Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
μεταξυ αλλων,θες ενα τενεκε?
Χημείο θα είναι , οταν ειναι να κανω σερβις στο αμαξι θα σου πω
νεκταρ ειναι ,ΝΕΚΤΑΡ, με το κουταλακι θα το πινεις να σου ριχνει τη πιεση και να σου σηκωνει το τσουτσουνιΧημείο θα είναι , οταν ειναι να κανω σερβις στο αμαξι θα σου πω
νεκταρ ειναι ,ΝΕΚΤΑΡ, με το κουταλακι θα το πινεις να σου ριχνει τη πιεση και να σου σηκωνει το τσουτσουνι
θα στειλεις κόσμο στο θανατο εσυ
Εκει με το τσουτσουνι, τον εχασεςνεκταρ ειναι ,ΝΕΚΤΑΡ, με το κουταλακι θα το πινεις να σου ριχνει τη πιεση και να σου σηκωνει το τσουτσουνι
Το πόσο καλό είναι, θα το κρίνει μόνο ο αρμόδιος υπεύθυνος κύριος Πάπιας.νεκταρ ειναι ,ΝΕΚΤΑΡ, με το κουταλακι θα το πινεις να σου ριχνει τη πιεση και να σου σηκωνει το τσουτσουνι
Αυτο που βγαζω ειναι αγουρελαιο εξτρα παρθενο το κανουμε δοκιμη μονοι μαςΛάδι από λάδι έχει διαφορά...έχει μάρκες που είναι παραδοσιακά σε υψηλή τιμή και άλλες που είναι σε πιο προσιτή τιμή.
Μιλάω ΠΑΝΤΑ για ελαιόλαδο...δεν μιλάω για ηλιέλαιο η πυρηνέλαιο.
Το εχω ακουσει απο παραγωγο οτι το Λιντλ φερνει ποιοτικα αγροτικα προιοντα αλλα και σε κρεαταΌλοι οι γνωστοί μου πηγαίνουν στα lidl ακόμα και διευθυντές σε επιχειρήσεις !!!
Πάνε όλοι εκεί κάποια αξίζουν φίλε με τα 1000 !!!
Τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης!!!!
Έχει Κρητικα προϊόντα από παραγωγούς σε ειδικές τιμές !!!
Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων!!
Το 85% των προϊόντων είναι Ελληνικά 100% !!!
Επομένως Lidl !!!!
Ειδικά με την εφαρμογή Lidl plus όλα είναι τέλεια !!!!
H Lidl Ελλάς διακρίθηκε με το Best Buy Award για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Ελλάδα - Lidl Ελλάς
Απέσπασε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από Έλληνες καταναλωτές στην ανεξάρτητη έρευνα του διεθνούς οργανισμού ICERTIAScorporate.lidl-hellas.gr
Ποιότητα για όλους - Lidl Ελλάς
Προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.corporate.lidl-hellas.gr
Σε τσάκωσα έχεις παντρευτεί χοντρή και άσχημη εργαζόμενη απο τα lidl, και φοβάσαι μην πέσει η δουλειάΌλοι οι γνωστοί μου πηγαίνουν στα lidl ακόμα και διευθυντές σε επιχειρήσεις !!!
Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων!!
Επομένως Lidl !!!!
H Lidl Ελλάς διακρίθηκε με το Best Buy Award για την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Ελλάδα - Lidl Ελλάς
Απέσπασε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από Έλληνες καταναλωτές στην ανεξάρτητη έρευνα του διεθνούς οργανισμού ICERTIAScorporate.lidl-hellas.gr
Προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.corporate.lidl-hellas.gr
Σε τσάκωσα έχεις παντρευτεί χοντρή και άσχημη εργαζόμενη απο τα lidl, και φοβάσαι μην πέσει η δουλειά
Απλώς δεν θέλω να ενισχυω το γερμανικό Α.Ε.Π.και μια χώρα η οποία δεν ήταν ποτέ υπέρ μας.Το εχω ακουσει απο παραγωγο οτι το Λιντλ φερνει ποιοτικα αγροτικα προιοντα αλλα και σε κρεατα
να πηγαινεις να τους τα κανεις ανω κατω να ανακατεβεις τα προιοντα να τα παρατας οπου να ναι να αυξάνεται το κοστος λειτουργιας τους Αντισταση!Απλώς δεν θέλω να ενισχυω το γερμανικό Α.Ε.Π.και μια χώρα η οποία δεν ήταν ποτέ υπέρ μας.
Καμια χωρα δεν ειναι υπερ μας τυπε λυκοφιλιες απλα .Το μεγαλυτερο κακο στην χωρα το εχει κανει η Ιταλια ψαξτοΑπλώς δεν θέλω να ενισχυω το γερμανικό Α.Ε.Π.και μια χώρα η οποία δεν ήταν ποτέ υπέρ μας.
ΠρομότοραΌλοι οι γνωστοί μου πηγαίνουν στα lidl ακόμα και διευθυντές σε επιχειρήσεις !!!
Επομένως Lidl !!!!
Ποιο ΑΕΠ τους τύπε, για ελληνικές εταιρείες μιλάμε οι περισσότεροι εδώ, που συνεργάζονται με τους Germs, και κάποια άλλα προϊόντα που μόνο αυτοί δίνουν σε τέτοιες τιμές (κίτρινα τυριά π.χ. , μπύρες)Απλώς δεν θέλω να ενισχυω το γερμανικό Α.Ε.Π.και μια χώρα η οποία δεν ήταν ποτέ υπέρ μας.
Τις μαζευεις ολες πρασινες,με χερι και πας στο ελαιοτριβειο εντος 24ωρου?Αυτο που βγαζω ειναι αγουρελαιο εξτρα παρθενο το κανουμε δοκιμη μονοι μας
βουτυρο το λαδι ζεστο ψωμι απλωνεις ριγανη και μπουκωνεις
To μεγαλύτερο κακό το έχει κάνει ο ανώριμος ψηφοφόρος.Για αυτό είμαι υπέρ της αριστοκρατίας η εναλλακτικά να κυβερνά η Ακαδημία Αθηνών όπως έχω πει παλαιότερα....Καμια χωρα δεν ειναι υπερ μας τυπε λυκοφιλιες απλα .Το μεγαλυτερο κακο στην χωρα το εχει κανει η Ιταλια ψαξτο
Έχω άλλες επιλογές.Απλως δεν πάω εκεί.να πηγαινεις να τους τα κανεις ανω κατω να ανακατεβεις τα προιοντα να τα παρατας οπου να ναι να αυξάνεται το κοστος λειτουργιας τους Αντισταση!