Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
καλυτερα να μασας παρα να μιλας το ξερεις?

up-R15SJ0FU7KTLD0B2.jpg

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ευτυχως που υπαρχουν εξυπνοι ανθρωπο σε αυτον τον κοσμο που θελουν οι πουτανες να γραφουν κριτικες για τους πελατες τους μηπως και τις ''καταλαβουν'' καλυτερα   :jerking:  πιο βλακας πεθαινεις...

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Θα ήταν ωραίο να υπάρχει ένα thread όπου τα κορίτσια θα μπορούσαν να γράφουν ενδιαφέρουσες ιστορίες, εμπειρίες, σκέψεις και απόψεις χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ονόματα (ή nicknames εν πάσει περιπτώσει) ή να φωτογραφίζουν κάποιον μέσα από τα λεγόμενά τους.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τα κορίτσια μέσα από μια άλλη οπτική γωνία και να τις καταλάβουμε λίγο καλύτερα, νομίζω ότι θα ήταν προς το συμφέρον όλων

ευτυχως που υπαρχουν εξυπνοι ανθρωπο σε αυτον τον κοσμο που θελουν οι πουτανες να γραφουν κριτικες για τους πελατες τους μηπως και τις ''καταλαβουν'' καλυτερα   :jerking:  πιο βλακας πεθαινεις...

όχι τύπε, πιο βλάκας δεν καταλαβαίνεις το γραπτό λόγο

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
όχι τύπε, πιο βλάκας δεν καταλαβαίνεις το γραπτό λόγο
αστο αγορι μου αστο...οταν λεω πελατες δεν εννοω να γραφουν νικ κτλ αλλα ειναι δυσκολο να το πιασεις το ξερω...

θα γραφει η πουτανα ενδιαφερουσες ιστοριες του τυπου ''με γαμησε σημερα ενας ψωλαρας και ηταν πολυ ευγενικος ''  :jerking: :jerking:

αστο...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αγόρια ένα πράγμα θα σας πω είναι δύσκολη δουλειά έρχονται στιγμές που δεν την αντεχης όταν περνούν άτομα που δεν ξέρουν ούτε το τι θα πει νερό π χ σε μένα της προάλλες ήθελε ένας γυμνό του δίνουμε πετσέτα κ τη λέει άντε καλά ας κάνω ένα μπάνιο παρόλου που έκανα εχθές κ όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μόνο μάσκα οξυγόνου που δεν έβαλα  από κάτω οκ καθαρός  αλλα η μασχαλεσ δεν ειχα λογια απλα με μια αναπνοή  όντος τον ξεπέτας κ μετά τρέχεις να κανείς μπάνιο με χλωρίνες   ,και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αγόρια ένα πράγμα θα σας πω είναι δύσκολη δουλειά έρχονται στιγμές που δεν την αντεχης όταν περνούν άτομα που δεν ξέρουν ούτε το τι θα πει νερό π χ σε μένα της προάλλες ήθελε ένας γυμνό του δίνουμε πετσέτα κ τη λέει άντε καλά ας κάνω ένα μπάνιο παρόλου που έκανα εχθές κ όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μόνο μάσκα οξυγόνου που δεν έβαλα  από κάτω οκ καθαρός  αλλα η μασχαλεσ δεν ειχα λογια απλα με μια αναπνοή  όντος τον ξεπέτας κ μετά τρέχεις να κανείς μπάνιο με χλωρίνες   ,και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
τι το θελες αυτο...τωρα θα αρχισει ο αλλος να λεει ''ειδες που γραφουνε ιστοριες? ''

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αυτό δεν είναι ιστορία αλλά κάτι που το θέλει κάθε ιερόδουλη
σιγουρα και δε θελετε να ειναι βρωμιαρηδες οι πελατες δε λεω αυτο.

γραψε καμμια ιστορια να φτιαχτει ο φιλος απο πανω να γελασω...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σιγουρα και δε θελετε να ειναι βρωμιαρηδες οι πελατες δε λεω αυτο.

γραψε καμμια ιστορια να φτιαχτει ο φιλος απο πανω να γελασω...
αυτό λιγουλάκι δύσκολο γιατί σε μας είναι όπως σε γιατρό κ ότι γίνετε στο δωμάτιο μένει κ εκεί μέσα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι όταν  κάποιος θα γράψη κάτι που δεν έχει  γίνει όπως και το έχω κάνει στο παρελθόν

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αυτό λιγουλάκι δύσκολο γιατί σε μας είναι όπως σε γιατρό κ ότι γίνετε στο δωμάτιο μένει κ εκεί μέσα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι όταν  κάποιος θα γράψη κάτι που δεν έχει  γίνει όπως και το έχω κάνει στο παρελθόν
τωρα μας τα χαλας.δεν εχεις μια ενδιαφερουσα,ιδιαιτερη ιστορια (καπως ετσι το ειπε)  για τον κοσμο που ερχεται?  :2funny:

ποσο ευγενικοι,καθαροι και καλοι ειναι ?  :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
τύπε, Ολυμπιακός είσαι;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
λυπάσαι τη νεολαία ή θα θελες να έπαιρνες το 50άρικο στο 2λεπτο ?

επ'ευκαιρία:
οι αναρχικοί διανοητές λένε , ότι : " η μαλακία , είναι η μόνη ειλικρινής σχέση στους ανθρώπους "
γιατί εκεί δεν υπάρχει "προσποίηση οργασμού" δεν μπορείς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου !

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα

Το προβλημα δεν ειναι το ιντερνετ και ο αυνανισμος,το προβλημα ειναι οτι για να ριξεις μια γκομενα θελει πολυ χρονο ,χρημα και παρακαλια για κατι το οποιο εν τελη δεν αξιζει τοσες θυσιες(δηλαδη το μουνι).Οταν εγω μπορω με 10-20 ευρω να γαμησω πολυ ωραια μουνια εστω για ενα 10λεπτο-15λεπτο ,εστω και αν ξερω οτι δεν μου καθονται με την αξια μου αλλα επειδη τις πληρωνω θεωρω ανουσιο και χασιμο χρονου να κατσω να ασχοληθω με γκομενες ελευθερας βοσκης που θα θελουν σχεσεις,αρραβωνες και λοιπες μαλακιες και θα μου πριζουν συναμα και τα @@@ ολη την ωρα.Γι αυτο ειμαι πιστος στον Εθνικογαμισμο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο προσπαθησα να επικοινωνησω και με τον adm αλλα δεν μπορεσα
ειδα οτι στο σαιτ......................α δουλεια ?? ε?? :grin: :grin: :grin:

ενδιαφέρον θεματάκι βάζεις. κοίτα τώρα τι συμβαίνει.

επειδή έχουμε να κάνουμε με εμπόρευμα που έχει κάποια αξία δεν ενδιαφέρει τόσο η συμπεριφορά του πελάτη, από την οποία θα εξαρτηθούν μετακινήσεις χρημάτων αλλά η συμπεριφορά/"επίδοση" του παρόχου την υπηρεσία. συνεπώς το τι κάνουμε εμείς είναι αδιάφορο (οικονομικά/εμπορικά) πάντα ενώ το τι κάνουν αυτές όχι.

σαν καλαμπούρι βέβαια θα ήταν ενδιαφέρον και βεβαίως θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο thread. μόνο που τότε θα υπήρχε και ο κίνδυνος του κακόβουλου δίκαιου/άδικου "ξεκατινιάσματος" που ήδη συμβαίνει.

πάντως στην αυστριακή ιστοσελίδα η οποία όμως ΔΕΝ περιλαμβάνει κριτικές αλλά συζήτηση πάνω σε όλες τις πτυχές (οικονομικές, κοινωνικές, ψυχικές, ανθρώπινες) του φαινομένου αγοραίου σεξ και στην οποία συμμετέχουν sexworkers νυν και πρώην, πελάτες (επίσης νυν και πρώην) και τρίτοι υπάρχει ας πούμε θέμα "δύσκολοι πελάτες" όπου ιερόδουλες εξιστορούν σχετικές εμπειρίες τους.

υπάρχει και μία άλλη διάσταση στο θέμα. οι ιερόδουλες συνήθως ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ υποτιμούν από μέσα τους τον άνδρα που αναζητεί σεξ με πληρωμή. Το γυναικείο τους ένστικτο δεν αποδέχεται αυτή την επιλογή, άσχετα από το τι μας/σας λένε κατά την άσκηση του επαγγέλματος τους "καβλιάρη μου, γαμιά μου, κλπ κλπ.

συνεπώς κάθε φορά που φεύγει ένας άνδρας από το δωμάτιο αυτός είναι πια ένα τίποτα για αυτήν, κάτι που διευκολύνει και ο τρόπος άσκησης της πορνείας στην θλιβερή μας χώρα (συνευρέσεις των μάξιμουμ 20 λεπτών, βιασύνη να πάει στον επόμενο κλπ). δεν δημιουργείται (ΣΥΝΗΘΩΣ) κάποιου είδους δεσμός με τον πελάτη ώστε αυτός να αφήσει μία ανάμνηση την οποία αυτή θα θελήσει να αποτυπώσει και γραπτά.

στην ουσία η κοπέλα αυτή όταν γυρνάει μετά την δουλειά στην κανονική της ζωή νομίζω οτι δεν γουστάρει να ασχοληθεί με το τι της συνέβη στο μπουρδέλο.

είμαι ανοικτός σε παρατηρήσεις/απορίες.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
θα πληρωθούν την κριτική μέσω paypal?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το προβλημα δεν ειναι το ιντερνετ και ο αυνανισμος,το προβλημα ειναι οτι για να ριξεις μια γκομενα θελει πολυ χρονο ,χρημα και παρακαλια για κατι το οποιο εν τελη δεν αξιζει τοσες θυσιες(δηλαδη το μουνι).Οταν εγω μπορω με 10-20 ευρω να γαμησω πολυ ωραια μουνια εστω για ενα 10λεπτο-15λεπτο ,εστω και αν ξερω οτι δεν μου καθονται με την αξια μου αλλα επειδη τις πληρωνω θεωρω ανουσιο και χασιμο χρονου να κατσω να ασχοληθω με γκομενες ελευθερας βοσκης που θα θελουν σχεσεις,αρραβωνες και λοιπες μαλακιες και θα μου πριζουν συναμα και τα @@@ ολη την ωρα.Γι αυτο ειμαι πιστος στον Εθνικογαμισμο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο  :rockon:
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?
Που και που χρειαζεται και η καβαντζα!!!!! :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λυπάσαι τη νεολαία ή θα θελες να έπαιρνες το 50άρικο στο 2λεπτο ?

επ'ευκαιρία:
οι αναρχικοί διανοητές λένε , ότι : " η μαλακία , είναι η μόνη ειλικρινής σχέση στους ανθρώπους "
γιατί εκεί δεν υπάρχει "προσποίηση οργασμού" δεν μπορείς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου !
εμένα προσωπικά δε με νοιάζει to 50 τι σε 2 λεπτά αλλά να ξανάρθει ο πελάτης,  το αν είμαι καλή η όχι αυτό άστο κρίνουν αυτή που πέρασαν μάζη μου ,απο εκει κ πέρα εχουμε ξερεις κ εμεισ ανθρωπινή πλευρα δεν αγορασουντε ολα τα πράγματα με χρήμα ,κ οσο εγω προσωπικά μπορώ να συμβουλέψω τα νέα αγόρια το κάνω από εκεί  κ πέρα ότι νομίζουν ας κάνουν

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εμένα προσωπικά δε με νοιάζει to 50 τι σε 2 λεπτά αλλά να ξανάρθει ο πελάτης,  το αν είμαι καλή η όχι αυτό άστο κρίνουν αυτή που πέρασαν μάζη μου ,απο εκει κ πέρα εχουμε ξερεις κ εμεισ ανθρωπινή πλευρα δεν αγορασουντε ολα τα πράγματα με χρήμα ,κ οσο εγω προσωπικά μπορώ να συμβουλέψω τα νέα αγόρια το κάνω από εκεί  κ πέρα ότι νομίζουν ας κάνουν
για πές μας λοιπόν αν θέλεις,

ποιά νομίζεις ότι θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά των νέων αγοριών ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom