και τη web καλλονή απο τη Μπογκοτά που τον έκανε τατούτελικα ανακαλυψαμε ΚΑΙ τον τροχο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 220K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
χα που τον εκανε τατου, στον κωλο για ευκολοτερο χεσιδι ?και τη web καλλονή απο τη Μπογκοτά που τον έκανε τατού
μετά απο μια κατσαρόλα παραδοσιακής κολομβιανής χοιρινόσουπας θα τον ξεκωλιάζει στην αχνιστή χεσούραχα που τον εκανε τατου, στον κωλο για ευκολοτερο χεσιδι ?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
Ακριβώς,βάλε τα μουνια δεκαπέντε μέρες ντάλα καλοκαίρι να μαζέψουν μπάμια να δούνε τι θα πει πουτσα....έχουνε άγχος οι χαμουρηδες γιατί έχει κίνηση ο δρόμος για το γραφείο και αν ο εσπρέσσο θα γίνει με τον σωστό τρόπο εκχυλισης....Εννοείται πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κωμωδία από τους αστούς που έχουν άποψη για το τι γίνεται στην ύπαιθρο. Άμα τους ρωτήσεις κάτι απλό πχ σε πόσο χρόνο πήγε το πετρέλαιο από 60 λεπτά σε 1,90 ευρώ και πόσο αυτό επηρέασε την παραγωγή δεν εχουν ιδέα, αλλά τις στερεοτυπες ανοησίες για ανθρώπους που δουλευουν λίγους μηνες και κονομανε αβερτα τις ξεφουρνιζουν σε καθε ευκαιρία.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
Tα παραλες Κλο,τα παιδια εδω βλεπουν γιουτιουμπι και τα ακουνε απο πρωτο χερι σε τουιτερ,ινστα και λοιπες επιμορφωτικες πλατφορμες.Ας πει κάποιος στα γατάκια πως το μαντρί είναι πολύ σκληρό σπορ ....τα ζώα δεν σε περιμένουν και δεν υπάρχει περίπτωση να πεις δεν γαμιεται ας μην πάω σήμερα για δουλειά....όσοι γράφουν μαλακίες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες έχουν είτε πάθει σοβαρή μαλακινση εγκεφάλου απο το πορνχαμπ είτε πιστεύουν ότι το παιδακι που καταβροχθιζουν σε κάτι γκουρμέ ταβέρνες μέρα παρά μέρα φυτρώνει σε ζαρντινιέρα του ταβερνιάρη....για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....δεν θα βγάζετε κιχ μετά ψωλομουρηδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλακά μου κλαιω
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Eυγενια ΜΟΝΟ...την λιγουρευεστεεεεεεε;;;!!;!!;.Κόψε γύρω από τον υπουργό μορφές και θα καταλάβεις...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Closer,Ας πει κάποιος στα γατάκια πως το μαντρί είναι πολύ σκληρό σπορ ....τα ζώα δεν σε περιμένουν και δεν υπάρχει περίπτωση να πεις δεν γαμιεται ας μην πάω σήμερα για δουλειά....όσοι γράφουν μαλακίες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες έχουν είτε πάθει σοβαρή μαλακινση εγκεφάλου απο το πορνχαμπ είτε πιστεύουν ότι το παιδακι που καταβροχθιζουν σε κάτι γκουρμέ ταβέρνες μέρα παρά μέρα φυτρώνει σε ζαρντινιέρα του ταβερνιάρη....για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....δεν θα βγάζετε κιχ μετά ψωλομουρηδες...
Μαλακά μου κλαιω
Eθεσες τα πράγματα στην σωστή τους βάση.
οι αστοί αδυνατούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν δουλειές
Όχι πρωί ,πρωί...μετά την εκκλησία.Φαντάσου να κάνουν καμιά μαλακία και να βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Να ανεβάσει καύσιμα, τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ, φυσικό αέριο , να αυξήσει εισφορές, να αυξήσει φόρους , ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ... ΔΕΗ , να επαναφέρει χαράτσια που κατάργησε ο Κούλης όπως ο φόρος επιτηδεύματος (το 2024 τον κατάργησε). Γιαυτό στην κάλπη πρωί πρωί , ψηφίζουμε ΝΔ όλοι .
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Αδυνατούν να καταλάβουν πολλοί αστοί ότι υπάρχει δουλειά χωρίς ωράριο ,ρεπω και αργίες.Ας πει κάποιος στα γατάκια πως το μαντρί είναι πολύ σκληρό σπορ ....τα ζώα δεν σε περιμένουν και δεν υπάρχει περίπτωση να πεις δεν γαμιεται ας μην πάω σήμερα για δουλειά....όσοι γράφουν μαλακίες για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες έχουν είτε πάθει σοβαρή μαλακινση εγκεφάλου απο το πορνχαμπ είτε πιστεύουν ότι το παιδακι που καταβροχθιζουν σε κάτι γκουρμέ ταβέρνες μέρα παρά μέρα φυτρώνει σε ζαρντινιέρα του ταβερνιάρη....για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....δεν θα βγάζετε κιχ μετά ψωλομουρηδες...
Μαλακά μου κλαιω
Αν γινόταν αυτό που έλεγες για δίμηνα σε σκληρές δουλειές ο μετέπειτα υπουργός θα έδειχνε ,αν μη τι άλλο,κατανόηση στα αιτήματα των εργαζομένων.Φτασαμε στο σημείο αυτό γιατί ποτε δεν εφαρμοστηκε η ιδέα σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στ' αρχιδια μας ρε φιλε.για να σέβεστε παλιοπουστες θα έπρεπε πριν το πανεπιστήμιο,δύο μήνες μαντρί, δύο μήνες χωράφι και δύο μήνες οικοδομή καλουπατζηδες.....
Δεν γουσταρουμε ούτε χωραφι ούτε οικοδομη. Και γι αυτο καναμε κατι αλλο. Μηπως να ζητησουμε και συγνωμη γι αυτο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχετε φτασει τη σαχλαμαρα σε αλλο επιπεδο. Ναι, να πηγαινουμε και στα χειρουργεια να κατανοησουμε τους γιατρους, στα χωραφια για να κατανοησουμε τους αγροτες, στα μαντρια για να κατανοησουμε τους κτηνοτροφους, στις οικοδομες για να κατανοησουμε τους οικοδομους, κλπ κλπ. Ποια ειναι ρε τύπε η δουλεια χωρις ρεπό, ωραριο και αργιες? Πες μου οτι ειναι του κτηνοτροφου, να πεσω ξερος. Γιατι οι κτηνοτροφοι κατα κανονα ειναι στο καφενειο και τα ζωα τα προσεχει ο πακιστανος ή ο αλβανος βοσκος. Αλλά μαλλον εσεις δεν εχετε ιδεα τι γινεται στην επαρχια και μας εχετε φλομωσει στα κλισεδακια για τους καημενους στα χωρια που δουλευουν ολη μερα χωρις ρεπό. ΣυνελθετεΑδυνατούν να καταλάβουν πολλοί αστοί ότι υπάρχει δουλειά χωρίς ωράριο ,ρεπω και αργίες.
Αν γινόταν αυτό που έλεγες για δίμηνα σε σκληρές δουλειές ο μετέπειτα υπουργός θα έδειχνε ,αν μη τι άλλο,κατανόηση στα αιτήματα των εργαζομένων.Φτασαμε στο σημείο αυτό γιατί ποτε δεν εφαρμοστηκε η ιδέα σου.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Δέχομαι ότι το κάνουν κάποιοι ...αλλά όσοι λειτουργούν ως οικογενειακή επιχείρηση δεν έχουν άλλη επιλογή.Εχετε φτασει τη σαχλαμαρα σε αλλο επιπεδο. Ναι, να πηγαινουμε και στα χειρουργεια να κατανοησουμε τους γιατρους, στα χωραφια για να κατανοησουμε τους αγροτες, στα μαντρια για να κατανοησουμε τους κτηνοτροφους, στις οικοδομες για να κατανοησουμε τους οικοδομους, κλπ κλπ. Ποια ειναι ρε τύπε η δουλεια χωρις ρεπό, ωραριο και αργιες? Πες μου οτι ειναι του κτηνοτροφου, να πεσω ξερος. Γιατι οι κτηνοτροφοι κατα κανονα ειναι στο καφενειο και τα ζωα τα προσεχει ο πακιστανος ή ο αλβανος βοσκος. Αλλά μαλλον εσεις δεν εχετε ιδεα τι γινεται στην επαρχια και μας εχετε φλομωσει στα κλισεδακια για τους καημενους στα χωρια που δουλευουν ολη μερα χωρις ρεπό. Συνελθετε
Το λένε πολλοί και ενδέχεται να το κάνουν...Το θέμα είναι μήπως με όσα γίνονται οι κτηνοτρόφοι αρχίζουν να κατεβάζουν ρολά και φτάσει το κρέας στα ύψη.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
Πίπες δεν λέει. Αλήθειες λέει κατά 90%.ο τζημερος λεει υπερτατες πιπες και ειναι ενα αρχιδι και μισο χωρις ιχνος ανθρωπιας ή ευαισθησιας ουτε καν προς τους νεκρους. Γιαυτο ειναι μισητος. Επισης ειναι ενας αξεστος κωλοδεξιος απο αυτους που οι ιδιοι οι δεξιοι ντρεπονται να εχουν στην μερια τους, εστω και με το ζορι, γιαυτο ειναι μισητος. Ο τζημερος θα μεινει πιθανοτατα εκτος βουλης σε ολες τις εκλογες γιατι ακομα και τα ζωα οι ελληνες που ψηφιζουν ξερουν οτι δεν δικαιουται ενας τοσο γραφικος και συντηρητικοτατος ανθρωπακος να εχει εδρανο σε καμια βουλη.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
Ασχετο. Εσύ Άλεξ που συμφωνείς ότι ο Τζημερος λέει πίπες μια μέρα θέλω να μου πεις που διαφωνείς.Εχετε φτασει τη σαχλαμαρα σε αλλο επιπεδο. Ναι, να πηγαινουμε και στα χειρουργεια να κατανοησουμε τους γιατρους, στα χωραφια για να κατανοησουμε τους αγροτες, στα μαντρια για να κατανοησουμε τους κτηνοτροφους, στις οικοδομες για να κατανοησουμε τους οικοδομους, κλπ κλπ. Ποια ειναι ρε τύπε η δουλεια χωρις ρεπό, ωραριο και αργιες? Πες μου οτι ειναι του κτηνοτροφου, να πεσω ξερος. Γιατι οι κτηνοτροφοι κατα κανονα ειναι στο καφενειο και τα ζωα τα προσεχει ο πακιστανος ή ο αλβανος βοσκος. Αλλά μαλλον εσεις δεν εχετε ιδεα τι γινεται στην επαρχια και μας εχετε φλομωσει στα κλισεδακια για τους καημενους στα χωρια που δουλευουν ολη μερα χωρις ρεπό. Συνελθετε
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.492
- Πόντοι
- 2.356
Και εγώ διαφωνώ κάποιες φορές με τον Τζημερο αλλά να πω ότι λέει πίπες δεν θα τολμούσα.
Δεν έχει τύχει να δω άνθρωπο να λέει τόσο ωμά την αλήθεια. Και λογω τιμής ποτέ δεν μετάνιωσα για τη ψήφο μου σε αυτόν.
Σε ό,τι λέει έχει επιχειρήματα απολύτως λογικά.
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ανόητος ή αναλφάβητος ή εμπαθής για να μη το αναγνωρίζει
Είναι ντροπή, μορφωμένοι άνθρωποι όπως ο @alex71 να γράφουν έτσι για τον Τζήμερο, αυτά δικαιολογούνται μόνο σε γελοίους αριστερούς και χρυσαυγίτες.
Δεν έχει τύχει να δω άνθρωπο να λέει τόσο ωμά την αλήθεια. Και λογω τιμής ποτέ δεν μετάνιωσα για τη ψήφο μου σε αυτόν.
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ανόητος ή αναλφάβητος ή εμπαθής για να μη το αναγνωρίζει
Είναι ντροπή, μορφωμένοι άνθρωποι όπως ο @alex71 να γράφουν έτσι για τον Τζήμερο, αυτά δικαιολογούνται μόνο σε γελοίους αριστερούς και χρυσαυγίτες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Λυπαμαι, αλλά δεν μπορω να εχω καλη αποψη για εναν ψυχακια ακραιο γραφικο τυπο. Προκειται για εναν τυπο αμορφωτο, ασχετο, ο οποιος εχει αποστηθισει πεντε-εξι αντικομμουνιστικά τσιτάτα και μας τα μοστραρει. Το απολυτο μηδεν. Εχω και κατι αμορφωτους θειους ακροδεξιους, που λενε ακριβως τα ιδια. Να τους κανουμε αρχηγους κομματος?Και εγώ διαφωνώ κάποιες φορές με τον Τζημερο αλλά να πω ότι λέει πίπες δεν θα τολμούσα.
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
Για Φαηλο τι λες?Λυπαμαι, αλλά δεν μπορω να εχω καλη αποψη για εναν ψυχακια ακραιο γραφικο τυπο. Προκειται για εναν τυπο αμορφωτο, ασχετο, ο οποιος εχει αποστηθισει πεντε-εξι αντικομμουνιστικά τσιτάτα και μας τα μοστραρει. Το απολυτο μηδεν. Εχω και κατι αμορφωτους θειους ακροδεξιους, που λενε ακριβως τα ιδια. Να τους κανουμε αρχηγους κομματος?