geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
γιαυτο ειμαστε εμεις εδω για να δωσουμε λυση σε καθε προβλημα σου αρκει να το ζητησειςΤύπε ασε, εχω προβλημα σοβαρο
γιαυτο ειμαστε εμεις εδω για να δωσουμε λυση σε καθε προβλημα σου αρκει να το ζητησειςΤύπε ασε, εχω προβλημα σοβαρο
η αληθεια ειναι οτι εχω παρα πολυ καιρο να παω , την τελευταια φορά που πηγα και μπηκα μέσα μονο και μονο για να δω την Κοκκινου που μπηκε και αυτηΝιπλης περναει εξω απο σουπερ και αναρωτιεται τι κανουν τοσα αυτοκινητα παρκαρισμενα με τοσο κοσμο να περιφερεται εκει,θα νομιζει ειναι καμια πολυεθνικη.Εχω καιρο να παω σε εκεινο το σουπερ
Νίπλης βαριά private shopping στου Θανόπουλου. Σιγά μη στριμωχτεί με μας τους πλεμπαίους.Νιπλης περναει εξω απο σουπερ και αναρωτιεται τι κανουν τοσα αυτοκινητα παρκαρισμενα με τοσο κοσμο να περιφερεται εκει,θα νομιζει ειναι καμια πολυεθνικη.Εχω καιρο να παω σε εκεινο το σουπερ
πρεπει να ειχαμε δραχμες τοτεη αληθεια ειναι οτι εχω παρα πολυ καιρο να παω , την τελευταια φορά που πηγα και μπηκα μέσα μονο και μονο για να δω την Κοκκινου που μπηκε και αυτη
Ναι, φυσικά. Τιμολόγια.Τα περνας στα εξοδα αυτα
Της πεφτεις μεγαλοςη αληθεια ειναι οτι εχω παρα πολυ καιρο να παω , την τελευταια φορά που πηγα και μπηκα μέσα μονο και μονο για να δω την Κοκκινου που μπηκε και αυτη
Νιπλης στελνει πινεζα,γλιτωνει και βενζινες ο μουνης,θα τα κουβαλαει με τα ποδια η κακομοιραΝίπλης βαριά private shopping στου Θανόπουλου. Σιγά μη στριμωχτεί με μας τους πλεμπαίους.
Με παραγγελια πανω απο 60 ευρω σού τα φερνουν σπιτιΤης πεφτεις μεγαλος
Νιπλης στελνει πινεζα,γλιτωνει και βενζινες ο μουνης,θα τα κουβαλαει με τα ποδια η κακομοιρα
μπηκα βγηκα , δεν ψωνισαπρεπει να ειχαμε δραχμες τοτε
όλα μαζί εισαιΜισό ρε συ, ο Άλεξ με λέει μη σοβαρό και λαϊκιστή.
Σε εμας εδω πρεπει να ψωνισεις κατι, αλλιως δεν σου δινουν χαρτακι με barcode για να βγεις απο το παρκινγκ. Μια φορα ειχα παει να παρω ενα-δυο πραγματα, δεν τα βρηκα και πηγα να φυγω ετσι, εγινε ολοκληρο θεμα για να μου δωσουν barcode για να βγωμπηκα βγηκα , δεν ψωνισα
τις δραχμες τις εθεσα σαν χρονολογια. κακως που δεν ψωνισες ομως ενας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ του βελινεκους σου πρεπει να κινει το χρημα στην αγορα εστω ενα πακετακι τσιχλεςμπηκα βγηκα , δεν ψωνισα
Ναι θα ξοδεψουμε και μεγκαμπαιτ,μπαταρια κλπ ενω εχουμε καλυτερη λυση,την πληρωνουμε που την πηρωνουμε μην καθεται ολη μεραΜε παραγγελια πανω απο 60 ευρω σού τα φερνουν σπιτι
εδω σε μας ειναι μπουτικ , δεν ειναι πλεμπα ο κοσμος που λενε για να μην ψωνισε αυτος άρα εχει κλεψειΣε εμας εδω πρεπει να ψωνισεις κατι, αλλιως δεν σου δινουν χαρτακι με barcode για να βγεις απο το παρκινγκ. Μια φορα ειχα παει να παρω ενα-δυο πραγματα, δεν τα βρηκα και πηγα να φυγω ετσι, εγινε ολοκληρο θεμα για να μου δωσουν barcode για να βγω
εδω στη αθηνα κλειστα παρκινγκ εχω δει μονο στα λιντλΣε εμας εδω πρεπει να ψωνισεις κατι, αλλιως δεν σου δινουν χαρτακι με barcode για να βγεις απο το παρκινγκ. Μια φορα ειχα παει να παρω ενα-δυο πραγματα, δεν τα βρηκα και πηγα να φυγω ετσι, εγινε ολοκληρο θεμα για να μου δωσουν barcode για να βγω
Οχι δεν το κάνουν γι' αυτο. Το κάνουν γιατι διαφορετικα ο καθε καραγκιοζης θα μπαινει να παρκαρει στο παρκινγκ του σουπερ μαρκετ χωρις να θελει να ψωνισει, απλα για να παρκαρει (μιλαω για ανοικτο παρκινγκ)εδω σε μας ειναι μπουτικ , δεν ειναι πλεμπα ο κοσμος που λενε για να μην ψωνισε αυτος άρα εχει κλεψει
Δεν φτανει που μπηκε για να εχετε αποκλειστικο ρεπορταζ στο μπου,γκρινιαζετε κιολας.Αχαριστια παντουτις δραχμες τις εθεσα σαν χρονολογια. κακως που δεν ψωνισες ομως ενας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ του βελινεκους σου πρεπει να κινει το χρημα στην αγορα εστω ενα πακετακι τσιχλες
εγω για ενα ζευγαρι βυζιά μπηκα εκει μεσα , δεν ειδα τι αλλο ειχε το μαγαζιτις δραχμες τις εθεσα σαν χρονολογια. κακως που δεν ψωνισες ομως ενας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ του βελινεκους σου πρεπει να κινει το χρημα στην αγορα εστω ενα πακετακι τσιχλες
Με παραγγελια πανω απο 60 ευρω σού τα φερνουν σπιτι
ε ναι γτ δεν εδωσε παραπανω λεπτομεριες πεταξε τη βομβα και τελοςΔεν φτανει που μπηκε για να εχετε αποκλειστικο ρεπορταζ στο μπου,γκρινιαζετε κιολας.Αχαριστια παντου
ψεμα παντου
Πληροφορίες
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SUPERMARKET
• Περισσότερα από 3500 προϊόντα
• Ελάχιστη παραγγελία 30€
• Δωρεάν αποστολή
• Επιλογή χρόνου παράδοσης
Δεν πληρωνεις τιποτα ρε τύπε, στελνεις την πινεζα, κάνει τα ψωνια και λεει στο ταμειο να τα στειλουν σπιτιΝαι θα ξοδεψουμε και μεγκαμπαιτ,μπαταρια κλπ ενω εχουμε καλυτερη λυση,την πληρωνουμε που την πηρωνουμε μην καθεται ολη μερα