Αρχηγέ δε θα σε παραθέσω,χθες είδα ότι πριν κάτι post ειπες να γραψω για club Krakow και τωρα για Wrocław.
Ξέρεις τι γίνεται...
Ειδικά εσύ,εχεις επαναλαβει όλα αυτά άπειρες φορές,καιρός ειναι ο κόσμος να αγοράσει ενα αστείο εισιτήριο της Ryanair και να έρθει έστω για μια μερα να δει με τα μάτια του.
Πόσα μαγαζιά να γράψουμε..
Αυτο φτάνει..
Ήμουν μέσα απο το απόγευμα,έφαγα και χυλό,έγινε και μια ψιλοπαρεξηγηση με εναν βλακα securita που απλά ζήλευε που μιλούσα στις γκομενες χωρίς ντροπή,αλλά τσιμπισα fb και θα βγω και με 3 Πολωνεζες φιλες παρέα που μου υποσχευηκαν ότι "θα περάσουμε καλά" και έπαιξε και ενα αμοιβαίο φασωμα με τη μια στο parking.
Η Κρακοβία ΔΕΝ ειναι για πορνοτουρισμο,εκτός αν ανέβεις τα 500 Zloty/ώρα όπου γαμας TOP μουνιά.
Αν προλάβω θα παρω την πιο ακριβή που παίζει εδω στα 1000 Zloty/ώρα που μου την έδειξαν την προηγούμενη φορά στην υποδοχή γνωστού club και έμεινα μαλακας.
Η Πολωνέζα στανταρακι μόλις πήρε γραμμή ότι ψάχνομαι και με άλλες,μου έκανε μια psycho καφρίλα πάνω στο γαμησι,αλλά το χειριστηκα κομπλέ το θεμα.Έβγαλε παράνοια χωρίς να εχει δώσει ποτε ανάλογο δείγμα
Υ.Γ.Τον συμφορουμιτη και τον φίλο του τους βόλεψε τελικα ενα ψιλομαφιοζος διμετρος ταξιτζής που με το αζημειωτο με έχε κάνει μεγαλο μάγκα την προηγούμενη φορά.Πλεον τον εχω για σοφέρ όταν δεν προλαβαίνω να πάω γρήγορα στα ραντεβού.