You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Krista Αllen η πιο sexy Εμμανουέλλα όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα foxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι να κανω ρε παιδια την γουσταρω πολυ ......
ακόμα και τώρα που δεν είναι τόσο ζουμερή όσο παλιά είναι τρελή μούνα.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
ειχε πολλες σκηνες στο μπανιο για ποια λες που ειναι μονη της , με τον γκομενο , η με μια κοπελα;Η σκηνή στη μπανιέρα (και όχι μόνο δλδ...) όλα τα λεφτά!
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
αυτη ειναι-- παρ' ολες τος πλαστικες βυζαρες - ειναι φοβερή
πληρης φιλμογραφία εδω >>
πληρης φιλμογραφία εδω >>
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
τα οποια λεσβιακά της- με την κοπελα που αναφερεις κλπ
ειναι εδώ
>>>>
ειναι εδώ
>>>>
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
για να βοηθησω τους φιλους μας θα πρεπει να βαλουν το safesearch στο offτα οποια λεσβιακά της- με την κοπελα που αναφερεις κλπ
ειναι εδώ
>>>>
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
ναι σωστά ---χα..... χα .....
Αυτη ειναι η σκηνή του τριο με τις τσιγγανες και τον αναβατη , το αλογο κλπ
τι μου θυμισες τωρα
Παντως αυτες ειναι οι ...γιαλατζι Εμμανουελες--= οι με την Αλλεν -- και οι άλλες με την Μαρσελα Βαλερσταϊν
====
Οι .... κανονικες ειναι υποτιθεται ..εξι / οι πρώτες= με την Σ Κριστελ/ με τελυταια = 6 η αυτην >>> με την Natalie Uher ;)
>>>
τι μου θυμισες τωρα
Παντως αυτες ειναι οι ...γιαλατζι Εμμανουελες--= οι με την Αλλεν -- και οι άλλες με την Μαρσελα Βαλερσταϊν
====
Οι .... κανονικες ειναι υποτιθεται ..εξι / οι πρώτες= με την Σ Κριστελ/ με τελυταια = 6 η αυτην >>> με την Natalie Uher ;)
>>>
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω πως εννοεις το γιαλαντζι παντως εγω πιστευω πως ακομη κια αυτες οι softcore εκδοχες ειχαν κατι το ομορφο και συναμμα καβλωτικο γιαυτο και ριχναμε ατελειωτες λαλακιες για αυτες. θα ηθελα φιλε μου ταινιες που δεν χουν σχεση με την κριστα αλλεν να μην ποσταρουμε αλλα αν θελουμε να ανοιξε ενα νεο θεμα σε ευχαριστω,ναι σωστά ---χα..... χα .....
τι μου θυμισες τωρα
====
>>>
ναι σωστά ---χα..... χα .....
τι μου θυμισες τωρα
====
>>>
Η Κριστέλ ήταν η πρώτη διδάξασα γι' αυτό κι έχει ξεχωριστή θέση. Είδα πρόσφατα την πρώτη Εμμανουέλα και τώρα πια δείχνει πάρα πολύ soft. Για την εποχή της ήταν βέβαια πολύ προχωρημένη αλλά σχεδόν δεν δείχνει τίποτα. Για να μην πω ότι δείχνει ψεύτικη.
Η Άλλεν από την άλλη πλευρά είναι όντως η πιο sexy απ' όλες. Μπορεί η φωνή της να είναι λίγο εκνευριστική, να λέμε την αλήθεια, αλλά είναι η πιο όμορφη από όλες τις Εμμανουέλες με απίστευτο σώμα και θεϊκές αναλογίες. Αυτές τις ταινίες δεν μπορούν να τις βγάλουν σε HD με DTS ήχο;;;;;;
Όπως και το Baywatch Hawaii, απ' όπου και οι παρακάτω φώτο.
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
μπραβο θανο , μου αρεσει που εχουν και αλλοι τα ιδια πιστευω με εμενα οσον αφορα την θεα κριστα αλλεν στην φωνη οντως ειναι λιγο περιεργη αλλα τι με νοιαζει σαμπως θα την προσλαβω για τραγουδιστρια; δεν μπορω φιλε μου να καταλαβω και εγω για τις ταινιες , να φαναστεις και εγω που εχω ολο το πακετο της allen στην εμμανουελλα δεν ειναι σε hdΗ Κριστέλ ήταν η πρώτη διδάξασα γι' αυτό κι έχει ξεχωριστή θέση. Είδα πρόσφατα την πρώτη Εμμανουέλα και τώρα πια δείχνει πάρα πολύ soft. Για την εποχή της ήταν βέβαια πολύ προχωρημένη αλλά σχεδόν δεν δείχνει τίποτα. Για να μην πω ότι δείχνει ψεύτικη.
Η Άλλεν από την άλλη πλευρά είναι όντως η πιο sexy απ' όλες. Μπορεί η φωνή της να είναι λίγο εκνευριστική, να λέμε την αλήθεια, αλλά είναι η πιο όμορφη από όλες τις Εμμανουέλες με απίστευτο σώμα και θεϊκές αναλογίες. Αυτές τις ταινίες δεν μπορούν να τις βγάλουν σε HD με DTS ήχο;;;;;;
Όπως και το Baywatch Hawaii, απ' όπου και οι παρακάτω φώτο.
μπραβο θανο , μου αρεσει που εχουν και αλλοι τα ιδια πιστευω με εμενα οσον αφορα την θεα κριστα αλλεν στην φωνη οντως ειναι λιγο περιεργη αλλα τι με νοιαζει σαμπως θα την προσλαβω για τραγουδιστρια; δεν μπορω φιλε μου να καταλαβω και εγω για τις ταινιες , να φαναστεις και εγω που εχω ολο το πακετο της allen στην εμμανουελλα δεν ειναι σε hd
Αντιγραφή από DVD, κι εγώ αυτά έχω κατεβασμένα από τον ίντερνετ. Όσο για τη φωνή, σε αυτή την περιέργεια αναφέρομαι. Όχι τίποτα τρελό απλά έτσι για να κάνουμε κουβέντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις