- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.148
- Πόντοι
- 17.085
Όντως καλά κάνεις και το επισημαίνεις... Το θέμα είχε ξανασυζητηθεί πάντως και συγχωνεύτηκε με το παλιό.
και φυσικα να πεις την θεικη ατακα καθως θα κρατας την χειροβομβιδα΄΄do you feel lucky today punk?do y a??''εμενα το 1997 μου φαγαν 30.000δρχ σε 5 λεπτα.Με το που καθησα και ηρθε η γκομενα τις τα φερναν 4 ποτα μαζι γεια μας και καπακι αλλα 4.Γυρω απο τα τραπεζι ηταν και 5 αντρες του μαγαζιου.
Εκει χρειαζεται να πας να φαινεσαι ψαρωμενος και με το που σου φερουν το λογαριασμο
να εχεις μια χειροβομβιδα και να του δωσεις την περονι και να του πεις φτανει αυτο η θες και την συνεχεια.
Φευγοντας φυσικα να την ριξεις μεσα.
.....μεχρι και οι παπατζηδες εξελιχθηκαν, εβαλαν κουστουμια και βρηκαν κεφαλαια για μπιζνες....
Παπα Γιώργη,
Οι παπατζήδες έχουν γίνει κρουπιέρηδες στα Καζίνο της Πάρνηθας και του Λουτρακίου...
Η παγκοσμιοποίηση τους έκανε κι αυτούς υπάλληλους!
...
να εχεις μια χειροβομβιδα και να του δωσεις την περονι και να του πεις φτανει αυτο η θες και την συνεχεια.
Φευγοντας φυσικα να την ριξεις μεσα.
Ορεξάτο σε βλέπω βραδυάτικα, stunt!....γεια σου Σταυρο αρχοντα! εισαι 5 sites μονος σου! οι υπολοιποι ειμαστε κοινοι θνητοι!
Ορεξάτο σε βλέπω βραδυάτικα, stunt!....
Αυτο μεγάλε ειναι τρομερή ΗΤΑ έλεος κλεψία με ωραίο και ευγενικό τρόπο μια χαρά.Απορώ αν του φερεις την αστυνομια τι γίνεται τοτε?Αυτο συμβαινει και στη Θεσσαλονικη..ειναι ενα μαγαζι με μια τυπισα εξω που σου λεει...εχω κατι κοριτσακια 20 χρονων με 60 ευρω 2 ωριτσες..διαλεγεις και μετα πατε πανω..η ιδια απατη..μονο που εκει δεν πινεις τιποτα..τα δινεις..ερχεται ο μπραβος και σου λεει.."Σορρυ αλλα την πατησες μεγαλε..Φυγε τωρα και ηρεμα..!!"Αυτα απο εμενα..!
Πάντως φίλοι μου εμένα ο χτικιάρης με το γυάλινο μάτι με βλέπει και αλλάζει δρόμο..