You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίση στα ΜΜΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δημοσιογραφος και συ;ALTER πούλο, η Ελευθεροτυπία πάει για κλείσιμο, απλήρωτοι σε Ελεύθερο τύπο, ο Κύρτσος έκοψε το φύλλο της Δευτέρας - τι θα γίνει με την ΕΡΤ γαμώ την πουτάνα μου;
karamitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=20pt]ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ[/size]
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Όχι. Επίδοξος πορνοστάρ.δημοσιογραφος και συ;
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
[size=10pt]Συγχώνευση MEGA-STAR : τι θα γίνει με προσωπικό - απολύσεις[/size]
Ο Βαρδής πιέζει για συγχώνευση Mega – Star
[size=10pt]Έρχονται συγχωνεύσεις MEGA-STAR και ΑΝΤΕΝΝΑ- ALPHA[/size]
Κλείνει η ΕΡΤ: ποια κανάλια καταργούνται, απολύσεις
μόνο που δε μας ενημερώνουν ..μάλλον το ξέχασαν..
Ο Βαρδής πιέζει για συγχώνευση Mega – Star
[size=10pt]Έρχονται συγχωνεύσεις MEGA-STAR και ΑΝΤΕΝΝΑ- ALPHA[/size]
Κλείνει η ΕΡΤ: ποια κανάλια καταργούνται, απολύσεις
μόνο που δε μας ενημερώνουν ..μάλλον το ξέχασαν..
cleitone13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έγινε μόδα μου φαίνεται η κρίση.Δεν την καταλαβαίνω την κρίση στα ΜΜΕ ρε πούστη μου,λες και είναι επιχειρήσεις που βγαίνουνε και αυτές στις αγορές.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μειώνεται η κατανάλωση στα προϊόντα που διαφημίζουν κ συνεπώς τους πιάνει κ αυτούς η κρίση,τα κανάλια από τί ζουν νομίζεις;;;Έγινε μόδα μου φαίνεται η κρίση.Δεν την καταλαβαίνω την κρίση στα ΜΜΕ ρε πούστη μου,λες και είναι επιχειρήσεις που βγαίνουνε και αυτές στις αγορές.
Μερικοί αφορμή ψάχνουν για λιγότερα έξοδα,οπότε άλλο που δεν ήθελαν.....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
[size=20pt]ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ[/size]
Επισκέπτης
να σε πληροφωρησω οτι και πριν κρισης τα μεγαλα m.m.e ειχαν πολλα χρεη.απλα τωρα ειναι ευκαιρια να κανουν παραπληροφορηση με λιγοτερα εξοδα.Μειώνεται η κατανάλωση στα προϊόντα που διαφημίζουν κ συνεπώς τους πιάνει κ αυτούς η κρίση,τα κανάλια από τί ζουν νομίζεις;;;
Μερικοί αφορμή ψάχνουν κ αφορμή για λιγότερα έξοδα,οπότε άλλο που δεν ήθελαν.....
και αν νομιζετε οτι θα την πληρωσουν τα μεγαλα κεφαλια (καψης,τρεμη,χατζηνικολαου,τραγκας)ειστε γελασμενοι.φωτοροπορτερ,τεχνικοι και μικροδημοσιογραφοι που καναν τη λατζα θα ειναι τα θυματα.
JimmyJump
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να σε πληροφωρησω οτι και πριν κρισης τα μεγαλα m.m.e ειχαν πολλα χρεη.απλα τωρα ειναι ευκαιρια να κανουν παραπληροφορηση με λιγοτερα εξοδα.
και αν νομιζετε οτι θα την πληρωσουν τα μεγαλα κεφαλια (καψης,τρεμη,χατζηνικολαου,τραγκας)ειστε γελασμενοι.φωτοροπορτερ,τεχνικοι και μικροδημοσιογραφοι που καναν τη λατζα θα ειναι τα θυματα.
+1000
Όπως τα λες ακριβώς...Όχι βέβαια ότι κ οι πίσω από τις κάμερες δεν περναν πολύ καλους μισθούς, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει....
Τα κανάλια,όπως κ το κράτος, μοίραζαν λεφτά δανεικά, κ μπένανε σταθερά μέσα...τώρα που κοπηκαν τα δάνεια από τις τράπεζες,
κανένας από όλους αυτούς τους large μετοχους δεν βάζει το χέρι στην τσέπη...επιχειρηματίας με δανεικά ξέρω κ εγώ να το παίζω....
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Όχι. Επίδοξος πορνοστάρ.
Πότε έχει οντισόν ο σειρηνάκης τύπε;
να σε πληροφωρησω οτι και πριν κρισης τα μεγαλα m.m.e ειχαν πολλα χρεη.απλα τωρα ειναι ευκαιρια να κανουν παραπληροφορηση με λιγοτερα εξοδα.
Σωστός ο νέος...
Για την ακρίβεια είχαν και τεράστιο δανεισμό, ενίοτε με αστείες εξασφαλίσεις και προνομιακή πρόσβαση στον κρατικό κορβανά μέσω κρατικής διαφήμισης...
Τώρα που κόπηκαν αμφότερα, φάνηκε πόσο υγιείς επιχειρήσεις ήταν...
ALTER πούλο, η Ελευθεροτυπία πάει για κλείσιμο, απλήρωτοι σε Ελεύθερο τύπο, ο Κύρτσος έκοψε το φύλλο της Δευτέρας - τι θα γίνει με την ΕΡΤ γαμώ την πουτάνα μου;
Κάτι άκουσα και για την ιμακο... Για αυτό ο πέτρος έχει αμοληθεί στα κανάλια, μπας και καλύψει κανά χρέος;
Φυσικά δεν πρόκειται να πάθουν κάτι τα αφεντικά, το άρθρο 99 να είναι καλά...
ALTER πούλο, η Ελευθεροτυπία πάει για κλείσιμο, απλήρωτοι σε Ελεύθερο τύπο, ο Κύρτσος έκοψε το φύλλο της Δευτέρας - τι θα γίνει με την ΕΡΤ γαμώ την πουτάνα μου;
Ερχεται το 2012 τυπε! Συντελεια κι ετσι!
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
1. Wishful thinking. Μου λείπουν 17 πόντοι τύπε μου και σκέφτομαι να προσφύγω σε εξωτερικό δανεισμό.Πότε έχει οντισόν ο σειρηνάκης τύπε;
Για την ακρίβεια είχαν και τεράστιο δανεισμό, ενίοτε με αστείες εξασφαλίσεις και προνομιακή πρόσβαση στον κρατικό κορβανά μέσω κρατικής διαφήμισης...
Τώρα που κόπηκαν αμφότερα, φάνηκε πόσο υγιείς επιχειρήσεις ήταν...
Κάτι άκουσα και για την ιμακο... Για αυτό ο πέτρος έχει αμοληθεί στα κανάλια, μπας και καλύψει κανά χρέος;
Φυσικά δεν πρόκειται να πάθουν κάτι τα αφεντικά, το άρθρο 99 να είναι καλά...
2. Πόσα φύλλα δεν πουλούσαν τίποτα και ζούσαν μόνο από τη διαφήμιση του κράτους και των παρελκομένων του ε;
3. Ίσως γι' αυτό έβαλε και το Τζενάκι στο μεροκάματο. Ζω για την ημέρα που θα δω πρώην Σταρ Ελλάς σε στούντιο.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το STAR σταμάτησε να έχει βραδυνό δελτίο ειδήσεων
Δηλαδή δεν θα ξαναδούμε τα ρεπορταζ του τσιλιπουνιδάκη από Μύκονο;
Oh mon dieu, porca mizeria!
1. Wishful thinking. Μου λείπουν 17 πόντοι τύπε μου και σκέφτομαι να προσφύγω σε εξωτερικό δανεισμό.
2. Πόσα φύλλα δεν πουλούσαν τίποτα και ζούσαν μόνο από τη διαφήμιση του κράτους και των παρελκομένων του ε;
3. Ίσως γι' αυτό έβαλε και το Τζενάκι στο μεροκάματο. Ζω για την ημέρα που θα δω πρώην Σταρ Ελλάς σε στούντιο.
1. Ρώτα τον θεοντο αν η αρχαία ελληνική θρησκεία σου προσθέτει πόντους!
2. Άσε, πονεμένη ιστορία και βρώμικη, τόσο με το δανεισμό όσο και με την κρατική διαφήμιση.
3. Ήδη τιτλούχος καλλιστείων έγινε τσοντού και όχι μόνο... Για σταρ ελλάς δεν το βλέπω αλλά για καμια μις πελοπόνησσος δεν το αποκλείω κιόλας!
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Χα χα ναι αν είναι να βάζω χλαμύδα που θα φαίνεται το καβλιτζέγκι από κάτω - να μας δανείσει το ΔΝΤ των αρχαίων μια βοϊδόπουτσα να ούμε.1. Ρώτα τον θεοντο αν η αρχαία ελληνική θρησκεία σου προσθέτει πόντους!
Χα χα ναι αν είναι να βάζω χλαμύδα που θα φαίνεται το καβλιτζέγκι από κάτω - να μας δανείσει το ΔΝΤ των αρχαίων μια βοϊδόπουτσα να ούμε.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.946
- Πόντοι
- 6.515
τα καναλια εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη για τη σημερινη κατασταση.
Αυτοι αποφασιζαν (προβαλοντας 10 - 15 καθηκια μονο) ποιοι θα μας κυβερνουν.
Αυτοι παρεσυραν λαο και κυβερνησεις για ολυμπιαδες και κουραφεξαλα.
Αυτοι εστηναν τις καμερες στις πορειες για να δειχνουν ολη μερα τις φωτιες και να παρασυρουν ανωριμα παιδια σε καταστροφες.
Αυτοι ανεδειξαν φελους ανθρωπους σε υποδειγματα σε μια αμορφωτη κοινωνια.
Συμφωνω με προλαλησαντες και επαυξανω. Αν κλεισουν ολα και μεινει μονο η ΕΡΤ μορει να γινουμε ανθρωποι > > >
Αυτοι αποφασιζαν (προβαλοντας 10 - 15 καθηκια μονο) ποιοι θα μας κυβερνουν.
Αυτοι παρεσυραν λαο και κυβερνησεις για ολυμπιαδες και κουραφεξαλα.
Αυτοι εστηναν τις καμερες στις πορειες για να δειχνουν ολη μερα τις φωτιες και να παρασυρουν ανωριμα παιδια σε καταστροφες.
Αυτοι ανεδειξαν φελους ανθρωπους σε υποδειγματα σε μια αμορφωτη κοινωνια.
Συμφωνω με προλαλησαντες και επαυξανω. Αν κλεισουν ολα και μεινει μονο η ΕΡΤ μορει να γινουμε ανθρωποι > > >
Κατά την προσωπική μου (ταπεινή) γνώμη, η αρχή για να γίνουμε το μπουρδελο που είμαστε, ξεκίνησε την δεκαετία του 80, με το περιοδικό click του Κωστόπουλου. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά τόσο πολύ να εξυμνείτε ο υπερκαταναλωτισμός, με άρθρα του στύλ "Πως θα τα πιάσετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα (χρήματα)", " Ο διπλανός σας έχει mercedes, εσύ τι έχεις;", και άλλα τέτοια διάφορα.
Ήρθαν μετά και τα υπόλοιπα περιοδικά lifestyle, που γράφανε, ότι εάν δεν είσαι κάθε σ/κ των χειμώνα στην Αράχωβα, είσαι ένα τίποτα, και αντίστοιχα στην Μύκονο το καλοκαίρι...
Το να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο, είναι επιθυμητό. Το να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο, για να πάρεις BMW, και να ανηφορίζεις στην Αράχοβα (ή την όποια Αράχοβα), κάθε σ/κ, είναι (πάντα κατά την γνώμη μου), κατακριτέο.
Ήρθαν μετά και τα υπόλοιπα περιοδικά lifestyle, που γράφανε, ότι εάν δεν είσαι κάθε σ/κ των χειμώνα στην Αράχωβα, είσαι ένα τίποτα, και αντίστοιχα στην Μύκονο το καλοκαίρι...
Το να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο, είναι επιθυμητό. Το να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο, για να πάρεις BMW, και να ανηφορίζεις στην Αράχοβα (ή την όποια Αράχοβα), κάθε σ/κ, είναι (πάντα κατά την γνώμη μου), κατακριτέο.
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Αυτό είπε και ο Αγγελόπουλος πρόσφατα - άλλα πρέπει να κλείσουν, όχι η ΕΤ1.Συμφωνω με προλαλησαντες και επαυξανω. Αν κλεισουν ολα και μεινει μονο η ΕΡΤ μορει να γινουμε ανθρωποι > > >
Μόνο που η απεργία διαρκείας δε νομίζω να οδηγεί πουθενά - απ' την άλλη βέβαια υπάρχουν χιλιάδες συμβασιούχοι στον αέρα.
Γάμησέ τα κατάσταση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140