KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.430
- Πόντοι
- 6.166
Δοκίμασε τις σοκολάτες του Λίντλ (παράδειγμα την σοκολάτα με τα ολόκληρα φουντούκια ή την σοκολάτα την τζαντούγια -finCARRE noisette) συνέκρινε τις με αντίστοιχες γνωστές μάρκες και θα δεις πόσο καλές είναι οι πρώτες.Εάν έχεις δοκιμάσει Λάκτα πιστεύω να έχει δει πόσο μάπα την έχουνε κάνει...Φετα, γαλακτοκομικα, μοσχαρι, κοτοπουλο, ολα πανακριβα πια. Και ολα, ζαχαρη, ζυμαρικα, ελαιολαδο, τα παντα. Το καλαθι του νοικοκυριου θα ξεκινησει να εφαρμοζεται στα σουπερ μαρκετ συντομα. Ας δουμε πως θα λειτουργησει. Αν καταλαβα καλα, θα σου εχει σημανση στα φτηνα διαθεσιμα προιοντα. Δηλαδη να μπορεις να παρεις ακριβα μακαρονια Μελισσα, Μισκο, Μπαριλα, αλλα να σου εχει και ιδιωτικης ετικετας, μακαρονια ΑΒ, Βασιλοπουλος, μακαρονια Μαρατα, Σκλαβενιτης. Καφες Νεσκαφε, πανακριβος πια, καφες στιγμιαιος αντιστοιχος ΑΒ, φθηνοτερος. Μα αυτο δεν γινεται ηδη; Υπαρχουν αυτα τα προιοντα στο ραφι. Φθηνοτερα απο τα αλλα.
Εγω δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ τετοια προιοντα. Μπορει να ειναι καλα, δεν γνωριζω. Αλλα παντα προτιμουσα να παρω πχ μια σοκολατα ΙΟΝ παρα 2 σοκολατες σαβουρα απο τα παλια σουπερ μαρκετ DIA.
Τι θα αλλαξει δηλαδη και σε τι θα βοηθησει; Οτι θα υπαρξει σημανση στο ραφι; <Ελατε να παρετε τα προιοντα απο το καλαθι του νοικοκυριου;> Αυτη θα ειναι η καταπληκτικη παρεμβαση-βοηθεια της κυβερνησης που θα καταπολεμησει την ακριβεια;
Εγώ αγοράσω ανώνυμα προϊόντα δεν έχω πρόβλημα στο φαγητό τα τρώω όλα, εκεί που κολλάω είναι στο χαρτί τουαλέτας, μόνο Softex.Φετα, γαλακτοκομικα, μοσχαρι, κοτοπουλο, ολα πανακριβα πια. Και ολα, ζαχαρη, ζυμαρικα, ελαιολαδο, τα παντα. Το καλαθι του νοικοκυριου θα ξεκινησει να εφαρμοζεται στα σουπερ μαρκετ συντομα. Ας δουμε πως θα λειτουργησει. Αν καταλαβα καλα, θα σου εχει σημανση στα φτηνα διαθεσιμα προιοντα. Δηλαδη να μπορεις να παρεις ακριβα μακαρονια Μελισσα, Μισκο, Μπαριλα, αλλα να σου εχει και ιδιωτικης ετικετας, μακαρονια ΑΒ, Βασιλοπουλος, μακαρονια Μαρατα, Σκλαβενιτης. Καφες Νεσκαφε, πανακριβος πια, καφες στιγμιαιος αντιστοιχος ΑΒ, φθηνοτερος. Μα αυτο δεν γινεται ηδη; Υπαρχουν αυτα τα προιοντα στο ραφι. Φθηνοτερα απο τα αλλα.
Εγω δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ τετοια προιοντα. Μπορει να ειναι καλα, δεν γνωριζω. Αλλα παντα προτιμουσα να παρω πχ μια σοκολατα ΙΟΝ παρα 2 σοκολατες σαβουρα απο τα παλια σουπερ μαρκετ DIA.
Τι θα αλλαξει δηλαδη και σε τι θα βοηθησει; Οτι θα υπαρξει σημανση στο ραφι; <Ελατε να παρετε τα προιοντα απο το καλαθι του νοικοκυριου;> Αυτη θα ειναι η καταπληκτικη παρεμβαση-βοηθεια της κυβερνησης που θα καταπολεμησει την ακριβεια;
σταχτη στον κοσμακη και αβαντα στα σουπερμαρκετ κανουνε, για να εχουν περισσοτερο κερδος στα "δικα" τους καθαρα προϊοντα.Φετα, γαλακτοκομικα, μοσχαρι, κοτοπουλο, ολα πανακριβα πια. Και ολα, ζαχαρη, ζυμαρικα, ελαιολαδο, τα παντα. Το καλαθι του νοικοκυριου θα ξεκινησει να εφαρμοζεται στα σουπερ μαρκετ συντομα. Ας δουμε πως θα λειτουργησει. Αν καταλαβα καλα, θα σου εχει σημανση στα φτηνα διαθεσιμα προιοντα. Δηλαδη να μπορεις να παρεις ακριβα μακαρονια Μελισσα, Μισκο, Μπαριλα, αλλα να σου εχει και ιδιωτικης ετικετας, μακαρονια ΑΒ, Βασιλοπουλος, μακαρονια Μαρατα, Σκλαβενιτης. Καφες Νεσκαφε, πανακριβος πια, καφες στιγμιαιος αντιστοιχος ΑΒ, φθηνοτερος. Μα αυτο δεν γινεται ηδη; Υπαρχουν αυτα τα προιοντα στο ραφι. Φθηνοτερα απο τα αλλα.
Πελοποννήσιος ο παππούς; "Καπαμα";Οπως τα λεγαμε, ετσι κι εγινε.
Το πρωι στον ΑΝΤ1 λεει ο Παπαδακης <Εχουμε σημειωσει την τιμη τις προηγουμενες ημερες απο καποια προιοντα σε σουπερ μαρκετ. Σημερα που ξεκινησε το μετρο Το καλαθι του νοικοκυριου, στειλαμε στο σουπερ μαρκετ τον ρεπορτερ να μας πει ποσο τα βρηκε τα ιδια προιοντα, τα οποια περιλαμβανονται και στο καλαθι.
Μακαρονια. Ιδιωτικης ετικετας. Ιδια ακριβως τιμη, πριν με σημερα.
Γαλα. Ιδιωτικης ετικετας. Ιδια ακριβως τιμη, πριν με σημερα.
Ψωμι. Ιδιωτικης ετικετας. Ιδια ακριβως τιμη, πριν με σημερα.
Δεν καταλαβαινω. Σε τι ωφεληθηκαν οι καταναλωτες;>
Πως. Αφου ολοι οι ηλικιωμενοι τις προηγουμενες ημερες που τους ρωταγανε, λεγανε <Αν το περιμενουμε το καλαθι του νοικοκυριου; Πως και πως. Αδημονουμε να ξεκινησει, να σωθουμε, γιατι τωρα ολα ειναι πανακριβα. Να ναι καλα η κυβερνηση που το σκεφτηκε.>
Αχαριστια...Έξαλλος παππούς με το καλάθι του νοικοκυριού: «@ρΧ!δ!@ καπαμά, καμία διαφορά» (vid)
Πρεμιέρα για το «καλάθι νοικοκυριού» με τους καταναλωτές να μην είναι και τόσο ικανοποιημένοι με τις προσφορές των σούπερ μάρκετ.www.gazzetta.gr
Αδιαφορώ για το νερό "Μαρατα"...όχι μόνο δεν το βρίσκω εύγευστο ( όσο "γευστικό" μπορεί να θεωρείται το νερό) αλλά προτιμώ φανατικά το νερό "Νεφέλη"( είχα ανταλλάξει υγρά με μια Νεφέλη.... ).σταχτη στον κοσμακη και αβαντα στα σουπερμαρκετ κανουνε, για να εχουν περισσοτερο κερδος στα "δικα" τους καθαρα προϊοντα.
οπως λες και εσυ, ποτε δεν εχω αγορασει π.χ. γαλα αβ η' γιαουρτι μαρατα.
ετσι το βλεπω.
Αν δείτε τα ψιλά γράμματα,πολλές προ'ι'οντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν παραχθεί σε εγκαταστάσεις πασίγνωστων εταιρειών π.χ.γαλακτοκομικα.Αρα δεν υφίσταται θέμα ποιότητας...αρκετα προιοντα ιδιωτικης ετικετας ειναι πολυ ποιοτικα και καποια φτιαχνονται απο γνωστες φιρμες σε συνεργασια με τα σουπερ μαρκετ....
τα οσπρια τα ελληνικα Σκλαβενιτη ειναι φοβερα,τα ζυμαρικα Μαρατα,το γαλα του Βασιλοπουλου,το προβειο γιαουρτι το δικο του,τα κορν-φλεικς του Σκλαβενιτη κλπ
ακριβως.....Αν δείτε τα ψιλά γράμματα,πολλές προ'ι'οντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν παραχθεί σε εγκαταστάσεις πασίγνωστων εταιρειών π.χ.γαλακτοκομικα.Αρα δεν υφίσταται θέμα ποιότητας...
ιδια ολα ειναι τα εμφιαλωμενα, σιγα τις διαφορες.Αδιαφορώ για το νερό "Μαρατα"...όχι μόνο δεν το βρίσκω εύγευστο ( όσο "γευστικό" μπορεί να θεωρείται το νερό) αλλά προτιμώ φανατικά το νερό "Νεφέλη"( είχα ανταλλάξει υγρά με μια Νεφέλη.... ).
Γευστικά το βρίσκω ανώτερο...όμως και το όνομα Nεφελη μου κάνει κλικ ...ιδια ολα ειναι τα εμφιαλωμενα, σιγα τις διαφορες.
το νεφελη ειναι πιο φθηνο απο το μαρατα btw
@@ ειναι.Γευστικά το βρίσκω ανώτερο...όμως και το όνομα Nεφελη μου κάνει κλικ ...