ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
γιαννης κερναει ,γιαννης πινει...
Τι κάνεις Γιάννη,κουκιά σπέρνω..
Μάλλον τώρα έχεις αρχίσει να μας διαβάζεις εσύ...
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα θέματα που έχω ρίξει κράξιμο στον kman(όπως θα κανω και παρακάτω),αλλά το γεγονός ότι έχει δώσει άπειρες ασίστ για να βάζουμε εμείς σήμερα γκολ,είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Μόνο από το χέρι να πάμε να γαμήσουμε δεν μας έχει πάρει ακόμη..
ΟΜΩΣ...
Εχω γράψει 1000 φορές για Πολωνές που σπονσοράρονται αφού έχω γαμήσει καμιά πενηνταριά και αυτοί πάλι λένε οτι είναι τζαμπέ οτι δεν κάνουν τέτοια(μην εκθέσουμε και υπολήψεις από παντρεμένες κτλ).Δηλαδή Πολωνία είναι από τα λίγα μέρη όπου και οι παντρεμένες έχουν σπονσοράδες,γαμιάδες και γκόμενους αφού οι άντρες τους είναι τσίπηδες και μαλθακοί στο σεξ.Σχεδόν όλες είναι διαθέσιμες για κάτι καλύτερο άσχετα αν έχουν γκόμενο ή μη.Κάτι που σαφώς δεν ισχύει Ουκρανία όπου ψάχνεις ή κάτω των 22 ανύπαντρη ή άνω των 30 χωρισμένη.
Ολες οι Πολωνέζες κλαίγονται ο άντρας μου δε μου δίνει λεφτά,ο άντρας μου είναι kiepsky w lozku(δε γαμάει καλά) κτλ
Ρε αρχηγέ..
Δεν είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες που ψάχνουν τυχόν εξτραδάκια,ούτε έχουν όλες προβλήματα με τους άντρες τους,ούτε όλες ονειρεύονται τον πρίγκηπα από τη δύση,ούτε όλες μπορούν να κάτσουν να τις γαμήσει ο κάθε random μαλάκας σαν και εμένα και εσένα..
Το λοιπόν..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε όλες τις γυναίκες και δη στα Σλαβικά κράτη,που αν και μουνάρες κάθονται και δουλεύουν π.χ.σαν πωλήτριες για τρεις και εξήντα και έχουν και γκόμενο έναν μεροκαματιάρη Σλάβο δίνοντας μαζί τίμια τη μάχη για τη ζωή.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ,που αντί να πηδιούνται με κάθε μαλάκα κάθονται όρθιες οκτάωρο για το μεροκάματο.
Αρχηγέ θέλεις ιστορίες από το Wroclaw;
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ,στο απίστευτο καυλάκι που έκανε promotion για το στριπτιζάδικο Bourlesque, που την έπιασα στην πάρλα κανά δεκάλεπτο και τελικά της πρότεινα επί δέκα το νυχτοκάματό της για να έρθει μετά το τέλος του promotion στο ξενοδοχείο μου και μου είπε:"Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα,ωραίος τύπος φαίνεσαι,αλλά έχω φίλο και κάνω μόνο promotion,δεν προσφέρω σεξ".
Kαι καθόταν μέσα στο κρύο και στη βροχή με τις άλλες που έκαναν promotion για 40 γαμημένα Zloty..
Οι Βαλκάνιοι Πουτσαράδες είμαστε κυμπάρηδες και τις γυναίκες με Γ κεφαλαίο τις τιμάμε και τις σεβόμαστε.
Αυτήν σήμερα το βράδυ που θα την πληρώσω 1000 Zloty,θα της δώσω το κωλάντερο στο χέρι να βλέπει το κωλοτρυπίδι της ο γκόμενός της και να νιώθει πόσο λίγος είναι...
Αυτά τα ολίγα..
Σεβασμός στις Γυναίκες,πούτσα και ασάλιωτο ξεκώλιασμα στα ξεκωλάκια και στις πουτάνες..