argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.215
- Πόντοι
- 9.297
Υγιεινό και υπέροχο!φακορυζο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον θα σε δάγκωσαν...τα ξερω
Υγιεινό και υπέροχο!φακορυζο;
Μάλλον θα σε δάγκωσαν...τα ξερω
απο την οψη την γευση αναγνωριζονταιΥγιεινό και υπέροχο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον θα σε δάγκωσαν...
Τύπε στα μοναστήρια φτάνουν 100 όχι γι αυτά που λες αλλά επειδή δεν έχουν γυναίκες ...Το”μυστικό” κρύβεται στην παλιά μοναστηριακή κουζίνα . Ψάρι , λεμόνι , ελαιόλαδο , ελιές , σπιτικό ζυμωτό ψωμί με προζύμι ,όσπρια , άγρια χόρτα , λαχανικά και φρούτα εποχής από τα μποστάνια τους κτλ . Για αυτό τον λόγο στα παραδοσιακά μοναστήρια ,φτάνουν , και ξεπερνούν τα 100 , έχοντας πλήρη πνευματική διαύγεια , και δίχως να έχουν προβλήματα του τύπου δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ κτλ . Και φυσικά όχι άγχος κτλ
Του γαβγίζουν λυσσασμέναΚαι δεν μου λες πως ξέρεις ότι είναι άγρια;
Βάλε τυπε ένα τζει μπι Ελ να παίζει κουρκουλη και σ αγαπάω όσο ποτέεχω λαικη αυριο τι να βαλω στο καροτσι?
στην γευση ειναι παρομοια με τα οχι αγρια (ήμερα τα λενε αραγε;) και με τα ραδικια, στην οψη κυριως τα καταλαβαινεις απο το αγκαθωτο σχημα των φυλλων. Απλα καποιες φορες ειναι λιγο πιο πικρα, αναλογα το εδαφος, αυτο θα το μαθεις οταν φας ομωςαπο την οψη την γευση αναγνωριζονται
Αλαλα τα χείλη των ασεβων....Τύπε στα μοναστήρια φτάνουν 100 όχι γι αυτά που λες αλλά επειδή δεν έχουν γυναίκες ...
Χωρίς πρηξοπούτσι 200 φτάνεις ... οπότε καβαλιούνται μεταξύ τους ηρεμούν και κλείνονται στα κελιά τους από τις 6 τ απόγευμα
ΕυλόγησονΑλαλα τα χείλη των ασεβων....
παντα ειναι ποιο πικρα....ραδικια καμμια σχεση ρεστην γευση ειναι παρομοια με τα οχι αγρια (ήμερα τα λενε αραγε;) και με τα ραδικια, στην οψη κυριως τα καταλαβαινεις απο το αγκαθωτο σχημα των φυλλων. Απλα καποιες φορες ειναι λιγο πιο πικρα, αναλογα το εδαφος, αυτο θα το μαθεις οταν φας ομως
Σαράντα μέρες νηστεία και μετά εξομολογηση,βλασφημε...Ευλόγησον
αγρια γλυκα δεν τρως; ειναι ιδια με ραδικιαπαντα ειναι ποιο πικρα....ραδικια καμμια σχεση ρε
Άμα τρώω τα χόρτα που λέει ο Αθηναίος δεν θα προλάβω και τις 40 μέρες νηστεία ... θα χω πεθάνει στο 2βδόμαδοΣαράντα μέρες νηστεία και μετά εξομολογηση,βλασφημε...
μονο αγρια τρωω..τα αλλα δεν μου αρεσουν..εγω δοκιμασει βλητα,ραδικια,ιταλικα δεν μου αρεσουναγρια γλυκα δεν τρως; ειναι ιδια με ραδικια
Τυπε δοκίμασε τα ραδίκια ανάποδαμονο αγρια τρωω..τα αλλα δεν μου αρεσουν..εγω δοκιμασει βλητα,ραδικια,ιταλικα δεν μου αρεσουν
οχιΤυπε δοκίμασε τα ραδίκια ανάποδα
τα αγρια ρε αθηνεζε εχει και πικρα και γλυκα. Δεν ξερεις τι αγοραζεις; Το γραφουν στα ταμπελακια...μονο αγρια τρωω..τα αλλα δεν μου αρεσουν..εγω δοκιμασει βλητα,ραδικια,ιταλικα δεν μου αρεσουν
ουτε το ηξερα οτι υπαρχουν και γλυκα δεν εχω φαει ποτετα αγρια ρε αθηνεζε εχει και πικρα και γλυκα. Δεν ξερεις τι αγοραζεις; Το γραφουν στα ταμπελακια...
εξαρτάται τη γυναίκα ρε απόλυτε, αν είναι καμιά χοντροκώλα σαμπρέλα κλάφτα..Τύπε στα μοναστήρια φτάνουν 100 όχι γι αυτά που λες αλλά επειδή δεν έχουν γυναίκες ...
Χωρίς πρηξοπούτσι 200 φτάνεις ... οπότε καβαλιούνται μεταξύ τους ηρεμούν και κλείνονται στα κελιά τους από τις 6 τ απόγευμα
Θα τρως και τυρί εκτός από Τετάρτη και Παρασκευή....Άμα τρώω τα χόρτα που λέει ο Αθηναίος δεν θα προλάβω και τις 40 μέρες νηστεία ... θα χω πεθάνει στο 2βδόμαδο