το μυαλό σου στο καρμπυρατέρι μωρή γαβριέλα του βορράΤο κωλαντερο σου έχει πάθει ρήξη χιαστου μλκ μου με αυτά!![]()
![]()

το μυαλό σου στο καρμπυρατέρι μωρή γαβριέλα του βορράΤο κωλαντερο σου έχει πάθει ρήξη χιαστου μλκ μου με αυτά!![]()
![]()
εννοειται πως μιλαω σοβαρα...ΜΟΝΟ απο τα αγρια χορτα βεβιαια πινουμε το ζουμι...πες τους ότι μιλάς σοβαρά για το ζουμί γιατί θα νομίζουν ότι τρολάρεις
Επίσης μια κατσαρόλα χόρτα να φας δεν παχαίνεις, το ίδιο με τα ψάρια
Το κωλαντερο σου έχει πάθει ρήξη χιαστου μλκ μου με αυτά!![]()
![]()
πες τους ότι μιλάς σοβαρά για το ζουμί γιατί θα νομίζουν ότι τρολάρεις
Επίσης μια κατσαρόλα χόρτα να φας δεν παχαίνεις, το ίδιο με τα ψάρια
ρε μλκ αηδια.βραστα ρε ρεμαλι τα τρωω με λαδακι,λεμονακι και πινω και το ζουμι..
![]()
ξυνόγαλο κατεβάζω στις αρχιδοσακούλες κ το σπέρμα γίνεται πρασινωπότυπε μετα αν ειναι να κατεβασεις γαλα να το πεις στον Σκλαβενιτη να το κανει Μαρατα![]()
εσυ πινεις καμια βαλβολινη φιλε Μπαρε ?ρε μλκ αηδια.![]()
ρε μαλακα μιλαμε για υγεια-ευεξιαρε μλκ αηδια.![]()
και οι προγονοι μας χορταρακια τρωγανε και το προσδοκιμο ηταν 50 χρονων.ρε μαλακα μιλαμε για υγεια-ευεξια
ε εισαι παπαραςκαι οι προγονοι μας χορταρακια τρωγανε και το προσδοκιμο ηταν 50 χρονων.![]()
![]()
![]()
εδω εισαικαι οι προγονοι μας χορταρακια τρωγανε και το προσδοκιμο ηταν 50 χρονων.![]()
![]()
![]()
ειμαι κουρασμενος.ε εισαι παπαρας
και εγωειμαι κουρασμενος.![]()
τι συνέβη , πες εδω στα φιλαρακια σουειμαι κουρασμενος.![]()
Ενας φτωχος δεν μπορει να κοιταει πολυτελειες, θα παρει οτι σηκωνει η τσεπη του. Φτηνο κρεας ειναι το χοιρινο και τιποτα φτερουγες/μπουτια κοτοπουλου, φτηνα αλλαντικα ειναι κατι παριζες και κατι ζαμπονια, οχι η γαλοπουλα, το φτηνο τυρι σιγουρα θα χει 40-50% λιπαρα, και μετα θα πλακωσει ψωμια και σαβουρα γλυκα/μπισκοτα κτλ που τα πουλανε με το κιλο τα σουπερμαρκετ, αλευρι με ζαχαρη...αν έχουν σαβούρα στο μυαλό ,σαβούρηδες θα μείνουνε είτε φτωχοί είτε πλούσιοι και με σώμα για ζαμπόνια σε χοντρές φέτες
Τρεξιματα.τι συνέβη , πες εδω στα φιλαρακια σου![]()
δεν πιστευω να σου χρωστάνε ;Τρεξιματα.
εχω ξεχασει αυτα τα δανεικα που ειχα δωσει.δεν πιστευω να σου χρωστάνε ;![]()