Νέα

«Κράχτες» για κωλόμπαρα έξω απ' τα σπιτάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AntifitCondom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.107
Πόντοι
10.413
ταλαίπωρος μαλάκας είναι...
απλώς εκμεταλλεύεται την θολούρα στο μάτι των καυλωμένων μπουρδελόβιων...
έχω να κατέβω χρόνια αλλά πρόσφατα κάνοντας βόλτα στην πίσω πλευρά του Imperial τον ξαναπέτυχα στην περιοχή...
προσωπικά δεν την πάτησα ούτε όταν ήμουν γκαβάδι....
μάλλον από τύχη...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτοι οι τυποι ειναι για φτυσιμο...
μια φορα θυμαμαι ειχα πεσει σε καποιον που ηταν επιμονος, του λεω μην μου λες φουμαρα, και μου λεει γιατι το λες αυτο, και του λεω απλα αν εχεις καλα κομματια οπως λες δεν θα εβγαινες να πιασεις τον καθε τυχαιο να του την πλασαρεις, θα δουλευε απο μονο του το πραγμα, με κοιταξε με απορια, δεν ειχε ετοιμη απαντηση γιαυτο... και πολυ απλα και ευγενικα του λεω καληνυχτα και περαστικα...

υπαρχει μια παροιμια:
οπου ακους πολλα λογια να κρατας μικρο καλαθι.

αυτα απο μενα και μακρια απο αυτα,

tsakmaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, καλημερα. Είμαι νέο μέλος και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικο.
Χθες το βράδυ πέρασα κατα τις 03:00 απο τα σπιτάκια της Κολωνού με το αμάξι (οπου μεσ στο σκοταδι κανανε μπαμ). 'Ελεγα να μπω στο σπιτι της Κολωνού 30Α μιας και εχω διαβασει τα καλυτερα για εκει ομως καθε 5 μετρα εβλεπα κατι τυπους να κοιτανε καπως περιεργα στη μεση του δρομου.
Σκεφτηκα τοτε οτι μαλλον θα ειναι τσιλιαδοροι απ'τα σπιτια, αλλα επειδη ειχα διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο, σκεφτηκα επισης οτι μπορει να ειναι κραχτες κολομπαρων και ετσι την εκανα με 1000. Ειδα και πολλα ατομα να μπαινουν οποτε δεν ειχα ορεξη να περιμενω και την εκανα για το σπιτι μου, καθως η ωρα ηταν περασμενη και οσο να'ναι ψιλοπηγαινα σαν μεθυσμενος. Οποτε εφυγα, αργα-αργα βεβαια ωστε να μην φαω καναν ανθρωπο στο δρομο.
Τι παιζει μ'αυτους. Να σημειωσω οτι ημουν και μονος μου οποτε ενας λογος παραπανω να φυγω. Εκεινη την ωρα ειναι επικυνδυνα εκει αν ερχομαι με αμαξι και παρκαρω εκει κοντα;

Περιμένω τις απαντησεις σας

Ευχαριστώ παρα πολυ

Jepeto,

Που βρίσκεις χειροβομβίδες?

Γιατί αυτές που είχα, μου τελειώσανε.

Ορεξάτο σε βλέπω βραδυάτικα, stunt!....

ΝΑ'ΧΑ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΒΙΔΕΣ!!! :huh: :huh: :2funny: ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδια, καλημερα. Είμαι νέο μέλος και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικο.
Χθες το βράδυ πέρασα κατα τις 03:00 απο τα σπιτάκια της Κολωνού με το αμάξι (οπου μεσ στο σκοταδι κανανε μπαμ). 'Ελεγα να μπω στο σπιτι της Κολωνού 30Α μιας και εχω διαβασει τα καλυτερα για εκει ομως καθε 5 μετρα εβλεπα κατι τυπους να κοιτανε καπως περιεργα στη μεση του δρομου.
Σκεφτηκα τοτε οτι μαλλον θα ειναι τσιλιαδοροι απ'τα σπιτια, αλλα επειδη ειχα διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο, σκεφτηκα επισης οτι μπορει να ειναι κραχτες κολομπαρων και ετσι την εκανα με 1000. Ειδα και πολλα ατομα να μπαινουν οποτε δεν ειχα ορεξη να περιμενω και την εκανα για το σπιτι μου, καθως η ωρα ηταν περασμενη και οσο να'ναι ψιλοπηγαινα σαν μεθυσμενος. Οποτε εφυγα, αργα-αργα βεβαια ωστε να μην φαω καναν ανθρωπο στο δρομο.
Τι παιζει μ'αυτους. Να σημειωσω οτι ημουν και μονος μου οποτε ενας λογος παραπανω να φυγω. Εκεινη την ωρα ειναι επικυνδυνα εκει αν ερχομαι με αμαξι και παρκαρω εκει κοντα;

Περιμένω τις απαντησεις σας

Ευχαριστώ παρα πολυ

ΝΑ'ΧΑ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΒΙΔΕΣ!!! :huh: :huh: :2funny: ;)
Φιλαράκι θα σου μιλήσω απο προσωπική εμπιρεία.Όταν περνούσα απο τα στενά αυτά ερχόμενος απο Λεωφ Αθηνών κάνεις δεξία στο μαγαζί με τα λάστιχα και όλο ευθεία και κάνεις αριστερά στο φανάρι για να βγεις στα σπιτάκια μου την έπεσαν 2 τύποι.Απο μακρία που τους είδα στάθηκαν μπροστά στο δρόμο για να σταματήσω με το αμάξι.Σταματώ λίγο ποιο κάτω σβύνω τα φώτα και φευγω πατημένος προς τα πάνω τους.Έκλασαν μέντες.Ήθελαν να σταματήσω ακριβώς μπροστά τους ένας θεός ξέρει τον λόγο.Ηθικί δίδαγμα τουλάχιστον για μένα μετα της 12-1 ποτέ μονος σου σε εκείνα τα μέρη οσο μπορούμε να το αποφεύγουμε ουτε καν με αμάξι.Βέβαια δεν το συζητό για πεζος.Έδω δεν κόλοσαν να μπουν μπροστά μου που ήμουν με αμάξι θα κολόσουν να μου την πέσουν.Δεν νομίζω.Μην πάρεις το ρίσκο 1 φορά μου έτυχε στα τόσα χρόνια που πάω ακόμα και τετοιες ώρες μα δεν πρόκειται να το ξανακάνω.Ισως την επόμενη φορά να μην κολόσουν και να βρίσκονται σε κανένα νοσοκομείο και εγω αν ειμαι τυχερός σπιτι μου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Καλά μην είμαστε και υπερβολικοί. 3985 φορές έχω πάει πεζός στο Μεταξουργείο και μάλιστα μεταμεσονύχτιες ώρες και δεν μου έχει τύχει το παραμικρό. Την ελάχιστη προσοχή χρειάζεται και μάτια ανοιχτά, όπως παντού άλλωστε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλά αν διάβασες σωστά είπα ότι 1 φορα μου έτυχε στα τοσα χρονια περίπου 4-5 μενω χαιδαρι και είναι δίπλα.και εγω έχω παει 4593 φορές αλλά την 4594 μου έκατσε η φάση.

tsakmaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σώστος φίλε. Ουτε εγω βλεπω να ξαναπερναω ετσι. Γιατι ομως καθε 5 μετρα να βλέπω απο εναν τετοιο; Μηπως ήταν τσιλιδόροι; Πάντως αν ηταν τσιλιαδοροι, ενταξει: αυτοι την δουλεια τους και εγω την δουλεια μου.
Ειδατε, τρομαζουν τον κοσμο, και χανουν τα σπιτια ,πελατεια!!!! :dancing: :dancing:

Καλά μην είμαστε και υπερβολικοί. 3985 φορές έχω πάει πεζός στο Μεταξουργείο και μάλιστα μεταμεσονύχτιες ώρες και δεν μου έχει τύχει το παραμικρό. Την ελάχιστη προσοχή χρειάζεται και μάτια ανοιχτά, όπως παντού άλλωστε.

Οσο για το ματια ανοιχτα, μονο ανοιχτα που δεν ειχα εκεινη την ωρα!! Με το ζορι τα κραταγα. Γι'αυτο και γυρισα σπιτι!! :cheesy:

Επισκέπτης
Tι να σας πω... ποτέ δεν ένιωσα να απειλούμαι στο Μεταξουργείο. Ό,τι ώρα κι αν έχω πάει... είναι να μην σου κάτσει τελικά. Τι Μεταξουργείο, τι Εκάλη. Αν είναι να σου κάτσει στραβή, θα σου κάτσει!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ LiOmAs...

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Περπατούσα ένα πρωί (κατά τις 10) ποιο κάτω από την ομόνοια παράλληλα με την Αγ.Κωσταντίνου. Έξω από ένα κωλόμπαρο ήταν μια γκόμενα (πουρό) και μου λεει, νεαρέ έλα μέσα να σου πώ θα περάσουμε καλά. κοντοστάθηκα λίγο και με έπιασε στην πάρλα , έλα πάμε στο δωμάτιο πίσω θα περάσουμε καλά. Λεω κι εγώ από περιέργεια για να μπω να δω. Ηταν κι ένας τύπος (μπάρμαν) μέσα στο μαγαζί. Που είναι το δωμάτιο της λέω? κάτσε μου λέει λίγο σε ένα τραπεζάκι και θα πάμε. Πριν προλάβω να καταλάβω και όρθιος ακόμα ο μπάρμαν φέρνει 2 ποτά!!! Τα έφερα μου λέει με ύφος. Του εξήγησα ότι δεν θέλω να πιω πρωι-πρωι αλλά αυτός τον χαβά του. έλα μου λέει αφού μπηκες μεσα θα πιεις και θα σου δώσει η κοπέλα και το τηλεφωνάκι της!!! Τι να το κάνω λέω εγω ασε με ρε φιλε... και μπαίνει την μέση και επέμενε, και τα ποτά ποιος θα τα πληρώσει? ρε άσε μας ρε φίλε!!!! με το ζόρι να πιω.... τελικά ούτε από έξω δεν πρέπει να περνάς από τέτοια μαγαζια, όλοι μαλάκες είναι ...... Ρε του λέω θα περάσω αργότερα, καλά μου λέει αν δεν έρθεις θα βάλω την νικολούλη α σε ψάχνει.....(πούλαγε και πνεύμα ο καραμαλάκας)
Μα καλά ειναι τόσο μαλάκες που κοιτανε να φάνε τα φράγκα από τον οποιοδήποτε μόνο που δεν με ληστέψανε..... φταίει μετά ο άνθρωπος να βάλει κανα φιλαράκι να του ρίξουνε καμια μολοτοφ να τα κανουν όλα λαμπόγυαλια?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σιγουρα φιλοι μου σας εχει τυχει κανοντας τσαρκα στο ΜΕταξουργειο να  πεσετε πανω σ ενα τυπο με γυαλινο?ψευτικο?ματι που σε προσεγγιζει ρωτωντας σε αν εισαι ελληνας και λεγοντας σου πως εχει ωραια μουνακια για να γαμησεις με 40 50 η 60 νομιζω ευρω...τι τρεχει με την παρτη του γνωριζει κανεις?εγω προσωπικα δεν εχω ποτε ασχλοληθει μαζι του γιατι μυριζομαι μουφα κατασταση...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
με επιφυλαξη συναγωνιστη νομιζω οτι εχει ξαναγινει θρεντ με αυτο το σκουπιδι κραχτη.αλλα καλυτερα να το τσεκαρουν οι μοντς.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σιγουρα φιλοι μου σας εχει τυχει κανοντας τσαρκα στο ΜΕταξουργειο να  πεσετε πανω σ ενα τυπο με γυαλινο?ψευτικο?ματι που σε προσεγγιζει ρωτωντας σε αν εισαι ελληνας και λεγοντας σου πως εχει ωραια μουνακια για να γαμησεις με 40 50 η 60 νομιζω ευρω...τι τρεχει με την παρτη του γνωριζει κανεις?εγω προσωπικα δεν εχω ποτε ασχλοληθει μαζι του γιατι μυριζομαι μουφα κατασταση...

Και καλά κάνεις, αμα τον δεις ρίχτου και καμμιά σφαλιάρα να στρώσει  :thefinge: :thefinge: :hammer: :hammer: ....Ψαρεύει αφελείς, σε πάει σε ένα μπαράκι κι εκεί μαζεύονται 3-4 άτομα  :grouphug: και μια γκόμενα για τα μπάζα  :uglystupid: που αναγκαστικά την κερνάς 4-5 ποτά, σου έρχεται ένας λογραριασμός 100 ευρώ, κι αν δεν πληρώσεις τρως και φάπες...  :hammer: :hammer:

Παλιό το κόλπο, μου είχε τύχει πριν 20 χρόνια.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Και καλά κάνεις, αμα τον δεις ρίχτου και καμμιά σφαλιάρα να στρώσει  :thefinge: :thefinge: :hammer: :hammer: ....Ψαρεύει αφελείς, σε πάει σε ένα μπαράκι κι εκεί μαζεύονται 3-4 άτομα  :grouphug: και μια γκόμενα για τα μπάζα  :uglystupid: που αναγκαστικά την κερνάς 4-5 ποτά, σου έρχεται ένας λογραριασμός 100 ευρώ, κι αν δεν πληρώσεις τρως και φάπες...  :hammer: :hammer:

γι αυτο θα εχει γυαλινο ματι ο αλητης.θα του το βγαλανε τιποτα παληκαρια που δεν θα μασαγανε τον πουτσο τους και τον 'περιποιηθηκαν' καλα για τις ατιμιες που εκανε και κανει.

Επισκέπτης
γι αυτο θα εχει γυαλινο ματι ο αλητης.θα του το βγαλανε τιποτα παληκαρια που δεν θα μασαγανε τον πουτσο τους και τον 'περιποιηθηκαν' καλα για τις ατιμιες που εκανε και κανει.
για λυπηση ειναι....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...ωστε ετσι ο τσογλανος?κατσε να πεσει πανω μου την επομενη και θα δει..θα τον φτιαξω κι απ τα αλλο ματι να ισιωσει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

είναι το γνωστά άτομα που παλιά σύχναζαν ψηλά στην Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους.
παλιό το κόλπο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
..αφου σημερα αδειασε το ντεποζιτο!δεν το ειπαμε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom