Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.215
Πόντοι
9.297
ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
Πάει η κυρά στο σούπερ μάρκετ κυρίως,σωστά;

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Το”μυστικό” κρύβεται στην παλιά μοναστηριακή κουζίνα . Ψάρι , λεμόνι , ελαιόλαδο , ελιές , σπιτικό ζυμωτό ψωμί με προζύμι ,όσπρια , άγρια χόρτα , λαχανικά και φρούτα εποχής από τα μποστάνια τους κτλ . Για αυτό τον λόγο στα παραδοσιακά μοναστήρια ,φτάνουν , και ξεπερνούν τα 100 , έχοντας πλήρη πνευματική διαύγεια , και δίχως να έχουν προβλήματα του τύπου δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ κτλ . Και φυσικά όχι άγχος κτλ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
μου ανοιξατε την ορεξη θα χτυπησω 2 ντερμπι για προθερμανση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Το”μυστικό” κρύβεται στην παλιά μοναστηριακή κουζίνα . Ψάρι , λεμόνι , ελαιόλαδο , ελιές , σπιτικό ζυμωτό ψωμί με προζύμι ,όσπρια , άγρια χόρτα , λαχανικά και φρούτα εποχής από τα μποστάνια τους κτλ . Για αυτό τον λόγο στα παραδοσιακά μοναστήρια ,φτάνουν , και ξεπερνούν τα 100 , έχοντας πλήρη πνευματική διαύγεια , και δίχως να έχουν προβλήματα του τύπου δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ κτλ . Και φυσικά όχι άγχος κτλ
Μοναστηριακή κουζίνα, δηλαδή με απλά λόγια μπούστικη κουζίνα....
Ποια διαύγεια τύπε? Το μυαλό στον κώλο και στην πούτσα είχαν/έχουν εκεί μέσα....
:effemine:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
εχω ξεχασει αυτα τα δανεικα που ειχα δωσει. :confused: και πλεον δεν μθυμαμαι ποσα ηταν 300 ευρω νομιζω. :think:
με ενα κατοσταρικο σπαμε ενα χερι και ενα ποδι, και σου επιστρεφουμε τα υπολοιπα 200.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Ενας φτωχος δεν μπορει να κοιταει πολυτελειες, θα παρει οτι σηκωνει η τσεπη του. Φτηνο κρεας ειναι το χοιρινο και τιποτα φτερουγες/μπουτια κοτοπουλου, φτηνα αλλαντικα ειναι κατι παριζες και κατι ζαμπονια, οχι η γαλοπουλα, το φτηνο τυρι σιγουρα θα χει 40-50% λιπαρα, και μετα θα πλακωσει ψωμια και σαβουρα γλυκα/μπισκοτα κτλ που τα πουλανε με το κιλο τα σουπερμαρκετ, αλευρι με ζαχαρη...

Εγω εχω ξαναπει οτι πολλοι δεν πανε λαικη που ειναι και φτηνη και εχει και καλα προιοντα, αλλα τωρα αμα ο αλλος δουλευει πρωι με απογευμα, ποτε να προλαβει να παει; Μονο Σ/Κ που τρεχει για τα υπολοιπα. Ας μην τα ριχνουμε στους φτωχους... Σιγουρα ειναι θεμα νοοτροπιας, αλλα ποσο να κατηγορησουμε καποιον που δουλευει σα το σκυλι και απλα δεν εχει χρονο να βρει αυτα τα λιγα φτηνα και υγιεινα προιοντα που υπαρχουν;
δεν είναι θέμα πολυτέλειας, ίσα ίσα τα μπισκοτάκια κ τα σνακ για πρωινό είναι ακριβότερα απο τα φρούτα
ζαμπόν με γαλοπούλα ένα ευρώ διαφορά στο κιλό έχουνε, η πάριζα ναι είναι φτηνότερη
τα τυριά όλα στα ίδια λιπαρά παίζουν , δεν είναι ζημιά τα τυριά όσο τα κρέατα και τα ετοιματζίδικα απο τυρόπιτα ως πιτόγυρα

Στη δεύτερη παράγραφο καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν δικαιολογώ κανέναν , μην τους λυπάσαι διότι έχουν πλήρη γνώση στο τι τρώνε και γουστάρουν

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.257
Πόντοι
3.820
Μοναστηριακή κουζίνα, δηλαδή με απλά λόγια μπούστικη κουζίνα....
Ποια διαύγεια τύπε? Το μυαλό στον κώλο και στην πούτσα είχαν/έχουν εκεί μέσα....
:effemine:
Αφου το λεει και ο παπας εχουνε λιωσει απο τις τσοντες

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
καλά τα λες με τονισμένο το "χωρίς άγχος"
Αν ο άνθρωπος τρέφεται υγιεινά, δουλεύει λίγο, δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις να αγχώνεται , δεν αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα, έχει περιορίσει τις επίγειες ματαιότητες του
όλα αυτά μαζί κ συνδυαστικά τον μακροημερεύουν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Αφου το λεει και ο παπας εχουνε λιωσει απο τις τσοντες