celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.039
- Πόντοι
- 6.056
Ε δεν ειναι και θαυματοποιος,στην περιπτωση σου δεν υπαρχει σωτηρια,θα μεινεις πτωχος-πλεμπαιοςπαραδιδεις ιδιαιτερα μαθηματα οικονομικης διαχειρισης;;;
Ε δεν ειναι και θαυματοποιος,στην περιπτωση σου δεν υπαρχει σωτηρια,θα μεινεις πτωχος-πλεμπαιοςπαραδιδεις ιδιαιτερα μαθηματα οικονομικης διαχειρισης;;;
Σωστος.Μιλαμε οτι εχουν βρει ευκαιρια και αλωνιζουν καποιοι.Ανεβαζουν λεει το αλευρι γιατι ανεβηκε η τιμη των σιτηρων 50-70%(που παιζει σε αυτες τις τιμες απο το νεο ετος).
Ελα χριστέ και παναγιά ...Παμε και στον καφε και στο σουβλακι.
Εκει που πινω καφε (γαλλικο), ειχε 2 ευρω και παραμένει 2 ευρω. Αλλού μπορεί να εχει αυξηθει, δεν ξερω.
Το σουβλακι απο 2,80 πηγε οντως 3,30.
Δεν εχω κατσει να παρατηρησω αν εχει μειωση στην πελατεια.
Ε πηγαινε στην Κυπρο να φουλαρεις, μας τα εχετε πρηξει με την ΚυπροΤι να πει κ η Κύπρος δλδ που εισάγει κ βενζίνη
οχι ρε πουστη μουΕ δεν ειναι και θαυματοποιος,στην περιπτωση σου δεν υπαρχει σωτηρια,θα μεινεις πτωχος-πλεμπαιος
ε μα με τον μαλακα , καλα του λες , και στην Βενεζουέλα ακομα πιο φθηνη , γιατι δεν παει εκει ?Ε πηγαινε στην Κυπρο να φουλαρεις, μας τα εχετε πρηξει με την Κυπρο
Δεν εχει Βουλγαρικο ουτε Ρουμανικο εχω κατι φιλαρακια απο Ελμπασαν τρωνε και καλο χορταρι τα αμνοεριφια οποιοσ ενδιαφερεταιπουτσα μας , θα παρει ο κοσμος με προσφορα
δηλαδη ποσο θέλεις να παει το Αρνι πες μας ?? τι να κανει ο Κουλης ? να σου στο βάλει 4 ευρω ?Δεν εχει Βουλγαρικο ουτε Ρουμανικο εχω κατι φιλαρακια απο Ελμπασαν τρωνε και καλο χορταρι οποιοσ ενδιαφερεται
Εσυ δεν εχω καταλαβει γιατι κόπτεσαι τοσο για την ακριβεια, σε αφορα?ε μα με τον μαλακα , καλα του λες , και στην Βενεζουέλα ακομα πιο φθηνη , γιατι δεν παει εκει ?
Δεν έχει ΜΜΜ τυπεΕ πηγαινε στην Κυπρο να φουλαρεις, μας τα εχετε πρηξει με την Κυπρο
αφου δεν τρωγονται ρε τυπε, τι να παρω μπιφτεκι πλαστελινη ? και μισο ευρω να ειχανε παλι δε θα επαιρναγια σενα το μουνι θα κλεισουν ολοι , δεν κανουν και προσφορες τα σουβλατζιδικα
τι τα κανεις τα λεφτα ρε μουνοπανά ?
πουτσα μου εντελωςΕσυ δεν εχω καταλαβει γιατι κόπτεσαι τοσο για την ακριβεια, σε αφορα?
με ποια τιμη θα ειναι ικανοποιημενοι;;; να επιδοτησει και κανα αρνι αν κατοικια;;;δηλαδη ποσο θέλεις να παει το Αρνι πες μας ?? τι να κανει ο Κουλης ? να σου στο βάλει 4 ευρω ?
Δεν το βλεπω. Λυσσάς. Κατι δεν παει καλαπουτσα μου εντελως
αντι να παρει σκυλο επρεπε να παρει αρνι ο τυπος , τσαμπα θα του ερχοταν τωρα , και δεν θα γαυγιζειμε ποια τιμη θα ειναι ικανοποιημενοι;;; να επιδοτησει και κανα αρνι αν κατοικια;;;
οχι θελω κουπονι - επιδομα 020 λεπτα το κιλοδηλαδη ποσο θέλεις να παει το Αρνι πες μας ?? τι να κανει ο Κουλης ? να σου στο βάλει 4 ευρω ?
ασε ρε τυπε που δεν τρωγονται , εκτος αν οταν περνας και εσυ κλεινεις τα ματια σου για να μην βλεπεις οτι ανεβηκε η τιμηαφου δεν τρωγονται ρε τυπε, τι να παρω μπιφτεκι πλαστελινη ? και μισο ευρω να ειχανε παλι δε θα επαιρνα
γιαυτο ο αθηναιος ψαχνει σκυλι;;αντι να παρει σκυλο επρεπε να παρει αρνι ο τυπος , τσαμπα θα του ερχοταν τωρα , και δεν θα γαυγιζει
πιο πουτσα μου δεν παει άλλο , τερμα , ταβάνιΔεν το βλεπω. Λυσσάς. Κατι δεν παει καλα
αν ειχε οικονομικο υποβαθρο θα εψαχνε αρνι , αλλα αυτα κανει και μενει φτωχοςγιαυτο ο αθηναιος ψαχνει σκυλι;;
δεν ειναι πουτσα σου ομως να δοριζεις λεφτα που εβγαλες με ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑπιο πουτσα μου δεν παει άλλο , τερμα , ταβάνι