Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
νταξει τουλαχιστον βλεπουν ποιοτικο περιεχομενο
χειρότεροι ever είναι προς αγγλία μεριά οι διαμαρτυρόμενοι ,
συγκριτικά με όλη αυτή τη κοπριά παπικούς-προτεστάντες βασανιστές παιδιών,
είμαστε πάνλευκα περιστεράκια , κανά τρενάκι παίζει συνήθως με συναίνεση

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Δεν ψωνίζω εγώ, ούτε είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φίρμες.
Η γυναίκα μου όμως που τα ψάχνει και έχει εμπειρία ετών μου λέει ότι τα περισσότερα Marata προιόντα (brand name του Σκλαβενίτη), ειδικά όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί κλπ είναι πολύ καλά προιόντα και ταυτόχρονα σαφώς φθηνότερα από τα αντίστοιχα επώνυμα.
Τυπε ποίημα σου ρίχνει για να τρώει τα λεφτά που περισσεύουν στα νύχια και στα κομμωτήρια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
Το”μυστικό” κρύβεται στην παλιά μοναστηριακή κουζίνα . Ψάρι , λεμόνι , ελαιόλαδο , ελιές , σπιτικό ζυμωτό ψωμί με προζύμι ,όσπρια , άγρια χόρτα , λαχανικά και φρούτα εποχής από τα μποστάνια τους κτλ . Για αυτό τον λόγο στα παραδοσιακά μοναστήρια ,φτάνουν , και ξεπερνούν τα 100 , έχοντας πλήρη πνευματική διαύγεια , και δίχως να έχουν προβλήματα του τύπου δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ κτλ . Και φυσικά όχι άγχος κτλ
Εμείς και που βγάζουμε κάνα φράγκο έχουμε στάνταρ υποχρεωσεις και φυσικά περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα.
Είναι πολύ σχετικό το αν είμαστε εμείς σε καλύτερο βιοτικό επίπεδο η αυτοί....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρουμε ρε θείο τι είναι αυτό το μαράτα. :O
Παίρνουμε μόνο De Cecco και La Molisana από τον Θανόπουλο ή τον Μπαλάσκα.
Πάρε κιπριανι από θανοπουλο τυπε 5 ευρώ το πακέτο λες και αγοράζεις μοσχάρι γουαγκου Ιαπωνίας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Εμείς και που βγάζουμε κάνα φράγκο έχουμε στάνταρ υποχρεωσεις και φυσικά περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα.
Είναι πολύ σχετικό το αν είμαστε εμείς σε καλύτερο βιοτικό επίπεδο η αυτοί....
και αυξημένο εισόδημα να έχεις πάλι θα θες το λίγο παραπάνω
Ακόμη και να μη το θες το αυξημένο εισόδημα ,θα εξαναγκαστείς απο τις συνθήκες του καταναλωτισμού να το θέλεις κ θα το επιδιώξεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σωματοψυχική φθορά
Στα μοναστήρια έχουνε αποβάλλει τις σκέψεις για τα γήινα αγαθά , άλλος κόσμος διαφορετικός ή καλύτερα , βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι , τουλάχιστον οι απομονωμένοι αγιορείτες. Σίγουρα υπάρχουνε κ οι τουρίστες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
στην Ανθεων λαικη της Δευτερας ο παγκος με τα χορτα ειναι 2 χοντρες νεες γυναικες που εχουν ολο χορταρικα..θα τις δεις...
εξαιρετικα αγρια χορτα
Και δεν μου λες πως ξέρεις ότι είναι άγρια;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.205
Πόντοι
6.056
Tι προϊοντα σε προσφορα και κουπονια και καλαθι του νοικοκυριου τυποι?Υπαρχει οντως ακριβεια ή ειναι προπαγανδα των αντιπαλων?Ποιοι χλευαζαν τους Κουβανους πριν λιγα χρονια που τους δινανε με δελτιο 2 κιλα ρυζι και φακες για να βγαλουν το μηνα:think::confused::confused::confused::coffee::coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Tι προϊοντα σε προσφορα και κουπονια και καλαθι του νοικοκυριου τυποι?Υπαρχει οντως ακριβεια ή ειναι προπαγανδα των αντιπαλων?Ποιοι χλευαζαν τους Κουβανους πριν λιγα χρονια που τους δινανε με δελτιο 2 κιλα ρυζι και φακες για να βγαλουν το μηνα:think::confused::confused::confused::coffee::coffee:
φακορυζο; :wanker:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
Πάρε κιπριανι από θανοπουλο τυπε 5 ευρώ το πακέτο λες και αγοράζεις μοσχάρι γουαγκου Ιαπωνίας
ειχε παρει η δικια μου μακαρονια με σιταρυ και φαγοπυρο και ηταν σαν να ετρωγα σπαγγο...
:confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.341
Πόντοι
2.456
ειχε παρει η δικια μου μακαρονια με σιταρυ και φαγοπυρο και ηταν σαν να ετρωγα σπαγγο...
Τάκη αυτα συνοδεύονται αποκλειστικά με γλυκόξινη σάλτσα από σπέρμα βρυκόλακα κ παρμεζάνα με κάνναβη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom