Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
θέλω άμεσα αποτελέσματα ρίχνω στο 1Λ Ολύμπος 7 κουταλιές νες καφέ και παγάκια και καπάκια κουμπώνω μισό μπολ κουακερ και δεν χρειααζεται ούτε καζανάκι να τραβήξεις :2funny:
Έπρεπε να κρατηθείς και να το γράψεις στο εκλεκτό νήμα:"Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο"....
Το απόλυτο.....καθαρή λεκάνη μετά που σηκώνεσαι!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.332
Πόντοι
5.006
το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..
αυτο λεμε ρε τσάκωνα...
για το δικο της γαλα, ο ολυμπος αρμεγει τις αγελαδες...για το αλλο γαλα της ιδιωτικης ετικετας, αρμεγει τους τραγους...
αλλα και τα δυο ο ολυμπος τα κανει....
:confused: :confused: :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..
Μπορεί και τα επώνυμα και τα private label να βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά οι πρώτες ύλες τους διαφέρουν, και για αυτό το λόγο τα δεύτερα πωλούνται πιο φθηνά. Φυσικά είναι και άλλοι παράγοντες όπως μαρκετινγκ, product positioning κλπ. Προσωπικά από private label αγοράζω χαρτικά, τα οποία είναι πάνω κάτω ίδια σαν ποιότητα, καθώς και σνακ τύπου κρουασάν, μπισκότα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756
Μπορεί και τα επώνυμα και τα private label να βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά οι πρώτες ύλες τους διαφέρουν, και για αυτό το λόγο τα δεύτερα πωλούνται πιο φθηνά. Φυσικά είναι και άλλοι παράγοντες όπως μαρκετινγκ, product positioning κλπ. Προσωπικά από private label αγοράζω χαρτικά, τα οποία είναι πάνω κάτω ίδια σαν ποιότητα, καθώς και σνακ τύπου κρουασάν, μπισκότα.
ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
όπως ακριβώς τα λες είναι και για τους λόγους(διαφήμιση προμόσιον) που αναφέρει ο mpartan είναι φθηνότερα

Ο μυρωδιάς ροπαο να ρωτήσει τη πεθερά να του τα ξηγήσει ένα χεράκι :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Ειλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756
Ειλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.
χρονια τα εχω τσεκαρει..εχω πεταξει και αρκετα βεβαια αλλα αυτα που αξιζουν τα επαιρνα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
τελικα ποιον θα μπουκοταρετε μαγκες;
να ξερω που να πηγαινω για να μην εχει κινηση στο ταμειο :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
στελνεις τον κοσμο να πεθάνει απο την σαπίλα για να καταλαβει μετα που θα ειναι 3 μετρα κατω απο την γη οτι λες αρλουμπες..
Καλο κολπο και αυτο , να στελνεις τους μαρτυρες στον θανατο

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
τύπε μιας και το φερε η κουβεντα να πουμε. τσεκαρε φετα γαλπο απο λιντλ . μιλαμε για μεγαλη γκαυλα :coffee::wanker::wanker::wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
τύπε μιας και το φερε η κουβεντα να πουμε. τσεκαρε φετα γαλπο απο λιντλ . μιλαμε για μεγαλη γκαυλα :coffee::wanker::wanker::wanker:
πες του να περάσει και απο πρακτικερ μετα να παρει καμια 10αρια τετραγωνικα πλακάκι :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ολοι οι τσιγγανοι πανε σκλαβενιτη. Αρα νομιζω πως ειναι ο πρωτος στοχος μπουκοταζ. Τα λιντλ νταξει οποιος αγοραζει απο εκει εχει death wish, δεν ειναι καν σουπερμαρκετ, παζαρι ειναι. Κατι ελομας κατι μασουτης, λιγο παρακμη, ασε που εχουν λιγα μαγαζια.

Μεταξυ ΑΒ/mymarket ειναι το ντερμπι, ο ΑΒ εχει καλυτερη γκαμα αλκοολ νομιζω, και σιγουρα καλυτερο ονομα, ακου mymarket.

AB λοιπον μεχρι νεωτερας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Σκλαβενίτης είναι τα ίδια με τα επώνυμα , πλην φρέσκο γάλα που όμως όλες οι εταιρίες το έχουνε γαμήσει
Τυριά,αλαντικά,ζυμαρικά, ντοματοειδή ,χαρτικά ,κονσέρβες τόνος, όλα τα ίδια κ καλύτερα κ φτηνότερα

ΑΒ εντελώς μάπα , μακρυά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
ρε που φτασατε με Μητσοτακη ρε γαμιολες , να ψωνίζετε ιδιωτικης ετικέτας ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
@Νίπλης στο γαλα και γιαουρτι δεν κανουμε εκπτωσεις να πουμε. ακουγεται εντονα στους διαδρόμους για ντριμ τιμ σταμου και δημητριου :wanker::wanker::wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
@Νίπλης στο γαλα και γιαουρτι δεν κανουμε εκπτωσεις να πουμε. ακουγεται εντονα στους διαδρόμους για ντριμ τιμ σταμου και δημητριου :wanker::wanker::wanker:
εχετε να φατε γαλα σε σκονη απο την Τεχεράνη που θα παει συννεφο
ευτυχως θα εχει Μαρατα νερό να βαλετε μεσα να κανετε αλευρόκολλα ναπουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom