Νέα

Κρίνουμε μόνο από την εμφάνιση... Μεγάλη αμαρτία!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι λε ρε φιλε, δηλαδη με τη δικια σου λογικη δεν μπορω να πω αμπαλο τον Σαριεγκι επειδη ουτε εγω ξερω μπαλα, πας καλα?
βεβαιως και μπορεις να τον πεις...ο σαριεγκι ομως παιζει επαγγελματικα και πληρωνεται και ουτε καν σε ξερει...

διαβαζω κατι μαλακιες και σκεφτομαι οτι οι ιδιοι που γραφουν κανουν κρα να τους κατσει εστω και καμμια ασχημη ελληνιδα απ αυτες που βριζουν  :)

Επισκέπτης
βεβαιως και μπορεις να τον πεις...ο σαριεγκι ομως παιζει επαγγελματικα και πληρωνεται και ουτε καν σε ξερει...

διαβαζω κατι μαλακιες και σκεφτομαι οτι οι ιδιοι που γραφουν κανουν κρα να τους κατσει εστω και καμμια ασχημη ελληνιδα απ αυτες που βριζουν  :)
:2funny: :2funny: :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι σχεση εχει το επαγγελματικα?
οπως μπορω να κρινω καποιον αν ξερει μπαλα ασχετα με το αν εγω ξερω η οχι
ετσι μπορω να κρινω και την εμφανιση μιας γκομενας ασχετα με τον αν ειμαι ωραιος η οχι

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Ιωάννης 7:24 " μη κρίνετε κατ' όψιν, αλλά την δικαίαν κρίσιν κρίνατε "

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι μπορω να κρινω και την εμφανιση μιας γκομενας ασχετα με τον αν ειμαι ωραιος η οχι
ναι ρε αυτο λεω...σαφως και μπορεις να κρινεις οπως λες αλλα ειναι μαλακια γιατι βλεπεις κατι σαπιους να μιλανε για γκομενες λες και τους καθονται καθε μερα τα μουνια τα εκφυλα ενω αυτοι ειναι σα διαρροια...

ειναι ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ καποιοι ,αυτο λεω...

τις προαλλες μιλουσα με εναν γνωστο μου καλο παιδι αλλα λιγο ασχημο να πουμε και μου ελεγε για μια γκομενα (την εχω γνωρισει) οτι ειναι καλη περιπτωση αν και δε λεει πολλα απο ομορφια...  :jerking:  ε ειναι να μη φλιπαρεις μετα αμα ακους τετοια ?

Επισκέπτης
δεν ειναι το ιδιο ρε φιλε...
Στη μια περιπτωση κρινεις ικανοτητες που φαινοντε και στο γηπεδο και στις μεταγραφες ενω στην αλλη κρινεις υποκειμενικα αφου αυτη που ειναι μπαζο για σενα ειναι μουναρα για καποιον αλλο και το αντιθετο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ρε αυτο λεω...σαφως και μπορεις να κρινεις οπως λες αλλα ειναι μαλακια γιατι βλεπεις κατι σαπιους να μιλανε για γκομενες λες και τους καθονται καθε μερα τα μουνια τα εκφυλα ενω αυτοι ειναι σα διαρροια...

τις προαλλες μιλουσα με εναν γνωστο μου καλο παιδι αλλα λιγο ασχημο να πουμε και μου ελεγε για μια γκομενα (την εχω γνωρισει) οτι ειναι καλη περιπτωση αν και δε λεει πολλα απο ομορφια...  :jerking:  ε ειναι να μη φλιπαρεις μετα αμα ακους τετοια ?

Η μαλακια του κοσμου απο καπου εχει ριζες παντως και απο εκει τραφηκε και γιγαντωθηκε...Αμα ακουσεις ανθρωπο των ΜΜΕ να λεει οτι "Η Μονικα Μπελουτσι απο κοντα ειναι φαλαινα" (το εχω διαβασει και αυτο  :jerking:) θα καταλαβεις πολλα για το τι φταιει για το μπαχαλο στις ανθρωπινες σχεσεις των τελευταιων 25 χρονων στην Ελλαδα...

Επισκέπτης
Η μαλακια του κοσμου απο καπου εχει ριζες παντως και απο εκει τραφηκε και γιγαντωθηκε...Αμα ακουσεις ανθρωπο των ΜΜΕ να λεει οτι "Η Μονικα Μπελουτσι απο κοντα ειναι φαλαινα" (το εχω διαβασει και αυτο  :jerking:) θα καταλαβεις πολλα για το τι φταιει για το μπαχαλο στις ανθρωπινες σχεσεις των τελευταιων 25 χρονων στην Ελλαδα...
στο χω πει και θα το ξαναπω
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ολα ειναι θεμα τυχης και συναναστροφων....
Οσο περισσοτερη επαφη εχεις με ατομα της ηλικιας σου τοσο περισσοτερο παιζει να κανεις κατι με καποια

Επαφη δεν σημαινει απαραιτητα να ειναι κανεις κολαουζος σε παρεα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ρε συ για πουτανες μιλαμε η για κανονικες γκομενες εξω  :think:  με εχεις μπερδεψει  :think:
παντως ΟΛΕΣ οι γυναικες γουσταρουν το ξυλο ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!

και για τις δύο παιζει!

πες μου πού μπορώ να βρω τετοιες και να παω. Πρόσεχε!, όχι σκύλες όμως χαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και εσυ τι εισαι ρε φιλε? Ο δικηγορος των ελλεηνιδων?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι φταινε. Μην παιρνετε το μερος κανενος.

Και οι ελλεηνιδες ειναι σκατα... και οι αλλοι σκατα ειναι

γενικα ειμαστε ολοι μεσα σε ενα ματσο σκατα για αυτο και ο δημητρακης

εριξε και ενα χεσιμο και ηρεμησε ο ανθρωπος.  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

εριξε και ενα χεσιμο και ηρεμησε ο ανθρωπος.  :rockon:
τυπε εσυ δεν τις υποστηριζες? :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

εριξε και ενα χεσιμο και ηρεμησε ο ανθρωπος.  :rockon:
Καλα που μου το θυμισες τυπε........

Παω να χεσωωωωωωω......  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Σωστα και ωραια τα λες και εχεις και δικιο σε ολα !!!!!

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι αλλο......

Με ποια αφορμη γραφεις, τα οσα γραφεις βγαζοντας τοση πικρα ?

Αν θες εξηγεις......

Κοιτα, προσωπικα δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανισή μου
Κι αυτο με εχει βαλει σ΄ενα χρονιο σκεπτικισμο περι του θεματος...
Αλλα απο ΄κει και περα, δεν βγαζω πικρια
Ή βγαζω, αλλα βασει καποιας αντικειμενικης οπτικης, κι οχι μιλωντας μονο για τον εαυτο μου
Γενικα, μου τη δινει η προνομιακοτητα, οταν δεν ειναι κερδισμενη (ειτε κοινωνικη, ειτε οικονομικη, ειτε βιολογικη)
Στην περιπτωση των ωραιων, ΔΕΝ ειναι κερδισμενη αλλα χαρισμενη (ακοπη)

Αυτο που εγραψα σχετικα με την ελλειψη χαρισματος (περαν της εμφανισης), επισης το λεω βασει αντικειμενικης παρατηρησης. Δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εναν/ μια που να σπαει τον κανονα. Και στη δημοσια ζωη σχεδον κανεναν (η Αλεξιου ειναι μια εξαιρεση- χωρις κι αυτη να πληροι τον τυπικο ορισμο της ομορφιας/ σσ στα νειατα της, εννοειται), Αντε, και καποιοι ηθοποιοι του Χολυγουντ που μπορω να σκεφτω στα γρηγορα (Ρασελ Κροου κλπ κλπ)

ΥΓ Οσο για το συναγωνιστη που αμφισβητει την εννοια "αχρηστη" που χρησιμοποιησα για την ομορφια... Βιολογικα δεν ειναι αχρηστη, διοτι προωθεί την αναπαραγωγή, κι αρα τη διαιωνιση του ειδους. Αλλα εγω δεν νοιαζομαι για τη διαιωνιση. Νοιαζομαι για την προοδο. Τελοσπαντων, παραδεχομαι οτι σ' αυτο το σημειο εκρινα λιγακι υποκειμενικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελικα τυπε αυτο που χαρακτηριζει τον μορτη ειναι η σταθεροτητα στς αποψεις του :grin:

εχεισ δικιο εκανα την μαλακια και τις υποστηριζα
αλλα απο εδω και περα τελος  :sunglasses: καταλαβα την μαλακια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom