athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.868
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι ψαγμενος ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαλα εσενα και υαλοβαμβακα να σου δωσουν, θα τον φας....
εδω μιλαμε για τον μεσο ορο, οχι για σενα....
ειμαι ψαγμενος ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαλα εσενα και υαλοβαμβακα να σου δωσουν, θα τον φας....
εδω μιλαμε για τον μεσο ορο, οχι για σενα....
Έπρεπε να κρατηθείς και να το γράψεις στο εκλεκτό νήμα:"Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο"....θέλω άμεσα αποτελέσματα ρίχνω στο 1Λ Ολύμπος 7 κουταλιές νες καφέ και παγάκια και καπάκια κουμπώνω μισό μπολ κουακερ και δεν χρειααζεται ούτε καζανάκι να τραβήξεις
αυτο λεμε ρε τσάκωνα...το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..
Μπορεί και τα επώνυμα και τα private label να βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά οι πρώτες ύλες τους διαφέρουν, και για αυτό το λόγο τα δεύτερα πωλούνται πιο φθηνά. Φυσικά είναι και άλλοι παράγοντες όπως μαρκετινγκ, product positioning κλπ. Προσωπικά από private label αγοράζω χαρτικά, τα οποία είναι πάνω κάτω ίδια σαν ποιότητα, καθώς και σνακ τύπου κρουασάν, μπισκότα.το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..
ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερΜπορεί και τα επώνυμα και τα private label να βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά οι πρώτες ύλες τους διαφέρουν, και για αυτό το λόγο τα δεύτερα πωλούνται πιο φθηνά. Φυσικά είναι και άλλοι παράγοντες όπως μαρκετινγκ, product positioning κλπ. Προσωπικά από private label αγοράζω χαρτικά, τα οποία είναι πάνω κάτω ίδια σαν ποιότητα, καθώς και σνακ τύπου κρουασάν, μπισκότα.
όπως ακριβώς τα λες είναι και για τους λόγους(διαφήμιση προμόσιον) που αναφέρει ο mpartan είναι φθηνότεραρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
Ειλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
χρονια τα εχω τσεκαρει..εχω πεταξει και αρκετα βεβαια αλλα αυτα που αξιζουν τα επαιρναΕιλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.
στελνεις τον κοσμο να πεθάνει απο την σαπίλα για να καταλαβει μετα που θα ειναι 3 μετρα κατω απο την γη οτι λες αρλουμπες..ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
νιπλικη ατακατελικα ποιον θα μπουκοταρετε μαγκες;
να ξερω που να πηγαινω για να μην εχει κινηση στο ταμειο
δικός μας ειναι , του φαμιλυνιπλικη ατακα
τύπε μιας και το φερε η κουβεντα να πουμε. τσεκαρε φετα γαλπο απο λιντλ . μιλαμε για μεγαλη γκαυλαΕιλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.
πες του να περάσει και απο πρακτικερ μετα να παρει καμια 10αρια τετραγωνικα πλακάκιτύπε μιας και το φερε η κουβεντα να πουμε. τσεκαρε φετα γαλπο απο λιντλ . μιλαμε για μεγαλη γκαυλα
Σκλαβενίτης είναι τα ίδια με τα επώνυμα , πλην φρέσκο γάλα που όμως όλες οι εταιρίες το έχουνε γαμήσειΕιλικρινά δεν ξέρω, σπάνια αγοράζω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης με τα επώνυμα.
εχετε να φατε γαλα σε σκονη απο την Τεχεράνη που θα παει συννεφο@Νίπλης στο γαλα και γιαουρτι δεν κανουμε εκπτωσεις να πουμε. ακουγεται εντονα στους διαδρόμους για ντριμ τιμ σταμου και δημητριου