geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
ελα τωρα αδικεις το υπολοιπο συνολο λιγο σεβας στο κορμιεγω για ενα ζευγαρι βυζιά μπηκα εκει μεσα , δεν ειδα τι αλλο ειχε το μαγαζι
ελα τωρα αδικεις το υπολοιπο συνολο λιγο σεβας στο κορμιεγω για ενα ζευγαρι βυζιά μπηκα εκει μεσα , δεν ειδα τι αλλο ειχε το μαγαζι
τι ειναι αυτα ρε ? ομηρο σε κραταει το μαρκετ , εδω τσαμπα πρεπει να ειναιΟχι δεν το κάνουν γι' αυτο. Το κάνουν γιατι διαφορετικα ο καθε καραγκιοζης θα μπαινει να παρκαρει στο παρκινγκ του σουπερ μαρκετ χωρις να θελει να ψωνισει, απλα για να παρκαρει (μιλαω για ανοικτο παρκινγκ)
ακριβως αυτο κανωΔεν πληρωνεις τιποτα ρε τύπε, στελνεις την πινεζα, κάνει τα ψωνια και λεει στο ταμειο να τα στειλουν σπιτι
καλα , καλααααα , μιλαμε μπαζο κανονικα , με μια φορμα πανω κατω , ακωλη εντελως , μονο 2 βυζαρες και ενα μεγαλο ζευγαρι γυαλια ηλιου εβλεπεςελα τωρα αδικεις το υπολοιπο συνολο λιγο σεβας στο κορμι
Α θα παει ποδαρατη και θα γυρισει με αδεια χερια,για να παιρουν τηλεφωνο μετα και να σε ενοχλουν οτι εφεραν τα πραγματα.Ε οχι,παει πολυΔεν πληρωνεις τιποτα ρε τύπε, στελνεις την πινεζα, κάνει τα ψωνια και λεει στο ταμειο να τα στειλουν σπιτι
Ομορφη δεν ηταν ποτέ η συγκεκριμενη, απλως βυζια εχει. Συμφωνω απολυτακαλα , καλααααα , μιλαμε μπαζο κανονικα , με μια φορμα πανω κατω , ακωλη εντελως , μονο 2 βυζαρες και ενα μεγαλο ζευγαρι γυαλια ηλιου εβλεπες
εμπιστευομαι νιπλη με κλειστα ματιακαλα , καλααααα , μιλαμε μπαζο κανονικα , με μια φορμα πανω κατω , ακωλη εντελως , μονο 2 βυζαρες και ενα μεγαλο ζευγαρι γυαλια ηλιου εβλεπες
αυτη θελει να παει με τα ποδια , να κανει και την βολτα της .. τηλεφωνο δεν παιρνει κανεις σπιτι , δεν το δινει πουθενα , αλλιως θα την στειλω στην ΡουανταΑ θα παει ποδαρατη και θα γυρισει με αδεια χερια,για να παιρουν τηλεφωνο μετα και να σε ενοχλουν οτι εφεραν τα πραγματα.Ε οχι,παει πολυ
αφου αυτη θα παει να παραλαβει τα πραγματα ο τιτανας εχει και μερικες επενδυσεις να επιβλεψειΑ θα παει ποδαρατη και θα γυρισει με αδεια χερια,για να παιρουν τηλεφωνο μετα και να σε ενοχλουν οτι εφεραν τα πραγματα.Ε οχι,παει πολυ
Γιατι μωρε την αποκαλείς πινεζα την καημενη?αυτη θελει να παει με τα ποδια , να κανει και την βολτα της .. τηλεφωνο δεν παιρνει κανεις σπιτι , δεν το δινει πουθενα , αλλιως θα την στειλω στην Ρουαντα
ερχονται σπιτι και χτυπανε κουδουνι , παει αυτη κανονιζει τα παντα , ουτε που τους βλεπω εγω αυτους ,εκτος απο την καμερα του κουδουνιουαφου αυτη θα παει να παραλαβει τα πραγματα ο τιτανας εχει και μερικες επενδυσεις να επιβλεψει
Λογικα Φιλι-πινεζαΓιατι μωρε την αποκαλείς πινεζα την καημενη?
ο Αθηναιος την εβγαλε ετσι .. σιγα μην δωσω ραντεβου θανατου επειδη της εβγαλε υποκοριστικοΓιατι μωρε την αποκαλείς πινεζα την καημενη?
εγκατασταση κουδουνιου απο μπαρο;;ερχονται σπιτι και χτυπανε κουδουνι , παει αυτη κανονιζει τα παντα , ουτε που τους βλεπω εγω αυτους ,εκτος απο την καμερα του κουδουνιου
μαλακας εισαι ?? ουτε μπαταρίες στο τηλεκοντρολ δεν εμπιστευομαι στον ΜΠαροεγκατασταση κουδουνιου απο μπαρο;;
Επρεπε να το φανταστω οτι αυτος εχει βαλει το χερι τουο Αθηναιος την εβγαλε ετσι ..
Ποτέ δεν ειπα τετοια πραγματα, ειπα οτι τωρα τελευταια μας εχεις απογοητευσει λιγο για το θεμα της Ουκρανιας
Το σοβαρός πήγαινε σε εσένα.
Λαϊκίστικο post ενώ είσαι από αυτούς που ξέρουν την δημοσιονομική πολιτική των Η.Π.Α. και όποια προσπάθεια σύγκρισης είναι αστεία.
Ο Άδωνις είναι αυτός που είναι, με τα καλά του και τα στραβά του. Είναι πολύ αποτελεσματικός και σαν εκπρόσωπος της Δεξιάς και σαν Υπουργός. Από την στιγμή που οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. τον έχουν δεχτεί, για τους υπόλοιπους ξύδι.
Ο βασικός λόγος που λατρεύουν να τον μισούν είναι επειδή δεν παριστάνει τον σοβαροφανή, δίνει πόνο και ματώνει αριστερά κωλαράκια.
Γράφεις την άποψή σου η οποία είναι σεβαστή είτε διαφωνεί κάποιος είτε συμφωνεί.
Και μετά αποφασίζεις να αναλάβεις τον ρόλο του κριτή στον τομέα της αλήθειας και της γνώσης, υποτιμώντας άλλους ψηφοφόρους γιατί εσύ έχεις τον ψήφο τον σωστό, τον αλάνθαστο, τον ανωτέρου επιπέδου.
Αυτή η ψευδαίσθηση ανωτερότητας που έχεις (εκτιμώντας εσφαλμένα ό,τι οι γνωστικές σου ικανότητες είναι υψηλότερες απ΄ την πραγματικότητα) θεραπεύεται, να ξέρεις.
Επειδή έξω από εδώ μάλλον εσύ είσαι το σκουπίδι, συνέχισε όσο σε παίρνει να ικανοποιείς την ματαιοδοξία σου εδώ, η αγέλη πάντα αναζητά τον αρχηγό της.
Υ.Γ. Παραδέχομαι το λάθος μου. Από τα λιγοστά που είχα διαβάσει εσφαλμένα έκρινα ό,τι είσαι από τους σοβαρούς.
Εγω ενα εχω να πω. Ο Φαντομ εχει απολυτο δικιο.
Τον τελευταιο καιρο εχεις απογοητευσει παρα πολυ κοσμο, που σε ειχε καταταξει στα σοβαρα μελη. Δεν ξερω γιατι συνεβη αυτο. Σε τελικη αναλυση δεν ξερω ποιος σε διορισε κριτη των επιλογων των ψηφοφορων της ΝΔ, και ειδικα οσον αφορα τον Αδωνη, ο οποιος παρηγαγε εργο σε οποιο υπουργειο κι αν βρεθηκε. Και ειδικα αυτο το "το αν τον εχουν αποδεχθει οι ψηφοφοροι της ΝΔ αφησε με να το ξερω καλυτερα απο σενα" ομολογω δεν το καταλαβα, 70.000 σταυρους εχει ο Αδωνης, στους ποσους θεωρεις οτι θα τον εχουν αποδεχθει?
ενώ εσύ γράφεις άλλες μαλακίες κάθε φορά ?και εσυ , αλλα δεν σε βλεπω να το κανεις, τις ιδιες μαλακιες με τον αλλον γραφεις
να σου πω κατι που καταλαβαινεις ..Τύπε Νίπλη μπηκε γκαζωμενη και η Νανα, το νου σου
καλά αυτός ακόμα ψάχνει να δει αν έχω μουνί ή πούτσαΤύπε Νίπλη μπηκε γκαζωμενη και η Νανα, το νου σου
ΑΝ έχεις ... οι πουτσαδόροι ΔΕΝ είναι δειλοίνα σου πω κατι που καταλαβαινεις ..
ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ