sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.549
- Πόντοι
- 22.266
41%ειδικά σε αυτό κάποιοι από εμάς έχουμε την τύχη να μπορούμε να κάνουμε οικονομία δε χρειαζόμαστε την τεχνολογία
41%ειδικά σε αυτό κάποιοι από εμάς έχουμε την τύχη να μπορούμε να κάνουμε οικονομία δε χρειαζόμαστε την τεχνολογία
Σου είπα τι μπορείς και μέχρι που όπως και τα παραπάνω ώστε να έχεις όλο το φάσμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο ωραίες οι φθηνές γιατί δεν μπορώ να φάω τις πολύ ακριβές.ρε τύπε δε θέλω να φάω στο δρακούλη
ένα πλεμπάιο burger με μπιφτέκι black Angus θέλω να ρημαδοφάω
σημείωση : από όλες αυτές τις κοπές που είπες οι πιο φτηνές είναι οι πιο ωραίες.
έχει κάποια κρεοπωλεία (όχι σούπερ μάρκετ και όχι ''αλυσίδες'' που έχουν καλύτερα πράγματα.Σου είπα τι μπορείς και μέχρι που όπως και τα παραπάνω ώστε να έχεις όλο το φάσμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο ωραίες οι φθηνές γιατί δεν μπορώ να φάω τις πολύ ακριβές.
Το μόνο μέτρο σύγκρισης που έχω είναι το μπουρδέλο μοσχαρι β ή γ διαλογής που κινείται στην αγορά και που πρέπει να κάνεις εξονυχιστική έρευνα για να μην σου βγει τακούνι στο φάγωμα (να βρεις καλό). Δηλαδή ποιος έφαγε ωραίο μοσχαράκι να έρθει να μου πει;
Ολο κανελογαρυφαλλα τρώμε και σάλτσες μαζί με το μοσχάρι. Που είναι η γεύση κρέατος να καταλάβω; Οπότε black Angus τύπε μου (3 φορές καλύτερο) μια στο τόσο αλλιώς θα ψάχνεις με φακό. Ότι κάνουμε όλοι.
Τι να σου πω; Εγώ θέλω να βρίσκω μοσχάρι που να του βάζω αλάτι και λίγο πιπέρι χωρίς τίποτα άλλο και να γεύομαι νόστιμο κρέας. Αυτό σπανίζει. Αν είναι να κάτσω να παίρνω ξηρής ωρίμανσης λόγω μόδας και να φτιάχνω μαριναδες για να φυτέψω γεύση και περιποίηση, να πάνε να γαμηθούν. Θέλουμε κρέας όπως πριν 20-30 χρόνια. Με γεύση χωρίς πολλά πολλά!!! Υ.Γ Οι βεγκαν δεν έχω ιδέαέχει κάποια κρεοπωλεία (όχι σούπερ μάρκετ και όχι ''αλυσίδες'' που έχουν καλύτερα πράγματα.
Προφανώς είναι πιο ακριβά...όχι όσο νομίζει κανείς όμως.
Τελικά οι βίγκαν τρώνε καλύτερα
Βάλε σακούλα σούπερ μάρκετ, με 5 λεπτά καθάρισες, χαχαχχχαχααΚαι για τις καποτες μιλήστε ρε νιαμου που έχουν πάει στο θεό από προπερσυ η 18αδα διπλασιάστηκε η τιμή της ..
Ούτε να γανησουμε δεν θα μπορούμε ...
τύπε θες πολλάΤι να σου πω; Εγώ θέλω να βρίσκω μοσχάρι που να του βάζω αλάτι και λίγο πιπέρι χωρίς τίποτα άλλο και να γεύομαι νόστιμο κρέας. Αυτό σπανίζει. Αν είναι να κάτσω να παίρνω ξηρής ωρίμανσης λόγω μόδας και να φτιάχνω μαριναδες για να φυτέψω γεύση και περιποίηση, να πάνε να γαμηθούν. Θέλουμε κρέας όπως πριν 20-30 χρόνια. Με γεύση χωρίς πολλά πολλά!!! Υ.Γ Οι βεγκαν δεν έχω ιδέα
τι τρώνε. Μάλλον χημικά η παράγωγα.
Σε 20-30 χρόνια δεν θα υπάρχει σίγουρα αυτή η χώρα ίσως ούτε κι ο πλανήτης.τύπε θες πολλά
οι πιο πολλοί συνάνθρωποι σου θέλουν απλά να γευτούν κρέας (και όχι φακές) και ας έχει και υφή αρβύλας
να λες καλά γιατί σε 20 - 30 χρόνια θα βάζεις αλάτι και πιπέρι σε συνθετικό πουρέ
οι βίγκανς τρώνε καλύτερα και χτυπάνε και αλτερνατιβ γκομενακια.
Λάδι δεν υπάρχει πουθενά. Ουτε Ισπανία ούτε Ιταλία ούτε Τυνησία ούτε στις μικρότερες σε δυναμικότητα χώρες.το μυστικο ειναι να ξυπνησει ο μαλακας ο καταναλωτης και να πεσουν οι πωλησεις...
αν και ακομα και εδω Γλυφαδα σε κατι μοσχαρια,μπριζολιδια και τυρια βλεπω λιγα κεσατια που εχουν πολλοι εδω χρημα...
μακαρι να παγιωθει ΠΑΝΤΟΥ να δεις πως πεφτουν οι τιμες..
τωρα θα γελασουμε με το λαδι που θα το βαλουν στον κωλο τους
δεν έχεις φάει burger με μανιταρι αντι για μπιφτέκι και σουβλάκι με τυρί αντι για καλαμάκι γιαυτο το λεςΣε 20-30 χρόνια δεν θα υπάρχει σίγουρα αυτή η χώρα ίσως ούτε κι ο πλανήτης.
Το ότι οι βιγκαν τρώνε καλύτερα κάνω ότι δεν το είδα. Τι ότι χτυπούν αλτερνατιβ γκομενάκια στο δίνω μιας που σήμερα αν μπλέξεις με βιγκανισνο, διαλογισμό και γενικώς με πρωτοτυπα πράγματα, οι γκόμενες σε βλέπουν αλλιώς.
Πρόλαβα μόνο τον αυλόγυρο πριν κλείσει ως αλυσίδα που έβαζε τυρί τσένταρ μέσα στο σουβλάκι αλλά υπήρχε κρέας. Μανιτάρια έχω φάει σε πίτσα η μόνα τους λαδοιριγανη κτλ συνταγές. Όμως μπέργκερ με μανιτάρια δεν έχω φάει. Ψέμματα δεν θα πω. Μου φαίνεται ισο με την πατέντα που προμοταρεται τελευταία Σόγια, μίγμα από πρωτεινες μπιζελιων, παντζάρια για χρώμα, ιχνοστοιχεία, λίπος να μην βγει τακούνι και νερό.δεν έχεις φάει burger με μανιταρι αντι για μπιφτέκι και σουβλάκι με τυρί αντι για καλαμάκι γιαυτο το λες
Ποια η αποψη σου για τις μοσχαρισιες μπριζολες στα ψητοπωλεια-φαγαδικα-efoodαδικα, κλπ; Ειναι καλης ποιοτητας γενικα;Το μόνο μέτρο σύγκρισης που έχω είναι το μπουρδέλο μοσχαρι β ή γ διαλογής που κινείται στην αγορά και που πρέπει να κάνεις εξονυχιστική έρευνα για να μην σου βγει τακούνι στο φάγωμα (να βρεις καλό). Δηλαδή ποιος έφαγε ωραίο μοσχαράκι να έρθει να μου πει;
Για μένα πάω σε τέτοια μόνο αν έχουν κάρβουνα και ξέρουν να ψήσουν ώστε να πατσισω την όποια πιθανή χασουρα. Ωστόσο είναι ασύμφορα. Στο Αρτζεντινα στον Μαραθώνα που είναι γνώστες (τώρα πια ούτε ξέρω τι γίνεται) είναι όλα πλέον πανάκριβα και μια τετραμελής παρέα θέλει το λιγότερο 200 ευρώ για να πει ότι έφαγε και χάρηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Υπάρχουν δηλαδή καλά μαγαζιά αλλά πανάκριβα. Σε γενικές γραμμές οι μπριζόλες έξω είναι μικρές σε μέγεθος και δεν έχουν κατανάλωση, συνήθως παίρνουν μόνο αν γίνει παραγγελία. Δηλαδή φέρνουν σπαλομπριζόλες χωρίς κόκκαλο που είναι μινιατούρες κι έχουν περιπου 15-17 ευρώ καθιστός. Δεν λέει. Αν βρεις μεγάλη θα σε γδάρουν περισσότερο στον λογαριασμό. Η ποιότητα είναι μέτρια για μένα. Δεν γίνεται να σου παρέχουν φοβερή ποιότητα σε καλή τιμή. Είναι αυτονοητο εκτός αν πέσεις τυχαία σε κάποιον που νοιάζεται και πάει για πολύ μικρό ποσοστό κέρδους. Δύσκολο. Συνήθως όλα τα μαγαζιά βγάζουν κέρδος από σαλάτες, ορεκτικά κτλ. Από μπριζόλες δεν περιμένουν να βγάλουν λεφτά εκτός αν είναι γνήσια μπριζολαδικα. Προσωπική γνώμη μια στο τόσο για την έξοδο. Δεν βρίσκω κάτι συναρπαστικό σε σχέση τιμής/απόδοσης. Ντιλιβερι σιγά τα ωά. Θα τους πιάσεις την σχάρα και δεν τα θέλουν αυτά. Συνήθως τρως ξεπέτα. Ούτε εκεί βλέπω φως. Ωστόσο μια στο τόσο κι εδώ αν έχεις ξαναφάει και ήταν καλά. Ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια.Ποια η αποψη σου για τις μοσχαρισιες μπριζολες στα ψητοπωλεια-φαγαδικα-efoodαδικα, κλπ; Ειναι καλης ποιοτητας γενικα;
Αυξήθηκε η τιμή λόγω πειρατείας στα αφρικανικά παραλια και λόγω των ουκρανικών ρακέτε που δυσκολεύουν την κίνηση στην Μαύρη Θάλασσα...Και για τις καποτες μιλήστε ρε νιαμου που έχουν πάει στο θεό από προπερσυ η 18αδα έχει διπλασιάστει η τιμή της ..
Ούτε να γαμησουμε δεν θα μπορούμε ...
το κόζις καλύτεροΣτο Αρτζεντινα στον Μαραθώνα που είναι γνώστες (τώρα πια ούτε ξέρω τι γίνεται) είναι όλα πλέον πανάκριβα και μια τετραμελής παρέα θέλει το λιγότερο 200 ευρώ για να πει ότι έφαγε και χάρηκε σε ικανοποιητικό βαθμό