Νέα

Κρεολή Hotel στη Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JJMM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JJMM

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εδω μπορούμε να εκθέτουμε την άποψη μας για το HOTEL KREOLH!
Όπως έχω αναφέρει είμαι συχνός επισκεπτης και έχω πετύχει μια receptionist πολύ μωρό και θα προσπαθήσω να τη πλησιάσω!!!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
στο κρεόλι αφήνουν 3 άτομα με κάποια μικρή χρέωση φυσικά παραπάνω????? ή σε βάζουν να πληρώσεις και δεύτερο δωμάτιο???
ξέρει κανένας???

OP
OP
J

JJMM

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι ξέρω πληρώνεις κατι παραπάνω!Εχεις άποψη για τις ρεσεψιονιστ;;;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όπως έχω αναφέρει είμαι συχνός επισκεπτης και έχω πετύχει μια receptionist πολύ μωρό και θα προσπαθήσω να τη πλησιάσω!!!

εγώ την έχω πλησιάσει πολλές φορές.....για να πάρω τα κλειδιά!!!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
Απο οτι ξέρω πληρώνεις κατι παραπάνω!Εχεις άποψη για τις ρεσεψιονιστ;;;

όχι φίλε, δεν μπορώ να σε βοηθήσω... συνήθως πάω με παρέα η περιμένω παρέα και έχω τις δικές μου κάψες...χαχαχα, δεν είμαι εκείνη την ώρα τόσο παρατηρητικός,,,, sorry....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γενικά από τα καλύτερα
μεγάλα δωμάτια,καθρέφτες
ωραία θέα

μείον
όλα τα δωμάτια ίδια(δεν έχει τζακούζια κλπ)

δεν έχει κοντά ΑΤΜ...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

Αντε παλι..... κι αλλο θρεντ με το ιδιο θεμα ??  ρε τι κολλημα εχεις φαει εσυ? αστην κοπελα να κανει την δουλεια της..... ελεος πια... τοσο καιρο που το συζητας θα της τα ειχες ριξει δεν θα εψαχνες πληροφοριες εδω μεσα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πανω απο 10 φορες εκει.........τις 2 περιμενα στο σαλονι καθως ηταν φουλ :2funny:.......τι μου θυμισες τωρα.....γαμουσα μια κωσταντινα απο αλιμο.....δεν ειχα αμαξι τοτε και με επαιρνε απο τον αγ.δημητρη και πηγαιναμε να γαμηθουμε εκει....τεραστιο ξεκωλι με λεφτα.....τη γαμουσα πληρωνε το ξενοδοχειο εβαζε το ακριβο ταγερ της και πηγαινε για υπνο....και με πηγαινε μετα εμενα τον ανδρα-πορνο στην πιατσα των ταξι με ενα 20αρι να παω σπιτι....γεια σου ρε ντινα οπου και να εισαι τωρα :dancing:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
166
πανω απο 10 φορες εκει.........τις 2 περιμενα στο σαλονι καθως ηταν φουλ :2funny:.......τι μου θυμισες τωρα.....γαμουσα μια κωσταντινα απο αλιμο.....δεν ειχα αμαξι τοτε και με επαιρνε απο τον αγ.δημητρη και πηγαιναμε να γαμηθουμε εκει....τεραστιο ξεκωλι με λεφτα.....τη γαμουσα πληρωνε το ξενοδοχειο εβαζε το ακριβο ταγερ της και πηγαινε για υπνο....και με πηγαινε μετα εμενα τον ανδρα-πορνο στην πιατσα των ταξι με ενα 20αρι να παω σπιτι....γεια σου ρε ντινα οπου και να εισαι τωρα :dancing:
Πανε αυτες οι εποχες !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Αναμνησεις, εμειναν μονο !!! ;) ;) ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

ωραίος!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.329
Πόντοι
7.195
συμφωνω και επαυξανω.... σκετη καβλα !!!!!!!!!!!! αν κανεις κατι και θελεις με ενημνερωνεις. ευχ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.329
Πόντοι
7.195
στο κρεόλι αφήνουν 3 άτομα με κάποια μικρή χρέωση φυσικά παραπάνω????? ή σε βάζουν να πληρώσεις και δεύτερο δωμάτιο???
ξέρει κανένας???
εγω πηγα με ζευγαρι , κανενα προβλημα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom