alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι βρηκες αστειο ?
Τι βρηκες αστειο ?
Με καλή θέληση, μπόλικη ευγένεια και διαπραγμάτευση και από τις δύο πλευρές. Μου έκανε τρομερή εντύπωση όμως.τα πηρες τελικά ?
προσφορά είχε ή σε κοροιδεψαν και εσενα οπως τον κοσμάκη ?Με καλή θέληση, μπόλικη ευγένεια και διαπραγμάτευση και από τις δύο πλευρές. Μου έκανε τρομερή εντύπωση όμως.
απο τα 10 πραγματακια τυπε που αγοραζω σιγουρα καθε εβδομαδα, μονο ενα τσιμπησε 12 λεπτα απο 1.10 1.22, τα υπολοιπα ιδια.Σημερα πηγα στο σουπερ μαρκετ, στον Βασιλοπουλο συγκεκριμενα.
Λιγο ανησυχος ομολογω οσον αφορα τις τιμές που θα εβρισκα.
Με καταπληξη ειδα οτι τουλαχιστον στο 1/3 των προϊόντων που ηθελα να παρω, υπηρχε προσφορά με εκπτωση απο 20 εως 30% και μαλιστα σε σχεση με τις τιμες που γνωριζα. Λαδι, καφε, καθαριστικά, γαλα, λαχανικα, τα πηρα με προσφορα σε τιμή μικροτερη ακομη και απο αυτη που τα επαιρνα προηγουμενως. Να εφταιγε οτι πηγα καθημερινη?
αυτος ειμαι γω εο καφετζης του Αλεξ ειναι ...
τραμπουκος εντελως μουνάκιαπο τα 10 πραγματακια που αγοραζω σιγουρα καθε εβδομαδα, μονο ενα τσιμπησε 12 λεπτα απο 1.10 1.22, τα υπολοιπα ιδια.
Ναι ρε φιλε, εχει καταντησει το πραγμα να ντρεπομαστε να λεμε οτι δεν βλεπουμε ανατιμησεις γιατι βγαινουν οι αλλοι και λενε οτι ολα ειναι πανω 200%, τι στο διαολο συμβαινει πια?απο τα 10 πραγματακια που αγοραζω σιγουρα καθε εβδομαδα, μονο ενα τσιμπησε 12 λεπτα απο 1.10 1.22, τα υπολοιπα ιδια.
επαγγελματίας και ψωνίζεις καφε απο το σουπερ μάρκετ ???Με καλή θέληση, μπόλικη ευγένεια και διαπραγμάτευση και από τις δύο πλευρές. Μου έκανε τρομερή εντύπωση όμως.
Τον καφε φιλτρου τον επαιρνα 7,80, με τις ανατιμησεις πηγε 8,40 και σημερα τον πηρα 5,89 Το λαδι ειχε καπου 6,40, το ειχανε παει 6,80 και σημερα το πηρα 5,40. Πώς να το κανουμε δηλαδη?προσφορά είχε ή σε κοροιδεψαν και εσενα οπως τον κοσμάκη ?
Για τα άλευρα και τα σπορελαια έχει λογική. Για τα νιτρικά λιπάσματα και τις κτηνοτροφές επίσης. Για τον καφέ καμία. Η μεγαλύτερη παραγωγός είναι η Βραζιλία. Ουτε την αγγίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία.Καλα κάνουνε, γιατι ο κοσμος εχει ανησυχησει και υπαρχει φοβος να σπευδουν στα σουπερ μαρκετ και οι ελλειψεις να γινουν αυτοεκπληρουμενη προφητεια.
Ολα τα σουπερ βγαζουν προσφορες καθε εβδομαδα,εσυ πηρες αυτα που βγαλανε προσφορα,ολα εχουν ανεβει.Εδω συζητανε να πανε το ηλιελαιο στη διπλη τιμη απο τωρα γιατι μπορει να μην κανουν εισαγωγη απο Ουκρανια σε 5-6 μηνεςΤον καφε φιλτρου τον επαιρνα 7,80, με τις ανατιμησεις πηγε 8,40 και σημερα τον πηρα 5,89 Το λαδι ειχε καπου 6,40, το ειχανε παει 6,80 και σημερα το πηρα 5,40. Πώς να το κανουμε δηλαδη?
Έχει δίκιο. Με αυτά κ με αυτά ξεχνάμε το 1,45 που είχε1,92 σημερα τύπε, τι εγινε, περασαν οι 2.000 ημερες που θα περναγαν για να φτασουμε στο 1,90?
Για πες, ποσες μερες θα περασουν για να παει 1.80? 5.000 μερες?
Και για πες μου, εσυ σε ποια τιμη θα εισαι χαρουμενος?
Ναι, φυσικα ειμαι χαρουμενος ρε ξινέ ανθρωπε, πριν κανα δεκαημερο ειχατε φαγωθει οτι θα πηγαινε 2,50, μετα σταματησε να ανεβαινει και λεγατε οτι θα μεινει στο 2,10, μετα λεγατε οτι θα πεσει σε 2.000 μερες, επιτελους παραδεχθειτε οτι η κομματοσκυλίαση που σας δερνει σας ωθει να λετε τη μια μαλακια μετα την αλλη
ασε ρε μυρωδιά εσυ που θα την πεις στον Νικο Τζιαμτσικα του σαητΟλα τα σουπερ βγαζουν προσφορες καθε εβδομαδα,εσυ πηρες αυτα που βγαλανε προσφορα,ολα εχουν ανεβει.Εδω συζητανε να πανε το ηλιελαιο στη διπλη τιμη απο τωρα γιατι μπορει να μην κανουν εισαγωγη απο Ουκρανια σε 5-6 μηνες
Οχι δεν το ξεχναμε.Έχει δίκιο. Με αυτά κ με αυτά ξεχνάμε το 1,45 που είχε
Το ότι είχε 1,45 όμως δεν αλλάζει.Οχι δεν το ξεχναμε.
Αλλά δεν θα χαλαστω κιολας που ενω ειχε φτασει 2.10, αντι να παει 2.50 επεσε στο 1.90
Αυτο γινοταν καμια φορα και στο παρελθον,εβγαζαν κατι σε προσφορα και επαιρνε ο αλλος 10-15 κομματια,που παιζει να ληξουν και να τα πεταξεις αλλα ειναι προσφορα.Με καλή θέληση, μπόλικη ευγένεια και διαπραγμάτευση και από τις δύο πλευρές. Μου έκανε τρομερή εντύπωση όμως.
ναι στην επαρχεια που ειναι ο αλεξ μπορει να κυνηγησει τις προσφορες γτ τα σουπερ εχουν μικρη αποσταση μεταξυ τους στην αθηνα μπορεις να το κανεις αυτο;;Ολα τα σουπερ βγαζουν προσφορες καθε εβδομαδα,εσυ πηρες αυτα που βγαλανε προσφορα,ολα εχουν ανεβει.Εδω συζητανε να πανε το ηλιελαιο στη διπλη τιμη απο τωρα γιατι μπορει να μην κανουν εισαγωγη απο Ουκρανια σε 5-6 μηνες
Ηλιέλαιο δεν εχω παρει ποτέ μου και δεν γνωριζω.Ολα τα σουπερ βγαζουν προσφορες καθε εβδομαδα,εσυ πηρες αυτα που βγαλανε προσφορα,ολα εχουν ανεβει.Εδω συζητανε να πανε το ηλιελαιο στη διπλη τιμη απο τωρα γιατι μπορει να μην κανουν εισαγωγη απο Ουκρανια σε 5-6 μηνες