Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ενώ οι μη ιερόδουλες είναι παρθένες e.... :2funny: :2funny:
ισα ισα που εκτιμώ πάντα ποιο πολύ τις ιερόδουλες γιατί παίζει απόλυτη ειλικρίνεια.
σε κάποια φάση είχα κολλητί ιερόδουλη (αν και λίγο σαλταρισμένι kopela) μου βγήκε το ποιο ένταξη φιλαράκι που είχα ποτε μου...

απλά και οι περισσότερες ιερόδουλες βλέπουν τον άντρα που πάει σε αυτές λίγο καχύποπτα πάντα...
καλός η κακός... ;)
μα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα απο την αρχει. Π.χ. Δεχτικα ενα ζευγαρει να κανουμε παιχνιδι και κομπλαρα εγω. Και πηστευω πως ειναι καλο για τους παντρεμενους που δεν εχουν γομενα. Και γαμανε σε στουντιο η μπουρδελα. Δεν χαλανε την ζωη τους ετσι. Μκαι οποια κοπελα τα εφτιαξε με αντρα απο κι. Παλι εκει θα παει γιατη ο αλλος θα καλο μαθει ετσι. Δεν υπαρχει αγαπη και τετοια.

Επισκέπτης
χα τώρα που μού ρθε ένα στο μυαλό πέρασε ένας πρόσφατα κ eιχι την γιορτή του κ μου ζήτησε να του κάνω στοματικό κ μόνο δώρο ,αυτό κ αν είναι για κλάματα
:2funny:ειμαι με την φιλι μου την λαουρα και καποιος το επεζε. Ωραιος λαι ηθελε χρηματα αυτος για να παμε στο δοματιο

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα απο την αρχει. Π.χ. Δεχτικα ενα ζευγαρει να κανουμε παιχνιδι και κομπλαρα εγω. Και πηστευω πως ειναι καλο για τους παντρεμενους που δεν εχουν γομενα. Και γαμανε σε στουντιο η μπουρδελα. Δεν χαλανε την ζωη τους ετσι. Μκαι οποια κοπελα τα εφτιαξε με αντρα απο κι. Παλι εκει θα παει γιατη ο αλλος θα καλο μαθει ετσι. Δεν υπαρχει αγαπη και τετοια.

αγάπη e ?τι ωραία λέξη.,..

ακόμα ψάχνω να βρω τι σημαίνει αυτό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ίσος όταν ήμουνα μiκρουλις να ήξερα αλλα πλέον δεν το έχω...
το έχασα κάπου στην πορεία!!! ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αγάπη e ?τι ωραία λέξη.,..

ακόμα ψάχνω να βρω τι σημαίνει αυτό... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ίσος όταν ήμουνα μiκρουλις να ήξερα αλλα πλέον δεν το έχω...
το έχασα κάπου στην πορεία!!! ;)
εγω το καταλαβα με την σουζαννα.. αλλα παει, πεταξε και αυτη..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Και πηστευω πως ειναι καλο για τους παντρεμενους που δεν εχουν γομενα. Και γαμανε σε στουντιο η μπουρδελα. Δεν χαλανε την ζωη τους ετσι.

εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου κοπέλλα μου.

αυτό λέγεται διπλή κρυφή ζωή.

ένα ψέμα. δυστυχία.

καλύτερα να χωρίσεις παρά να πηδάς στα κρυφά στο μπουρδέλο, τι κρυφά δηλαδή, αφού η γυναίκα σου σίγουρα το καταλαβαίνει.

η ζωή είναι για να χαλιέται, όταν σε κάνει δυστυχισμένο.

και τότε ελεύθερος πας στην γκόμενα ή στο μπουρδέλο, όπου θες. ελεύθερα όμως και με ειλικρίνεια, όχι με ψέματα και υποκρισία.

(εντάξει, αυτά δεν σε συμφέρουν εσένα για το πρώην επάγγελμα σου αλλά, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, δεν πειράζει).

ειμαι και εγώ λίγο ασυμβίβαστος σε κάποια πράγματα  ;) :)

Επισκέπτης
εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου κοπέλλα μου.

αυτό λέγεται διπλή κρυφή ζωή.

ένα ψέμα. δυστυχία.

καλύτερα να χωρίσεις παρά να πηδάς στα κρυφά στο μπουρδέλο, τι κρυφά δηλαδή, αφού η γυναίκα σου σίγουρα το καταλαβαίνει.

η ζωή είναι για να χαλιέται, όταν σε κάνει δυστυχισμένο.

και τότε ελεύθερος πας στην γκόμενα ή στο μπουρδέλο, όπου θες. ελεύθερα όμως και με ειλικρίνεια, όχι με ψέματα και υποκρισία.

(εντάξει, αυτά δεν σε συμφέρουν εσένα για το πρώην επάγγελμα σου αλλά, φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε, δεν πειράζει).

ειμαι και εγώ λίγο ασυμβίβαστος σε κάποια πράγματα  ;) :)
μα η εξω γυνεκες δεν τα αντεχουν αυτα. Και πολυ αντρες το κανουν κριφα. Θα εχουν τους λογους τους δεν λεω. Η αντρες τα κανουν ετσι τα πραγματα. Και μετα εμεις αρχιζει το κριφτουλι .

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μα η εξω γυνεκες δεν τα αντεχουν αυτα. Και πολυ αντρες το κανουν κριφα. Θα εχουν τους λογους τους δεν λεω. Η αντρες τα κανουν ετσι τα πραγματα. Και μετα εμεις αρχιζει το κριφτουλι .

μα η εξω γυνεκες δεν τα αντεχουν αυτα. ποιά?

δεν σε πολυκαταλαβαίνω, τα ελληνικά δεν πρέπει να είναι η πρώτη σου γλώσσα.

τέλος πάντων, ελπίζω εσύ να με κατάλαβες, εγώ πιστεύω, καλύτερα να χωρίζεις όταν είσαι με κάποιον/κάποιαν που σε κάνει δυστυχισμένο παρά να υποκρίνεσαι/ζεις διπλή ζωή.

D-Laoura

Ιερόδουλη
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
0
Καλησπρα σε ολους να μπω και εγω στην παρεα σας? :grin:

Επισκέπτης
μα η εξω γυνεκες δεν τα αντεχουν αυτα. ποιά?

δεν σε πολυκαταλαβαίνω, τα ελληνικά δεν πρέπει να είναι η πρώτη σου γλώσσα.

τέλος πάντων, ελπίζω εσύ να με κατάλαβες, εγώ πιστεύω, καλύτερα να χωρίζεις όταν είσαι με κάποιον/κάποιαν που σε κάνει δυστυχισμένο παρά να υποκρίνεσαι/ζεις διπλή ζωή.
καλα τα λες εσυ. Αλλα δεν εχουν τα α@@@@ια πολι ανθροπη να το κανουν αυτο. Οχι δεν ηταν τα εληννικα μου τα προτα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καλα τα λες εσυ. Αλλα δεν εχουν τα α@@@@ια πολι ανθροπη να το κανουν αυτο. Οχι δεν ηταν τα εληννικα μου τα προτα.

εγώ τα είχα.  :2funny: :2funny:

και η Άννα Καρένινα το ίδιο. είναι τώρα και στους κινηματογράφους.  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:2f. unny: καλησπερα γυναιλα με τα μαυρα. Εσυ θα μας πεις καμια ειστορια σου

ναι. ας πούμε, ο πιο συμπαθητικός και ο πιο αντιπαθητικός πελάτης που είχα.

και ΄τι έκανε τον έναν συμπαθητικό και τον άλλο αντιπαθητικό.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom