Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Ιδανικά όμως προτιμάτε προ'ι'οντα παραγωγού που είναι σίγουρα φθηνότερα και ποιοτικότερα.
Αν π.χ.στην γειτονιά σας έχετε μαγαζάκι που πουλάει ρυζόγαλο και γιαούρτια παραγωγής του ,να το προτιμάτε.
Μην αφήνετε να κλείνουν μαγαζιά της γειτονιάς....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.411
Πόντοι
786
Αν δείτε τα ψιλά γράμματα,πολλές προ'ι'οντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν παραχθεί σε εγκαταστάσεις πασίγνωστων εταιρειών π.χ.γαλακτοκομικα.Αρα δεν υφίσταται θέμα ποιότητας...
δεν είναι έτσι,
βέβαια δεν ξέρω σίγουρα,
αλλά μου είπε άτομο που δουλεύει σε κατεψυγμένη ζύμη ότι στα δικά τους βάζουν καλά υλικά
στα ανώνυμα ό,τι βρουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
Το ότι είμαστε μπουρδελιαρηδες δεν σημαίνει ότι υστερούμε σε νοικοκυροσύνη ...άλλωστε για αυτό και μας απασχολούν θέματα τιμών....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
δεν είναι έτσι,
βέβαια δεν ξέρω σίγουρα,
αλλά μου είπε άτομο που δουλεύει σε κατεψυγμένη ζύμη ότι στα δικά τους βάζουν καλά υλικά
στα ανώνυμα ό,τι βρουν
εννοείται αυτό ρε τύπε...δεν υπάρχει λογική στο να είναι τα ίδια αλλά κάποιος να μπορεί να το δίνει 1 ευρώ φτηνότερα. Απλά είναι η ψυχολογία της μάζας...θέλει να δικαιολογήσει το ότι δεν τρώει σκατά επειδή αναγκάζεται να το πληρώσει πιο φτηνά από ανάγκη.

Ειδικά το γάλα του Σκλαβενίτη είναι σαν ασβέστης βρασμένος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297
δεν είναι έτσι,
βέβαια δεν ξέρω σίγουρα,
στα ανώνυμα ό,τι βρουν
Από την στιγμή που δεν έχω πάθει τίποτα δεν με πειράζει....απλως όταν είμαι πιο άνετα οικονομικά δεν προτιμώ τα ιδ.ετικετας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756
εννοείται αυτό ρε τύπε...δεν υπάρχει λογική στο να είναι τα ίδια αλλά κάποιος να μπορεί να το δίνει 1 ευρώ φτηνότερα. Απλά είναι η ψυχολογία της μάζας...θέλει να δικαιολογήσει το ότι δεν τρώει σκατά επειδή αναγκάζεται να το πληρώσει πιο φτηνά από ανάγκη.

το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.213
Πόντοι
9.297

Μην παίρνετε γάλα με λίγα λιπαρά...όσο πιο "υγιεινό" είναι τόσο ξέπλυμα είναι .Καλύτερα πάρτε γιαούρτι με λίγα λιπαρά, δεν φαίνεται τόσο η ξεπλυμενη γεύση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
το γαλα του Σκλαβενιτη το εφτιαχνε η Δελτα και ο Ολυμπος...τωρα δεν ξερω με ποιον εχει συμφωνια..
Ε και λες να το φτιάχνουν το ίδιο καλό με το δικό τους? Να σαμποτάρουν το ίδιο τους το προϊόν? Εν γνώση του Σκλαβενίτη είναι χειρότερο...αλλά πιο φτηνό...απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά. Είναι σαν να μου λες ότι η τυποποιημένη γαλοπούλα είναι το ίδιο με το αλαντικο που παίρνεις από το ντέλι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
Με την ΤΙΤΑΝ Α.Ε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε και λες να το φτιάχνουν το ίδιο καλό με το δικό τους? Να σαμποτάρουν το ίδιο τους το προϊόν? Εν γνώση του Σκλαβενίτη είναι χειρότερο...αλλά πιο φτηνό...απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά. Είναι σαν να μου λες ότι η τυποποιημένη γαλοπούλα είναι το ίδιο με το αλαντικο που παίρνεις από το ντέλι.
Πες τα γιατί θα τρελαθουμε εδώ μέσα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Μην παίρνετε γάλα με λίγα λιπαρά...όσο πιο "υγιεινό" είναι τόσο ξέπλυμα είναι .Καλύτερα πάρτε γιαούρτι με λίγα λιπαρά, δεν φαίνεται τόσο η ξεπλυμενη γεύση.
Εμένα βαρέσει το πράσινο γάλα τύπε...το άλλο είναι πολύ πυχτο...αυτό με τα λίγα λιπαρά το πίνω σα νερό :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
Εμένα βαρέσει το πράσινο γάλα τύπε...το άλλο είναι πολύ πυχτο...αυτό με τα λίγα λιπαρά το πίνω σα νερό :confused:
Ρίξε και λίγο κορνφλεικς Σκλαβενίτη και ανέβασε καναν όροφο την πολυκατοικία

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ακριβως. Ενα παραδειγμα μονο, κακαο σκονη για κεικ ΑΒ, σε συγκριση με κακαο ΙΟΝ, ΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΝ ΧΑΟΥΤΕΝ.
Καμια σχεση. Τεραστια διαφορα στη ποιοτητα, αναλογη της τιμης.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Με την ΤΙΤΑΝ Α.Ε

Πες τα γιατί θα τρελαθουμε εδώ μέσα
τύπε ο μέσος χρήστης μπου τρώει τοστ με σολομό παστράμι και χαβιάρι για ξεκάρφωμα λέμε για γαλοπούλα από σβάν και γάλα μπετόν αρμέ Σκλαβενίτης :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Με την Μαράτα εξ όσων γνωρίζω...

Εγώ έχω μια απορία, αφου τα γάλατα Μαράτα (και οποιοδήποτε τρόφιμο) που παρασευάζεται και συσκευάζεται στην Γερμανία, γιατί γράφουν πάνω του "100% Ελληνικό" ;;

Screenshot_20221102-192357_Gallery.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756
δεν ειναι ολα της ιδ.ετικετας καλα η εφαμιλλα ρε αλανια..αυτα που ανεφερα ειναι σχεδον για να μην πω το ιδιο με τα επωνυμα..
επαιοντες εχουν πει οτι γλυτωνουν καπου 30% απο εξοδα σε διαφημισεις και προωθητικες ενεργειες και τους συμφερει να τα εχουν σαν ιδ.ετικετα..
περι ορεξεως βεβαια..οτι συμφερει και αρεσει στον καθενα

Με την Μαράτα εξ όσων γνωρίζω...

Εγώ έχω μια απορία, αφου τα γάλατα Μαράτα (και οποιοδήποτε τρόφιμο) που παρασευάζεται και συσκευάζεται στην Γερμανία, γιατί γράφουν πάνω του "100% Ελληνικό" ;;

Screenshot_20221102-192357_Gallery.jpg
αυτο ειναι ελληνικο...τα εισαγωμενα εχουν αλλη συσκευασια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
Ρίξε και λίγο κορνφλεικς Σκλαβενίτη και ανέβασε καναν όροφο την πολυκατοικία
θέλω άμεσα αποτελέσματα ρίχνω στο 1Λ Ολύμπος 7 κουταλιές νες καφέ και παγάκια και καπάκια κουμπώνω μισό μπολ κουακερ και δεν χρειααζεται ούτε καζανάκι να τραβήξεις :2funny:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.738
Πόντοι
216
Δεν ψωνίζω εγώ, ούτε είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φίρμες.
Η γυναίκα μου όμως που τα ψάχνει και έχει εμπειρία ετών μου λέει ότι τα περισσότερα Marata προιόντα (brand name του Σκλαβενίτη), ειδικά όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί κλπ είναι πολύ καλά προιόντα και ταυτόχρονα σαφώς φθηνότερα από τα αντίστοιχα επώνυμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.868
Πόντοι
12.756
Δεν ψωνίζω εγώ, ούτε είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φίρμες.
Η γυναίκα μου όμως που τα ψάχνει και έχει εμπειρία ετών μου λέει ότι τα περισσότερα Marata προιόντα (brand name του Σκλαβενίτη), ειδικά όσπρια, ζυμαρικά, ξηροί καρποί κλπ είναι πολύ καλά προιόντα και ταυτόχρονα σαφώς φθηνότερα από τα αντίστοιχα επώνυμα.
ισχυει χρονια τωρα μαν...εξαιρετικα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.332
Πόντοι
5.006
αρκετα προιοντα ιδιωτικης ετικετας ειναι πολυ ποιοτικα και καποια φτιαχνονται απο γνωστες φιρμες σε συνεργασια με τα σουπερ μαρκετ....
τα οσπρια τα ελληνικα Σκλαβενιτη ειναι φοβερα,τα ζυμαρικα Μαρατα,το γαλα του Βασιλοπουλου,το προβειο γιαουρτι το δικο του,τα κορν-φλεικς του Σκλαβενιτη κλπ
καλα εσενα και υαλοβαμβακα να σου δωσουν, θα τον φας....
εδω μιλαμε για τον μεσο ορο, οχι για σενα....
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom