Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.237
Πόντοι
12.756
δεν ειναι πουτσα σου ομως να δοριζεις λεφτα που εβγαλες με ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ
πουτσα μου εντελως , εγω παω σουπερ μαζι με Αλεξ , εχουμε και καρτουλα ΑΒ με ποντους και θα τον κλεισουμε το πουστη με τις εξυπνες αγορές μας , στα χαρτοκουτα θα κοιμαται η πολυεθνικη που την εχει

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
αν ειχε οικονομικο υποβαθρο θα εψαχνε αρνι , αλλα αυτα κανει και μενει φτωχος
θα τα ειχε να βοσκανε και στην αυλη του μια χαρα ετοιμα για το πασχα θα εχωνε και καμια γαλοπουλα να και τα χριστουγεννα αλλα φοβαται μην τον κακοχαρακτηρισουν εκει στας γλυφαδας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.237
Πόντοι
12.756
θα τα ειχε να βοσκανε και στην αυλη του μια χαρα ετοιμα για το πασχα θα εχωνε και καμια γαλοπουλα να και τα χριστουγεννα αλλα φοβαται μην τον κακοχαρακτηρισουν εκει στας γλυφαδας
θα πουλαγε και υπηρεσιες , εκπαιδευτης αρνιών , σαν φυλακες κτλ , δεν θα ηξερε τι να τα κανει τα λεφτα

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
πουτσα μου εντελως , εγω παω σουπερ μαζι με Αλεξ , εχουμε και καρτουλα ΑΒ με ποντους και θα τον κλεισουμε το πουστη με τις εξυπνες αγορές μας , στα χαρτοκουτα θα κοιμαται η πολυεθνικη που την εχει
την καλυτερη δουλεια κανεις ο αλεξ ΞΕΡΕΙ δεν ειναι κανα χαπατο να ξοδευει λεφτα δεξια και αριστερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλα που μου το θυμισες, εκτος των άλλων πηρα και 6ευρη σημερα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.237
Πόντοι
12.756
την καλυτερη δουλεια κανεις ο αλεξ ΞΕΡΕΙ δεν ειναι κανα χαπατο να ξοδευει λεφτα δεξια και αριστερα
γιατι δεν παει κουτουρου στο σουπερ , ΕΧΕΙ ΛΙΣΤΑ και παιρνει παντα τα ιδια

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
θα πουλαγε και υπηρεσιες , εκπαιδευτης αρνιών , σαν φυλακες κτλ , δεν θα ηξερε τι να τα κανει τα λεφτα
θα καταφερνε επιτελους να τουρμπισει το σαξο μπας και περασει τα 100

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.237
Πόντοι
12.756
Καλα που μου το θυμισες, εκτος των άλλων πηρα και 6ευρη σημερα
ηδη ετοιμαζουν τις θηλιες στα γραφεία του ΑΒ , 100 υπαλληλοι θα χασουν την δουλεια τους

Καλα τους εκανες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
επαγγελματίας και ψωνίζεις καφε απο το σουπερ μάρκετ ???
εξηγησε το μου λιγο αυτο
Για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες είναι. Συν τα καθαριστικά και κάποια είδη υγιεινής. Οπότε τα παίρνουμε όλα απο S/M.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ηδη ετοιμαζουν τις θηλιες στα γραφεία του ΑΒ , 100 υπαλληλοι θα χασουν την δουλεια τους

Καλα τους εκανες
Εχω λοκαρει και συγκεκριμένη ταμία στο καταστημα, ακομη και αν εχει ουρά στο δικο της ταμειο και το διπλανο ειναι αδειο, περιμενω σε αυτην

Σημερα μού ειπε η υπευθυνη "περαστε στο διπλα που ειναι αδειο" και της λεω "προτιμω αυτο"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.237
Πόντοι
12.756
Για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες είναι. Συν τα καθαριστικά και κάποια είδη υγιεινής. Οπότε τα παίρνουμε όλα απο S/M.
δεν ξερεις τι σου γινεται , ασχετος εντελως , καλα σε λεει ο Αλεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ταμια οχι μια που ηταν στα λαχανικα. εχουν κατι συγκεκριμενο οι ταμιες;;;
τα λαχανικα δεν πρεπει να εχουν πόντους ΑΒ , για ψαξτο λιγο

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
εντομεταξυ πηγα σημερα ΑΒ και παντα εχω την καρτα στο αμαξι και παντα την ξεχναω... να πως φευγουν τα λεφτα και δεν κανω οικονομια. και αυτες οι καργιολες βαριουνται να το κανουν με το κινητο και δεν το αναφερουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εντομεταξυ πηγα σημερα ΑΒ και παντα εχω την καρτα στο αμαξι και παντα την ξεχναω... να πως φευγουν τα λεφτα και δεν κανω οικονομια. και αυτες οι καργιολες βαριουνται να το κανουν με το κινητο και δεν το αναφερουν
Εντελώς ασχετος.
Ακομη και αν εχεις ξεχασει την καρτα ΑΒ, λές το κινητο σου τηλεφωνο που εχεις καταχωρησει και περνανε οι ποντοι. Ελεος δηλαδη

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
λες να δινουν και εξτρα ποντους αν παρει ταμια;;; αυτο λες;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντελώς ασχετος.
Ακομη και αν εχεις ξεχασει την καρτα ΑΒ, λές το κινητο σου τηλεφωνο που εχεις καταχωρησει και περνανε οι ποντοι. Ελεος δηλαδη
ναι ρε ανθρωπε απλα αδιαφορω και γω ετσι και αλλιως δεν κανω σοβαρα ψωνια σε αυτο το σουπερ παιρνω 1-2 συγκεκριμενα οποτε περναω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom