life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
δεν ειμαι πια ξανθια
Aυτο το κοκκινο μ εμποδιζει να δω
δεν ειμαι πια ξανθια
αυτην λες?
Εκεινη η αλλη με το μαυρο φορεματακι μαρεσε εμενα που εχεις στο φειςμπουκιον
Οχι αλλα βρακοσουτιενια !
δεν ειμαι πια ξανθια
οπότε παίζεις "fair play" και αυτό σε τιμά ;) :-*δεν μ'αρεσει να παιζω με τα αισθηματα. Απο μενα ο,τι θες μπορεις να ακουσεις ευκωλα εκτως το "σ'αγαπω"....
ναι αυτό το θέμα της ορθογραφίας με έχει παραξενέψει και μένα ευχάρισταχωρις να την την κυρια ξερω βαζω στοιχημα την παρθενια μου οτι ειναι απο ρωσσια?!!!
Из России с любовью ;) ;) ;)
παντως συγχαρητηρια για τη ορθοτατη ορθογραφια της μενω εκπληκτος
πως το καταλαβες?χωρις να την την κυρια ξερω βαζω στοιχημα την παρθενια μου οτι ειναι απο ρωσσια?!!!
Из России с любовью ;) ;) ;)
παντως συγχαρητηρια για τη ορθοτατη ορθογραφια της μενω εκπληκτος
gia αυτο ρωτησα τον adm? isvw ua mporoyse na metaferuei stiw ervtikew istoriew alhuinew h oxi to urentaki aytoολον τον χρονο τρωω σε πενηντα εστιατορια και αλλα τοσα μπουγατσατζιδικα και αλλα τοσα φαστφουνταδικα
θα ειχα λοιπον καθε δικαιωμα να γραψω κριτικη για το που εφαγα καλο γυρο,που εφαγα ζεστη μπουγατσα,που μου σερβιραν ξαναζεσταμενη απο χτες πανσετα ή προτηγανισμενη αθλια πατατα κλπ
οι αντιστοιχοι ιδιοκτητες τι να γραφαν δλδ;αν ο τζιελ προτιμαει τον γυρο με κετσαπ μουσταρδα ή τζατζικι;αν αφηνω μπουρμπουαρ;αν τρωω δυο μπουγατσες μια με τυρι και μια με κρεμα ;αν ειμαι χοντρος ή αδυνατος;αν τρωω σαν πεινασμενος ή οχι;αν τρωω συχνα εξω γιατι ειμαι ανεπροκοπος και δεν μαγειρευω;'
τοσο νοημα εχει να γραψει κριτικη και μια πουτανα για τον πελατη
καλα, θα δουμε, μ'αρεσουν οι αλλαγες και εκπλιξειςτώρα που θα πέσει η πελατεία , θα ξαναγίνεις
(χιούμοράκι , σου πάει και αυτό το λούκ ;) )
οπότε παίζεις "fair play" και αυτό σε τιμά ;) :-*
άλλες όμως παίζουν πολύ το "un fair play" αισθηματικό τρόπο αλλίευσης πελατών
ναι αυτό το θέμα της ορθογραφίας με έχει παραξενέψει και μένα ευχάριστα
αφού οι περισσότεροι απο δω μέσα γράφουν όπως να ναι μάλλον με τον κάτω εγκέφαλο
exω κανει μοσχα στο κονκοβο πριν 15 χρονιαπως το καταλαβες?
thx παντως ;)
δεν ξερω δεν απανταωΤην ιδια απορια ειχα οταν προτογραφτηκα και γω χαχα
Τελικα ειναι δυσκολο να γραψουν οπως το ενωεις (στο φορουμ κλτ ) ομως σιγουρα γραφουν στο μυαλο τους
οι περισσοτερες , για τους πελατες που πανε συχνα και τους ξερουν τουλαχιστον
Μας κοβουν απο μακρυα...
Α να ο μακρυψωλης ο τσιφουτης , παλι γυμνο τσιμπουκι θελει , ελπιζω να πλυθηκε σημερα ...Ποιος ειναι εκεινος πισω του ?
Ααα ο χαχας ο Τζο , δε μας προτειμαει αυτος θα φυγει , ηρθε να δει μας και δουλευει η Μιςς Βενεζουελα
Το λεει και στο βιβλιο της που ειχε δημοσιευθει προσφατα και στα νεα του μπου , μια τεος Ιεροδουλα
μπορειτε να μην λετε ουτε nicknames αλλα εμπειριες σας χωρις να προσβαλλετε κανενα!!!αλλα οχι φανταστικες please!!
δεν ξερω δεν απανταω
exω κανει μοσχα στο κονκοβο πριν 15 χρονια
εμαθα να ξεχωριζω τα προσωπα σας κοινως σας σπουδασα
α μπραβο, κανε λιγο υπομονηΑντε καλα , θα τα διαβασω στο βιβλιο σου οταν παρει συνταξη
φανταζεστε τι θα λενε??!! αχ καλε ηρθε ο βολκανο ο κοντοτσουτσουνος και με το γαριδακι νομιζε οτι με σκιζει και εγω σκεφτομουν πως να βαψω αυριο τα μαλλια μου κια τελειωσε και σε 60 δυτερολεπτα σαν ποντικι πηδουσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χαχαχαχαχα , ετσι η αληθεια πανω απ ολα . και χωρις υπερβολες
Κοριτσια μη προμοταρετε πελατες κανετε κακο στην πιατσα
αν ηξερα ποιος εισαι μωρακι μου και θυμονουν το τι καναμε- θα σου εγραφα μιαεγω περιμενω κριτικη απο την νταρια μιας και ειχα εξαιρετικες επιδοσεις μαζι της!!!
και εγω σκεφτομουν οτι πρεπει να προλαβω και το γυμναστηριο, την μανικιουριστρα και την κομμοτρια Και μετα τελειωσε τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να ολοκλιρωσω την σκεψη μου πως θα τα προλαβω ολαφανταζεστε τι θα λενε??!! αχ καλε ηρθε ο βολκανο ο κοντοτσουτσουνος και με το γαριδακι νομιζε οτι με σκιζει και εγω σκεφτομουν πως να βαψω αυριο τα μαλλια μου κια τελειωσε και σε 60 δυτερολεπτα σαν ποντικι πηδουσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα
Τελικα καλα που δε γραφουν κριτικες , εγω εχω γινει μεγαλο κομοδινο τελευταια , θα με μαυριζανε