Ξεκινάμε από τον δρόμο του σαλόν. Η πραγματική οδός δεν είναι αυτή που αναφέρει μέσα, αλλά η Ροζάνα 19, διαμέρισμα 6.
Υποδοχή από την Αντριάννα, γύρω στο 1.65, με πιασήματα και 4άρια βυζιά, ομορφούλα. Υπήρχε άλλη μια κοπέλα, αλλά μου είπε ότι είναι απασχολημένη. Ευγενική, με χαμόγελο μου εξήγησε τα προγράμματα. Αγγλικά άνω του μετρίου. Διάλεξα το πρόγραμμα της μιας ώρας, με b2b και εκτόνωση στα 180 zloties (κόστος σε ευρώ κάτω από 45).
Ο χώρος, ένα απλό διαμέρισμα, με δωμάτια διαμορφωμένα για μασάζ. Το δωμάτιο που έκανα εγώ είχε στρώμα στο πάτωμα, με κεριά περιμετρικά και ωραία ινδική μουσική για χαλάρωμα.
Ξεκίνημα με μασάζ μπρούμητα. Η Αντριάννα ξεκίνησε από τα πόδια, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά τα χέρια και τις βυζάρες της, πέρασε πλάτη και μετά από κάποια ώρα μου ζήτησε να γυρίσω. Στο γύρισμα αντίκρισα το σώμα της να γυαλίζει από το λάδι και αυτό με έφτιαξε απίστευτα. Η συνέχεια ήταν πολύ ηδονική. Βάζοντας πολύ λάδι μου έκανε μασάζ στα πόδια, στο στήθος και μετά κατέβηκε στο σηκωμένο καυλί μου. Το έλουσε με λάδι και άρχισε να μου την παίζει αργά, χρησιμοποιώντας μια το χέρι της και μια τις βυζάρες της. Πρέπει να το έκανε πάνω από 20 λεπτά, ώσπου στο τέλος έχυσα μεγάλη ποσότητα σπέρματος, κρατώντας με τα χέρια μου το κεφάλι μου και ουρλιάζοντας.
Το απόγευμα, ο Chevalier Fidele, παρέα με 2 πορνομετανάστες της ηδονής με ξενάγησαν σε 2 κωλόμπαρα – μπουρδέλα της Κρακοβίας.
Σε κεντρική οδό, χτυπάς το κουδούνι και κατεβαίνεις σκαλοπάτια. Ο χώρος μικρός, τρύπα κανονική, διαλέγεις κοπέλα και την ανεβάζεις στο δωμάτιο για γαμήσι. Κόστος 250 zloties. Την ημέρα που πήγαμε μέτρησα περίπου 12 κοπέλες. Γενικά δεν μου έκανε εντύπωση κάποια από τις κοπέλες, εκτός από μια μιλφάρα, που μου είπαν τα παιδιά ότι μπορεί και να είναι barwoman. Ο κόσμος πολύς, δεν χωρούσε, περίμεναν μέχρι τις σκάλες για να αδειάσει δωμάτιο.
Εδώ ο χώρος είνα σαφώς μεγαλύτερος από το Ibiza. Περίπου καμιά δεκαριά κοπέλες. Ειδικά η μια, που μας εξήγησε πως παίζει παιχνίδι ΜΟΥΝΑΡΑ, βγαλμένη από τα καλύτερα πορνοονειρά μας. Το ίδιο κόστος για γαμήσι, 250 zloties. Επειδή το συγκεκριμένο δεν είναι σε κεντρικό δρόμο, ο κόσμος μέσα ελάχιστος και την ώρα που φεύγαμε έσκασαν μύτη άτακτοι μουσουλμάνοι που έψαχναν μέρος να αδειάσουν τις αρχιδοσακούλες τους.