Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχω πάει.το κόζις καλύτερο
Δεν έχω πάει.το κόζις καλύτερο
ασε ρε με τον παπατζη ναπουμετο κόζις καλύτερο
αν πας θα με θυμηθείςΔεν έχω πάει.
Τι ακριβώς περιέχει αυτό το έκτρωμα;αν πας θα με θυμηθείς
θα βλαστημάς που δε θα βρίσκεις να παρκάρεις
είναι φτηνό αυτό για νεοδημοκράτες για να κανείς λογαριασμό πρέπει να πας νοσοκομείο από το φαΐασε ρε με τον παπατζη ναπουμε
εχω σταματησει να αγοραζω καφε απο φουρνους.2023: θα μου φτιάξετε ένα φρέντο εσπρέσσο μέτριο;
ριμπάιΤι ακριβώς περιέχει αυτό το έκτρωμα;
ουτε απ εξω μην περασειςΤι ακριβώς περιέχει αυτό το έκτρωμα;
Εύγε. Πέστα. Να προσθέσωεχω σταματησει να αγοραζω καφε απο φουρνους.
δεν υπαρχει ουτε ενας φουρνος που να μην τον κανει σκατα.
Επρεπε να τσεπωσουν απο τον ανταγωνισμο (οι καφετεριες εβαλαν κτψ σφολιατες οποτε τους εφαγαν γερη πελατεια στα efood κτλ), αλλα ξεχασαν να ασχοληθουν με το πως να φτιαξεις εναν φρεντο που να πινεται Βαζουν κατι βαριεστημενες χοντρες μια δοση χωμα, το καινε στην μηχανη, το γεμιζουν παγακια, τον ζητας μετριο και παθαινεις ζαχαρο (γιαυτο πινουμε σκετο), και μετα απο μια γουλια δεν θες να πιεις καφε για μια βδομαδα απτην αηδια. Τουλαχιστον σε ξυπναει
Μαστα (από το μάλιστα). Πόσο; Για να το λες υποθέτω θα είναι λογική τιμή. Πρόσεξε τι θα πεις.ριμπάι
Δεν τρώγονται τα ΓΑΛΠΟ τύπε, ξερατά είναι. Είναι σα να γαμάς φάλαινα Αρκτικού Κύκλου.
με 50-60 είσαι άρχοντας και σου έβαλα και μπυρες στη λυπητερήΜαστα (από το μάλιστα). Πόσο; Για να το λες υποθέτω θα είναι λογική τιμή. Πρόσεξε τι θα πεις.
ναι γιατι οι φουρνοι τις ζυμωνουν ολοι με τα χερια τους τις τυροπιτεςΕύγε. Πέστα. Να προσθέσω
ότι οι φούρνοι πουλάνε περισσότερους (σκατά) καφέδες από τα καφέ και τα καφέ ρε τυπε έχουν κατεψυγμένες σφολιατες
και μπάρες ενέργειας.
οι περισσότεροι πρέπει να παίρνουν και από τον ίδιο προμηθευτή....ναι γιατι οι φουρνοι τις ζυμωνουν ολοι με τα χερια τους τις τυροπιτες
που σκαει φορτηγακι απεξω πρωι πρωι και κατεβαζει δεκα ταψια
Εννοειται ότι το ένα τρίτο των κωδικων από τους 300 σε κάθε μαγαζί είναι προκάτ. Καταρχήν τα σφιλιατοειδη όλα είναι κτψ. Ρε τυπε μια γαμημενη κουρού βαριούνται να φτιάξουν. Τουλάχιστον σφολιατονηχσνη δεν έχουν όλοι και τους το δίνω αλλά μια κουρου ρεεεεεεεεε δεν κάθονται να φτιάξουν. Έχουν πάρει ότι τσουβαλι μίγμα έχει κυκλοφορήσει στην επικράτεια, το καργαρουν σε νερολαδα και μαλακίες και ζυμοπλαθοψηνουν σαν μοτέρ μπας και προλάβουν στο δωδεκάωρο να γεμίσουν τα αγεμιστα.ναι γιατι οι φουρνοι τις ζυμωνουν ολοι με τα χερια τους τις τυροπιτες
που σκαει φορτηγακι απεξω πρωι πρωι και κατεβαζει δεκα ταψια
Φραπεδακι ρε τυπε, σταθερη αξια...εχω σταματησει να αγοραζω καφε απο φουρνους.
δεν υπαρχει ουτε ενας φουρνος που να μην τον κανει σκατα.
Επρεπε να τσεπωσουν απο τον ανταγωνισμο (οι καφετεριες εβαλαν κτψ σφολιατες οποτε τους εφαγαν γερη πελατεια στα efood κτλ), αλλα ξεχασαν να ασχοληθουν με το πως να φτιαξεις εναν φρεντο που να πινεται Βαζουν κατι βαριεστημενες χοντρες μια δοση χωμα, το καινε στην μηχανη, το γεμιζουν παγακια, τον ζητας μετριο και παθαινεις ζαχαρο (γιαυτο πινουμε σκετο), και μετα απο μια γουλια δεν θες να πιεις καφε για μια βδομαδα απτην αηδια. Τουλαχιστον σε ξυπναει
Το άτομο;με 50-60 είσαι άρχοντας και σου έβαλα και μπυρες στη λυπητερή
καλά και ο Σάββας με τα κεμπάπ στο μοναστιράκι είναι καλή λύση και οικονομικήΤο άτομο;
Ε ναι. Να είσαι σίγουρος ότι όλα γίνονται με τα χέρια. Όλα τα παρασκευάσματα χειροποίητα είναι. Άνθρωπος τα φτιάχνει. Απλά είναι μίγματα.οι περισσότεροι πρέπει να παίρνουν και από τον ίδιο προμηθευτή....
βέβαια κάποιοι όπως ο Βενέτης (τρομάρα τους) σε μερικά καταστήματα έχουν και ''open kitchen'' βλεπεις μεσα που τα ζυμώνουν