Νέα

Κουστουμια Πουκαμισα και τιμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ραμμένο , δύσκολα πάει κάτω από 900€.
Αλλά σκίζει όλα τα ετοιματζίδικα.
Και των 5000€ ....
Πολλά ρε πούστη μου, ειδικά για 'μενα που βάζω κοστούμι τρεις φορές το χρόνο :-
Από Ταϋλάνδη έχει ράψει κανένας να μας πει τι τιμές παίζουν;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Για πυτζάμες μπορεί να είναι καλοί
ή για μωρουδιακά φορμάκια
http://[URL unfurl="true"]www.allthingsgreen.net/marketplace/images/traders/227/11296-organic-cotton-baby-vest--frugi-long-sleeve-baby-body-image3.jpg[/img[/URL]]

για κουστούμια πάντως δεν κάνουν.
Ούτε για ποκάμισα.
[/quote]

γενικά μιλάω, ΟΚ τα κοστούμια του δεν τα έχω προσέξει πιθανόν να μην είναι top αλλά γενικά το M&S έχουν πολύ κακλή ποιότητα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ρε παιδια,έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας...κάνετε ανόμοιες συγκρίσεις...τι δουλειά έχει το ραφτό κοστούμι με το έτοιμο,ότι μάρκα και αν είναι? έχω δει τύπους με ακριβά κοστούμια,που το σακάκι κάνει δίπλες στην πλάτη και στο παντελόνι υπάρχει "γόνατο"...
Εντάξει,κοστούμια επιπέδου Armani,Gucci,Zegna,κλπ.,είναι ακριβά διότι το ύφασμα είναι καλό και πληρώνεις την φίρμα.Επίσης,αν πας στον Γιαννέτο,η στον Χρηστάκη,η στον Καρούζο,θα πληρώσεις πολλά,αλλά το κοστούμι θα είναι στα μέτρα σου....αλλά,προς Θεού,μην μου συγκρίνετε αυτά τα ρούχα με Marks and Spencer,Zara,κλπ....ελεος!
Αν δεν μπορείτε να πάτε στην Αγγλία να ντυθείτε πραγματικά καλά,πάρτε ένα καλό ύφασμα και βρείτε έναν έμπειρο και οικονομικό ράφτη.Να πάτε συστημένοι όμως...και να προσέξετε να έχει καλό παντελονά....νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός με 1200-1500 ευρώ θα δόσει ένα καλό ρούχο....ευπρόσωπο και αξιοπρεπές,χωρίς φυσικά να μπορεί να συναγωνιστεί τα υφάσματα και τους ράφτες που χρησιμοποιούν οι επώνυμοι...
Αν βέβαια θέλετε ενα απλό καθημερινό κοστούμι για την δουλειά σας,με 500-600 ευρώ θα έχετε αρκετές επιλογές....

Επισκέπτης
Πολλά ρε πούστη μου, ειδικά για 'μενα που βάζω κοστούμι τρεις φορές το χρόνο :-
Από Ταϋλάνδη έχει ράψει κανένας να μας πει τι τιμές παίζουν;

Όταν πας εκεί , τα μαθαίνεις τα κόλπα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΡΑΦΤΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΡΑΧΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ.
ΑΠΑΤΗ 1000%.

Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του αρμόδιου υπουργείου τουρισμού.
Το ίδιο ισχύει και για ... κοσμήματα.
Αν σε πάνε κράχτες, φέσι 10000%.

Επισκέπτης
Όταν πας εκεί , τα μαθαίνεις τα κόλπα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΡΑΦΤΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΡΑΧΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ.
ΑΠΑΤΗ 1000%.

Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του αρμόδιου υπουργείου τουρισμού.
Το ίδιο ισχύει και για ... κοσμήματα.
Αν σε πάνε κράχτες, φέσι 10000%.
Είχα πάει τον Φλεβάρη.
Το σκυλομετάνοιωσα ο μαλάκας που δεν ψάχτηκα περί του θέματος :headbang:

Αν δεν μπορείτε να πάτε στην Αγγλία να ντυθείτε πραγματικά καλά,πάρτε ένα καλό ύφασμα και βρείτε έναν έμπειρο και οικονομικό ράφτη.Να πάτε συστημένοι όμως...και να προσέξετε να έχει καλό παντελονά....νομίζω ότι αυτός ο συνδυασμός με 1200-1500 ευρώ θα δόσει ένα καλό ρούχο....ευπρόσωπο και αξιοπρεπές,χωρίς φυσικά να μπορεί να συναγωνιστεί τα υφάσματα και τους ράφτες που χρησιμοποιούν οι επώνυμοι...
Αν βέβαια θέλετε ενα απλό καθημερινό κοστούμι για την δουλειά σας,με 500-600 ευρώ θα έχετε αρκετές επιλογές....
Μιλάς για ράφτη ή για έτοιμο τύπε;

Επισκέπτης
Ντάξει,έχει ωραία κοστούμια και ωραίο,παλιομοδίτικο σέρβις.Νιώθεις κάποιος

Συντρόφια που γουστάρετε κουστούμια όμως , προσέχτε!
Τα συντρόφια των Διεθνών Ταξιαρχιών στην Ισπανία το 1936
(όπως ο μπαμπάς-Γιωτόπουλος)
σκότωναν όποιον Ισπανό έβλεπαν που φορούσε ... σακκακι !!!!

Να το έχετε υπόψη σας ...

Επισκέπτης
Συντρόφια που γουστάρετε κουστούμια όμως , προσέχτε!
Τα συντρόφια των Διεθνών Ταξιαρχιών στην Ισπανία το 1936
(όπως ο μπαμπάς-Γιωτόπουλος)
σκότωναν όποιον Ισπανό έβλεπαν που φορούσε ... σακκακι !!!!

Να το έχετε υπόψη σας ...
Έγραψες πάλι ρε μαλάκα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγώ σας προειδοποιώ
μη σκάσετε μύτη σε κανένα ... Εξάρχειο (!)
με σακάκι από Τζανέτο
και σας φάει κανένας δικός Δημητράκης-Βούτσης κτλ
για να δοκιμασει το ... σκόπριο ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ρε παιδια,έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας...κάνετε ανόμοιες συγκρίσεις...τι δουλειά έχει το ραφτό κοστούμι με το έτοιμο,ότι μάρκα και αν είναι? έχω δει τύπους με ακριβά κοστούμια,που το σακάκι κάνει δίπλες στην πλάτη και στο παντελόνι υπάρχει "γόνατο"...
Εντάξει,κοστούμια επιπέδου Armani,Gucci,Zegna,κλπ.,είναι ακριβά διότι το ύφασμα είναι καλό και πληρώνεις την φίρμα.Επίσης,αν πας στον Γιαννέτο,η στον Χρηστάκη,η στον Καρούζο,θα πληρώσεις πολλά,αλλά το κοστούμι θα είναι στα μέτρα σου....αλλά,προς Θεού,μην μου συγκρίνετε αυτά τα ρούχα με Marks and Spencer,Zara,κλπ....ελεος!

το κοστούμι είναι μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με το τι εκφράζει για τον καθένα, τι το χρειάζεται, πόσα θέλει/μπορεί να ξοδέψει κλπ
επειδή είμαι σε μια δουλειά που ο κώδικας εμφάνισης "απαιτεί" κοστούμι τις περισσότερες ημέρες, θεωρώ πως ακόμα και τα 500 για ένα κοστούμι που το φοράς στην δουλειά είναι πολλά... εκτός αν το πάρεις στις εκπτώσεις στα 250 ευρώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom