Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι... απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?

εσύ, αν και ""πουτάνα", μπορεί να ξέρεις πολύ περισσότερο από ζωή από κάποιους "γαμιάδες" εδώ μέσα.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
για πές μας λοιπόν αν θέλεις,

ποιά νομίζεις ότι θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά των νέων αγοριών ?
η συμπεριφορά τους μια χαρά είναι ( μιλάω πάντα για μένα έτσι ) αλά είναι όντος ψεκάστε σκουπίστε τελιώσαμε ,κ το τελιώσαμε πολλές θορες με δυσκολία ,σίγουρα κ εμείς έτσι είμασταν κάποτε αλλά δεν είναι κακό όταν ξέρεις μερικά πράγματα παραπάνω να τους το λες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η συμπεριφορά τους μια χαρά είναι ( μιλάω πάντα για μένα έτσι ) αλά είναι όντος ψεκάστε σκουπίστε τελιώσαμε ,κ το τελιώσαμε πολλές θορες με δυσκολία ,σίγουρα κ εμείς έτσι είμασταν κάποτε αλλά δεν είναι κακό όταν ξέρεις μερικά πράγματα παραπάνω να τους το λες
ναι αλλά δεν μας λές αυτό που θέλεις να μας πείς , και το περιμένουμε με ανυπομονησία (πρέπει να πάμε και για ύπνο)

θές να είμαστε πιο ρομαντικοί΄και να κάνουμε σχέσεις ?
θες να ερχόμαστε περισσότερο σε σας ?
θές να πάμε σε μοναστήρι και κόψουμε το άθλημα ?

μοιράσου μαζί μας τι σε προβληματίζει

δε νομίζω ότι το μόνο που σε προβληματίζει είναι ότι αργούμε να τελειώσουμε  :-

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εσύ, αν και ""πουτάνα", μπορεί να ξέρεις πολύ περισσότερο από ζωή από κάποιους "γαμιάδες" εδώ μέσα.
δεν γεννήθηκα  πουτάνα, αλλά έχω και εγώ αγόρι και θέλω πράγματι το κάθε αγόρι να ζήσει όλες της χαρές της πουτάνας της ζωής γιατί είναι μερικά πράγματα που μας μένουν για μια ζωή

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ναι αλλά δεν μας λές αυτό που θέλεις να μας πείς , και το περιμένουμε με ανυπομονησία (πρέπει να πάμε και για ύπνο)

δεν με προβληματίζει το αν αργή κάποιος γιατί έτσι κ αλιος εγώ ποτέ δεν βιάζουμε κ όταν γκρινιάζουν έξω τα αγόρια απλά τους λέω όταν θα περάσουν αυτή μέσα θα θέλουν την ίδια προσοχή κ έτσι όλα μέλη γάλα

το να φλερτάρουν τα αγόρια είναι ωραίο πράγμα, κ εμείς είμαστε απλά ένα κερασάκι στην τούρτα,έτσι ώστε και τα σπίτια να μην χαλάνε κ η σxεσεις να μην διαλύουνε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ξέρεις πόσο μου αρέσει να σου χώνομαι.

γιατί την ταλαιπωρείς την γυναίκα με ανούσιες ερωτήσεις?

εσύ, σε άλλο thread αρνήθηκες σε αυτή και όσες δουλεύουν σαν αυτή το δικαίωμα να πέφτουν θύμα βιασμού από κάποιον εκτός ώρας εργασίας. έγραψες οτι τι διαφορά έχει το μπουρδέλο από τον άγνωστο που την βιάζει εκτός χωρίς χρήματα, το ίδιο είναι.

τώρα τη ρωτάς αν μας θέλει ρομαντικούς ή στα μπουρδέλα.

Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!

η γυναίκα σου λέει να ΖΗΣΕΙΣ.

[size=15pt]ΖΗΣΕ![/size]

με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

πόσο στόκοι είμαστε κάποιοι άνδρες αλήθεια?

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
γραψε καμμια ιστορια να φτιαχτει ο φιλος απο πανω να γελασω...

πάντως στην αυστριακή ιστοσελίδα η οποία όμως ΔΕΝ περιλαμβάνει κριτικές αλλά συζήτηση πάνω σε όλες τις πτυχές (οικονομικές, κοινωνικές, ψυχικές, ανθρώπινες) του φαινομένου αγοραίου σεξ και στην οποία συμμετέχουν sexworkers νυν και πρώην, πελάτες (επίσης νυν και πρώην) και τρίτοι υπάρχει ας πούμε θέμα "δύσκολοι πελάτες" όπου ιερόδουλες εξιστορούν σχετικές εμπειρίες τους.

μπες στο site και γέλα όσο θες τύπε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το να φλερτάρουν τα αγόρια είναι ωραίο πράγμα, κ εμείς είμαστε απλά ένα κερασάκι στην τούρτα,έτσι ώστε και τα σπίτια να μην χαλάνε κ η σxεσεις να μην διαλύουνε
ναι είναι ωραίο πράγμα,

αλλά πολλές φορές δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να σου κάτσει
ούτε να κάτσεις μαζί της αφού σου κάτσει, θέλεις να αδειάσεις γρήγορα
και να αφού το κάνεις, να εξαφανιστείς ακόμα γρηγορότερα

μπορεί να ακούγεται χυδαίο , αλλά είναι και αυτό ανθρώπινο οπότε είναι υγειες,
η ηδονή δεν πρέπει να συνεπάγεται δεσμεύσεις
και δεν πρέπει να μονοπωλείται στο σέξ της σχέσης , το οποίο είναι πρόβα νυφικού για την οικογένεια και την τεκνοποιία

( το τελευταίο είναι του φουκώ )

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
306
Like
4.634
Πόντοι
16.491
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?

Ειμαι απο αυτους που δεν πιστευουν οτι η ουσια της ζωης ειναι να κυνηγας γκομενες για να αιστανθεις αρσενικο.Αυτο ποσος με ενδιαφερει.Ουτε προτιθεμαι οπως ξαναειπα να παρακαλεσω και να κανω θυσιες για καμια φεμηνηστρια  :s&m_2:  για να εχω απλα ενα μουνι το οποιο σιγουρα καποια στιγμη θα το βαρεθω αυτος ειναι κανονας της ζωης.Το θεμα ειναι να περναει ο καθενας καλα γιατι στην τελικη ο καθενας ειναι για την παρτι του.Και επισης το να το βαλεις σε μια ετοιμη τρυπα δεν ειναι καθολου κακο ...η δουλεια που θελεις γινετε και με το παραπανω...εξαλου παντα μου αρεσε το φαστ φουντ  :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
jaygatsby,
όχι μόνο με ευχαριστεί κάποιος να έχει αντίθετη γνώμη , αλλά το επιδιώκω κιόλας

όμως εσύ γράφεις αερολογίες , οπότε κρίνω ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• McDonald-s-Effect-for-Celebrities.jpg
    McDonald-s-Effect-for-Celebrities.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 21

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ειμαι απο αυτους που δεν πιστευουν οτι η ουσια της ζωης ειναι να κυνηγας γκομενες για να αιστανθεις αρσενικο.Αυτο ποσος με ενδιαφερει.Ουτε προτιθεμαι οπως ξαναειπα να παρακαλεσω και να κανω θυσιες για καμια φεμηνηστρια  :s&m_2:  για να εχω απλα ενα μουνι το οποιο σιγουρα καποια στιγμη θα το βαρεθω αυτος ειναι κανονας της ζωης.Το θεμα ειναι να περναει ο καθενας καλα γιατι στην τελικη ο καθενας ειναι για την παρτι του.Και επισης το να το βαλεις σε μια ετοιμη τρυπα δεν ειναι καθολου κακο ...η δουλεια που θελεις γινετε και με το παραπανω...εξαλου παντα μου αρεσε το φαστ φουντ  :dancing:
γιατί μερικές φορες πρέπη να σας τα βγάζουν όλα σε ραφάκια,γενικός μιλάμε , κ βεβια όταν έχετε ανανγή σε μας θα πάτε ,εγώ απλά λέω να μην τα ισοπεδώνουμε όλα ,όλα τα πράγματα έχουν την χαρά τους , κ το κεράτωμα όπως από εσάς έτσι κ από της γυναίκες  :-*

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κ μην ακούσω ααααα γυναίκα μου ποτέ ,γιατί κάθε δεύτερος άντρας (κ λίγο βάζω ) το τρώει κανονικά  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?

η μονη χαρά που έχει το φλέρτ και η κατάκτηση είναι η χαρά του να είσαι επιθυμητός...(an theloume na eimaste akrivodikaioi)
κάποια στιγμή όμως και αυτό δεν σταματάει να έχει νόημα ?
τι μένει λοιπόν ?
το sex και η διασκέδαση....
;)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
jaygatsby,
όχι μόνο με ευχαριστεί κάποιος να έχει αντίθετη γνώμη , αλλά το επιδιώκω κιόλας

όμως εσύ γράφεις αερολογίες , οπότε κρίνω ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι

Στο thread Τι βρίσκουν οι πουτάνες με τους πελάτες, στις 3.1, 17.05 έγραψες,

"όμως μου ρθε και ένα άλλο παράδοξο: ας πούμε μια πόρνη επιδιώκει να "βιάζεται" (φεμινιστικό ρήμα) εν ώρα εργασίας , αν κάποιος πελάτης πάει και την πηδήξει (χωρίς την συγκατάθεσή της) 10λεπτά αφού σχολάσει και περπατάει στο δρόμο , θα θεωρηθεί αυτό ,βιασμός ? τα 10 λεπτά δλδ μας μάραναν?-  αυτά καθορίζουν αν κάποιος είναι βιαστής ή πελάτης ? είναι λίγο αστείο και πάλι (!)"

βέβαια έφαγες το κράξιμο της αρκούδας μετά, αμπελοφιλόσοφε!

ούτε από πουτάνες ξέρεις, ούτε από γυναίκες.

δικαιολογείσαι αν είσαι κάτω των 18 και παρθένος.

τώρα μπορείς να πας για ύπνο.

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
306
Like
4.634
Πόντοι
16.491
η μονη χαρά που έχει το φλέρτ και η κατάκτηση είναι η χαρά του να είσαι επιθυμητός...(an theloume na eimaste akrivodikaioi)
κάποια στιγμή όμως και αυτό δεν σταματάει να έχει νόημα ?
τι μένει λοιπόν ?
το sex και η διασκέδαση....
;)

Σωστος ο εραστης ......

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλά, οι πακιστανοί είναι μεγάλοι εραστές, γνωστό αυτό.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τώρα απάντησες σε κάτι jaygatsby ?

εγραψα ένα "παράδοξο κωμικοτραγικό ερώτημα" γιατί έτσι με ευχαριστούσε

αν έχεις να ανταπαντήσεις με κάτι έξυπνο που θα προσελκύσει την προσοχή μου
ώστε να μη με πάρει ο ύπνος απο την βαρεμάρα  ... κάντο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom