Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολον τον χρονο τρωω σε πενηντα εστιατορια και αλλα τοσα μπουγατσατζιδικα και αλλα τοσα φαστφουνταδικα

θα ειχα λοιπον καθε δικαιωμα να γραψω κριτικη για το που εφαγα καλο γυρο,που εφαγα ζεστη μπουγατσα,που μου σερβιραν ξαναζεσταμενη απο χτες πανσετα ή προτηγανισμενη αθλια πατατα κλπ

οι αντιστοιχοι ιδιοκτητες τι να γραφαν δλδ;αν ο τζιελ προτιμαει τον γυρο με κετσαπ μουσταρδα ή τζατζικι;αν αφηνω μπουρμπουαρ;αν τρωω δυο μπουγατσες μια με τυρι και μια με κρεμα ;αν ειμαι χοντρος ή αδυνατος;αν τρωω σαν πεινασμενος ή οχι;αν τρωω συχνα εξω γιατι ειμαι ανεπροκοπος και δεν μαγειρευω;'

τοσο νοημα εχει να γραψει κριτικη και μια πουτανα για τον πελατη

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4

Συνημμένα

• DSCN1159.JPG
    DSCN1159.JPG
    250,9 KB · Εμφανίσεις: 33

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν ειμαι πια ξανθια :grin: :grin: :grin: :grin:

τώρα που θα πέσει η πελατεία , θα ξαναγίνεις

(χιούμοράκι , σου πάει και αυτό το λούκ  ;) )

δεν μ'αρεσει να παιζω με τα αισθηματα. Απο μενα ο,τι θες μπορεις να ακουσεις ευκωλα εκτως το "σ'αγαπω"....
οπότε παίζεις "fair play" και αυτό σε τιμά  ;)  :-*

άλλες όμως παίζουν πολύ το "un fair play" αισθηματικό τρόπο αλλίευσης πελατών

χωρις να την την κυρια ξερω βαζω στοιχημα την παρθενια μου :cheesy: :cheesy: οτι ειναι απο ρωσσια?!!!
Из России с любовью ;) ;) ;)
παντως συγχαρητηρια για τη ορθοτατη ορθογραφια της     μενω εκπληκτος
ναι αυτό το θέμα της ορθογραφίας με έχει παραξενέψει και μένα ευχάριστα
αφού οι περισσότεροι απο δω μέσα γράφουν όπως να ναι μάλλον με τον κάτω εγκέφαλο :idiot: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
χωρις να την την κυρια ξερω βαζω στοιχημα την παρθενια μου :cheesy: :cheesy: οτι ειναι απο ρωσσια?!!!
Из России с любовью ;) ;) ;)
παντως συγχαρητηρια για τη ορθοτατη ορθογραφια της     μενω εκπληκτος
πως το καταλαβες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
thx παντως ;)

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
ολον τον χρονο τρωω σε πενηντα εστιατορια και αλλα τοσα μπουγατσατζιδικα και αλλα τοσα φαστφουνταδικα

θα ειχα λοιπον καθε δικαιωμα να γραψω κριτικη για το που εφαγα καλο γυρο,που εφαγα ζεστη μπουγατσα,που μου σερβιραν ξαναζεσταμενη απο χτες πανσετα ή προτηγανισμενη αθλια πατατα κλπ

οι αντιστοιχοι ιδιοκτητες τι να γραφαν δλδ;αν ο τζιελ προτιμαει τον γυρο με κετσαπ μουσταρδα ή τζατζικι;αν αφηνω μπουρμπουαρ;αν τρωω δυο μπουγατσες μια με τυρι και μια με κρεμα ;αν ειμαι χοντρος ή αδυνατος;αν τρωω σαν πεινασμενος ή οχι;αν τρωω συχνα εξω γιατι ειμαι ανεπροκοπος και δεν μαγειρευω;'

τοσο νοημα εχει να γραψει κριτικη και μια πουτανα για τον πελατη
gia αυτο ρωτησα τον adm? isvw ua mporoyse na metaferuei stiw ervtikew istoriew alhuinew h oxi to urentaki ayto

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
τώρα που θα πέσει η πελατεία , θα ξαναγίνεις

(χιούμοράκι , σου πάει και αυτό το λούκ  ;) )
οπότε παίζεις "fair play" και αυτό σε τιμά  ;)  :-*

άλλες όμως παίζουν πολύ το "un fair play" αισθηματικό τρόπο αλλίευσης πελατών
ναι αυτό το θέμα της ορθογραφίας με έχει παραξενέψει και μένα ευχάριστα
αφού οι περισσότεροι απο δω μέσα γράφουν όπως να ναι μάλλον με τον κάτω εγκέφαλο :idiot: :2funny:
καλα, θα δουμε, μ'αρεσουν οι αλλαγες και εκπλιξεις :grin: :grin: :grin: :grin:
ναι, και προτιμαω το fair play ;)
σ'ευχαριστω για τα κομπλιμεντα κι'ολας. Κανω ακομα τα λαθη μου αλλα θα φυγουν και αυτα που θα πανε :)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Την ιδια απορια ειχα οταν προτογραφτηκα και γω  :grin: χαχα

Τελικα ειναι δυσκολο να γραψουν οπως το ενωεις (στο φορουμ κλτ ) ομως σιγουρα γραφουν στο μυαλο τους
οι περισσοτερες , για τους πελατες που πανε συχνα και τους ξερουν τουλαχιστον  :cheesy:
Μας  κοβουν απο μακρυα...
Α να ο μακρυψωλης ο τσιφουτης , παλι γυμνο τσιμπουκι θελει , ελπιζω να πλυθηκε σημερα ...Ποιος ειναι εκεινος πισω του ?
Ααα ο χαχας ο Τζο , δε μας προτειμαει αυτος θα φυγει , ηρθε να δει μας και δουλευει η Μιςς Βενεζουελα  :jerking:

Το  λεει και στο βιβλιο της που ειχε δημοσιευθει προσφατα και στα νεα του μπου , μια τεος Ιεροδουλα   :sunglasses:
δεν ξερω δεν απανταω :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπορειτε να μην λετε ουτε nicknames αλλα εμπειριες σας χωρις να προσβαλλετε κανενα!!!αλλα οχι φανταστικες please!! :2funny: :2funny:

χαχαχαχα , ετσι η αληθεια πανω απ ολα . και χωρις υπερβολες
Κοριτσια μη προμοταρετε πελατες κανετε κακο στην πιατσα  :grin:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω περιμενω κριτικη απο την νταρια μιας και ειχα εξαιρετικες επιδοσεις μαζι της!!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
χαχαχαχα , ετσι η αληθεια πανω απ ολα . και χωρις υπερβολες
Κοριτσια μη προμοταρετε πελατες κανετε κακο στην πιατσα  :grin:
φανταζεστε τι θα λενε??!!  αχ καλε ηρθε ο βολκανο ο κοντοτσουτσουνος και με το γαριδακι νομιζε οτι με σκιζει και εγω σκεφτομουν πως να βαψω αυριο τα μαλλια μου κια τελειωσε και σε  60 δυτερολεπτα σαν ποντικι πηδουσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελικα καλα που δε γραφουν κριτικες , εγω εχω γινει μεγαλο κομοδινο τελευταια , θα με μαυριζανε  :P

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
φανταζεστε τι θα λενε??!!  αχ καλε ηρθε ο βολκανο ο κοντοτσουτσουνος και με το γαριδακι νομιζε οτι με σκιζει και εγω σκεφτομουν πως να βαψω αυριο τα μαλλια μου κια τελειωσε και σε  60 δυτερολεπτα σαν ποντικι πηδουσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα
και εγω σκεφτομουν οτι πρεπει να προλαβω και το γυμναστηριο, την μανικιουριστρα και την κομμοτρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και μετα τελειωσε τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να ολοκλιρωσω την σκεψη μου πως θα τα προλαβω ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom