troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.138
- Πόντοι
- 5.506
ρε που φτασατε με Μητσοτακη ρε γαμιολες , να ψωνίζετε ιδιωτικης ετικέτας ...
ρε που φτασατε με Μητσοτακη ρε γαμιολες , να ψωνίζετε ιδιωτικης ετικέτας ...
Σε λιγο θα ειναι το νουμερο 0 το πιο φθηνο !!!τα νουμερο 6 ειναι πιο φθηνα τα μακαρονια ρε τυποι? γιατι τα μαρατα ολα ιδια τιμη ειχαν σημερα
Ότι πρέπει για να του φύγει το στραγγιστό από το δίπλα ράφι στη μάπα....αλλά δεν είμαστε ώριμη κοινωνία ακόμα για τέτοια
Δεν ξέρουμε ρε θείο τι είναι αυτό το μαράτα.τα νουμερο 6 ειναι πιο φθηνα τα μακαρονια ρε τυποι? γιατι τα μαρατα ολα ιδια τιμη ειχαν σημερα
Επειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιες αλυσίδες, τα προιόντα κάποιες φορές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ απλά αλλάζει η συμφωνία με την αλυσίδα, είναι όπως η προωθητική προσφορά ας πούμε.ρε μαν μου σε καποια ισχυει σε καποια οχι..αυτο εξηγω τοση ωρα...οποιος πιστευει οτι γραφω μαλακιες ας παρει τα προιοντα που ειπα και να μου πει..ειναι και αλλα αλλα τα εχω ξεχασει γιατι πλεον σπανια παω σουπερ
μια διακοπη για διαφημισεις
Ρεαλ-Σελτικ = 2-0 με 3 πεναλτι και ειναι ακομα στο 38΄
Συνεχιστε
ενταξει εδω οπως ξερουμε σχεδον ΟΛΟΙ ειναι παμπλουτοι,ψωλαραδες και ψωνιζουν ντελικατεσσεν μονοΕπειδή έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιες αλυσίδες, τα προιόντα κάποιες φορές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ απλά αλλάζει η συμφωνία με την αλυσίδα, είναι όπως η προωθητική προσφορά ας πούμε.
ολα καλα πανε. Ενα γκολακι Βινισιους θελω και αρχιζω να τσεκαρω τα βραδυνα
μια μλκία κατάντησε το στάμου , πήλινο γιαούρτι πρόβειο με σκόνη γάλα αγελαδινό κ 10% πρόβατο@Νίπλης στο γαλα και γιαουρτι δεν κανουμε εκπτωσεις να πουμε. ακουγεται εντονα στους διαδρόμους για ντριμ τιμ σταμου και δημητριου
ΣΤΑΜΟΥ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑμια μλκία κατάντησε το στάμου , πήλινο γιαούρτι πρόβειο με σκόνη γάλα αγελαδινό κ 10% πρόβατο
Γάλατα γιαούρτια χοντρές κονόμες ,χειρότερα απο τα lidl
Καμία σχέση με τα ΔΕΛΤΑ ΦΑΓΕ προ δεκαετίας
γι αυτο και τα μελη του μπου βυζαινουν απο τα κοριτσια των γραφειωνμια μλκία κατάντησε το στάμου , πήλινο γιαούρτι πρόβειο με σκόνη γάλα αγελαδινό κ 10% πρόβατο
Τι προτείνεις σε γιαούρτι με πέτσα?μια μλκία κατάντησε το στάμου , πήλινο γιαούρτι πρόβειο με σκόνη γάλα αγελαδινό κ 10% πρόβατο
Εγώ μόνο εσένα ξέρω με αυτά τα χαρακτηριστικάενταξει εδω οπως ξερουμε σχεδον ΟΛΟΙ ειναι παμπλουτοι,ψωλαραδες και ψωνιζουν ντελικατεσσεν μονο
ε ναι αφού είναι τίγκα στη ζάχαρη κ το συντηρητικόΣΤΑΜΟΥ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
γι αυτο και τα μελη του μπου βυζαινουν απο τα κοριτσια των γραφειων