alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ταβερνιαρης.Για Φαηλο τι λες?
Ταβερνιαρης.Για Φαηλο τι λες?
γιατι?καλα τα λεει ,εχει και χιουμορ..και κυκλοφορει και καλο μωρο...Ταβερνιαρης.
Ελα μωρε τωρα...γιατι?καλα τα λεει ,εχει και χιουμορ..και κυκλοφορει και καλο μωρο...
Ακούτε τον Αλέκο νοικοκυραίοι..Ρε παιδια, ειναι απλο. Απο τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα υπαρχει ενα ακροατηριο "δεξιο", που δεν του κανει η ΝΔ και ψαχνει κατι αλλο. Παντα θα υπαρχει. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χαραμισουμε τη χωρα στα χερια της αριστερας, επειδη για καποιους η ΝΔ δεν ειναι οσο "δεξια" θα ηθελαν.
οχι βεβαια,μη γινεσαι βλακας ρε ....δε σε ειπε κανεις για συγνωμες,τη μπετονιερα ομως κοπρε μη τη βλαστημας ,αυτη σου φερνει για να φας....Στ' αρχιδια μας ρε φιλε.
Δεν γουσταρουμε ούτε χωραφι ούτε οικοδομη. Και γι αυτο καναμε κατι αλλο. Μηπως να ζητησουμε και συγνωμη γι αυτο?
Πού κολλαει ο Μητσοτακης στα ασφαλιστρα αυτοκινητου, μονο εσυ το ξερεις.
Αυξηση 26% σε ασφαλιστρα αυτοκινητου δεν υφισταται. Κανενας αλλος δεν ειπε εδω μεσα οτι εχει τετοια αυξηση. Δεν θα λεμε συνεχεια τα ιδια. Κουρασες.
Τι ηταν ειρωνικο στο ποστ μου που σχολιασες?Και εδω αρχιζει η παγια τακτικη τ ων γαλαζιων τρολιων.. Οταν τους ταπωνεις, αρχιζουν την ειρωνια..
Ρε πιπα κολο εμπλοκη μεχρι να βγαλεο ο ηλιος κερατα λεμε....
Να μετακομίσεις σε περιοχή που μένει ο @alex71 να λάβεις το επόμενο λογαριασμό πιστωτικόΜας ήρθε και το ρεύμα, σε σπίτι πρακτικά κλειστό για 4μηνο, 350 ευρώ. Αναδρομική χρέωση αυτά για το προηγούμενο τρίμηνο. Αναπροσαρμογής χρέωση.
Δεν τσακωνομαστε...απλά κάνουμε τύπους σαν τον @alex71 να βγάζουν αφρούς.τι τσακωνεστε μπλε πρασινοι ροζ κτλ.
Ενα κομμα υπαρχει στην Ελλαδα με διαφορες τασεις...το κομμα της ολιγαρχιας.
100 φαμιλιες (με τη Σικελική εννοια) διαφεντευουν τη χωρα και ελεγχουν πληρως το παιχνιδι - παντοτε υπο τις εντολες ΗΠΑ και δευτερευοντως Γερμανιας.
Πρόσθεσε στο βιογραφικό του ΓΑΠ κ ο πατέρας του Χ.ΑΑμελησα να ζητησω συγνωμη και ταπεινη συγχωρεση απο το Κουλη-σπευδω αμεσα και θα του κερασω και το καφε....
ο Αλεξ ειναι παλιος "Σαμαρικος" οψιμος Μητσοτακικος πιστος στο δογμα "ΠΑΟ Θρησκεια θυρα 13"με ολιγη απο "Ελλας Ελλας αντωνης Σαμαρας" -στα αρχιδια μας και εμας.
Μπαμ κάνεις ότι είσαι βλάχος...επειδη πειναμε, κλεισε τραπεζι για 300 ατομα, στο Αυγο του κοκορα-και πουσαι, το καλο το τσιπουρο στο τραπεζι οχι το αλλο που μυριζει μαζουτ.
Και δυο τυροκαφτερες για τους οδηγους.
Θενκς
Φιλικα, η Βουλη των Ελληνων
Να πας πίσω, βρωμιζεις την Ελλάδα μας!Ναι ειμαι -αρτι αφιχθεις απο τη ΜολδοΒΛΑΧΙΑ, συγκεκριμενα Βουκουρεστι.
Τα πόδια σου να πλύνεις μη ξεχάσεις...Ηρθα να σας αγορασω κοψοχρονια. Εμαθα οτι βαλατε ταμπελα "ανοιξαμε και σας περιμενουμε-μετα τιμης ΠΘ Κουλης"
Ρουμανογυφτος είσαι τελικά...Θα τα παρω "ουλα" ντε!
Δεν είμαι ρατσιστής, τους φτωχούς δεν αντέχω, κι εσύ είσαι πλεμπαίος...Εχει σημασια φιλτατε? Μην εισια ρατσιστης, υποδεξου μετα αγαλλιασης ολους τους επενδυτες απο την αλλοδαπη...
Κοουτς Ραζβαν εσύ;Ρουμανογυφτος είσαι τελικά...