηφίζουμε ΝΔ όλοι .
Μπα. Συριζα εγινες πουλακι μου?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Με δουλευεις μωρε κι εσυ? Τι "θα" ειναι? Εδω ο αλλος ειπε οτι του ηρθε ΤΩΡΑ αυξηση 26% στα ασφαλιστρα αυτοκινητου. Και χωρις να εχει κανει ατυχημα. Εγω φταιω που τον κραζω και δεν του αρεσει? Αφου λεει παραμυθια. Πώς να το κανουμε δηλαδη?

Μπα. Συριζα εγινες πουλακι μου?
ε για αυτο γραφω την ΕΠΙΣΗΜΗ απαντηση ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν μπορεί να το πιστεύετε στα αλήθεια όσοι λέτε ότι βλέπετε να έρχεται τούτο το πράγμα ξανά στην εξουσία. Και που βρίσκεται καθαρά πάνω από 20% είναι για γέλια σε τούτη την χώρα, θα πρεπε να παλεύει για την είσοδο στην βουλή απλά.
Δεν γινεται, οι ανθρωποι μαλλον κατι πινουν. Βλεπουν λεει τον Συριζα να επανερχεται. Μηπως βλεπουν και τιποτα ροζ αγελαδες να πετανε δεν ξερω. Ειλικρινα τα πιστευουν αυτα? Και απο πού τα συναγουν?

αν πας κολομβια τι θα ψηφιζεις μαν?θα αφησεις τον κουλη αβοηθητο? :rolleyes:
Ως το 2027 θα εχω πεισει την κοπελα να ερθουμε Ελλαδα. Το 2023 ο Κουλης δεν με χρειαζεται, θα βγει ανετα. Το 2027 ομως θα χρειαστει να κανουμε αγωνα. Θα την κανω και ελληνιδα να εχουμε μια ψηφο ακομη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χωρις να ψηφιζω Συριζα ναι αυτο θα ειναι το νικητηριο κομμα τελικα με τον ενα ή τον αλλον τροπο.
Οχι γιατι ειναι καλυτεροι απλα εσεις δεν κανατε τιποτα για τον απλο λαο.
Για την ακριβεια δεν κανατε απολυτως τιποτα.
Το μονο που καταφερατε ειναι να φερετε στην εξουσια τον Τσιπρα.Του κανατε πιο ευκολη τη δουλεια.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ας γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τις τράπεζες να μην μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα. Τότε δε θα γκρινιάζουμε για τις τιμές
Και να κρατικοποιησει τη ΔΕΗ τύπε. Ανυπομονουμε γι αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μόλις γίνει αυτό το ρεύμα θα είναι τζάμπα
Α τοτε θα ειναι τζαμπα.
Βεβαια, οταν ηταν τζαμπα τα εμβολια, μας λεγανε οι φωστηρες οτι τιποτα δεν ειναι τζαμπα, γιατι τα πληρωνουμε απο τους φορους μας. Λες και τους ζητησε κανενας αυξημενο φορο για τα εμβολια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το σύνθημα μου μέχρι τις εκλογές, θα επαναλαμβάνεται συχνά πυκνά σε όλα τα νήματα πολιτικού περιεχομένου...

Πλεμπαίοι-πλεμπαίοι Συριζαίοι!!!:wanker::wanker::wanker:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Χωρις να ψηφιζω Συριζα ναι αυτο θα ειναι το νικητηριο κομμα τελικα με τον ενα ή τον αλλον τροπο.

Ομονοια πλατεια Κανιγγος οποιο σκαλοπατι να διαλεξεις εχει μεινει λιγη πρεζα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.542
Πόντοι
12.756
Ως το 2027 θα εχω πεισει την κοπελα να ερθουμε Ελλαδα. Το 2023 ο Κουλης δεν με χρειαζεται, θα βγει ανετα. Το 2027 ομως θα χρειαστει να κανουμε αγωνα. Θα την κανω και ελληνιδα να εχουμε μια ψηφο ακομη

το 2027 θα γιορταζουμε τα 5 χρόνια απο τον ηρωικο θανατο σου στα στενα της Κολομβιας,
που θα σε εχουν σφαξει στην τραχεία για 5 δολλαρια Αμερικης

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Γενικά ο Τζημερος λέει τρελές αλήθειες για αυτό είναι μισητός
ο τζημερος λεει υπερτατες πιπες και ειναι ενα αρχιδι και μισο χωρις ιχνος ανθρωπιας ή ευαισθησιας ουτε καν προς τους νεκρους. Γιαυτο ειναι μισητος. Επισης ειναι ενας αξεστος κωλοδεξιος απο αυτους που οι ιδιοι οι δεξιοι ντρεπονται να εχουν στην μερια τους, εστω και με το ζορι, γιαυτο ειναι μισητος. Ο τζημερος θα μεινει πιθανοτατα εκτος βουλης σε ολες τις εκλογες γιατι ακομα και τα ζωα οι ελληνες που ψηφιζουν ξερουν οτι δεν δικαιουται ενας τοσο γραφικος και συντηρητικοτατος ανθρωπακος να εχει εδρανο σε καμια βουλη.

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
το 2027 θα γιορταζουμε τα 5 χρόνια απο τον ηρωικο θανατα σου στα στενα της Κολομβιας,
που θα σε εχουν σφαξει στην τραχεία για 5 δολλαρια Αμερικης
Συμφωνώ σε όλα εκτός απ'το "γιορτάζουμε"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom