dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
κατι ασχετο.γουσταρω φιλιω πυργακη με φατσα καρατζαφερη
τα καναλια εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη για τη σημερινη κατασταση.
Αυτοι αποφασιζαν (προβαλοντας 10 - 15 καθηκια μονο) ποιοι θα μας κυβερνουν.
Αυτοι παρεσυραν λαο και κυβερνησεις για ολυμπιαδες και κουραφεξαλα.
Αυτοι εστηναν τις καμερες στις πορειες για να δειχνουν ολη μερα τις φωτιες και να παρασυρουν ανωριμα παιδια σε καταστροφες.
Αυτοι ανεδειξαν φελους ανθρωπους σε υποδειγματα σε μια αμορφωτη κοινωνια.
Συμφωνω με προλαλησαντες και επαυξανω. Αν κλεισουν ολα και μεινει μονο η ΕΡΤ μορει να γινουμε ανθρωποι > > >
τα καναλια εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη για τη σημερινη κατασταση.
Αυτοι αποφασιζαν (προβαλοντας 10 - 15 καθηκια μονο) ποιοι θα μας κυβερνουν.
Αυτοι παρεσυραν λαο και κυβερνησεις για ολυμπιαδες και κουραφεξαλα.
Αυτοι εστηναν τις καμερες στις πορειες για να δειχνουν ολη μερα τις φωτιες και να παρασυρουν ανωριμα παιδια σε καταστροφες.
Αυτοι ανεδειξαν φελους ανθρωπους σε υποδειγματα σε μια αμορφωτη κοινωνια.
Συμφωνω με προλαλησαντες και επαυξανω. Αν κλεισουν ολα και μεινει μονο η ΕΡΤ μορει να γινουμε ανθρωποι > > >
Χα χα γαμάτος είμαι ε;κατι ασχετο.γουσταρω φιλιω πυργακη με φατσα καρατζαφερη
οτι καλυτερο εχω δει.δοκιμασε και θοδη με βενιζελο μπορει να δεσουνΧα χα γαμάτος είμαι ε;
ALTER πούλο, η Ελευθεροτυπία πάει για κλείσιμο, απλήρωτοι σε Ελεύθερο τύπο, ο Κύρτσος έκοψε το φύλλο της Δευτέρας - τι θα γίνει με την ΕΡΤ γαμώ την πουτάνα μου; :
Καλά δε φταίει τώρα ο Κωστόπουλος αν ο άλλος άρχισε τα διακοποδάνεια. Ο τύπος απλά είδε το κενό στον περιοδικό τύπο στην Ελλάδα - πήρε το στυλ από το Q κλπ και το έφερε εδώ. Μάγκας ήτανε. ;)Κατά την προσωπική μου (ταπεινή) γνώμη, η αρχή για να γίνουμε το μπουρδελο που είμαστε, ξεκίνησε την δεκαετία του 80, με το περιοδικό click του Κωστόπουλου. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά τόσο πολύ να εξυμνείτε ο υπερκαταναλωτισμός, με άρθρα του στύλ "Πως θα τα πιάσετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα (χρήματα)", " Ο διπλανός σας έχει mercedes, εσύ τι έχεις;", και άλλα τέτοια διάφορα.
Μάγκας ήτανε.
Κάτι άκουσα και για την ιμακο... Για αυτό ο πέτρος έχει αμοληθεί στα κανάλια, μπας και καλύψει κανά χρέος;
Φυσικά δεν πρόκειται να πάθουν κάτι τα αφεντικά, το άρθρο 99 να είναι καλά...
Κλείσιμο όλα τα μπουρδέλα
και στο διάολο.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ
Επίσης και ο ΔΟΛ δεν πηγαίνει καθόλου καλύτερα απο όλους τους παραπάνω.
Όχι ρε πούστη !!!!!
Θα στεναχωρηθώ πολύ αν βαρέσει ...
Όχι ρε πούστη !!!!!
Θα στεναχωρηθώ πολύ αν βαρέσει ...
ρε στο διάολο όλοι ....
Κατά την προσωπική μου (ταπεινή) γνώμη, η αρχή για να γίνουμε το μπουρδελο που είμαστε, ξεκίνησε την δεκαετία του 80, με το περιοδικό click του Κωστόπουλου. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά τόσο πολύ να εξυμνείτε ο υπερκαταναλωτισμός, με άρθρα του στύλ "Πως θα τα πιάσετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα (χρήματα)", " Ο διπλανός σας έχει mercedes, εσύ τι έχεις;", και άλλα τέτοια διάφορα.
Ήρθαν μετά και τα υπόλοιπα περιοδικά lifestyle, που γράφανε, ότι εάν δεν είσαι κάθε σ/κ των χειμώνα στην Αράχωβα, είσαι ένα τίποτα, και αντίστοιχα στην Μύκονο το καλοκαίρι...
Το να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο, είναι επιθυμητό. Το να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο, για να πάρεις BMW, και να ανηφορίζεις στην Αράχοβα (ή την όποια Αράχοβα), κάθε σ/κ, είναι (πάντα κατά την γνώμη μου), κατακριτέο.
Ένα απο τα μεγαλύτερα νεοελληνικά μυστήρια είναι οι αντιδράσεις κάποιων όταν κλείνει μια εφημερίδα...
Λες και είναι κοινωφελή ιδρύματα ή πολιτιστικά μνημεία και πρέπει ντε και καλά να βρίσκεται τρόπος να μένουν ανοιχτά, κατά προτίμηση με κρατικά λεφτά.
Μαγαζιά είναι και όταν ένα μαγαζί δεν πάει καλά κλείνει, άλλο αν στο γιουνανιστάν συντηρείται στη ζωή με κρατική διαφήμιση, δάνεια που δεν θα έδινε ούτε η πρότον στον ίδιο τον λαυρεντιάδη και ατελειώτους εκβιασμούς να να δοθεί η διαφήμιση ή τα δάνεια όπως λένε οι κακές γλώσσες.