Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κριτικη θελω .. ξερεις τωρα , τι μεγαλη που την εχω , τι καλος εραστης που ειμαι , που υγραινονται κια τα αυτια σου μαζι μου και τετοια  :cheesy:
έλα βρε μωρό μου αυτά δεν λέγονται θα ζηλεύουν τα αλλά αγόρια ,δεν τους λειπασε  :grin:

Επισκέπτης
πές και συ την άποψη σου επι του θέματος

(στην ουσία δεν υπάρχει θέμα , αλλά δε βαριέσαι , εκφράσου ελεύθερα...!)
θα ηταν λιγο διαφορετηκα αν μονο τα κοριτσια τα ελεγαν. Εγω εμαθα πολα πραγματα απο διαφορους εκει. Τα περησοτερα ηταν ομορφα πραγματα. Και γουσταρα οταμ μου ζηταγαν περηεργα. Αλλα ο καθενας εχει δικεομα στο κρεβατι του να κανει ο γουσταρει. Γιατη απο τι στιγμη που η καθε κοπελα μπενει εκει μεσα. Δεν πρεπει να εχει και πολα να πει.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θα ηταν λιγο διαφορετηκα αν μονο τα κοριτσια τα ελεγαν. Εγω εμαθα πολα πραγματα απο διαφορους εκει. Τα περησοτερα ηταν ομορφα πραγματα. Και γουσταρα οταμ μου ζηταγαν περηεργα.

το πιο parakseno - περίεργο που σου έχουν ζητήσει τι είναι ? :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θα σε παω στην καφετερια τζο-τζο για καφε αμα ερθεις αθηνα  :cheesy:

Εμεις εδω καφε Taftaar- Taftaar δεν εχουμε , οποτε θα σε παω στο  La Femme  :cheesy:
θα σου γραψει και κριτικη η Αννα , να ζηλευει ο σταμ και ο κοσνικ  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενα ενα γιατη ειναι πολα. Εχουμε χρονο. Εχω βαλεο και το ποδαρακι μου σε ενα πισινο :s&m_1:υλι μπορει σε καποιους να ειναι κατι απλο και συνυθησμενω. Αλλα εγω το εκανα μια και τελευτεα φορα
σου εχει αρεσει ποτε πελατης σε σημειο που να αλλαξετε καποια στοιχεια για ραντεβου εξω?  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ενα ενα γιατη ειναι πολα. Εχουμε χρονο. Εχω βαλεο και το ποδαρακι μου σε ενα πισινο :s&m_1:υλι μπορει σε καποιους να ειναι κατι απλο και συνυθησμενω. Αλλα εγω το εκανα μια και τελευτεα φορα
fisting με πόδι ? wow φρίκη!!!!!  :o :o :o :o :o :o :o

κοίτα ανάλογα τα φράγκα.
αν έπαιζε κάνα πολύ σοβαρό ποσο πάει στο διάολο... ;)

αλλα ok light κατάσταση και αυτή που περιγράφεις.tha mporouse na itan poli poio saltarismena pragmata....

τυχερή είσαι,... :grin:

Επισκέπτης
σου εχει αρεσει ποτε πελατης σε σημειο που να αλλαξετε καποια στοιχεια για ραντεβου εξω?  :P
παντα οταν πειγενα για δουλεια ηταν για μενα δουλεια. Ειδα ομορφα αγορια. Και αντρες με τα ολα τους αλλα ποτε δεν το εκανα αυτο. Γιατη οπως και να το δεις ο γνοριμια δεν ηταν σε χορο που θα μαρεσε. Γιαυτον ημουν μια. Ιεροδουλη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντα οταν πειγενα για δουλεια ηταν για μενα δουλεια. Ειδα ομορφα αγορια. Και αντρες με τα ολα τους αλλα ποτε δεν το εκανα αυτο. Γιατη οπως και να το δεις ο γνοριμια δεν ηταν σε χορο που θα μαρεσε. Γιαυτον ημουν μια. Ιεροδουλη
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γιαυτον ημουν μια. Ιεροδουλη

ενώ οι μη ιερόδουλες είναι παρθένες e.... :2funny: :2funny:
ισα ισα που εκτιμώ πάντα ποιο πολύ τις ιερόδουλες γιατί παίζει απόλυτη ειλικρίνεια.
σε κάποια φάση είχα κολλητί ιερόδουλη (αν και λίγο σαλταρισμένι kopela) μου βγήκε το ποιο ένταξη φιλαράκι που είχα ποτε μου...

απλά και οι περισσότερες ιερόδουλες βλέπουν τον άντρα που πάει σε αυτές λίγο καχύποπτα πάντα...
καλός η κακός... ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αν πας με πλάτη έξω για καφέ σταματάει να είναι πελάτης ,όσο για το αλλο που λέει κοπέλα κ εμάς αγαπάνε αλά άλω είναι να είναι πελάτης κ άλλο απλά να μαθη για την δουλιά που κανείς

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Έχεις δίκιο …δεν μπορεί να ύπαρξη πραγματικός αλληλοσεβασμός όταν ακολουθείτε ένα τέτοιο αλισβερίσι μεταξύ πελάτη-ιερόδουλης

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
χα τώρα που μού ρθε ένα στο μυαλό πέρασε ένας πρόσφατα κ eιχι την γιορτή του κ μου ζήτησε να του κάνω στοματικό κ μόνο δώρο ,αυτό κ αν είναι για κλάματα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom