Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μας εχει φαει η αγαμια τι να κανουμε :2funny: :2funny:

με τα ξίδια που έχω κατεβάσει και να ήθελα να πηδήξω δεν υπάρχει περίπτωση..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οποτε έχω μια σοβαρή δικαιολογία που δεν κάνω sex τέτοια ώρα!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
eseis gatakia ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χάθηκε η Λάουρα.

την κομπλάραμε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ωραίο thread, μπράβο στο φίλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ερωτημα απλα για να καταλαβω κατι......
Σας βλεπω ολιγον παραπονιαρηδες και πικραμενους......

Η εννοια της αγαπης για εσας, ειναι το ενδιαφερον και η εκτιμηση που σας δειχνει το ταιρι σας, η το "καλο" πηδημα ?
Η ¨"φουντωση" δεν ερχεται συνεχως φανταζομαι (δεν ειναι δυνατον οργανικα να συμβαινει αυτο δηλαδη)
Υπαρχουν μεταπτωσεις στον οργανισμο και στην διαθεση και με τον καιρο, καπου χανεται η ολη ελξη και διαθεση και μενει η "ουσια"
Γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και τα ερωτικα βοηθηματα και οι διαφορετικες παραστασεις (παιχνιδια ρολων κτλ κτλ κτλ)

Για δωστε εναν ορισμο να καταλαβω τι σημαινει για εσας αγαπη ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επισης θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια ψυχαναγκαστικη παθηση (να το θεσω ετσι) που ωθει μεριδα ανθρωπων να ψαχνονται συνεχως για συνουσια....

Το ρωτω αυτο διοτι μου ετυχε ενας περιεργος διαλογος με κοπελα σε καποιο τσατ το καλοκαιρι .....
Τα ειχε με καποιον αλλα δεν ηταν παντρεμενη λεει και συζουν μαζι κτλ κτλ κτλ και δεν την αγγιζει καν και το εχει αναγκη καθως εχει ενα οργανικο θεμα με αυτο (κατι μου εξηγουσε σχετικα με το "κουτακι της")
Και το ρεζουμε ηταν οταν την ρωτησα, γιατι δεν τον αφηνει εφοσον δεν την καλυπτει, οτι τον αγαπαει και δεν μπορει να τον αφησει και δεν ξερει πως θα το παρει αυτος μιας και δεν ειναι τοσο καλα ψυχολογικα κτλ κτλ κτλ και δεν μπορει να συντηρησει μονη κι ανεργη ενα σπιτι να φυγει και οι γονεις της μενουν μακρια της κτλ κτλ κτλ  :jerking:

Οταν της ειπα οτι τον εκμεταλλευεται ετσι και οτι ψαχνεται δεξια κι αριστερα θιχτηκε και αφου με χαιρετισε ευγενικα......... εξαφανιζολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι τελευταιες φρασεις ηταν αν θυμαμαι καλα ....

Τι σκεφτηκες ? Πως το σκεφτηκες αυτο ? Εγω πως νομιζεις οτι νιωθω ?
Θελω να βρεθω μαζι σου, αλλα οπως μου τα ειπες τωρα, δεν θα εχω δυναμη να σε κοιταξω στα ματια :uglystupid:

Η εγω δεν καταλαβα κατι καλα, η αυτη παιζει να ηταν ολιγον  :uglystupid:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
και εγω παω για υπνο με περιμενω και στο κρεβατι η φωφη μου!ωχ παλι αγγαρεια θα κανω!!!! :'( :'( :'(
αντε τωρα μετα τους θεικους κωλους και ταις φωτογραφιες της ημερας να ξαπλωσω με τον δρακο του κομοντο :'( :'( :'(

Γιατι ειστε ακομα μαζι ρε ηφαιστειο τοσο καλη ψυχουλα ειναι προκειται περι αλλων λογων... ;) ;) ;);;;???

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.395
Πόντοι
22.266
Γιατι ειστε ακομα μαζι ρε ηφαιστειο τοσο καλη ψυχουλα ειναι προκειται περι αλλων λογων... ;) ;) ;);;;???
χα χα
στο τελος θα δω καμια κριτικη απο αυτην εδω μεσα και θα γινω η απολυτη ξεφτιλα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ρε λοξε δε μου δινεις απο αυτο που σνιφαρεις μπας και την μπορεσω να την :zfuck: :zfuck: :zfuck: ????????????

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου κοπέλλα μου.

αυτό λέγεται διπλή κρυφή ζωή.

ένα ψέμα. δυστυχία.

καλύτερα να χωρίσεις παρά να πηδάς στα κρυφά στο μπουρδέλο, τι κρυφά δηλαδή, αφού η γυναίκα σου σίγουρα το καταλαβαίνει.

η ζωή είναι για να χαλιέται, όταν σε κάνει δυστυχισμένο.

και τότε ελεύθερος πας στην γκόμενα ή στο μπουρδέλο, όπου θες. ελεύθερα όμως και με ειλικρίνεια, όχι με ψέματα και υποκρισία.

(εντάξει, αυτά δεν σε συμφέρουν εσένα για το πρώην επάγγελμα σου αλλά, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, δεν πειράζει).

ειμαι και εγώ λίγο ασυμβίβαστος σε κάποια πράγματα  ;) :)

" Τα πολλά μπερδέματα μην τα φοβάσαι το ένα να φοβάσαι ! " έλεγε ή μεγάλη Μαίρη Αρώνη , guten tag freund  :dancing: :dancing: !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επισης θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια ψυχαναγκαστικη παθηση (να το θεσω ετσι) που ωθει μεριδα ανθρωπων να ψαχνονται συνεχως για συνουσια....

Το ρωτω αυτο διοτι μου ετυχε ενας περιεργος διαλογος με κοπελα σε καποιο τσατ το καλοκαιρι .....
Τα ειχε με καποιον αλλα δεν ηταν παντρεμενη λεει και συζουν μαζι κτλ κτλ κτλ και δεν την αγγιζει καν και το εχει αναγκη καθως εχει ενα οργανικο θεμα με αυτο (κατι μου εξηγουσε σχετικα με το "κουτακι της")
Και το ρεζουμε ηταν οταν την ρωτησα, γιατι δεν τον αφηνει εφοσον δεν την καλυπτει, οτι τον αγαπαει και δεν μπορει να τον αφησει και δεν ξερει πως θα το παρει αυτος μιας και δεν ειναι τοσο καλα ψυχολογικα κτλ κτλ κτλ και δεν μπορει να συντηρησει μονη κι ανεργη ενα σπιτι να φυγει και οι γονεις της μενουν μακρια της κτλ κτλ κτλ  :jerking:

Οταν της ειπα οτι τον εκμεταλλευεται ετσι και οτι ψαχνεται δεξια κι αριστερα θιχτηκε και αφου με χαιρετισε ευγενικα......... εξαφανιζολ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι τελευταιες φρασεις ηταν αν θυμαμαι καλα ....

Τι σκεφτηκες ? Πως το σκεφτηκες αυτο ? Εγω πως νομιζεις οτι νιωθω ?
Θελω να βρεθω μαζι σου, αλλα οπως μου τα ειπες τωρα, δεν θα εχω δυναμη να σε κοιταξω στα ματια :uglystupid:

Η εγω δεν καταλαβα κατι καλα, η αυτη παιζει να ηταν ολιγον  :uglystupid:
για να ηθελε να βρεθει μαζι σου πρεπει να ηταν πολυ  :uglystupid: οχι ολιγον  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom