Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Τελικα καλα που δε γραφουν κριτικες , εγω εχω γινει μεγαλο κομοδινο τελευταια , θα με μαυριζανε  :P
μια απο τα ιδια τζο προσβαλλω και το αβαταρ μου!!!!!!!
στο πενταλεπτο σφυριζω το παιχνιδι!!ασε που τις προαλλες με ενα κολ γκερλ στην σοφια δεν προλαβε να με σκαρφαλωσει και εγω ρελειωσα!αφου συνεχιζε να ειναι απο πανω μου κια εγω την ειπα τελος και αυτη νομιζε οτι βγηκε η καποτα!!!!!!!!  ντροπη

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
στο πενταλεπτο σφυριζω το παιχνιδι!!ασε που τις προαλλες με ενα κολ γκερλ στην σοφια δεν προλαβε να με σκαρφαλωσει και εγω ρελειωσα!αφου συνεχιζε να ειναι απο πανω μου κια εγω την ειπα τελος και αυτη νομιζε οτι βγηκε η καποτα!!!!!!!!  ντροπη
μετα απο τετοια εξομολογηση δεν χρειαζονται οι κρητηκες μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εσεις οι ιδιοι μας τα λετε ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ε εσυ καλα εισαι , ενεργο υφαιστειο , ριχνεις τα περισσια  :cum: :cum: :cum: μετα βαζεις δευτερα και δωστου  :fuck2:

Αλλα ας αφησουμε κατι να πουν και τα κοριτσια  :grin: , βλεπω ηδη η Νταρια αρχησε τα σκονακια  :P

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ε εσυ καλα εισαι , ενεργο υφαιστειο , ριχνεις τα περισσια   :cum: :cum: :cum: μετα βαζεις δευτερα και δωστου  :fuck2:

Αλλα ας αφησουμε κατι να πουν και τα κοριτσια  :grin: , βλεπω ηδη η Νταρια αρχησε τα σκονακια  :P
εγω παω για νανι τωρα:) αυριο το πρωι δουλευω και πρεπει να ειμαι φρεσκια :grin:
α, ναι, και μετα την δουλεια να προλαβω το γυμναστηριο, μανικιουρ και την κομμοτρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
Hey Life  :grouphug:

Εισαι για καμια παρτουζα στην Νταρια ? θα την κανουμε να γραφει 3 ωρες  :grin:
και εγω παω για υπνο με περιμενω και στο κρεβατι η φωφη μου!ωχ παλι αγγαρεια θα κανω!!!! :'( :'( :'(
αντε τωρα μετα τους θεικους κωλους και ταις φωτογραφιες της ημερας να ξαπλωσω με τον δρακο του κομοντο :'( :'( :'(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Hey Life  :grouphug:

Εισαι για καμια παρτουζα στην Νταρια ? θα την κανουμε να γραφει 3 ωρες  :grin:

Μεσα....Την ξερω καιρο..........Αλλα αs αφησουμε τα ...γραψιματα
Δεν ξερω αν συμφερει :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και εγω παω για υπνο με περιμενω και στο κρεβατι η φωφη μου!ωχ παλι αγγαρεια θα κανω!!!! :'( :'( :'(
αντε τωρα μετα τους θεικους κωλους και ταις φωτογραφιες της ημερας να ξαπλωσω με τον δρακο του κομοντο :'( :'( :'(
καληνυχτα  :boobies:

lostre12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ξερει κανενας την οδο απο το μπουρδελο στο Μεταξουργειο που ειναι βραδινη βαρδια μια Ταυλανδεζα και αλλο ενα μουνακι μαυρομαλα νταρντανα?Ηταν και χθες. Ευχαριστω

Τιμη 15 ευρω νομιζω

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Κριτικές δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί πελάτες που θέλουν, αν εννοεί ο op απλές ιστορίες καθημερινής "τρέλας" θα είχαν ενδιαφέρον. Κοινώς το τι συναντάει γενικά και ανώνυμα. Γιατί να δω καμιά ιερόδουλη π.χ. να με κριτικάρει και να βάζει και βαθμολογία θα ήταν αντι-επαγγελματικό και χαζό εκ μέρους της, η θα έλεγε μόνο καλά λόγια πράγμα που θα έκανε ανούσια την κριτική, ή θα με εκνεύριζε σε υπερθετικό βαθμό και στην καλύτερη θα με έχανε από πελάτη. Στην χειρότερη θα γινόταν... της πουτάνας  :rolleyes:. Όπως και να το κάνουμε το σεξ σε μπουρδέλο είναι προσωπική στιγμή που μπορεί μια ιερόδουλη να έχει αποδεχτεί την έκθεση της σε ένα βαθμό από την στιγμή που το ακολουθεί σαν επάγγελμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το έχει αποδεχτεί και ο πελάτης.

Μέρος που να εκφράζουν καθημερινές ανώνυμες ιστορίες ίσως να είχε ενδιαφέρον, κριτικές όμως είναι τραβηγμένο... Σε περίπτωση που τόσο ενδιαφέρεται κάποιος για τις επιδόσεις του ας ρωτήσει την ίδια την ιερόδουλη προσωπικά, συνήθως αν έχουν κάτι να πουν το λεν και από μόνες τους πάντως από την εμπειρία μου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η Δικαιοσυνη στο ανωτατο βαθμο, θα ειναι αν ο καθε Αντισθενης ναουμε το θεσπισει αυτο!!...Ποιο αυτο;;....Γινομαι συγκεκριμενος και παραδειγματιζω...Παει καποιος σε μια πορνη και ερχεται και γραφει κριτικη...να γραφει και αυτη την δικη της για τον πελατη!!!....Μονο τοτε θα υπαρχει σφαιρικη αποψη και εικονα!!!...Θα μου πειτε τωρα, δεν μπαινουν ολες οι εργαζομενες στο διαδικτυο;;;....Αυτο ειναι το προβλημα!!!Ενας λογος που σταματησα να γραφω κριτικες ειναι οτι στην πορεια ..ενιωθα αμηχανα να γραφω, χωρις η εργαζομενη να γραφει και αυτη την δικη της αποψη και εικονα!!!Μονο ετσι, οσοι θα διαβαζουν θα εχουν καλυτερη αποψη στα παντα!!....Αυτα απο μενα ...αντε γεια τωρα!!! :)

Επισκέπτης
Παιδες ξερει κανενας την οδο απο το μπουρδελο στο Μεταξουργειο που ειναι βραδινη βαρδια μια Ταυλανδεζα και αλλο ενα μουνακι μαυρομαλα νταρντανα?Ηταν και χθες. Ευχαριστω

Τιμη 15 ευρω νομιζω   με ποτο  :dancing:
γνωριζει κανει κατι να βοηθησουμε τον συναδελφο  :helpplea:  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom