Απλά το ξεχνάς. Πολύ ακριβό για κανονική χρήση. Μιλάμε πάντα για USA. Αν είναι για μια στο τόσο, έχει καλώς. Τις παλιες εποχες που κονομουσαμε, παίρναμε.
Τα τελευταία χρόνια που έσφιξαν οι κώλοι, μόνο αν βρεις με 50% έκπτωση και οριακά θα το πάρεις. Δηλαδή πρώτα θα βρεις μαγαζί να το πουλάει. Όταν έρχεται συσκευασμένο έχει μπροστά του αρκετές μέρες μέχρι να λήξει στο κενό αέρος. Μόλις πλησιάσει η ληξη, κάποιες μέρες πριν, το στέλνουν με έκπτωση για να μην το φάνε στο κεφάλι. Είναι μεγάλο το κόστος. Αν βρεις χύμα κοπής σε κρεοπωλείο η σούπερ, υπολογίζε για σωστή ποιότητα, μια 60αρα το κιλό. Μπορεί και 70 plus. Rib eye και διάφορες άλλες κοπές. Οπότε αναζήτησε κάτι σε Ουρουγουάης ας πούμε με 30-35 ευρώ το κιλό. Καλό επίσης αλλά όχι το νούμερο 1. Δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα κρέατα με τα δικά μας. Μην σας λένε μαλακιες. Αυτά για black Angus. Για ακόμα πιο εκλεπτυσμένα γουστα τρως μοσχάρι wagyu Japan με κάτι πεντακοσαρικα/κιλό το καλό πράγμα και αν είσαι ανερχομενη οικονομική δύναμη, τρως μοσχάρι kobe japan με ακόμα περισσότερα λεφτά. Δηλαδή με χιλιάδες ευρώ και με γνώμονα μπριζόλα. Σιγά που θα πάρεις και κιλό.