Αρκεί να έχει το πατρόν για να είναι οικονομικός. Και όσοι δουλεύουν υπάλληλοι σε Βαρδα κτλπ το έχουν και παίρνουν δουλειά και εκτός μαγαζιού , σαν τις μασατζούδες που πάνε σε χοτελι.
πάνε οι μασατζούδες σε χοτέλι;!!! βρε τι μαθαίνει κανείς!!!
Αρκεί να έχει το πατρόν για να είναι οικονομικός. Και όσοι δουλεύουν υπάλληλοι σε Βαρδα κτλπ το έχουν και παίρνουν δουλειά και εκτός μαγαζιού , σαν τις μασατζούδες που πάνε σε χοτελι.
Καθολου ασχετοΑσχετο
Ανοιξε στο αεροδρομιο zegna Outlet
πάνε οι μασατζούδες σε χοτέλι;!!! βρε τι μαθαίνει κανείς!!!
Έλα ρε που τα ιταλικά είναι μόνο για τον περσόνα.
Γαμώ τα ρούχα φτιάχνουν οι Ιταλοί
Έτσι λένε όντως όσοι ξέρουν.Ρε , με 900€
ράβεις κουστούμι
που κάνει τα ετοιματζίδικα των 3000€ να δείχνουν ρόμπες.
Καλά μπροστά σε ραμμένο,
τα ετοιματζίδικα boss/armani που φοράνε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
και κάτι βλαχο-τζιπάδες της Εκάλης
είναι για να πλένεις το αμάξι ή να κάνεις μερεμέτια , γρασαρίσματα όπλων κτλ
Ρε , με 900€
ράβεις κουστούμι
που κάνει τα ετοιματζίδικα των 3000€ να δείχνουν ρόμπες.
Καλά μπροστά σε ραμμένο,
τα ετοιματζίδικα boss/armani που φοράνε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
και κάτι βλαχο-τζιπάδες της Εκάλης
είναι για να πλένεις το αμάξι ή να κάνεις μερεμέτια , γρασαρίσματα όπλων κτλ
Ακόμα και Κινέζικα να είναι όπως λες, τα στανταρντ που θέτουν τα Εγγλέζικα brands είναι ιδιαίτερα υψηλά με αποτέλεσμα να παραμένουν τα καλύτερα στην σχέση ποιότητας τιμής. Για παράδειγμα μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα κοστούμι Marks & Spencer το οποίο πλένεται στο πλυντήριο ή κοστούμι το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο με το πολύ 250€. Επίσης με πουκάμισο το οποίο δεν χρειάζεται σιδέρωμα με το πολύ 45€. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο brand είναι πολύ μπροστά αλλά δεν επικοινωνεί τις καινοτομίες του.
Έτσι λένε όντως όσοι ξέρουν.
Και ραφτό πουκάμισο πρέπει να λέει κάργα
η συγκεκριμένη φίρμα έχει την καλύτερη ποιότητα για την τιμή των προϊόντων του
έχω δει boss με τόσα κι ένας γνωστός πήρε από στοκατζίδικο στο Κολωνάκι gucci γαμάτο.Τσιμπάς κι ένα πουκαμισάκι oxford κι ένα παπουτσάκι από Καλογήρου,τα δικά του όχι hogan,tod's και τα ρέστα κι είσαι γαμπρόςΠολλά είναι 900 ρε τύποι...
Με καμιά τρακοσάρα, βγαίνει τίποτα καλό;
Το πουκάμισο όμως , κοστίζει ακριβότερα ραμμένο!
Και είναι μανούρα για να γίνει τζιτζί.
Αν δεν έχεις περίεργες διαστάσεις
βολεύεσαι με ετοιματζίδικα καλά.
Εκεί που είναι τρελή μαγκιά
είναι παπούτσια παραγγελία!!!!
έχω δει boss με τόσα κι ένας γνωστός πήρε από στοκατζίδικο στο Κολωνάκι gucci γαμάτο.
Το παπούτσι σε άνδρα-γυναίκα κάνει τη διαφορά.Εκεί που είναι τρελή μαγκιά
είναι παπούτσια παραγγελία!!!!
Και άμα θέλω να ράψω κάτι αντίστοιχο θα πάει παραπάνω ή λιγότερο;έχω δει boss με τόσα κι ένας γνωστός πήρε από στοκατζίδικο στο Κολωνάκι gucci γαμάτο.Τσιμπάς κι ένα πουκαμισάκι oxford κι ένα παπουτσάκι από Καλογήρου,τα δικά του όχι hogan,tod's και τα ρέστα κι είσαι γαμπρός
Και άμα θέλω να ράψω κάτι αντίστοιχο θα πάει παραπάνω ή λιγότερο;
Εγώ από τα ΝΟ ΝΑΜΕ ψωνίζω 9 στα 10 ρούχα μου,δεν ξέρω πολλά πολλάΚαι άμα θέλω να ράψω κάτι αντίστοιχο θα πάει παραπάνω ή λιγότερο;
Το ραμμένο , δύσκολα πάει κάτω από 900€.
Αλλά σκίζει όλα τα ετοιματζίδικα.
Και των 5000€ ....