Νέα

Κρυφές κάμερες στα μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rdelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου καλημερα,νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να λεμε τι ξερουμε γιαυτο το θεμα.
Ειναι κριμα να υπαρχει αγχος οταν παει κανεις για χαλαρωση!
Ολοι εχουμε δει τις καμερες στην "ρεσεψιον"  αλλα ξερει κανεις για μεσα στο δωματιο?
Στο μαγαζι της Ποσειδωνος διπλα στον ΑΒ ειναι γεματο καμερες εξω.
Οπως και αυτο της ορημου.
Προσφατα πιασαν ενα "φυσικοθεραπευτηριο" στα βορεια προαστια τιγκα στην καμερα στα δωματια, και παλιοτερα ενα αλλο στην καλλιθεα. Να βγουμε ολοι λοιπον να μιλησουμε να πουμε τι ξερουμε για το θεμα ετσι ωστε να μην υπαρχει κανενα αγχος!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Σωστά κάθε εμπειρία  θα φανεί χρήσιμη

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
λετε να ειναι τοσο ευκολο να δεις τις κρυφες καμερες στα δωματια??

εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχουν...

αλλα που να τις δεις...

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον θα σας πω εγω ,ειμαι του επαγελματος .
Αν καποιος θελει να βαλει μια καμερα δεν την βρισκουμε με τιποτα ειναι τοσο μικρες που κρυβονται παντου .
Εγω λογο πειρας μπορει να βρω κατι αλλο γενικως ειναι δυσκολο.
Ενας καλος τροπος ειναι να ριχνεται αν μπορειται μια γρηγορη ματια στα μονιτορ που βλεπουν,παιρνωντας απο εξω.

OP
OP
R

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω μικρη σθμμετοχη στο θρεντ....χχχμμμμ

δεν εχει κανεις αλλος υποψιες εδω μεσα?

Τελος παντων...το θεμα ειναι Τι κανουν τα βιντεο που τραβανε ???γιατι οπως ολοι μαλλον καταλαβαινουμε ειναι σιγουρα μες την καμερα τα δωματια!

Πιστευω πως πρεπει να μιλησουν οσοι ξερουν τιποτα παραπανω...αν υπαρχει δηλαδη κανενας που να εχει γνωση!

Παντως νομιζω οτι Ποσειδωνος διπλα στον ΑΒ εχουν μεσα στο δωματιο καμερα οπως και στην ορημου επισης και η Θ.27α ειναι πολυ υποπτη!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στην εποχή του ίντερνετ και των κινητών που τίποτα δεν μένει κρυφό, είναι δυνατόν πιστεύεις να γυρίζουν τσόντες και να τις κυκλοφορούν? Σίγουρα θα πέσει στην αντίληψη κάποιων και θα γίνει βούκινο.
Αν έχουν μέσα στα δωμάτια κάμερα θα είναι μάλλον για να ελέγχουν τις γκόμενες αν δίνουν πιο πολλά απο οτι πρέπει στον πελάτη με βάση τα χρήματα που πέρνουν?

OP
OP
R

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι να πω....?για τιποτα δεν ειμαι σιγουρος.
Ενα φιλαρακι παντως ,πελατης στα μαγαζια χρονια τωρα εχει μυριστει πολυ καμερα απο οτι λεει.Ειπα λοιπον και εγω να ανοιξω το θεμα ετσι ωστε οποιος ξερει τιποτα, να βγει να το πει.
Παντως οντως πιστευω οτι θα φανε χοντρο πακετο αν κανουν καμια μαλακια.
Δεν νομιζω οτι ουτε το ηθων αλλα ουτε και οι μασατζακιδες θα το αφηναν να περασει ετσι.

gpsgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λογικα σιγουρα θα εχουν καμερες αλλα αν ειναι τοσο μικρες δεν νομιζω να μπορουμε να τις δουμε..
ακουσα οτι τις κανουν amateur τσοντες και τις στελνουν πακισταν ινδιες χωρις αυτο να εχει διασταυρωθει
μια συμβουλη που μου εδωσε καποτε καποιος (θα περιμενω ομως και καποια γνωμη ειδικου)
ειναι να σβηνω ολα τα φωτα στο δωματιο και αμεσως να κανω ενα scan με την καμερα του κινητου που λογικα θα εντοπισει το κοκκινο φωτακι
αν και με τις καινουριες ψειρες ....

Επισκέπτης
Λογικα σιγουρα θα εχουν καμερες αλλα αν ειναι τοσο μικρες δεν νομιζω να μπορουμε να τις δουμε..
ακουσα οτι τις κανουν amateur τσοντες και τις στελνουν πακισταν ινδιες χωρις αυτο να εχει διασταυρωθει
μια συμβουλη που μου εδωσε καποτε καποιος (θα περιμενω ομως και καποια γνωμη ειδικου)
ειναι να σβηνω ολα τα φωτα στο δωματιο και αμεσως να κανω ενα scan με την καμερα του κινητου που λογικα θα εντοπισει το κοκκινο φωτακι
αν και με τις καινουριες ψειρες ....
φιλε εχεις απολυτο δικαιο..
αυτο το μουνι ο παππας-νταβατζης-προαγωγος-διακινητης πορνοταινειων,εχει καλωδιωσει ολα τα μασατζιδικα που σας στελνει & ετσι κονομαει χρημα με την σεσουλα..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παντως πριν λιγες μερες ειδα ενα τυπα που κουβαλουσε μια cctv  να χτυπαει το κουδουνι κκαι να μπαινει στο ιδρυμα μΑρνης!! προσοχη λοιπον!! :o :o

Επισκέπτης
παντως πριν λιγες μερες ειδα ενα τυπα που κουβαλουσε μια cctv  να χτυπαει το κουδουνι κκαι να μπαινει στο ιδρυμα μΑρνης!! προσοχη λοιπον!! :o :o
αυτη η μαυροφορεμενη καριολα θα ηταν..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=124302;type=avatar[/img[/URL]]
καποιος συναγωνιστης θα εχυσε στον φακο & του χαλασε την μανεστρα..
ξερεις τι πουστης ειναι..
να μην τα ξαναλεμε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε εχεις απολυτο δικαιο..
αυτο το μουνι ο παππας-νταβατζης-προαγωγος-διακινητης πορνοταινειων,εχει καλωδιωσει ολα τα μασατζιδικα που σας στελνει & ετσι κονομαει χρημα με την σεσουλα..
λεγε μαλακιες κι αμα δε σε βγαλω κι εσενα φορα παρτιδα στην ινδοκινα και στην ορεινη λαπωνια που ειχες παρει για μασαζ τον παλαιστη του σουμο ενω σου εδινα την katsumi, ελα να μου πεις..  :boobies: :boobies:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αυτη η μαυροφορεμενη καριολα θα ηταν..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=124302;type=avatar[/img[/URL]]
καποιος συναγωνιστης θα εχυσε στον φακο & του χαλασε την μανεστρα..
ξερεις τι πουστης ειναι..
να μην τα ξαναλεμε..
[/quote]
μπα καραφλας ηταν!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μπα καραφλας ηταν!! :2funny: :2funny:
τι ηθελες να ειναι ρε αφου φοραει συνεχεια το καθικι στην κεφαλα του???πας να τον γλυτωσεις & τον ενοχοποιεις χειροτερα..πες την αληθεια στα νεα μελη..ολοκληρο θεμα ειχε δημιουργηθει στο παρελθον..δεν βλεπεις οτι αρχισε τους εκβιασμους μολις αρχισα να μιλαω???

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Λοιπον θα σας πω εγω ,ειμαι του επαγελματος .
Αν καποιος θελει να βαλει μια καμερα δεν την βρισκουμε με τιποτα ειναι τοσο μικρες που κρυβονται παντου .
Εγω λογο πειρας μπορει να βρω κατι αλλο γενικως ειναι δυσκολο.
Ενας καλος τροπος ειναι να ριχνεται αν μπορειται μια γρηγορη ματια στα μονιτορ που βλεπουν,παιρνωντας απο εξω.
Μπορείς να μας πεις πιθανά σημεία που τις κρύβουν?
Εγώ αν έχω χρόνο κοιτάω τις γρίλλιες του εξαερισμού/air condition αλλά πολύ σκοτάδι...
Ενας φακός led απ΄αυτούς τους πολύ μικρούς θα βοηθούσε?

skav79

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι μπορουν να κρυφτούν παντού.  Εχω ακούσει ότι υπαρχει μια συσκευη που τις εντοπιζει, ισχύει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom