extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Θα ήταν ωραίο να υπάρχει ένα thread όπου τα κορίτσια θα μπορούσαν να γράφουν ενδιαφέρουσες ιστορίες, εμπειρίες, σκέψεις και απόψεις χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ονόματα (ή nicknames εν πάσει περιπτώσει) ή να φωτογραφίζουν κάποιον μέσα από τα λεγόμενά τους.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε τα κορίτσια μέσα από μια άλλη οπτική γωνία και να τις καταλάβουμε λίγο καλύτερα, νομίζω ότι θα ήταν προς το συμφέρον όλων
ευτυχως που υπαρχουν εξυπνοι ανθρωπο σε αυτον τον κοσμο που θελουν οι πουτανες να γραφουν κριτικες για τους πελατες τους μηπως και τις ''καταλαβουν'' καλυτερα πιο βλακας πεθαινεις...
αστο αγορι μου αστο...οταν λεω πελατες δεν εννοω να γραφουν νικ κτλ αλλα ειναι δυσκολο να το πιασεις το ξερω...όχι τύπε, πιο βλάκας δεν καταλαβαίνεις το γραπτό λόγο
τι το θελες αυτο...τωρα θα αρχισει ο αλλος να λεει ''ειδες που γραφουνε ιστοριες? ''αγόρια ένα πράγμα θα σας πω είναι δύσκολη δουλειά έρχονται στιγμές που δεν την αντεχης όταν περνούν άτομα που δεν ξέρουν ούτε το τι θα πει νερό π χ σε μένα της προάλλες ήθελε ένας γυμνό του δίνουμε πετσέτα κ τη λέει άντε καλά ας κάνω ένα μπάνιο παρόλου που έκανα εχθές κ όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μόνο μάσκα οξυγόνου που δεν έβαλα από κάτω οκ καθαρός αλλα η μασχαλεσ δεν ειχα λογια απλα με μια αναπνοή όντος τον ξεπέτας κ μετά τρέχεις να κανείς μπάνιο με χλωρίνες ,και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
αυτό δεν είναι ιστορία αλλά κάτι που το θέλει κάθε ιερόδουλητι το θελες αυτο...τωρα θα αρχισει ο αλλος να λεει ''ειδες που γραφουνε ιστοριες? ''
σιγουρα και δε θελετε να ειναι βρωμιαρηδες οι πελατες δε λεω αυτο.αυτό δεν είναι ιστορία αλλά κάτι που το θέλει κάθε ιερόδουλη
αυτό λιγουλάκι δύσκολο γιατί σε μας είναι όπως σε γιατρό κ ότι γίνετε στο δωμάτιο μένει κ εκεί μέσα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι όταν κάποιος θα γράψη κάτι που δεν έχει γίνει όπως και το έχω κάνει στο παρελθόνσιγουρα και δε θελετε να ειναι βρωμιαρηδες οι πελατες δε λεω αυτο.
γραψε καμμια ιστορια να φτιαχτει ο φιλος απο πανω να γελασω...
τωρα μας τα χαλας.δεν εχεις μια ενδιαφερουσα,ιδιαιτερη ιστορια (καπως ετσι το ειπε) για τον κοσμο που ερχεται?αυτό λιγουλάκι δύσκολο γιατί σε μας είναι όπως σε γιατρό κ ότι γίνετε στο δωμάτιο μένει κ εκεί μέσα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι όταν κάποιος θα γράψη κάτι που δεν έχει γίνει όπως και το έχω κάνει στο παρελθόν
λυπάσαι τη νεολαία ή θα θελες να έπαιρνες το 50άρικο στο 2λεπτο ?και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο προσπαθησα να επικοινωνησω και με τον adm αλλα δεν μπορεσα
ειδα οτι στο σαιτ......................α δουλεια ?? ε??
κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?Το προβλημα δεν ειναι το ιντερνετ και ο αυνανισμος,το προβλημα ειναι οτι για να ριξεις μια γκομενα θελει πολυ χρονο ,χρημα και παρακαλια για κατι το οποιο εν τελη δεν αξιζει τοσες θυσιες(δηλαδη το μουνι).Οταν εγω μπορω με 10-20 ευρω να γαμησω πολυ ωραια μουνια εστω για ενα 10λεπτο-15λεπτο ,εστω και αν ξερω οτι δεν μου καθονται με την αξια μου αλλα επειδη τις πληρωνω θεωρω ανουσιο και χασιμο χρονου να κατσω να ασχοληθω με γκομενες ελευθερας βοσκης που θα θελουν σχεσεις,αρραβωνες και λοιπες μαλακιες και θα μου πριζουν συναμα και τα @@@ ολη την ωρα.Γι αυτο ειμαι πιστος στον Εθνικογαμισμο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Που και που χρειαζεται και η καβαντζα!!!!!κ που πάει το φλερτ το παιχνίδι να κερδισεις καποια να εστανθείς αρσενικό ? το απλά να το βάλεις σε μια ετυμη τρύπα ? αυτή είναι η ουσία της ζωής ?
αγόρια ένα πράγμα θα σας πω είναι δύσκολη δουλειά έρχονται στιγμές που δεν την αντεχης όταν περνούν άτομα που δεν ξέρουν ούτε το τι θα πει νερό π χ σε μένα της προάλλες ήθελε ένας γυμνό του δίνουμε πετσέτα κ τη λέει άντε καλά ας κάνω ένα μπάνιο παρόλου που έκανα εχθές κ όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μόνο μάσκα οξυγόνου που δεν έβαλα από κάτω οκ καθαρός αλλα η μασχαλεσ δεν ειχα λογια απλα με μια αναπνοή όντος τον ξεπέτας κ μετά τρέχεις να κανείς μπάνιο με χλωρίνες ,και λυπαμαι την νεολαία από τόση μαλακία που τραβανε μετά δεν τους σηκώνετε είναι ένα πρόβλημα γιατη το ίντερνετ τους έχει κάνει να μην ψάχνουν έξω ούτε για γκόμενα
εμένα προσωπικά δε με νοιάζει to 50 τι σε 2 λεπτά αλλά να ξανάρθει ο πελάτης, το αν είμαι καλή η όχι αυτό άστο κρίνουν αυτή που πέρασαν μάζη μου ,απο εκει κ πέρα εχουμε ξερεις κ εμεισ ανθρωπινή πλευρα δεν αγορασουντε ολα τα πράγματα με χρήμα ,κ οσο εγω προσωπικά μπορώ να συμβουλέψω τα νέα αγόρια το κάνω από εκεί κ πέρα ότι νομίζουν ας κάνουνλυπάσαι τη νεολαία ή θα θελες να έπαιρνες το 50άρικο στο 2λεπτο ?
επ'ευκαιρία:
οι αναρχικοί διανοητές λένε , ότι : " η μαλακία , είναι η μόνη ειλικρινής σχέση στους ανθρώπους "
γιατί εκεί δεν υπάρχει "προσποίηση οργασμού" δεν μπορείς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου !
για πές μας λοιπόν αν θέλεις,εμένα προσωπικά δε με νοιάζει to 50 τι σε 2 λεπτά αλλά να ξανάρθει ο πελάτης, το αν είμαι καλή η όχι αυτό άστο κρίνουν αυτή που πέρασαν μάζη μου ,απο εκει κ πέρα εχουμε ξερεις κ εμεισ ανθρωπινή πλευρα δεν αγορασουντε ολα τα πράγματα με χρήμα ,κ οσο εγω προσωπικά μπορώ να συμβουλέψω τα νέα αγόρια το κάνω από εκεί κ πέρα ότι νομίζουν ας κάνουν