Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Θα σου κλέψει το ρολόι...Κοουτς Ραζβαν εσύ;
Τα σέβη μου;
Θέλω αυτόγραφο!
Θα σου κλέψει το ρολόι...Κοουτς Ραζβαν εσύ;
Τα σέβη μου;
Θέλω αυτόγραφο!
Καλά του έκαναν, "εργοταξιακό" έχει ο κλεφταράςΔεν είναι δικό μου...απλά έπεσα επάνω σε έναν ακόμα Συριζαίο
Θα τα βάλουν κ χωρίς αίτηση. Αυτόματα. Αυτό κ εάν είναι εξέλιξη...Τι κομμουνιστικα ειναι αυτα τυποι?Και για ποια ακριβεια ακριβως θα δοθει επιταγη?Αφου ειμαστε μια χαρα και δεν μοιραζουμε χρημα προεκλογικα για ψηφοθηρικους σκοπους,οπως κανανε οι προηγουμενοι
Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση και ποιοι όχι
Oχι σε ολους,σε μερικες κατηγοριες.Αντε να ΄ρθει και το φιουελ πας 3,να γεμισει τα ρεζερβουαρ ο κοσμος με βενζινηΘα τα βάλουν κ χωρίς αίτηση. Αυτόματα. Αυτό κ εάν είναι εξέλιξη...
Ας κρατήσει το ρολο'ι' ως αναμνηστικο της συνάντησης του με Αργυροτοξο...Θα σου κλέψει το ρολόι...
Να βάζεις και πετρέλαιο θέρμανσης στο dieselακι σου, στο γκαράζ δύο χιλιάρες δεξαμενές, και έχεις καύσιμο με 1.20, εποχές Παπανδρέου λεφτά υπάρχουν, στα χρόνια του Μητσοτάκη γαμιεσαι.εγω αγοραζω τα παντα με 10% εκπτωση χωρις αποδειξη, δεν ξερω τι ανατιμησεις και ακριβεια λετε.
Το ιντερνετ του γειτονα ειναι μετριο, ισως μεταφερω το γραφειο στην αλλη μερια για να κοψω και τον οτε.
Καλα αμα σας πω για το ρευμα θα παω φυλακη
"Μην ευχεσαι να ηταν πιο ευκολο. Να ευχεσαι να ησουν καλυτερος"
Noμιζω ολες οι ελληνικες ταινιες ειναι ιδιες με το σημερα. Με πρωτη και καλυτερη τον ΜαυρογιαλουροΕπειδή έχω μεγαλώσει, η σημερινή κατάσταση μου θυμίζει τέλη δεκαετίας '70 με Κων. Μητσοτάκη Υπουργό "Συντονισμού" αν θυμάμαι καλά.... Όποιος έχει δει την ταινία του αείμνηστου Βέγγου "Θανάση σφίξε κ άλλο το ζωνάρι" θα δει πολλές ομοιότητες με το σήμερα. Τεσπα, το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Ξημερώνει...
Ρε παιδια, ειναι απλο. Απο τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα υπαρχει ενα ακροατηριο "δεξιο", που δεν του κανει η ΝΔ και ψαχνει κατι αλλο. Παντα θα υπαρχει. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χαραμισουμε τη χωρα στα χερια της αριστερας, επειδη για καποιους η ΝΔ δεν ειναι οσο "δεξια" θα ηθελαν.
Και ιδού το κλασικο παραδειγμα οσων ανέφερα...Ρε φίλε ... δεξιά με ακριβό ρεύμα και καύσιμα για όσους βγάζουν πάνω από 45Κ το χρόνο ;;;
Γιατί δεν μειώνει το ΦΠΑ στο ρεύμα για όλους, αλλά δίνει energy pass σε όσους βγάζουν κάτω από 45Κ ;; Ποιά δεξιά ;;;
Αντίστοιχα , γιατί να πληρώνουν πιο ακριβό το λίτρο βενζίνης όσοι βγάζουν πάνω από 45Κ ;;
Ενώ στους άλλους δίνει fuel pass ;; Ποιά δεξιά ;;
Δεξιά που διατηρεί τα τεκμήρια που έβαλε η ίδια δεξιά την περίοδο 1977-1981 ;;;;
Αν κάποιος έβγαζε λεφτά πριν 8 χρόνια και πήρε ένα αμάξι 3000cc και τώρα μπατήρησε
και το έχει να κάνει βόλτες χωρίς να πάει ποτέ συνεργείο , γιατί να πληρώνει τεκμήρια ;
Που αλλού υπάρχουν αυτές οι μαλακίες ;; Γιατί να γαμάει πισίνες και σκάφη ;;;
ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ;;;
Οι κομμουνιστές στον υπόλοιπο κόσμο και οι σοσιαλιστές, είναι δεξιοί του κερατά μπροστά στη ΝΔ.
Κάτι Μιτεράν ή Πάλμε , μοιάζουν Θάτσερ μπροστά στη πιο δεξιά στιγμή της ΝΔ.
Ο αμφιλεγόμενος Λουκασένκο σκέφτεται να κάνει κάτι παρόμοιο στην Λευκορωσία....να βάλει νέα παιδιά να κάνουν τέτοιες δουλειές π.χ. σε χωράφια για να έχουν επαφή με το "πως βγαίνει το ψωμί".Το διάβασα στην "ΕΣΤΙΑ"....Ας πει κάποιος στα γατάκια πως το μαντρί είναι πολύ σκληρό σπορ ....τα ζώα δεν σε περιμένουν και δεν υπάρχει περίπτωση να πεις δεν γαμιεται ας μην πάω σήμερα για δουλειά....όσοι γράφουν μαλακίες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες έχουν είτε πάθει σοβαρή μαλακινση εγκεφάλου απο το πορνχαμπ είτε πιστεύουν ότι το παιδακι που καταβροχθιζουν σε κάτι γκουρμέ ταβέρνες μέρα παρά μέρα φυτρώνει σε ζαρντινιέρα του ταβερνιάρη....για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....δεν θα βγάζετε κιχ μετά ψωλομουρηδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλακά μου κλαιω
Η δεξιά παγκοσμίως τυπώνει χρήμα,για να δωσει επιδόματα στον κόσμο. Αυτό θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πληθωρισμό.Ρε φίλε ... δεξιά με ακριβό ρεύμα και καύσιμα για όσους βγάζουν πάνω από 45Κ το χρόνο ;;;
Γιατί δεν μειώνει το ΦΠΑ στο ρεύμα για όλους, αλλά δίνει energy pass σε όσους βγάζουν κάτω από 45Κ ;; Ποιά δεξιά ;;;
Αντίστοιχα , γιατί να πληρώνουν πιο ακριβό το λίτρο βενζίνης όσοι βγάζουν πάνω από 45Κ ;;
Ενώ στους άλλους δίνει fuel pass ;; Ποιά δεξιά ;;
Δεξιά που διατηρεί τα τεκμήρια που έβαλε η ίδια δεξιά την περίοδο 1977-1981 ;;;;
Αν κάποιος έβγαζε λεφτά πριν 8 χρόνια και πήρε ένα αμάξι 3000cc και τώρα μπατήρησε
και το έχει να κάνει βόλτες χωρίς να πάει ποτέ συνεργείο , γιατί να πληρώνει τεκμήρια ;
Που αλλού υπάρχουν αυτές οι μαλακίες ;; Γιατί να γαμάει πισίνες και σκάφη ;;;
ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ;;;
Οι κομμουνιστές στον υπόλοιπο κόσμο και οι σοσιαλιστές, είναι δεξιοί του κερατά μπροστά στη ΝΔ.
Κάτι Μιτεράν ή Πάλμε , μοιάζουν Θάτσερ μπροστά στη πιο δεξιά στιγμή της ΝΔ.