Λοιπον χθες βραδυ μετα τις 12 εκανα μια βολτα απο τα γνωστα σε ολους σπιτια της οδου Κολωνου.Βγαινοντας απο ενα σπιτι με πλησιασε καποιος αντρας και μου ειπε αν θελω καποια κοπελα νεαρης ηλικιας που κανει βιζιτες και ψαχνει για πελατες . Τον ρωτησα τη ηλικιας ειναι η κοπελα ,ποσα χρεωνει και τι προγραμμα κανει . Εχει κανεις καποια σχετικη εμπειρια?Αξιζει μια επισκεψη σε αυτα τα κοριτσια?Εσεις τη λετε για το περιστατικο?
Τέτοιοι τύποι έπαιζαν πάντα έξω από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Είναι κράχτες κωλόμπαρων. Τα ψέμματά τους παλιά ήταν πιο χοντρά. Γύρω στο 2001 σου έταζαν ότι θα σε πάνε να γαμήσεις μουνάρες που έχουν σε ξενοδοχεία με 20.000δρχ και ότι θα μπορείς να τις γαμάς για μία ώρα με τα 20 χιλιάρικα. Ανεξάρτητα από το πόσους θα ρίξεις. Όχι σπάνια οι κράχτες ήταν γυναίκες. Είχα ακολουθήσει μια τέτοια καργιόλα μια φορά. Με πήγε κατευθείαν σε κωλόμπαρο στην Πλατεία Καραισκάκη. Με έβαλε να κάτσω σε τραπέζι, παρόλο που της ξεκαθάρισα ότι δεν γούσταρα ποτά αλλά να γαμήσω. Μου είπε απλά να κάτσω για να ... περιμένω να έρθουν οι γκόμενες (!) να πάμε στο ξενοδοχείο τους!
Καπάκι ήρθαν και στο τραπέζι μου δύο κωλόγριες βρωμιάρες γύρω στα 65. Τύποι γυναικών που δεν θα τις γαμούσε κάποιος ούτε όταν ήταν 15 χρονών, πριν μισό αιώνα δηλαδή, όχι στα 65 τους. Ένας λιγδιάρης που ήθελε να ονομάζεται σερβιτόρος τους έφερε ποτά και έφερε και σε μένα. Σηκώθηκα να φύγω. Ο λιγδιάρης μου ζήτησε 15.000 δρχ για το ποτό ... το δικό μου (!!!) και τα ποτά που πήγε στις δύο βρωμόγριες. Του είπα ότι δεν ζήτησα ποτό ούτε έδωσα παραγγελία να κεραστεί κάποια βρωμόγρια σε λογαριασμό μου.
Πήγε να το παίξει άγριος, αλλά του είπα ότι δεν θα ήθελε να δει τι κουβαλάω στο παντελόνι μου (πέραν της ψωλής μου) και ότι έχω ... άκρες στην Ασφάλεια (!) και έφυγα πριν ακούσω τι είχε να πει. Σταμάτησε εκεί το πράμα δεν με ακολούθησε κανένας. Μαζί σηκώθηκε κι άλλος ένας που μόλις τον είχαν κουβαλήσει εκεί με τον ίδιο τρόπο και μου είπε ότι ήταν μεγάλη τρέλα αυτό που έκανα.
Ίσως να ήταν τρέλα, αλλά δεν έδινα λεφτά με τίποτε σε αυτά τα σκατά με αυτόν τον τρόπο.
ΜΑκριά από τέτοιες κοπριές. Μην ακούτε καν τι προσπαθούν να πουν όσοι τη στήνουν έξω από μπουρδέλα.