Νέα

Κρίστυ ???που δουλεύει ξέρει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extreemplatinum
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας

Κακως επρεπε να παρεις σε αυτο που τελειωνει σε 618...αυτο εδεινε η πολωνεζα.! ;) για :knockinb:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Το θελω και εγω το τηλ της Κριστυ! Πλιζ!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μεχρι και πριν 2 βδομαδες που πηγα τελευταια φορα,δουλευε κανονικα στο Σολ.
Και δειχνει και πολυ ευχαριστημενη εκει οποτε δε τη βλεπω να τη φευγει τωρα στα κοντα.

Αλλα μου κανει εντυπωση οτι ενω εχει κανα τριμηνο που δουλευει εκει η Κριστυ,κανενας απο αυτους τους αγαπουληδες που μας ειχαν πρηξει τ'αρχιδια με χιλιαδες μηνυματα γι'αυτην,δεν την εχει επισκεφτει ακομα εκει ωστε να μας πει τις εντυπωσεις του :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Την εχουν επισκευτει ρε .. απλα τις εντυπωσεις τους δε λενε

:birdman: leechers  :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι αγαπούληδες νομίζουνν ότι μόνο αυτοί τις γαμάνε παίχτη al. :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε αλ σε βλεπω λιγο εχθρικο ακομα κ προς το προσωπο μου....η μου φαινεται?
εχω παει κ την εχω δει λοιπον κ ηπιαμε κ ποτακι αλλα δεν την πηρα πριβε γιατι το θεωρησα βλακεια να δωσω 50ε για πιπα ενω την γαμουσα με λιγοτερα χρηματα....εισαι οκ τωρα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
φιλε αλ σε βλεπω λιγο εχθρικο ακομα κ προς το προσωπο μου....η μου φαινεται?
εχω παει κ την εχω δει λοιπον κ ηπιαμε κ ποτακι αλλα δεν την πηρα πριβε γιατι το θεωρησα βλακεια να δωσω 50ε για πιπα ενω την γαμουσα με λιγοτερα χρηματα....εισαι οκ τωρα?
ααα ενταξει τωρα ησυχασα....μην χαιρεσαι δεν εχεις το αποκλειστικο προνομιο του αγαπουλη εδω μεσα :2funny: :2funny:

Απλα μου κανει εντυπωση ειδικα για την Κριστυ....οσο δουλευε γραφονταν 50 μην τη μερα γι'αυτην.η Χριστινα ετσι.....η Χριστινα αλλιως....
Οταν εφυγε ειχαμε αλλα 50 μην τη μερα που ολοι εκλαιγαν.Οταν επεστρεψε για λιγο στο Βιλα Εροτικα εγινε χαμος παλι.

Οταν εφυγε οριστικα παλι και υποτιθεται πηγε στο Κιλκις,ολοι ηταν ετοιμοι να πεταγονται μεχρι εκει για να τη γαμανε.

Απο τοτε ομως που πηγε στο Σολ και ειναι μονιμα εκει και καθε βραδυ,δεν εχει γραψει κανεις ουτε ενα μηνυμα γι'αυτην.Περιεργο δεν ειναι??

και φυσικα πρεπει να ξαναπω οτι οσο δε την εκτιμησα στο μπουρδελο αυτην την κοπελα τοσο την εκτιμω στο κωλομπαρο...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ααα ενταξει τωρα ησυχασα....μην χαιρεσαι δεν εχεις το αποκλειστικο προνομιο του αγαπουλη εδω μεσα :2funny: :2funny:

Απλα μου κανει εντυπωση ειδικα για την Κριστυ....οσο δουλευε γραφονταν 50 μην τη μερα γι'αυτην.η Χριστινα ετσι.....η Χριστινα αλλιως....
Οταν εφυγε ειχαμε αλλα 50 μην τη μερα που ολοι εκλαιγαν.Οταν επεστρεψε για λιγο στο Βιλα Εροτικα εγινε χαμος παλι.

Οταν εφυγε οριστικα παλι και υποτιθεται πηγε στο Κιλκις,ολοι ηταν ετοιμοι να πεταγονται μεχρι εκει για να τη γαμανε.

Απο τοτε ομως που πηγε στο Σολ και ειναι μονιμα εκει και καθε βραδυ,δεν εχει γραψει κανεις ουτε ενα μηνυμα γι'αυτην.Περιεργο δεν ειναι??

και φυσικα πρεπει να ξαναπω οτι οσο δε την εκτιμησα στο μπουρδελο αυτην την κοπελα τοσο την εκτιμω στο κωλομπαρο...
δεν μου αρμοζει ετσι κ αλλιως αυτος ο τιτλος,του αγαπουλη,αλλα εγω εγραφα συνεχεια γι αυτην κ επειδη σ αρεσει να αναφερεσαι με σπονδες ειπα να παρεμβω...
εγω οσο την εκτιμουσα στα μπουρδελα τοσο δεν την εκτιμω τωρα....πολλοι μπορει να εχουν κανει βολτα απο το σολ κ να την βρηκαν αλλα να μην ηθελαν να δωσουν 50ε για μια πιπα σε εναν κωλοκαναπε ενω μπορουσαν να την γαμησιυν με 40ε

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
παντως και την προηγουμενη βδομαδα ηταν στο σολ η κριστι! αλλα την ειχε καβατζωσει ενας μεσοκοπος και δεν την αφηνε να ανασανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom