Να σαι καλά φίλε Popov
αλίμονο να μην μοιραζόμαστε πληροφορίες εδώ μέσα,ειδικά σε τόσο γτπ πορνοσκηνές όπως της Κρακοβίας και να ταλαιπωρούμαστε με τις βλαμμένες...
Ακριβώς όσα έγραψες για την Paula,μου περιέγραψε και Γερμανός συνάδελφος που έκανε ταξίδι αστραπή Κρακοβία και που τον έστειλα απευθείας σε αυτην.
Ήταν κάτω από την πολυκατοικία της και ενώ όλα ήταν κομπλέ ξαφνικά του λέει στο τηλέφωνο:"Έχω μόνο μισή ώρα διαθέσιμη,δέχεσαι με 300 Zloty;" και της απαντάει "Πέρα από ότι η αγγελία λέει 300Zloty/ώρα,ήθελα να κάτσω μία ώρα χωρίς βιασύνες"
Και η τύπισσα τον χείωσε ενώ ο άλλος ήταν κάτω στην είσοδο...
Κι εσένα μάλλον σου μίλησε η ίδια η Paula που θα την είχε κλείσει κανάς Άγγλος μπάρμπας συνταξιούχος για κανά τετράωρο,θα θέλησε να χωρέσει στο πρόγραμμα και εσένα και δε θα της βγήκε..
Μόλις διάβασα και τη δική σου εμπειρία,εγραψα στο Whatsapp και με τον ταξιτζή κονέ και παίζουν διάφορες εκδοχές..
Τέτοιες εποχές ξηρασίας,τα καλά "τεμάχια" ταξιδεύουν εξωτερικό ή π.χ.μπορεί η άλλη να πάει Μπρνο όσο είναι το Γκραν Πρι ή ένα συνέδριο κάπου παραδίπλα,κ.λ.π.
Η αγγελία όμως παραμένει ενεργή και πάμε εμείς σα μαλάκες και μας ανοίγει η φίλη της,ξαδέρφη της ή όποιο άλλο διαθέσιμο βλήμα και μας λέει κιόλας "μα εγώ είμαι στις φωτογραφίες,απλά είμαι 30 κιλά περισσότερο και 20 πόντους λιγότερο"
Άλλες φορές το τηλέφωνο είναι κοινό με καμιά άλλες 10 αριά κοπέλες και αντί για αυτή που θέλουμε,μας εμφανίζεται όποια είναι διαθέσιμη.
Για αυτό πάμε εδώ:
www.roksa.pl/en/search]http://www.roksa.pl/en/search[/url]
και στο Phone Number βάζουμε τον τηλέφωνο που μας ενδιαφέρει.
Αν βγουν πολλές αγγελίες της ίδιας κοπέλας,καλώς.
Αν μας βγουν 10 διαφορετικά προφίλ,
Δεν βρίσκω τώρα την αγγελία από έναν ξανθό υπαρκτό μούναρο..
Πάω με ταξί,ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα κεφάλι και το σώμα κρυμμένο πίσω από την πόρτα(φόλα alert
)
Ξεπροβάλλει λοιπόν ένα ξανθός μπόγος και της λέω αμέσως:
"Που είναι η κοπέλα της αγγελίας,την έφαγες;" >
Σέβομαι γενικά τις πουτάνες,αλλά τις απατεώνισσες τις καραμουζιάσω δίχως έλεος.
Να ξέρετε ότι στα διαμερίσματα οι κοπέλες είναι γενικά μόνες και ότι κάνουν θέλουν να μένει κρυφό από τη γειτονιά.
Σε περίπτωση που μας ανοίγει πόρτα άλλη κοπέλα ενώ στο τηλέφωνο μας έχει διαβεβαιώσει ότι είναι των φωτογραφιών, που σημαίνει ότι έχουμε χάσει λεφτά στο ταξί και κυρίως καμιά ώρα-δίωρο μέχρι να βγει άκρη,δε δέρνουμε,δε μπαίνουμε εντός διαμερίσματος,αλλά κράζουμε και συνεχίζουμε να κράζουμε μέχρι να ξανανοίξει η πόρτα.Γιατί θα ξανανοίξει..
Εμένα το ξανθό γιουβαρλάκι μου έδωσε τα 20 Zloty για το ταξί που πλήρωσα για να πάω.Δεν το έκανα για τα λεφτά,αλλά για να παίρνουν τα χαμπάρια τους τα βλήματα.
Γενικά,θεωρώ ότι η πορνοσκηνή της Κρακοβίας είναι γτπ,θέλει χρόνο,γνωστό άτομο και πολύ ξεσκαρτάρισμα.
Επίσης τα πράγματα δεν είναι τόσο τίμια,όσο π.χ.είναι στην Πράγα,παίζει μια βλαχοκουτοπονηριά..
Και επειδή θα με διαβάσει και ο αρχηγός στρατιάς..
Αρχηγέ,ελπίζω να πήρες γραμμή ότι 26/11 παίζουμε εντός έδρας.