Νέα

Κρακοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tom tomson
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
6?se μια μερα? μονο??  :grin:
δεκαεξι θαριχνα εγω  :hi:

Εχω ήδη βγάλει τις φωτό από Στεττίν.

Εδώ φωτο από την τρίτη που γαμησα.1.80 πολύ καλό τσιμπουκι.

Rsfq0B.jpg

Φωτο από τη βασική σπονσορετ.

bwCQJc.jpg

Αυτή είναι η σπονσορετ που έχω τώρα στο δωμάτιο.Ελιωσα.Απεριόριστα τσιμπούκια.Λιωνει ο πουτσος στο στόμα της.

ioaowQ.jpg

Γενικά μάλλον τα παιξα.Αυτος ο μαραθώνιος βαλκανιοπουτσισμου είχε εξαντλητικές συνέπειες.Ποτε μην υποτιμάς το βλάχικο πολωνικό τσιμπουκι.

Απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε την πραγματικότητα του ανώτερου Βαλκάνιου άρχοντος.Εχετε εικόνα από τους συμβατικούς Ελληνες που είναι σε άθλια κατάσταση αφού δεν μπορούν να πολεμήσουν το τέρας.

Εμείς τους γαμάμε απλά όλους.Balkan πουτς.Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μεγαλείο όλη η Ευρώπη προσκυνάει.
Παιδιά Ουκρανία Πολωνία είναι ενιαίος χώρος και πάντα ήτανε αυτα δεν πρόκειται να σας τα πούνε μαλακοκαύληδες που γαμάνε μία στην πενταετία εγώ σας το λέω εκ του ασφαλούς.
Απλά Ουκρανία γαμάς 20% παραπάνω και 5 χρόνια μικρότερες αυτή είναι όλη η διαφορά και πάλι αν ξέρεις ρωσικά και πολωνικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ανεκτικός είμαι με τα καλά ατομάκια,ακόμη και με πουτάνες καλά ατομάκια.
Ξέρεις τι απαίτηση είχε το μεσημέρι το 1000Zloty;

Να με δει από κοντά..
Πήρα τον ταξιτζή ο οποίους με κάλμαρε και μου έιπε να μην την πολυπαίρνω στα σοβαρά την ψωνάρα και ότι επειδή έχει παίξει και σε μερικά videoclipκ.λ.π. την έχει δει..
Πήγαμε Galeria όπου έπινε καφέ με μία άλλη.
Με είδε,χαμογέλασε και έκανε νεύμα στον ταξιτζή ότι όλα κομπλέ :rolleyes:
Πόσο σοβαρά να πάρω ένα τέτοιο άτομο δηλαδή;
Θα φάει ξέσκισμα,θα με υποστεί για μια ωρίτσα και στο τέλος θα πάρει τα φραγκάκια της σαν καλή πουτανίτσα.

Την περιμένω μετά τις 21:00 αλλά θα ξελογκάρω γιατί διαβάζω τις λαθρολούγκρες στα πολιτικά,ανεβάζω πίεση και θέλω να μαι χαλαρός με το μωρό.

Κοίτα τύπε.
Εγώ κατάφερα με ελάχιστες επισκέψεις εδώ,να κάνω κονέ με αυτό το μουνί,που δεν παίζει ούτε σε roksa,ούτε σε odloty.
Ούτε μπορεί ξένος τουρίστας να έρθει να την πιάσει γκόμενα και να τη γαμήσει τζάμπα.
Γκόμενο έχει.
Αυτή είναι η τιμή της,είναι η Ferrari της βίζιτας εδώ,δεν είναι σοβαρό ποσό για μένα και να είσαι σίγουρος ότι θα πονέσει πολύ η σούφρα της για να το βγάλει.

Στο τέλος θα βγάλετε και τις πουτάνες μαγκάκια που βγάζουν λεφτά στα τέσσερα.. :rolleyes:

Με αυτά που γράφεις Πολωνία τέλος για εσένα.Ελα Ουκρανία να δεις το φως το αληθινό.Θα γαμας διπλάσιες με τα μισά λεφτά δυο μονάδες ωραιότερες και 5 χρόνια μικρότερες για να πάρεις μια ιδέα.
Ουκρανία γαμας όλες αυτές που καυλαρεις Πολωνία αλλά νιώθεις ανεπαρκής λόγω χρόνου,παραμονής κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
Με αυτά που γράφεις Πολωνία τέλος για εσένα.Ελα Ουκρανία να δεις το φως το αληθινό.Θα γαμας διπλάσιες με τα μισά λεφτά δυο μονάδες ωραιότερες και 5 χρόνια μικρότερες για να πάρεις μια ιδέα.
Ουκρανία γαμας όλες αυτές που καυλαρεις Πολωνία αλλά νιώθεις ανεπαρκής λόγω χρόνου,παραμονής κτλ.
:grin: :grin: :grin:
αλλα νταλον η αλλαιν ντελον???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Krakow Airport λοιπόν...
Στην αίθουσα αναμονής καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι πορνοτουρίστες των προηγούμενων μηνών,έχουν αντικατασταθεί από τα κλασσικά μπαρμπάδια Γερμανούς τουρίστες.

Χθες η φάση πήγε ανέπλιστα καλά,έμεινε στο δωμάτι σχεδόν μιαμιση ώρα και ίδρωσε τη φανέλα. :zfuck:
Χαλαρά στο top 5 των μουνιών που έχω γαμήσει, μισή Πολωνέζα,μισή Ρωσίδα.

Αυτές που κάνουνε promotion είναι θεωρητικά εύκολος στόχος αλλά δεν κάθονται ποτέ.Μόνο μια Ουκρανέζα μου έκατσε μία φορά στο Κράκωβ.
Πες για τα μαγαζιά στο Βρότσλαβ.Πού σου φάνηκε ευκολότερα?Βρότσλαβ ή Κράκωβ?Και οι δύο τεράστιες φοιτητουπόλεις με απέραντο μουνί απλά στο Βρότλαβ κάπως βλάχες χυμένες στη μάπα ενώ Κράκωβ πιο λεπτεπίλεπτες και κουλτουρέ λέμε τώρα.

Απο promotion γάμησα στο Wroclaw την προηγούμενη φορά φοιτήτρια που προμόταρε το γνωστό  strip club σε κάθετο της πλατείας.Την ξανασυνάντησα μόλις τελείωσε το promotion και αφού την κέρασα μόνο ένα Pazcki με 2 Zloty πήγαμε Novotel.

Wroclaw χωριάτες και βλαχομπαρόκ,νομίζω και λίγο πιο μυτόγκες οι γκόμενες.
Κrakow πιο εκπλεπτυσμένη φάση,άλλο αέρα οι γκόμενες και η πόλη.

Πολωνία φοιτήτριες της διπλανής πόρτας τον τρώνε για 50 ευρώ αλλά το καλό μουνί έρχεται πάντα σχεδόν πάνω από 100.
Πρέπει να μετράς εμφανισιακά και γνώρισες κάποια άτομα.Οποτε προσπάθησα για τις σούπερ μούνες στα τοπ κλαμπ έτρωγα πάντοτε τρελλό μπλόκο από τους Πολωνούς.Δηλαδή σε φάση να τις τραβάνε από το χέρι για να φύγουν μακριά.
Για αυτό εν μέρει στα γεράματα προτιμώ κάπως Ουκρανία.Δεν έχει τόσους καυλωμένους και φορτωμένους να σε αγχώνουν για τη γκόμενα.Εχει όμως λιγότερο μουνί σε σχέση με Πολωνία.

Αρχιηγέ,στην κατάσταση που είμαι,φοιτήτρια της διπλανής πόρτας γαμάω και στη Γερμανία χωρίς να κεράσω ούτε currywurst.
Στους Σλαβικούς παραδείσους τραβιόμαστε μόνο για ανώτερες καταστάσεις.

Αλήθεια είναι ότι Krakow έχω βγάλει άκρη,αλλά το τρελό κονέ που αποδίδει καρπούς έχει γίνει Πράγα και είναι μια σερίφισσα πρώην city tour.Αυτή με έχει συμπαθήσει ? και μου ξηγιέται selfies κοριστιών με πρόσωπο.
Επίσης πλέον σε 3 Privat οι κοπέλες σαλονάρουν όταν πάω,πράγμα καθόλου αυτονόητο για Πράγα.

Ο λόγος που γίνεται αυτό δεν είναι φυσικά  τα γλυκά μου μάτια..Βλέπουν ότι σπρώχνω μαρούλι και ότι για τα κορίτσια είμαι χίλιες φορές καλύτερο γαμήσι,από κανάν Άγγλο σουρομενάκια που θα παζαρεύει πόσες κορώνες θα πληρώσει..

Έχεις δίκο,θέλει να κάθεσαι σχεδόν μια βδομάδα και τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να κάνεις κονέ.

[move]***ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΧΥΛΟΣ***[/move]

Όχι τίποτε τραγικό,αλλά ούτε όλες οι γυναίκες είναι διαθέσιμες,ούτε γουστάρουν να τραβηχτούν με την πάρτη μου.
Απλά το ποσοστό μου επιτυχίας στην Πολωνίας,είναι το μεγαλύτερο από όποια χώρα κι αν έχω επισκεφτεί.

[move]***ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΡΙ ΑΓΓΛΙΚΑ***[/move]

εχω διατυπωσει το απολυτο για μενα οριο ουκρανιας τα 1500χριβνα
να τα κανω χ2 για Πολωνια κ δη κρακοου...100ε
οποια σου παρει πιο πολλα σε πηδαει δεν την πηδας...imop :hi:

Αυτό έχει σχέση με το τίμημα που πληρώνει ο καθένας μας,για να βγάλει ο ίδιος 100ευρώ.
Άμα με ξεκώλιαζαν στην Ελλάδα για δέκα ώρες με αμοιβή 500 ευρώ και πήγαινα και έκανα το χθεσινό,ναι,θα ήμουν μαλάκας.
Αλλά εγώ τα ζυγίζω αλλιώς..

Έχω καταλάβει οτι με 1200-1500 κορώνες στην Τσεχία και 120-150 Zloty στην Πολωνία πηδάς γκόμενες που προσωπικά δεν θα τους την έπεφτα καν έξω..
Π.χ.Krakow όταν πρωτοψάχτηκα για τάνες είχα  ξεκινήσει από 300 και πάνω.
και είχα πάρει αυτήν

που είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ.

Τι να το κάνω να γαμήσω 2 ανθυπομέτριες με 150 ή 120..

Για σπάστο μία τάληρα αυτό.

Κίεβο έχω πάει μόνο μία φορά πριν χρόνια,αλλά δεν είχα την τωρινή εμπειρία και πληροφόρηση.Είχα πάει Αθήνα->Μόσχα->Κίεβο
Για πες για εμάς τους NRW από που πετάμε και αν θέλει κανά extra ντοκουμέντοτο ταξίδι για Ουκρανία ή παω χαλαρά με το διαβατήριο;

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η ryanair πάντως από Αθήνα πάει μόνο Βαρσοβία όχι Κρακοβία. αλλά φαντάζομαι από Βαρσοβία - Κρακοβία με τρένο δεν είναι τίποτα. απευθείας πτήσεις βρήκα μόνο στην aegean εποχιακές, μόνο στο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Για καμάκι που είναι καλύτερα Βαρσοβία ή Κρακοβία? και πως τις πλησιάζεις, για πειτε κανα τιπ  :P Σκέφτομαι να πάω το καλοκαίρι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Krakow Airport λοιπόν...
Στην αίθουσα αναμονής καταλαβαίνεις αμέσως ότι οι πορνοτουρίστες των προηγούμενων μηνών,έχουν αντικατασταθεί από τα κλασσικά μπαρμπάδια Γερμανούς τουρίστες.

Χθες η φάση πήγε ανέπλιστα καλά,έμεινε στο δωμάτι σχεδόν μιαμιση ώρα και ίδρωσε τη φανέλα. :zfuck:
Χαλαρά στο top 5 των μουνιών που έχω γαμήσει, μισή Πολωνέζα,μισή Ρωσίδα.

Απο promotion γάμησα στο Wroclaw την προηγούμενη φορά φοιτήτρια που προμόταρε το γνωστό  strip club σε κάθετο της πλατείας.Την ξανασυνάντησα μόλις τελείωσε το promotion και αφού την κέρασα μόνο ένα Pazcki με 2 Zloty πήγαμε Novotel.

Wroclaw χωριάτες και βλαχομπαρόκ,νομίζω και λίγο πιο μυτόγκες οι γκόμενες.
Κrakow πιο εκπλεπτυσμένη φάση,άλλο αέρα οι γκόμενες και η πόλη.

Αρχιηγέ,στην κατάσταση που είμαι,φοιτήτρια της διπλανής πόρτας γαμάω και στη Γερμανία χωρίς να κεράσω ούτε currywurst.
Στους Σλαβικούς παραδείσους τραβιόμαστε μόνο για ανώτερες καταστάσεις.

Αλήθεια είναι ότι Krakow έχω βγάλει άκρη,αλλά το τρελό κονέ που αποδίδει καρπούς έχει γίνει Πράγα και είναι μια σερίφισσα πρώην city tour.Αυτή με έχει συμπαθήσει ? και μου ξηγιέται selfies κοριστιών με πρόσωπο.
Επίσης πλέον σε 3 Privat οι κοπέλες σαλονάρουν όταν πάω,πράγμα καθόλου αυτονόητο για Πράγα.

Ο λόγος που γίνεται αυτό δεν είναι φυσικά  τα γλυκά μου μάτια..Βλέπουν ότι σπρώχνω μαρούλι και ότι για τα κορίτσια είμαι χίλιες φορές καλύτερο γαμήσι,από κανάν Άγγλο σουρομενάκια που θα παζαρεύει πόσες κορώνες θα πληρώσει..

Έχεις δίκο,θέλει να κάθεσαι σχεδόν μια βδομάδα και τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να κάνεις κονέ.

[move]***ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΧΥΛΟΣ***[/move]

Όχι τίποτε τραγικό,αλλά ούτε όλες οι γυναίκες είναι διαθέσιμες,ούτε γουστάρουν να τραβηχτούν με την πάρτη μου.
Απλά το ποσοστό μου επιτυχίας στην Πολωνίας,είναι το μεγαλύτερο από όποια χώρα κι αν έχω επισκεφτεί.

[move]***ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΡΙ ΑΓΓΛΙΚΑ***[/move]

Αυτό έχει σχέση με το τίμημα που πληρώνει ο καθένας μας,για να βγάλει ο ίδιος 100ευρώ.
Άμα με ξεκώλιαζαν στην Ελλάδα για δέκα ώρες με αμοιβή 500 ευρώ και πήγαινα και έκανα το χθεσινό,ναι,θα ήμουν μαλάκας.
Αλλά εγώ τα ζυγίζω αλλιώς..

Έχω καταλάβει οτι με 1200-1500 κορώνες στην Τσεχία και 120-150 Zloty στην Πολωνία πηδάς γκόμενες που προσωπικά δεν θα τους την έπεφτα καν έξω..
Π.χ.Krakow όταν πρωτοψάχτηκα για τάνες είχα  ξεκινήσει από 300 και πάνω.
και είχα πάρει αυτήν

που είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ.

Τι να το κάνω να γαμήσω 2 ανθυπομέτριες με 150 ή 120..

Για σπάστο μία τάληρα αυτό.

Κίεβο έχω πάει μόνο μία φορά πριν χρόνια,αλλά δεν είχα την τωρινή εμπειρία και πληροφόρηση.Είχα πάει Αθήνα->Μόσχα->Κίεβο
Για πες για εμάς τους NRW από που πετάμε και αν θέλει κανά extra ντοκουμέντοτο ταξίδι για Ουκρανία ή παω χαλαρά με το διαβατήριο;

Η βασική ρχή είναι οτι Τσεχία γαμάς λιγότερες αλλά ανώτερες εμφανισιακά Πολωνία γαμάς περισσότερες αλλά κατώτερες εμφανισιακά από ό,τι Τσεχία.Τσεχία όλες οι γκόμενες που είχα ήταν πάνω από 1.83 ύψος.Μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά.
Το δέλεαρ είναι διακοπές στην Ελλάδα.Μετά γυρίζουν γεμάτες χύσι στην αγκαλιά του Τσέχου γκόμενου που είναι τρομερά ανεκτικοί.
Πολωνία γαμάς πολλές και αρκετές από αυτές μέτριες.Το άλφα κλας τσιμπούκι είναι δεδομένο οι διακοπές όμως δε θεωρούνται σοβαρό κίνητρο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Η βασική ρχή είναι οτι Τσεχία γαμάς λιγότερες αλλά ανώτερες εμφανισιακά Πολωνία γαμάς περισσότερες αλλά κατώτερες εμφανισιακά από ό,τι Τσεχία.

Κοίτα,διαφωνώ σε 2-3 πολύ συγκεκριμένα πράγματα μαζί σου.

Αλλά όποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από τα "έχεσα στη μάπα μιας εγκύου εννέα μηνών και αυτή μετά μου έφερε και την αδερφή της να την χεσω και αυτήν" :grin:
κρατήσει την ουσία και μπορεί να κάνει πράξη αυτά που περιγράφεις,απλά γαμάει συνέχεια..

Έχεις πει ότι οι Πολωνέζες είναι τα McGilrs και το πιο εύκολο βιομηχανικό γαμήσι της Ευρώπης.
Τελικά είναι 100% αλήθεια.

Τσέχες συγκριτικά με Πολωνέζες.
Είναι πιο ψηλόλιγνες μοντελέ,πιο στυλάτες,καλύτερες μύτες και πρόσωπα,καλύτερες από άποψη κουλτούρας-γενική παιδείας,σκαμπάζουν και κανένα αγγλικό.
Πολωνέζες κοντύτερες,αλλά πιο φορτώγκες σε κώλο-βυζιά.Πιο βλάχες,πιο δεύτερες,κακόγουστο ντύσιμο,φορτωμένο μακιγιάζ.
Καλύτερο τσιμπούκι,πιο ναζιάρες και σκλάβες του πέους.
Επίσης πολύ σφιχτοί κώλοι και γεμάτο βυζί,ακόμη και εκεί που δεν το περιμένεις.

Κάπως έτσι τις έχω κόψει μέχρι τώρα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοίτα,διαφωνώ σε 2-3 πολύ συγκεκριμένα πράγματα μαζί σου.

Αλλά όποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από τα "έχεσα στη μάπα μιας εγκύου εννέα μηνών και αυτή μετά μου έφερε και την αδερφή της να την χεσω και αυτήν" :grin:
κρατήσει την ουσία και μπορεί να κάνει πράξη αυτά που περιγράφεις,απλά γαμάει συνέχεια..

Έχεις πει ότι οι Πολωνέζες είναι τα McGilrs και το πιο εύκολο βιομηχανικό γαμήσι της Ευρώπης.
Τελικά είναι 100% αλήθεια.

Τσέχες συγκριτικά με Πολωνέζες.
Είναι πιο ψηλόλιγνες μοντελέ,πιο στυλάτες,καλύτερες μύτες και πρόσωπα,καλύτερες από άποψη κουλτούρας-γενική παιδείας,σκαμπάζουν και κανένα αγγλικό.
Πολωνέζες κοντύτερες,αλλά πιο φορτώγκες σε κώλο-βυζιά.Πιο βλάχες,πιο δεύτερες,κακόγουστο ντύσιμο,φορτωμένο μακιγιάζ.
Καλύτερο τσιμπούκι,πιο ναζιάρες και σκλάβες του πέους.
Επίσης πολύ σφιχτοί κώλοι και γεμάτο βυζί,ακόμη και εκεί που δεν το περιμένεις.

Κάπως έτσι τις έχω κόψει μέχρι τώρα..

Είναι βασικά ο γερμανοειδής φαινότυπος ψηλές,με συμμετρικές μικρές μύτες,λεπτά χείλια,σκληρό πηγούνι,άβυζες,άκωλες με στρωτά συνήθως ανοιχτά ξανθιά μαλλιά φυσιολογικής πυκνότητας και ο σλαβικός φαινότυπος μεγάλοι κώλοι,μεγάλα βυζιά,κοντύτερες,ασσύμετρες μεγάλες μύτες,παχιά χείλια,στρογγυλό πρόσωπο,ψηλά ζυγωματικά,αραιά μαλλιά συνήθως στο βρώμικο ξανθό.Τα μάτια των Γερμανίδων είναι σκληρά ενώ των Σλάβων πιο ευαίσθητα και λυπημένα.Γενικά κάνουν μπαμ από μακριά.
Οι Τσέχες είναι μίξη 40% γερμανοειδούς και 60% σλαβικού φαινότυπου(ψηλές κτλ χωρίς τις ασύμμετρες μεγάλες μύτες,με ωραία σπαστά μαλλιά κτλ) ενώ οι Πολωνέζες είναι 90% Σλάβες.Για την ακρίβεια είναι γενετικά οι πιο Σλάβες μέσα στις Σλάβες οι Ουκρανές,Ρωσίδες,Σέρβες κτλ έχουν πολλές ακόμα επιμιξίες.
Οι Τσέχες αγγίζουν την τελειότητα αφού συνδυάζουν τα καλύτερα γερμανικά(ύψος,παράστημα,πρόσωπο,μαλλιά) με τα καλύτερα σλαβικά(βύζοι,κώλοι,σαρκώδη χείλη,ψηλά ζυγωματικά) χαρακτηριστικά.Ηταν οι πιο high class πουτάνες του μπλοκ.
Επειδή το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό των οίκων μόδας είναι Δυτικές ταυτίζονται πολύ περισσότερο με το γερμανικό ή το πολύ το τσεχικό πρότυπο ομορφιάς για αυτό τα μοντέλα από Πολωνία είναι τόσο λίγα.
Αλλά οι Πολωνές είναι πολύ χυμαδιό τελείως χύμα,φυσικές,δεν κάνουν shit tests,μιλάνε πολύ και έχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση.(το 80% είναι από χωριά και μικρές πόλεις).Επίσης ερωτεύονται πολύ γρήγορα και ανοίγουν τα πόδια σε dt.

Στο σεξ οι Τσέχες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ οι Πολωνέζες είναι φωτιά ιδίως στο πεδίο του τσιμπουκιού και στις ανωμαλίες.Ολες κάποια στιγμή δίνουν κώλο και πολλές καταπίνουνε.Θέλουν να τα δοκιμάσουνε όλα ιδίως σε θέματα bdsm και κάνουν ό,τι σε ευχαριστεί.Η Τσέχα πάλι γουστάρει συνέχεια να δείχνει τα κάλλη της δημόσια έχουν αυτό το exhibitionism που τις καυλάρει.Επείσης στέκονται πολύ καλύτερα δίπλα σου σα γκόμενες με πολλές Πολωνέζες Ελλάδα ντρεπόμουνα να είμαι έξω μαζί τους πολύ χύμα,φτηνά ρούχα,φτηνό μακιγιάζ,βυζιά,κώλοι έξω,χωριάτικη συμπεριφορά σε έκαναν συνέχεια ρεζίλι.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Παρατηρω μια Βαλκανια κλωνοποιησις  :2funny: ο δοκτωρ τζεκιλ κ μιστερ χαιντ συζητουν για τα σλαβιδια ανατολικα του οντερ!!! :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Είναι βασικά ο γερμανοειδής φαινότυπος ψηλές,με συμμετρικές μικρές μύτες,λεπτά χείλια,σκληρό πηγούνι,άβυζες,άκωλες με στρωτά συνήθως ανοιχτά ξανθιά μαλλιά φυσιολογικής πυκνότητας και ο σλαβικός φαινότυπος μεγάλοι κώλοι,μεγάλα βυζιά,κοντύτερες,ασσύμετρες μεγάλες μύτες,παχιά χείλια,στρογγυλό πρόσωπο,ψηλά ζυγωματικά,αραιά μαλλιά συνήθως στο βρώμικο ξανθό.Τα μάτια των Γερμανίδων είναι σκληρά ενώ των Σλάβων πιο ευαίσθητα και λυπημένα.Γενικά κάνουν μπαμ από μακριά.
Οι Τσέχες είναι μίξη 40% γερμανοειδούς και 60% σλαβικού φαινότυπου(ψηλές κτλ χωρίς τις ασύμμετρες μεγάλες μύτες,με ωραία σπαστά μαλλιά κτλ) ενώ οι Πολωνέζες είναι 90% Σλάβες.Για την ακρίβεια είναι γενετικά οι πιο Σλάβες μέσα στις Σλάβες οι Ουκρανές,Ρωσίδες,Σέρβες κτλ έχουν πολλές ακόμα επιμιξίες.
Οι Τσέχες αγγίζουν την τελειότητα αφού συνδυάζουν τα καλύτερα γερμανικά(ύψος,παράστημα,πρόσωπο,μαλλιά) με τα καλύτερα σλαβικά(βύζοι,κώλοι,σαρκώδη χείλη,ψηλά ζυγωματικά) χαρακτηριστικά.Ηταν οι πιο high class πουτάνες του μπλοκ.
Επειδή το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό των οίκων μόδας είναι Δυτικές ταυτίζονται πολύ περισσότερο με το γερμανικό ή το πολύ το τσεχικό πρότυπο ομορφιάς για αυτό τα μοντέλα από Πολωνία είναι τόσο λίγα.
Αλλά οι Πολωνές είναι πολύ χυμαδιό τελείως χύμα,φυσικές,δεν κάνουν shit tests,μιλάνε πολύ και έχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση.(το 80% είναι από χωριά και μικρές πόλεις).Επίσης ερωτεύονται πολύ γρήγορα και ανοίγουν τα πόδια σε dt.

Στο σεξ οι Τσέχες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ οι Πολωνέζες είναι φωτιά ιδίως στο πεδίο του τσιμπουκιού και στις ανωμαλίες.Ολες κάποια στιγμή δίνουν κώλο και πολλές καταπίνουνε.Θέλουν να τα δοκιμάσουνε όλα ιδίως σε θέματα bdsm και κάνουν ό,τι σε ευχαριστεί.Η Τσέχα πάλι γουστάρει συνέχεια να δείχνει τα κάλλη της δημόσια έχουν αυτό το exhibitionism που τις καυλάρει.Επείσης στέκονται πολύ καλύτερα δίπλα σου σα γκόμενες με πολλές Πολωνέζες Ελλάδα ντρεπόμουνα να είμαι έξω μαζί τους πολύ χύμα,φτηνά ρούχα,φτηνό μακιγιάζ,βυζιά,κώλοι έξω,χωριάτικη συμπεριφορά σε έκαναν συνέχεια ρεζίλι.

:hi: :hi: :hi:

Όσο ταξιδεύω αντολικά,διαπιστώνω ότι κάτι τέτοια post σου,είναι ανατριχιαστικά ακριβή.

Πολωνέζες γκόμενες(ακόμη και αν είναι Top μουνί) ντρέπονται να τις κυκλοφορήσουν επίσημα και πολλοί στη Γερμανία.
Θεωρούνται φτηνά χυσοδοχεία και όχι girlfriend ή wife material.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η ryanair πάντως από Αθήνα πάει μόνο Βαρσοβία όχι Κρακοβία. αλλά φαντάζομαι από Βαρσοβία - Κρακοβία με τρένο δεν είναι τίποτα. απευθείας πτήσεις βρήκα μόνο στην aegean εποχιακές, μόνο στο καλοκαιρινό πρόγραμμα. Για καμάκι που είναι καλύτερα Βαρσοβία ή Κρακοβία? και πως τις πλησιάζεις, για πειτε κανα τιπ  :P Σκέφτομαι να πάω το καλοκαίρι

Πουθενα κ απο τωρα μεχρι καλοκαιρι....ποιος ζει ποιος πεθαινει...πηγαινε 2-3 μερες βαρσοβια πολλοι πυρφοριδες ξενοι κ αρκετοι ζουν εκει...αλλα καλυτερα επαρχια για μουνια..κρακοβια πολλοι τουριστες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Όσο ταξιδεύω αντολικά,διαπιστώνω ότι κάτι τέτοια post σου,είναι ανατριχιαστικά ακριβή.

Πολωνέζες γκόμενες(ακόμη και αν είναι Top μουνί) ντρέπονται να τις κυκλοφορήσουν επίσημα και πολλοί στη Γερμανία.

Τι να κυκλοφορήσεις?Εμένα μου έρχονταν Ελλάδα οι δυο ξανθές εικοσάρες ξαδέρφες εξώλεις και προώλεις όλα έξω στο χώρο της δουλειάς αιφνιδιαστικά να τις γαμήσω.Ολοι γελούσαν.
Οποτε καυλώσει η άλλη ή έχει αφραγκίες ούτε αναστολές ούτε τίποτα.Σου λέει μπορώ να περάσω για λίγο σεξ? ή έρχεται απροειδοποίητα.
Αραβες,πάκια,Ελλεηνίδες να κάνουν γύρω στο δρόμο τα άπειρα σχόλια.Θυμάμαι να με παίρνουν αλά μπρατσέτα οι γκόμενες και εγώ να τους σπρώχνω τα χέρια για να μη γίνω ρεζίλι.
Αυτό που δε γουστάρουν οι Πολωνέζες είναι ο ανταγωνισμός.Ετσι και μπουκάρεις σε πολωνικό κλαμπ και δει η άλλη τις γκόμενες με τις ζαρτιέρες,τα σούπερ μίνι,μπουτάρες έξω λέει αμέσως πάμε να φύγουμε αγάπη μου δεν είμαι κατάλληλα ντυμένη ντρέπομαι.
Γενικά 90% του χρόνου τη βγάζεις σπίτι με τις Πολωνές ούτε αυτές ούτε εσύ θέλουν πολύ να τις κυκλοφορείς έξω.
Οι γονείς μου κόντευαν τότε να πετάξουν έξω από το σπίτι μου είπαν οτι το είχα καταντήσει μπορδέλο,όλο το πουταναριό του ανατολικού μπλοκ περνούσε.Μου είπαν έτσι και ξαναφέρεις πορνίδια φεύγεις από το διαμέρισμα.
Μερικές Πολωνέζες μου πρότειναν να τις βγάλω στο κλαρί και να τις εκδίδω στο διαμέρισμα για να κονομήσουμε.Από την άλλη έλεγαν πόσο σιχαίνονται τους Αλβανούς που βγάζουν τις γκόμενές τους στο κλαρί.
Η μία μου έφερε κάπου 5 συγγενείς της να γαμήσω και τώρα με έχει κονιάσει με μια ξαδέρφη της στην Πολωνία που με παρακαλάει να την εξαγνίσω.
Και να χωρίσεις με μία Πολωνέζα συχνά τη γαμάς περιστασιακά όταν έχει καύλες ή σου φέρνει τις φίλες της να γαμήσεις.Σε φροντίζουν αρκετά.Οι πρώην δεν είναι ποτέ εντελώς πρώην τους χρησιμοποιούν όλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως το να κυκλοφοράς Πολωνέζα δείχνει οτι δεν είσαι εντελώς στα καλά σου σαν άτομο ή σύντομα θα γίνεις έτσι.Αφού είναι θεόμουρλες.Αυτά που λένε και κάνουν.
Κάπως σε τραβάνε στη μιζέρια οι Πολωνέζες ενώ οι Ρωσίδες σου τονώνουν το εγώ σου λένε γάμα τους είσαι καλύτερος από αυτους γενικά σε ανεβάζουν να κανεις σπουδαία τολμηρά ρισκαδόρικα πράγματα.Πολωνέζες πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και μίρλα.
Πόσες Πολωνέζες καβατζώνουν πλόυσιους και ολιγάρχες?Σχεδόν καμία.Τις έχουν για φτηνά χυσοδοχεία.Ενώ Ρώσίδες,Τσέχες,Σέρβες τους καβατζώνουν κάπως παιζουν πιο ολοκληρωτικό παιχνίδι πλασαρίζονται ευκολότερα σα μούναροι σε σχέση με τις ταπεινές Πολωνές.
Γενικά οι Πολωνέζες παραιτούνται κάπως από πολλά παραδοσιακά όπλα των γυναικών και αυτό εξοργίζει τις δυτικές,μεσογειακές που βλέπουν την τιμή του μουνιού να παίρνει τον κατήφορο λόγω των παρανοικών Πολωνέζων.
Για παράδειγμα μία τη ρώτησα αν ήθελε να βγούμε πολωνικό εστιατόριο Αθήνα και μου απαντάει αγάπη μου θα σε τσιμπουκώσω και θα καταπιώ τα χύσια σου στην τουαλέτα στο πολωνικό εστιατόριο.Γενικά έίναι πολύ ευθείς με τις προτιμήσεις τους συνέχεια σκέφτονται το τέλειο το απεριόριστο σεξ.
Η ρωτάς θες να πάμε διακοπές Σκιάθο?Και απαντάνε όνειρο θα είναι μπάνιο,σεξ όλη μέρα.
Η θα έρθω απο την Πολωνία στο αεροδρόμιο χωρίς κυλότα για να με γλύψεις αμέσως.Μου αρέσει πολύ το γλυφομούνι λατρεύω να καταπίνω χύσια.
Η λένε πες μου τι εσώρουχα σου αρέσουν να αγοράσω γιατί θέλω να καυλώνεις μαζί μου και να με γαμάς συνέχεια.Τέτοια δύσκολα θα ακούσεις από Τσέχες κτλ.

Γενικά οι Πολωνέζες θέλουν συνέχεια πράγμα μέσα τους.Συνέχεια υγρές και καυλιάρες.Σα συμβατικός μονόπουτσος μάλλον τελείς σε μειονεκτική θέση.Θέλουν τεράστιες πούτσες,αράπικα καυλιά,σκύλους γενικά action και impreza 24 ώρες το 24ωρο.Βιομηχανία.Καταπίνουν όλες τις φυλές με το μούνο τους ακόμα και οι Σουαχίλι και οι Σρι Λάνκα έχουν γαμήσει άπειρες Πολωνές.Ακόρεστες σεξουαλικά τεράστια όρεξη πότσου όλων των χρωμάτων και προδιαγραφών.
Εχουν ήδη καλιγώσει το μισό πλανήτη brand name που λένε.Οποιος θέλει να γαμήσει εύκολα απλά go Poland.
Αμα είσαι και Βαλκάνιος είναι απλά childs play,piece of cake,Θα σε βρίζουν βέβαια οι ελεεινίδες για 300 χρόνια αλλά στα αρκίδια σου.Ανώτερος πουτσαράς.Πέος κατά βούληση άνευ κοινωνικών καταναγκασμών.
Ολοι μας βρίζουν τους γράφουμε στα αρχίδια μας και χύνουμε στη μάπα τους.Ανώτερη Βαλκάνια νοοτροπία.Πούτσα το κεφάλι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
;) :birdman:

Αυτό μου το έχουν ο ομολογήσει και οι ίδιες οι Πολωνέζες.Για εμάς τις Ανατολικές λένε δύσκολα τα πράγματα μόνο πακηδες και άτομα απο Μέση Ανατολή μας βλέπουν σοβαρά.Έλληνες,Ευρωπαίοι δε μας θέλουν.
Δε βρισκουμε κάποιον για σχέση.
Γενικά το Ανατολική,Σλαβα κτλ το βλέπουν σα στίγμα.Αλλά όλοι οι Νότιοι έτσι τις βλέπουν κανείς δεν τις ταυτίζει με Αυστριακές η Ελβετιδες όσο και να επιμένουν ότι η Πολωνία είναι κεντρική Ευρώπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς λίγο θέλει να ξεφύγει να μεταβληθεί σε απόλυτη μετενσάρκωση.Που δε θα το αποφύγει δηλαδή στη μαύρη τρύπα της ανατολικής Ευρώπης.Οποιος μπαίνει δύσκολα γυρίζει πίσω.Είναι παράλληλο σύμπαν δε θέλεις να γυρίσεις στη μιζέρια.
Για να γλιτώσεις θέλει ψυχοθεραπεία,πλύση εγκεφάλου αποχή από Ανατολικές για ένα χρόνο και βομβαρδισμός με ελλεηνίδες ή φεμινίστριες δυτικές.Σιγά μην υποφέρει ο βαλκανιόπουτσος το μαρτύριο όταν έχει περάσει την ανατολική όχθη του Οντερ.
Για να σκίζεις κωλέους γενικά πρέπει να είσαι λίγο psycho.Αλλιώς σε ψαρώνουν σχετικά εύκολα.Εγώ λέω δεν έχει σημασία τι θα μου πεις θέλεις να παίξουμε τους δικηγόρους?Ετσι κι αλλιώς στο τέλος θα κάτσεις στον πούτσο μου θα σε γαμήσω.Είναι κάπως μεροληπιτκή νοοτροπία αλλά κάπως έτσι είναι.

Ας πούμε σε αυτό το βίντεοκλιπ ποιος ή ποια είναι οι πιο psycho?Ετσι είναι η πραγματικότητα στο σλαβικό κόσμο.(Bogini sexu-Θεές του σεξ).Το θέμα είναι να καυλάρεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ευρισκόμενος πρόσφατα στην Κρακοβία για ολιγοήμερο ταξίδι,  μεταφέρω, εδώ,  λίγες βιαστικές  εντυπώσεις. Έχοντας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου, λόγω ασφυκτικού προγράμματος,  αποφάσισα να ακολουθήσω την πεπατημένη, καθώς δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια ευελιξίας και αναζήτησης. Χωρίς δεύτερη σκέψη επικοινώνησα με την κουκλίτσα Paula, για incall, που μου είχε προτείνει ο φίλος συνάδελφος, «Βαλκάνιος Πουτσαράς». (Αγγελία και βίντεό της, εδώ):

Μιλήσαμε και μου έδωσε τη διεύθυνσή της (σε καλό σημείο,  δίπλα  στην πλατεία Bohaterow getta) και της λέω, «θα φωνάξω σε λίγο ταξί και έρχομαι». «Εντάξει», μου λέει, «μπορείς να έρθεις (ομολογουμένως στη φωνή της βγάζει μια κάποια ψυχρότητα και βιασύνη, αν και ο φίλος Β.Π. με είχε διαβεβαιώσει  ότι σε αποζημειώνει στον αγώνα) και συμπληρώνει: «κι αν τυχόν δεν μπορέσεις τώρα αμέσως, μπορείς να έρθεις αύριο» (σε στυλ «δεν χάθηκε κι ο κόσμος»). Μπαίνοντας στο ταξί, την καλώ για επιβεβαίωση ότι όντως ξεκινάω και είμαι καθ’ οδόν. Πρώτο άσχημο σημάδι: διαπιστώνω ότι είχε κλείσει το τηλέφωνο. Για τον λόγο ότι η διεύθυνση βρισκόταν κοντά στη βάση μου, είπα, δεν χάνω να πάω επί τόπου και σε λίγο να την ξανακαλέσω. Φτάνω μετά από λίγο στη διεύθυνση, και ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Το είχε όντως ανοίξει, το σηκώνει και της λέω «γειά σου, βρίσκομαι κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας» και ότι μπορεί να μου ανοίξει. Τότε αυτή, μου αρχίζει κάτι ακατάλυπτα μισόλογα (μιλάει αγγλικά λειτουργικά) μου πετάει ένα βιαστικό «έλα αύριο» χωρίς ουσιαστική εξήγηση και μου το κλείνει στα μούτρα. Δοκίμασα να την πάρω κανα δυό φορές, στο επόμενο πεντάλεπτο, μήπως και κάτι δεν κατάλαβε σωστά, από τις αρχικές εξηγήσεις μας, όμως το τηλέφωνο καλούσε κανονικά δίχως να  το σηκώνει.

Δεν επέμεινα άλλο. Επειδή ήξερα ότι δεν θα είχα τα χρονικά περιθώρια για να ασχοληθώ ξανά σε μια από τις επόμενες μέρες, και εφόσον η δεύτερη προτεινόμενη Victoria, είχε απενεργοποιήσει την αγγελία και το τηλέφωνό της:

αποφάσισα να απευθυνθώ στην Olimpia για την οποία είχα επίσης λάβει καλή γνώμη (αγγελία και βίντεο, εδώ):

Εύκολη συνεννόηση, έλαβα διεύθυνση για incall (δυστυχώς, σε απόκεντρο σημείο, κανα εικοσάλεπτο με το ταξί από το σημείο που βρισκόμουν) και αφού κάλεσα ταξί ξεκίνησα για τη συνάντηση.  Φτάνω στο γκρί φουτουριστικό καμπυλωτό κτήριο-φρούριο της διεύθυνσης -κοντά στο τεράστιο Aqua Park  (Park Wodny)- και κατευθύνομαι στην εξωτερική σιδερένια πόρτα-πλέγμα. Καλώ και αφού λαμβάνω κωδικούς, μπαίνω στα ενδότερα και φτάνω στην δεύτερη είσοδο, όπου στο ισόγειο αριστερά, βρισκόταν το διαμέρισμα. Ανοίγοντας την πόρτα, αντί για την ξανθιά Olimpia,  συναντώ μια μελαχροινή γύρω στο 1.70, τσαχπίνα με έκφυλη φάτσα (είχε και ένα ωραίο piercing στο δεξί φρύδι), κάπως πιο μπαμπάτσικη για τα γούστα μου, με ωραία μάτια και κλασική πολωνική τούρμπο κωλάρα (δυστυχώς δεν την έδινε).  Παρόλα αυτά, ήταν υποδεέστερη σε σχέση με την κανονική Оlimpia για την οποία είχα πάει. Με υποδέχτηκε εγκάρδια με ένα φιλί στο στόμα και με έμπασε στο διαμέρισμα. Ήδη στον διάδρομο, της λέω «δεν ήρθα για σένα, αλλά για την ξανθιά κοπέλα της αγγελίας, και εσύ, της λέω, δεν είσαι αυτή». Μου λέει με αφέλεια και βλαχοπολωνική κουτοπονηριά: «εγώ είμαι απλά έχω βάψει και ισιώσει τα μαλλιά μου». Καλά, κι εγώ είμαι ο Λέχ Βαλέσα - σκέφτηκα. Μου είπε εν τέλει, ότι αυτή λέγεται Νatalia (τάχα το αληθινό της όνομα). Κοντοστάθηκα στον διάδρομο και ήμουν έτοιμος για μεταβολή, όμως επειδή είχα φάει ήδη την ξενέρα με την Paula και είχα κάνει  πλέον τόσο δρόμο, είπα να περάσω,  καθώς μόνο τώρα μπορούσα για ένα ξελαμπικάρισμα. Στην επόμενη ώρα, πλήρωσε τα σπασμένα, αφενός για την στραβή με την Πώλα, και αφετέρου για την κουτοπόνηρη συμπεριφορά της. Στοματικό ανεκτό (όχι αντάξιο της πολωνικής σχολής) χαλαρό 69, ενώ στον κυρίως  αγώνα δεχόταν αδιαμαρτύρητα το ζόρισμα (αν και είχε περιορισμένες αντοχές) έκανε συχνή χρήση λιπαντικού,  και  έψαχνε λουφάρισμα-καταφύγιο σε βολικές προς αυτήν στάσεις. Παίχτηκαν δύο γύροι για το ξεφόρτωμα.  Σε γενικές γραμμές, μια μέτρια συνεύρεση με μια διεκπεραιωτική κοπέλα (όπως είπα, αποδεκτή μόνο για ένα ξελαμπικάρισμα και τίποτε παραπάνω). Πήρα ταξί από το κοντινό ξενοδοχείο “Swing” και επέστρεψα στη βάση μου.

Την μεθεπόμενη μέρα (μια πριν την αναχώρησή μου) προέκυψε κάποιο αναπάντεχο κενό και αποφάσισα να κάνω πάλι δοκιμή με την Paula (να μου φύγει και η περιέργεια). Tην πέτυχα αμέσως στο τηλέφωνο, και την ρώτησα αν δουλεύει κανονικά σήμερα. Μου επιβεβαίωσε ότι όντως δουλεύει, και με περιμένει όποτε θέλω να περάσω. Μου είπε να την πάρω τηλέφωνο ξανά λίγο αργότερα, και μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που θα ήθελα. Μετά από κανα μισάωρο, όντως την κάλεσα για να την ενημερώσω ότι εντός μισαώρου θα ήθελα να βρεθούμε για ραντεβού στη γνωστή διεύθυνση, αλλά το τηλέφωνο καλούσε μια φορά και μετά έβγαινε τηλεφωνητής. Δοκίμαζα ανα τακτά διαστήματα (έχοντας πλέον πειστεί για την ασυνέπειά της) δοκιμάζοντας ανα μισάωρο και είχαν περάσει περίπου τρείς ώρες από το αρχικό τηλεφώνημά μου, όταν τελικά  το σήκωσε αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο μαζί της. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης να κλείσει κάποιος ραντεβού μαζί της, χωρίς να του κάτσει στραβή και στήσιμο (κι αν αυτό το σκηνικό γίνεται σε συνεννόηση για ραντεβού στον χωρό της, φαντάζομαι ποιές θα είναι οι πιθανότητες στησίματος σε ενδεχόμενο outcall σε ξενοδοχείο). Στο μεταξύ, είχα δοκιμάσει να καλέσω και την προαναφερόμενη Victoria που είχα δεί ότι είχε επαναφέρει κανονικά την αγγελία της, αλλά το τηλέφωνο ήταν διαρκώς κλειστό (τελικά καταφέραμε και συνεννοηθήκαμε την ημέρα που θα έφευγα, περισσότερο για να την έχω στα υπόψη μου για την επόμενη φορά. Αγγλικά πολύ καλά, γαμιστρώνα έχει σε εξαιρετικό σημείο κοντά στη Galeria Kazimierz).
Δοκίμασα διερευνητικά να συνεννοηθώ και με την Άντζελα, το πολωνικό άτι (μίλησα προφανώς με την τηλεφωνήτριά της) αλλά διαπίστωσα ότι ο χώρος της βρισκόταν περίπου μισή ώρα δρόμο με ταξί από τη βάση μου (και ήταν ήδη ώρα αιχμής) οπότε την άφησα για επόμενο ταξίδι με περισσότερη άνεση χρόνου και κινήσεων (αγγελία και βίντεο εδώ):

Σαφέστατα, το παιχνίδι αποδίδει καλύτερα υπό χαλαρές και ανέμελες συνθήκες τουρισμού και όχι εν μέσω υποχρεώσεων και χρονικής πίεσης, και αυτό νομίζω ισχύει γενικότερα για όλους τους προορισμούς. Κατέθεσα εδώ, απλώς, λίγα πρακτικά στοιχεία (όσα μου επέτρεψε η δική μου περιορισμένη ενασχόληση) περισσότερο ως προσωπική εντύπωση (άλλος μπορεί να έχει διαφορετική), με την ελπίδα, ίσως, να φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο συναγωνιστή που σκοπεύει να επισκεφτεί κάποια στιγμή την πανέμορφη Κρακοβία.
Βάζω εδώ μια άνω τελεία, και ελπίζω να επανέλθω στο μέλλον, με περισσότερο ολοκληρωμένη άποψη για τις κοπέλες, μέσα από ένα, καθάρά, ταξίδι αναψυχής και σε συνδυασμό πάντα με μια καλύτερη γνωριμία της πόλης.

Από τη θέση αυτή, θα ήθελα για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσω θερμά τον συνάδελφο «Βαλκάνιο Πουτσαρά» για τα χρήσιμα tips και τις πληροφορίες για τις κοπέλες.  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
ωραιος φιλε popov
αν και δεν σου πηγαν πολυ καλα τα πραγματα , η ενημερωση σου αψογη και χρησιμη για καποιον αλλον που πιθανως θα επισκεφτει την κρακοβια,να εσαι καλα  :hi:

υγ. σωστος και ο βαλκανιος πουτσαρας για τις πληροφοριες που σου εδωσε , ετσι πρεπει να γινεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
Οντως το να κυκλοφοράς Πολωνέζα δείχνει οτι δεν είσαι εντελώς στα καλά σου σαν άτομο ή σύντομα θα γίνεις έτσι.Αφού είναι θεόμουρλες.Αυτά που λένε και κάνουν.
Κάπως σε τραβάνε στη μιζέρια οι Πολωνέζες ενώ οι Ρωσίδες σου τονώνουν το εγώ σου λένε γάμα τους είσαι καλύτερος από αυτους γενικά σε ανεβάζουν να κανεις σπουδαία τολμηρά ρισκαδόρικα πράγματα.Πολωνέζες πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και μίρλα.
Πόσες Πολωνέζες καβατζώνουν πλόυσιους και ολιγάρχες?Σχεδόν καμία.Τις έχουν για φτηνά χυσοδοχεία.Ενώ Ρώσίδες,Τσέχες,Σέρβες τους καβατζώνουν κάπως παιζουν πιο ολοκληρωτικό παιχνίδι πλασαρίζονται ευκολότερα σα μούναροι σε σχέση με τις ταπεινές Πολωνές.
Γενικά οι Πολωνέζες παραιτούνται κάπως από πολλά παραδοσιακά όπλα των γυναικών και αυτό εξοργίζει τις δυτικές,μεσογειακές που βλέπουν την τιμή του μουνιού να παίρνει τον κατήφορο λόγω των παρανοικών Πολωνέζων.
Για παράδειγμα μία τη ρώτησα αν ήθελε να βγούμε πολωνικό εστιατόριο Αθήνα και μου απαντάει αγάπη μου θα σε τσιμπουκώσω και θα καταπιώ τα χύσια σου στην τουαλέτα στο πολωνικό εστιατόριο.Γενικά έίναι πολύ ευθείς με τις προτιμήσεις τους συνέχεια σκέφτονται το τέλειο το απεριόριστο σεξ.
Η ρωτάς θες να πάμε διακοπές Σκιάθο?Και απαντάνε όνειρο θα είναι μπάνιο,σεξ όλη μέρα.
Η θα έρθω απο την Πολωνία στο αεροδρόμιο χωρίς κυλότα για να με γλύψεις αμέσως.Μου αρέσει πολύ το γλυφομούνι λατρεύω να καταπίνω χύσια.
Η λένε πες μου τι εσώρουχα σου αρέσουν να αγοράσω γιατί θέλω να καυλώνεις μαζί μου και να με γαμάς συνέχεια.Τέτοια δύσκολα θα ακούσεις από Τσέχες κτλ.

Γενικά οι Πολωνέζες θέλουν συνέχεια πράγμα μέσα τους.Συνέχεια υγρές και καυλιάρες.Σα συμβατικός μονόπουτσος μάλλον τελείς σε μειονεκτική θέση.Θέλουν τεράστιες πούτσες,αράπικα καυλιά,σκύλους γενικά action και impreza 24 ώρες το 24ωρο.Βιομηχανία.Καταπίνουν όλες τις φυλές με το μούνο τους ακόμα και οι Σουαχίλι και οι Σρι Λάνκα έχουν γαμήσει άπειρες Πολωνές.Ακόρεστες σεξουαλικά τεράστια όρεξη πότσου όλων των χρωμάτων και προδιαγραφών.
Εχουν ήδη καλιγώσει το μισό πλανήτη brand name που λένε.Οποιος θέλει να γαμήσει εύκολα απλά go Poland.
Αμα είσαι και Βαλκάνιος είναι απλά childs play,piece of cake,Θα σε βρίζουν βέβαια οι ελεεινίδες για 300 χρόνια αλλά στα αρκίδια σου.Ανώτερος πουτσαράς.Πέος κατά βούληση άνευ κοινωνικών καταναγκασμών.
Ολοι μας βρίζουν τους γράφουμε στα αρχίδια μας και χύνουμε στη μάπα τους.Ανώτερη Βαλκάνια νοοτροπία.Πούτσα το κεφάλι.
:tooth: :tooth: :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom