argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.501
- Πόντοι
- 9.297
Kι όμως...κάτι μου λέει ότι θα είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις.Ζαμπον παριζα Λιντλ με 55 λεπτά.. Τρως 2 φέτες και καρφί για καμπινε
Kι όμως...κάτι μου λέει ότι θα είναι από τα κορυφαία σε πωλήσεις.Ζαμπον παριζα Λιντλ με 55 λεπτά.. Τρως 2 φέτες και καρφί για καμπινε
Αυτά τα θέτεις σε δίκη για άκυρη καταγγελία, όπου ζητάς και δεδουλευμένα κτλ.Εν τέλη υπάρχει λογικός δικηγόρος που θα τον πήγαινε σε αγωγή για να ζητήσει δεδουλευμένα (δώρα ούτε καν μισθούς...) από κουπόνια?
Αυτό ακριβώς. Ότι ο μισθός ήταν μεγαλύτερος, άρα δικαιούμαι μεγαλύτερο δώρο, επίδομα κτλ.και το κυριότερο...αφού έλαβε τα κουπόνια έχει πληρωθεί...τι θα ζητήσει από την εταιρεία? το υπόλοιπου του δώρου που έπρεπε να υπολογιστεί +150 ευρώ?
Ετσι ακριβως. Δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται παραξενοκαι το κυριότερο...αφού έλαβε τα κουπόνια έχει πληρωθεί...τι θα ζητήσει από την εταιρεία? το υπόλοιπου του δώρου που έπρεπε να υπολογιστεί +150 ευρώ?
Δηλαδή ο φίλος....και δεχόταν την κατάσταση επί σειρά ετών....και μετά επειδή απέλυσαν, εκδικητικά(προς την εταιρεία) πήγε να κάνει καταγγελία ότι δεν έλαβε την σωστή μισθοδοσία ενώ όσο δούλευε στην επιχείρηση ήταν όλα καλά???Αυτά τα θέτεις σε δίκη για άκυρη καταγγελία, όπου ζητάς και δεδουλευμένα κτλ.
Οπότε ναι, φυσικά. Και πολλές αποφάσεις που έχουν πάει καλά τέτοιες υποθέσεις. Το θέμα της επιχειρησιακής συνήθειας είναι από τα πλέον κοινά σε εργατικές δίκες.
Αυτό ακριβώς. Ότι ο μισθός ήταν μεγαλύτερος, άρα δικαιούμαι μεγαλύτερο δώρο, επίδομα κτλ.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Αβέρτα γίνεται.
Μου φαίνεται παράξενο γιατί αυτά προβλέπονται από την σύμβαση εργασίας και από τους όρους πληρωμής.Ετσι ακριβως. Δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται παραξενο
Ναι. Ξέρεις κανέναν να προσφεύγει στα δικαστήρια όταν όλα πάνε καλά;Δηλαδή ο φίλος....και δεχόταν την κατάσταση επί σειρά ετών....και μετά επειδή απέλυσαν, εκδικητικά(προς την εταιρεία) πήγε να κάνει καταγγελία ότι δεν έλαβε την σωστή μισθοδοσία ενώ όσο δούλευε στην επιχείρηση ήταν όλα καλά???
Δεν λέω εγώ να μην έχουν πληρώσει έτσι....λέω να έχουν πληρωθεί τα συμφωνημένα....
Εκεί είναι το θέμα της επιχειρησιακή συνήθειας. Ότι δημιουργήθηκε και άλλος όρος στη σύμβαση με το πέρασμα του χρόνου.Μου φαίνεται παράξενο γιατί αυτά προβλέπονται από την σύμβαση εργασίας και από τους όρους πληρωμής.
Ξαφνικά του έρχεται επιφώνηση ότι οι όροι πληρωμής ήταν λάθος?
Ενώ τους δεχόταν για 5 χρόνια για παράδειγμα? Το δικαστήριο δεν μετράει την συνενοχή του στο όλο θέμα?
Τυπάρα μη σκας.Δηλαδή ο φίλος....και δεχόταν την κατάσταση επί σειρά ετών....και μετά επειδή απέλυσαν, εκδικητικά(προς την εταιρεία) πήγε να κάνει καταγγελία ότι δεν έλαβε την σωστή μισθοδοσία ενώ όσο δούλευε στην επιχείρηση ήταν όλα καλά???
Δεν λέω εγώ να μην έχουν πληρώσει έτσι....λέω να έχουν πληρωθεί τα συμφωνημένα....
όχι...αλλά ξέρω πολλούς που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από που (νομίζουν ότι) υπάρχουν....μου έχουν τύχει και τέτοιοι.....Ναι. Ξέρεις κανέναν να προσφεύγει στα δικαστήρια όταν όλα πάνε καλά;
Πολύ ασαφής έννοια αυτή....και αν αυτός είχε συνήθειο να κατουράει στη γλάστρα στο μπαλκόνι για χρόνια θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε ως κεκτημένο δικαίωμα του?Εκεί είναι το θέμα της επιχειρησιακή συνήθειας. Ότι δημιουργήθηκε και άλλος όρος στη σύμβαση με το πέρασμα του χρόνου.
Κόλλησες άσχημα, έτσι; Σου γαμήθηκε το βράδυ!
Καλύτερα να το λύσεις εξωδικαστικά τύπε ... αρκεί να έχεις κατάλληλους πιστοποιημένους διαμεσολαβητές ....προτιμώ να τον πάω από αναβολή σε αναβολή 6 χρόνια να πληρώνω 300άρια κάθε 6 μήνες παρά να του δώσω την ικανοποίηση να μου τα μασήσει
Ήξερα κι άλλους που είχαν την ίδια πεποίθηση .... δεν έπεσαν όλοι .... μέσα ........όχι δε μου γαμήθηκε το βράδυ...έχω τύχει σε τέτοιες καταστάσεις αλλά ευτυχώς στην δική μου επαγγελματική πορεία είχα και έχω καλούς συνεργάτες που δεν (πιστεύω ότι) θα έπεφταν τόσο χαμηλά
λες να τον κεράσουμε τσιμεντένια παππούτσια τύπε?Τυπάρα μη σκας.
Τι σε νοιάζει ;
Έχεις θέματα με εργαζόμενο ;;;;
Μερικά ποτάκια θα κεράσεις μία παρεούλα .... και θα τον φωνάξεις να σας δει.
Θα του πεις ότι θα τον κεράσατε και αυτόν.
Και κέρασμα δεν θα θέλει και δεν θα κάνει καμία καταγγελία. Αν έχει κάνει θα την αποσύρει .
αν παίρνεις τα μέτρα σου όταν βάζεις την υπογραφή σου δε χρειάζεται μετά να τσακώνεσαιΉξερα κι άλλους που είχαν την ίδια πεποίθηση .... δεν έπεσαν όλοι .... μέσα ........
Τον αυγουστο ειχε φτασει 11% ξερις τι σημαινει αυτο??.Λοιπον ζανούλη και εσυ ο αλλος τύπος με το σουπερ μαρκετ, επειδη βαρεθηκα απιστευτα κιολας, παμε παλι,
Ειπωθηκε οτι ειναι 11% ο πληθωρισμος, απεδειξα οτι ειναι 3%, η συζητηση τελειωσε εδω.
Και ας βγουν παλι διαφοροι να λενε οτι δεν κανω καλα να λεω "συζητηση τέλος".
Ας μου πουν τι να συνεχισω να συζηταω εδω.
Ποια πλεμπα ρε λειντι?Καλε και συμπαθεστατε Αλεξ, τι ασχολησε με την πλεμπα ? Αυτοι βλεπουν το ασπρο και απο αντιδραση το λενε μαυρο. Ελα στο θεμα σου στο διαγωνισμο μαλακιας. Υπαρχουν κινησεις κλωνων με σκοπο την αλιωση του αποτελεσματος.
Ρε Ζανκλοντ αφου ξερεις το κολημα του, αλλα τωρα πρεπει να ασχοληθει με τον διαγωνισμο. Ειναι κριμα να χασει το τροπαιο κι ας μην τον ψηφισαΠοια πλεμπα ρε λειντι?
Εδω του εξηγω τα βασικα αλλα παπάρια ζητωκραυγαζει τη νδ
Αμαν καλε μου ανθρωπε .. Οι τιμες γαμηθηκαν με την ανοχη της κυβερνησης, που τους εκλεισε το ματι.. Τουλαχιστον δεστο με χιουμορ.Αρα δεν παραπληροφόρησα. Ναι?
Ρωτάς 2 δικηγόρους για κουπόνια ... Δεν θα βγάλεις άκρη . αντε ο αναφυλαξιας βγαζει μια σοβαρότητα , ο αλλος ρε μαλάκα ειναι τενεκες , απο την αγωνια να εχει δικιο μπορει να σου πει με στομφο οτι να ναι ..Πολύ ασαφής έννοια αυτή....και αν αυτός είχε συνήθειο να κατουράει στη γλάστρα στο μπαλκόνι για χρόνια θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε ως κεκτημένο δικαίωμα του?
όχι δε μου γαμήθηκε το βράδυ...έχω τύχει σε τέτοιες καταστάσεις αλλά ευτυχώς στην δική μου επαγγελματική πορεία είχα και έχω καλούς συνεργάτες που δεν (πιστεύω ότι) θα έπεφταν τόσο χαμηλά
όμως τα έχω δει να γίνονται και τότε και τώρα δεν μου αρέσουν αυτά