Νέα

Krista Αllen η πιο sexy Εμμανουέλλα όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Η σκηνή στη μπανιέρα (και όχι μόνο δλδ...) όλα τα λεφτά!

OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
[xvideos]
] εχω ολες τις ταινιες της εμμανουελλας σε 7 dvd αλλα γουσταρω να βλεπω και να ξαναβλεπω τις σκηνες δεν τις χορταινω ποτε!!

OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ναι σωστά ---χα.....    χα ..... 
Αυτη ειναι η σκηνή  του τριο  με τις τσιγγανες  και τον αναβατη ,  :cheesy:το αλογο κλπ
τι μου θυμισες τωρα
Παντως  αυτες  ειναι οι ...γιαλατζι Εμμανουελες--= οι  με την  Αλλεν -- και οι άλλες με την Μαρσελα Βαλερσταϊν  :cheesy:
====
Οι ....  κανονικες  ειναι υποτιθεται ..εξι  / οι  πρώτες=  με την Σ Κριστελ/  με τελυταια = 6 η  αυτην  >>> με την  Natalie Uher  ;)
>>>

OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η σκηνή  του τριο  με τις τσιγγανες  και τον αναβατη ,  :cheesy:το αλογο κλπ
τι μου θυμισες τωρα
Παντως  αυτες  ειναι οι ...γιαλατζι Εμμανουελες--= οι  με την  Αλλεν -- και οι άλλες με την Μαρσελα Βαλερσταϊν  :cheesy:
====
Οι ....  κανονικες  ειναι υποτιθεται ..εξι  / οι  πρώτες=  με την Σ Κριστελ/  με τελυταια = 6 η  αυτην  >>> με την  Natalie Uher  ;)
>>>
δεν ξερω πως εννοεις το γιαλαντζι παντως εγω πιστευω πως ακομη κια αυτες οι softcore εκδοχες ειχαν κατι το ομορφο και συναμμα καβλωτικο γιαυτο και ριχναμε ατελειωτες λαλακιες για αυτες. θα ηθελα φιλε μου ταινιες που δεν χουν σχεση με την κριστα αλλεν να μην ποσταρουμε αλλα αν θελουμε να ανοιξε ενα νεο θεμα σε ευχαριστω,

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
Αυτη ειναι η σκηνή  του τριο  με τις τσιγγανες  και τον αναβατη ,   :cheesy:το αλογο κλπ
τι μου θυμισες τωρα
Παντως  αυτες  ειναι οι ...γιαλατζι Εμμανουελες--= οι  με την   Αλλεν -- και οι άλλες με την Μαρσελα Βαλερσταϊν  :cheesy:
====
Οι ....  κανονικες  ειναι υποτιθεται ..εξι  / οι  πρώτες=  με την Σ Κριστελ/   με τελυταια = 6 η  αυτην  >>> με την  Natalie Uher   ;)
>>>

Η Κριστέλ ήταν η πρώτη διδάξασα γι' αυτό κι έχει ξεχωριστή θέση. Είδα πρόσφατα την πρώτη Εμμανουέλα και τώρα πια δείχνει πάρα πολύ soft. Για την εποχή της ήταν βέβαια πολύ προχωρημένη αλλά σχεδόν δεν δείχνει τίποτα. Για να μην πω ότι δείχνει ψεύτικη.
Η Άλλεν από την άλλη πλευρά είναι όντως η πιο sexy απ' όλες. Μπορεί η φωνή της να είναι λίγο εκνευριστική, να λέμε την αλήθεια, αλλά είναι η πιο όμορφη από όλες τις Εμμανουέλες με απίστευτο σώμα και θεϊκές αναλογίες. Αυτές τις ταινίες δεν μπορούν να τις βγάλουν σε HD με DTS ήχο;;;;;;

Όπως και το Baywatch Hawaii, απ' όπου και οι παρακάτω φώτο.

OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
Η Κριστέλ ήταν η πρώτη διδάξασα γι' αυτό κι έχει ξεχωριστή θέση. Είδα πρόσφατα την πρώτη Εμμανουέλα και τώρα πια δείχνει πάρα πολύ soft. Για την εποχή της ήταν βέβαια πολύ προχωρημένη αλλά σχεδόν δεν δείχνει τίποτα. Για να μην πω ότι δείχνει ψεύτικη.
Η Άλλεν από την άλλη πλευρά είναι όντως η πιο sexy απ' όλες. Μπορεί η φωνή της να είναι λίγο εκνευριστική, να λέμε την αλήθεια, αλλά είναι η πιο όμορφη από όλες τις Εμμανουέλες με απίστευτο σώμα και θεϊκές αναλογίες. Αυτές τις ταινίες δεν μπορούν να τις βγάλουν σε HD με DTS ήχο;;;;;;

Όπως και το Baywatch Hawaii, απ' όπου και οι παρακάτω φώτο.

μπραβο θανο , μου αρεσει που εχουν και αλλοι τα ιδια πιστευω με εμενα οσον αφορα την θεα κριστα αλλεν στην φωνη οντως ειναι λιγο περιεργη αλλα τι με νοιαζει σαμπως θα την προσλαβω για τραγουδιστρια;  δεν μπορω φιλε μου να καταλαβω και εγω για τις ταινιες , να φαναστεις και εγω που εχω ολο το πακετο της allen στην εμμανουελλα δεν ειναι σε hd

thanos89

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
122
Πόντοι
6
μπραβο θανο , μου αρεσει που εχουν και αλλοι τα ιδια πιστευω με εμενα οσον αφορα την θεα κριστα αλλεν στην φωνη οντως ειναι λιγο περιεργη αλλα τι με νοιαζει σαμπως θα την προσλαβω για τραγουδιστρια;  δεν μπορω φιλε μου να καταλαβω και εγω για τις ταινιες , να φαναστεις και εγω που εχω ολο το πακετο της allen στην εμμανουελλα δεν ειναι σε hd

Αντιγραφή από DVD, κι εγώ αυτά έχω κατεβασμένα από τον ίντερνετ.  :P Όσο για τη φωνή, σε αυτή την περιέργεια αναφέρομαι. Όχι τίποτα τρελό απλά έτσι για να κάνουμε κουβέντα. :)

OP
OP
foxxx

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι