Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να πάτε στα Lidl το 85% είναι Ελληνικά προϊόντα στα μισά λεφτά από τα υπόλοιπα ειδικά με τη ψηφιακή κάρτα Lidl plus !!

Δείτε εδώ !!!

Κάτι αξίζει κι εκεί αλλά παίζει πολύ με τα δικά του. Δεν το έχω ψάξει σε βαθος με τις ετικέτες του. Νιπλη το μικρόφωνο σε εσένα. :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Το μόνο καλό που έχουν τα Lidl είναι ότι δεν τα φέρνουν σπίτι !!

Όμως έχουν πάρκιν για τους πελάτες τους δωρεάν !!!
Το μόνο καλό είναι αυτό σε δαύτους....
Να παρκάρεις εκεί και να πηγαίνεις να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να πληρώσεις πάρκινγκ.....

:tooth::tooth::tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Κάτι αξίζει κι εκεί αλλά παίζει πολύ με τα δικά του. Δεν το έχω ψάξει σε βαθος με τις ετικέτες του. Νιπλη το μικρόφωνο σε εσένα. :rockon:
Ποιό μικρόφωνο ρε Beijing Duck....
Μόλις είδε Lidl και τάπερ άνοιξε πολλαπλές οθόνες χρηματιστήρια και έφυγε....

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε μόλις αυτοαποδομήθηκες.....

:confused::confused::confused::confused:
Τώρα τύπε; Γράφω όταν γραφω για μπουρδέλα Μεταξουργείου, Φυλής, τρώω άκυρα για να βρω να γαμήσω, δεν έχω πει γρι για CG, κερνάω έναν καφέ με το ζόρι, ψάχνω να βρω μαγείρισσα μουνάρα και να συζώ με κάποια ώστε να έχω βοήθειες. Τώρα έγινε η αποδόμηση;

:2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Τώρα τύπε; Γράφω όταν γραφω για μπουρδέλα Μεταξουργείου, Φυλής, τρώω άκυρα για να βρω να γαμήσω, δεν έχω πει γρι για CG, κερνάω έναν καφέ με το ζόρι, ψάχνω να βρω μαγείρισσα μουνάρα και να συζώ με κάποια ώστε να έχω βοήθειες. Τώρα έγινε η αποδόμηση;

Τα παραλές νομίζω....
Μένεις και κάτω από γέφυρα?

:coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

τον δημητράκη τον εχεις πετύχει καθόλου? μια φορα τον ειχα πετυχει σε ενα μαγαζι καθομασταν διπλα διπλα στον καναπε του λεω μαλακα κανόνισε να τραβηξεις κανα βιντεο και με κάνεις ρεζιλι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τον δημητράκη τον εχεις πετύχει καθόλου? μια φορα τον ειχα πετυχει σε ενα μαγαζι καθομασταν διπλα διπλα στον καναπε του λεω μαλακα κανόνισε να τραβηξεις κανα βιντεο και με κάνεις ρεζιλι
Τον έχω πετύχει και στις 3 περιοχές. Τελευταία προ διμήνου ήταν Χωματιανου. Μεταξουργείο έχουμε βγει και φωτο. Γενικώς αν του πεις βγαινει/βγαίνετε φωτο χαλαρά. Έχει και το κορυφαίο βίντεο στο σάιτ. Μην ξεχνιόμαστε. Αυτό που χεζει στον κάδο στην Διδύμου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τον έχω πετύχει και στις 3 περιοχές. Τελευταία προ διμήνου ήταν Χωματιανου. Μεταξουργείο έχουμε βγει και φωτο. Γενικώς αν του πεις βγαινει/βγαίνετε φωτο χαλαρά. Έχει και το κορυφαίο βίντεο στο σάιτ. Μην ξεχνιόμαστε. Αυτό που χεζει στον κάδο στην Διδύμου.

προσεχε τον θα σε κανει ρεζιλι στο τικ τοκ:cheesy:

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.711
Πόντοι
206

Οι ίδιες εταιρείες είναι απλά τα βαφτίζουν Γαλπο αντί για Ροδόπη !!

Τα υπόλοιπα είναι πανάκριβα

Επομένως Lidl ειδικά με Lidl plus έχει κουπόνια κάθε μέρα !!!

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.711
Πόντοι
206
Τύπε μόλις αυτοαποδομήθηκες.....

:confused::confused::confused::confused:

Όλοι οι γνωστοί μου πηγαίνουν στα lidl ακόμα και διευθυντές σε επιχειρήσεις !!!

Πάνε όλοι εκεί κάποια αξίζουν φίλε με τα 1000 !!!

Τα υπόλοιπα Σκλαβενίτης!!!!

Έχει Κρητικα προϊόντα από παραγωγούς σε ειδικές τιμές !!!

Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιώσει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων!!

Το 85% των προϊόντων είναι Ελληνικά 100% !!!

Επομένως Lidl !!!!

Ειδικά με την εφαρμογή Lidl plus όλα είναι τέλεια !!!!

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.711
Πόντοι
206
Τα Γαλπο Τσιπούρες Σολωμοι Απορρυπαντικά Shower Gel καφέδες φαγητά φρούτα όλα στα μισά λεφτά !!!!

Πάρτε αυτοκίνητο η καρότσι πηγαίνετε !!!!

Με τη Ludl plus έχετε επιστροφές χρημάτων + κουπόνια !!

Όσο ψωνίζεις κερδίζετε !!

Πηγαίνετε έστω για δοκιμή !!

Από απλή περιέργεια θα κάνετε πολύ μεγάλη εξοικονόμηση !!

Έχει 1 κιλό λευκό τυρί γαλπο χωρίς πολύ αλάτι δεν πρέπει να έχει πολύ αλάτι για λόγους υγείας μόνο 5,39 € ανά 1 κιλό λευκό τυρί είναι προϊόντα της Ροδόπης αλλά τα βαφτίζουν Γαλπο !!!

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.711
Πόντοι
206
Τα Lidl είναι σαν το factory outlet Vodafone + εφαρμογές κουπόνια Vodafone + Pharmacy discount +
Eshop + skroutz+ best price!!!!

Mονο σ αυτά !!!!

Σε όλα τα παραπάνω τα μισά λεφτά σε σχέση με τους υπόλοιπους!!!

Μόνο τη μάρκα πληρώνετε !!!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.711
Πόντοι
206

Το Jumbo έχει πολύ φθηνά !!!

Τα web site που έστειλα είναι παράδεισος με ειδικές τιμές για ειδικούς πελάτες που είναι γάτες !!

Επιπλέον πάντα μένουμε σε λογικά τμ με βάση τις ανάγκες και τις αντοχές μας !!!

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Το μεσημέρι έφαγα ένα βαρβατο πρόβειο γιαούρτι που το κουτάλι μαγκωνε, ζοριζοταν λέμε να μπει μέσα.
Το ελουσα με άφθονο μέλι θυμαρίσιο που όταν ρέει στο λαρύγγι νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο με τέτοια γεύση και υφή. Μόνο τα καρύδια πήρα απέξω (και τα χρυσιπληρωσα) μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα μου στείλουν τα σοβαρά, τα καλύτερα και φθηνότερα αντι των αρχιδιων εμπορίου. Κοίταξα το υπερμεγέθες πιατο μίγματος που κατεδάφισα σε μόλις 5 λεπτά και χαμογελασα διότι ήταν ζήτημα αν μου κόστισε 6 ευρώ όλο μαζί κι ήταν τεραστιο. Σε ανάλογη ποσότητα από το σουοερ θέλω 6 ευρώ μόνο για το νερομπουρμπουλο γιαούρτι!!! Και θα είναι και μπουρδέλο το μίγμα με σκατομελο χωρια τα γαμοκαρυδα. :confused:
Πως περνάς στην συζήτηση από το μέλι στα σκατα σε μισό δευτερόλεπτο; Ντόναλντ ανησυχω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Γουσταρω να ανεβουν και αλλο οι τιμες των προιοντων ρε τερμα και απο τον θεο να παραμιλανε τα γεροντια στις λαικες και τα σουπερ. Καλα το λαδι φετος μπορει να φτασει και δεκα το λιτρο .
Λάδι από λάδι έχει διαφορά...έχει μάρκες που είναι παραδοσιακά σε υψηλή τιμή και άλλες που είναι σε πιο προσιτή τιμή.
Μιλάω ΠΑΝΤΑ για ελαιόλαδο...δεν μιλάω για ηλιέλαιο η πυρηνέλαιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Τα Γαλπο Τσιπούρες Σολωμοι Απορρυπαντικά Shower Gel καφέδες φαγητά φρούτα όλα στα μισά λεφτά !!!!

Πάρτε αυτοκίνητο η καρότσι πηγαίνετε !!!!

Με τη Ludl plus έχετε επιστροφές χρημάτων + κουπόνια !!

Όσο ψωνίζεις κερδίζετε !!

Πηγαίνετε έστω για δοκιμή !!

Από απλή περιέργεια θα κάνετε πολύ μεγάλη εξοικονόμηση !!

Έχει 1 κιλό λευκό τυρί γαλπο χωρίς πολύ αλάτι δεν πρέπει να έχει πολύ αλάτι για λόγους υγείας μόνο 5,39 € ανά 1 κιλό λευκό τυρί είναι προϊόντα της Ροδόπης αλλά τα βαφτίζουν Γαλπο !!!

Το λευκό τυρί είναι σκέτο ξέπλυμα...αν δεν γράφει ΦΕΤΑ από έξω ,είναι μόνο για καμμία πιτα και όχι μονο του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως περνάς στην συζήτηση από το μέλι στα σκατα σε μισό δευτερόλεπτο; Ντόναλντ ανησυχω
Περιμένω συνέχεια του θέματος στο λατρεμένο περί χεσίματος νήμα....:happy:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Λάδι από λάδι έχει διαφορά...έχει μάρκες που είναι παραδοσιακά σε υψηλή τιμή και άλλες που είναι σε πιο προσιτή τιμή.
Μιλάω ΠΑΝΤΑ για ελαιόλαδο...δεν μιλάω για ηλιέλαιο η πυρηνέλαιο.
επισης αλλο το εξτρα παρθενο,αλλο το παρθενο,και αλλο το μιξ, που εχει εξτρα παρθενα και λαμπαντε μεσα
Το τελευταιο ηδη προωθειται αρκετα στο εξωτερικο λογω του οτι η τιμη του εξτρα παρθενου εχει ξεφυγει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
επισης αλλο το εξτρα παρθενο,αλλο το παρθενο,και αλλο το μιξ, που εχει εξτρα παρθενα και λαμπαντε μεσα
Το τελευταιο ηδη προωθειται αρκετα στο εξωτερικο λογω του οτι η τιμη του εξτρα παρθενου εχει ξεφυγει
λαδεμπορας εισαι μωρη γαμιολα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom